- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.201
günaydın diyeyim dedim takıma ama gelen giden yok hiç...kızlar nerelerdesiniz ya...
canım benim bebiş emmeyi bıraktı ben ondan sonra diyete başladımmrb kızlar nbr
benim belli bir program yok ama bugün 73,5 geldim düne göre 200 gr az
bugün yeni adımsayarım geldi spor yapmadan günde kaç adım atıyorum diye baktım 3800 çok az bu
günde 10000 olması lazım
bundan sonra günde 10000 adıma tamamlamaya çalışıcam
dukanada bi daha başlasam diyorum çok iii kilo verdiriyoo
kalınselincim hiç tatlı bişey yok dimi dukanda meyve falan
bide senin bebiş emiyomu süt te azalma oldumu
benim elimi ayagımı o bağlıyo
süt yetmeyince bebiş ağlayınca biraz daha yiyip içmek zorunda kalıyorum gerçekten canım istemediği halde
yeni başlayan arkadaşlarda gözükmüyo
esradmr vardı
başkada vardı yoklar
biraz takımca toparlansak güzel olur sanki
kalınselin teşkürler güzel tarifler veriyosun
ya evet bende giriyorum çıkıyorum kimse yok deli gibide bişeyler yazmak istemiyorum kendi kendime
Evet canım haklısın salı gününden itibaren hep sayfada olurum ben yarın ya da sali donuyorum cunku :) burda pek giremiyorum ailem kiziyor zaten az vaktin kaldi hep nettesin diye ya onlara yardima gidiyoru .ise ya da akraba ziyaretleri ama az kaldi kurtuluyorum :)yeni başlayan arkadaşlarda gözükmüyo
esradmr vardı
başkada vardı yoklar
biraz takımca toparlansak güzel olur sanki
kalınselin teşkürler güzel tarifler veriyosun
Tunaydin canim :)günaydın kızlar
öyle valla toparlanalım diyorum kimsenin uğradığı yok... bende yazmıyorum artık kendi kendime günlük gibi oluyor zaten.. sıkılmaya başladım gelende durmuyor zaten 2 günde kaçıyorlar...
Evet canım haklısın salı gününden itibaren hep sayfada olurum ben yarın ya da sali donuyorum cunku :) burda pek giremiyorum ailem kiziyor zaten az vaktin kaldi hep nettesin diye ya onlara yardima gidiyoru .ise ya da akraba ziyaretleri ama az kaldi kurtuluyorum :)
Tunaydin canim :)
Haklsiniz baya azalmis yazanlar ben kendi adima cok Özür diliyorum .Ama bomba gibi donucem insallah araniza :) menu yazamamamin nedenleri de ortada menu diye bir şey kalmadi bazen agladigim bile oluyor ailem tum duzenimin icine etti babam cikolata almis almasini gectim yemezsen ölümü gör deyip duruyor yani zorla yediriyor psikolojim alt üst oldu anliyacaginiz bir gidiyi birdaha bu kadar uzun gelmicemhepinizden tekrar ozur dilerim ve kendimdende diliyorum cunku kendime verdgm sozude tutamadm
yok canım ne özrü ya... memlekettesin öyle olacağı belli... ben izne gittiğimde direkt izne çıkıyorum hiç girmiyorum nete... ama durum da belli yeni üye baksakmı bilmiyorum 5 kişi davet ettik kalan 0buse gelince baksın olmazsa artık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?