Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

listeyi paylaştım kızlar... yüzdelerde hata oluyor kontrol edip tekrardan ekliyorum.. biraz dikkat edelim kızlar geçen haftada böyleydi...bide ben yoksam burda olan kontrol edip eklesin benim internet sağlam değil arada kesiliyor...

selam ben geldim güzel bi hafta sonundan merhaba:)))

ya dukan bu işi kesin biliyo:)

sabah kalktıgımda tartıya inanamadım tartı 76.2 yi gösteriyodu ve ben artık yürüşe çıkamıyorum hava çoooooooooooook soğuk çünkü dışarda 5 dk bile kalamıyorum:)))))

hızla eriyip bitiyorum:)))

sabah kalktım değişik bişey yapıcam dedim fazlasıyla değişik ama yenmiycek bişe olmadı tadı eh işteydi belki sonra biraz sadeleştirerek gene yaparım

yarım soğanı doğradım ince ince tavanın kağaını kapattım buharda yumuşadı üstüne salça ekledim bi kenarda iki yumurta peynir ve kıyılmış maydonozu çırtım biraz pul biber biraz kırmızı biber ekledim sopanlu harcın üstüne döktüm omlet yaptım ters düz

tadı fena diildi ama peynir olmayaymış daha iyi olurmuş gibime geldi dukancılar deneyebilirsiniz:)))))

akşama sanırım gene tavuk yerim .... yakında gıdaklıycam:)
belki balıkda olabilir bilemiycem:) eşimi balık pazarına gitmeye ikna edersem olabilir sanki

huuuuuuu nerelerdesiniz
evet ya bende hala bitmreyen kefirim yüzünden devam ediyorum kahvaltıda ve öğlde içmeye
belki eririm
ahhh kızların doğumgününe kaldı 15 gün.
ben sebişi veremedim elbiseye zar zor sığdım ama daracık biraz rahatlatmam azım yani 4 klio .

heralde rahatalmış olurum biraz.
BELLİ OLIUR VERİRİM DİMİ KZIALR AÇ DURUCAM YANİ ÇARE YOKKK

mrb kızlar nbr

benim belli bir program yok ama bugün 73,5 geldim düne göre 200 gr az

bugün yeni adımsayarım geldi spor yapmadan günde kaç adım atıyorum diye baktım 3800 çok az bu
günde 10000 olması lazım

bundan sonra günde 10000 adıma tamamlamaya çalışıcam

dukanada bi daha başlasam diyorum çok iii kilo verdiriyoo

kalınselincim hiç tatlı bişey yok dimi dukanda meyve falan
bide senin bebiş emiyomu süt te azalma oldumu

benim elimi ayagımı o bağlıyo
süt yetmeyince bebiş ağlayınca biraz daha yiyip içmek zorunda kalıyorum gerçekten canım istemediği halde

yeni başlayan arkadaşlarda gözükmüyo
esradmr vardı
başkada vardı yoklar

biraz takımca toparlansak güzel olur sanki

kalınselin teşkürler güzel tarifler veriyosun

canım benim bebiş emmeyi bıraktı ben ondan sonra diyete başladım
eğer sütünü etkiliyosa daha sonra başla dukanı her zman yaparsın ama sütü her zman bulamzsın

yani emzirirken yapacağın bi kaç şey var zaten
ekmek hamur işini abartmamak hatta minimuma indirmek çünkü ekmek türevleri süt yapmıyo
ekmek,unlu gıdalar,makarna
pirinç pilavı

bol bol bulgurlu bişeyler ye...

bide zaten biliyosun bunları ama tatlıları keseip akşam belli bi saatten sonra yemezsen zaten azda olsa veririsin ha bide meyvede yesen aldığın protein miktarını artır haftada yarım kilo versen gene kardır biraz ağır ilerlerlsin ama yavruşu sütten mahrum etmemiş olursun sütünün kıymetini bil
dukan sütünden kıymetli değil:)))
esradmr vardı
başkada vardı yoklar

rica ederim canım biber dolmasını denemlisin harika oldu:)))
bide karnıbahar kısırı öğrendim deneyim bi onuda yazcam:)

ya evet bende giriyorum çıkıyorum kimse yok deli gibide bişeyler yazmak istemiyorum kendi kendime

öyle valla toparlanalım diyorum kimsenin uğradığı yok... bende yazmıyorum artık kendi kendime günlük gibi oluyor zaten.. sıkılmaya başladım gelende durmuyor zaten 2 günde kaçıyorlar...

esradmr vardı
başkada vardı yoklar

Evet canım haklısın salı gününden itibaren hep sayfada olurum ben yarın ya da sali donuyorum cunku :) burda pek giremiyorum ailem kiziyor zaten az vaktin kaldi hep nettesin diye ya onlara yardima gidiyoru .ise ya da akraba ziyaretleri ama az kaldi kurtuluyorum :)
günaydın kızlar
Tunaydin canim :)
öyle valla toparlanalım diyorum kimsenin uğradığı yok... bende yazmıyorum artık kendi kendime günlük gibi oluyor zaten.. sıkılmaya başladım gelende durmuyor zaten 2 günde kaçıyorlar...

Haklsiniz baya azalmis yazanlar ben kendi adima cok Özür diliyorum .Ama bomba gibi donucem insallah araniza :) menu yazamamamin nedenleri de ortada menu diye bir şey kalmadi bazen agladigim bile oluyor ailem tum duzenimin icine etti babam cikolata almis almasini gectim yemezsen ölümü gör deyip duruyor yani zorla yediriyor psikolojim alt üst oldu anliyacaginiz bir gidiyi birdaha bu kadar uzun gelmicem hepinizden tekrar ozur dilerim ve kendimdende diliyorum cunku kendime verdgm sozude tutamadm

5. olmuşuz kızlar bunada şükür... kilo veren arkadaşları tebrik ederim umarım haftaya daha da güzel olur... benden yana iyi olmayacak o kesin durdum resmen duraklama denmez buna artık... kalori hesabı yapıyorum 1 haftadır bir siteden... yediklerime göre 500 gr vermem lazımmış ama yok işte... bu hafta diyet te yapmıyorum takmıyorum da bakalım ne olacak...

yok canım ne özrü ya... memlekettesin öyle olacağı belli... ben izne gittiğimde direkt izne çıkıyorum hiç girmiyorum nete... ama durum da belli yeni üye baksakmı bilmiyorum 5 kişi davet ettik kalan 0 buse gelince baksın olmazsa artık ...

Canim bende girebildgm zamanlar hemn yeni uyeye bakiyorum ama hepsi kapilmis oluyor ama salidan itibaren her an nette olurum ve gelenleri cagirirm insallah bende saliyla beraber yeniden ipleri saglamlastiricam bakalim eve birsey almayi dusunmuyorum dolap bos alinca atistiemada yok olur diye dusunuyorm

Takimdaki kisi sayiniz cok azalmis bizde cok kalabalikladtik.yeni üye istegini gordugumde size yonlendirebilirim

ben ekndiadıma kızlar sömestrin son haftası ve ben okul açıldııkta sonraki haftasonu kızlarımın doğumgününü yapıcam
süslemelrle faaln uğraştım . şimdi temizliğe girişicem . yoğun bir dönem ama elimden geldiğince girmeye çalışırm. zaten bu haftamın süper ötesi geçmesi gerekiyor çünkü elbisenin içinde rahat hareket etmek için buna ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…