Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

salı günü kayınvalideme yemeğe gidicez bende kendi yemeğimi kendim yapıp götürcem
2 hafta sonra kuzenimin sözü var tam 15 gün var sabah 76.100 gramdım 15 gün içinde 2 kilo vermeyi planlıyorum inşallah
74 kiloyla kuzenimin sözüne gidicem

vede her sabah kendimi ölçüyorum
size ölçüleri yazim bugün rejime başlamamım ve buraya katılmamın 33. günü

tarih:31 aralık pazartesi ( işe bak rejime pazartesi günü başlamışım)
göbek( göbek deliğinin altından en kalın yerden) :108 cm
basen(en kalın yerden) :119 cm
bacak (üstten en kalın yerden) :70
göğüs:95 takıyordum
kilo:84.4

tarih :02.02.2014
göbek:99 cm
basen:114 cm
bacak:66 cm
göğüs:85 oldu
kilo:76.1

fark inanılmaz gözlerime inanamıyorum bazen 75 e düştüğümde fotoğraf çekip paylaşcam kızlar:))))
çünkü ben 3 yıldır 75 i tartıda görmedim çok heycanlı

Son düzenleme:
kahveli kitap seni o kadar iyi anlıyorumki

aile önce ye ye ye diyet tutturur sonra yemek ye ekmek yeme der
sen rejime girersin deli gibi hamur işi yapılır sanada yemen konusunda ısrar edilir sonra laf kilodan açılır ver kızım ver iyi değil bu kilo derler

hele annem
bana yemeğe oturmadan ekmek yeme yemek ye derdi
sofraya oturunca ekmek ye doymazsın derdi

bu perhiz bu ne lahana turşusu be kadın destek olsana madem yok ama nerde tezatlık orda deiyet rrjim aile iç içe söküp atamazsın:)))))))))))

memlketi sakın takma kafana kilo almadan dönmeye bak sen gerisini zaten yaparsın:)

Takimdaki kisi sayiniz cok azalmis bizde cok kalabalikladtik.yeni üye istegini gordugumde size yonlendirebilirim

teşekkürler beril bizde bakıyoruzda gelen durmuyor ki.. takımdaki herkes bu hafta az olduğumuz konusunda hemfikir... bakıyorum bende yenilere, yönlendirebilirsin ama yazan yorum yapan olmayınca gelen de haklı kalmamakta...

teşekkürler beril bizde bakıyoruzda gelen durmuyor ki.. takımdaki herkes bu hafta az olduğumuz konusunda hemfikir... bakıyorum bende yenilere, yönlendirebilirsin ama yazan yorum yapan olmayınca gelen de haklı kalmamakta...

Boyle oluyor malum ama burasi biraz hareketlenir sohbet koyulasirsa Gelen kalir canim

helal olsun canım ya.. bende ölçüler dümdüz valla 95 95 95 beli inceltsem diye uğraşıyorum da olmuyor bu hafta moladayım ben sadece hamurişi yemiycem... diyet lafı bile geriyor artık... belki sonuç değişir

seninle ölçülerimiz hemen hemen aynı
benim boyum160
göbek en kalın yer=95
kalça enkalınyer=110
göğüs=105
bacaklarım normaldir onu ölçmedim.
benim hedefim 65-70

günaydın sabah şekerleri

kahvaltım
2 yumurta

öğlen yemeğim
tavuk ızgara

akşam yemeğim tvuk ızgara:))))

hahaha bugün protein günüm:)
ve 3 gün proein yapcam

çünküsü ben dün gece bi kase pirinç pilavı yedim çok utanıyorum kendimden ama sonra pişmanda oldum ama dayanamdım
hemde gide gide pirinç pilavı yedim te allam ya:)
neyse telafi ederim ben onu problem yok
zaten bu hafta reglim ondan tartıda pek oynama olmuyo bitsin gene aşalara inmeye defam
76.2 de takılı kaldım şu an ama normal bişey:) problem yapmıyorum:)

nasıl ölçiler onlar kız dertsiz tasasız 95 uğurlu gelmiş sana:)

günaydın kızlar
leslie 3 mil+500 adım yaptım geldim

kalınselincim çok i

bugünden itibaren katılımı arttırıp diyetlerimizede daha i dikkat edelim

yeni arkadaşlarda çağıralım

bugün çok güzel

hepimize güzel günlerrr

öle cnm valla benimde annemler geldi aynı valla

kısa zamanda çok güzel cnm

bende başladığımda 76,5 tum
şimdi 73,7
süt konusundada haklısın zaten hamur süt yapmaz hamur çuku tatlı yok bundan sonra

Evet canim kesinlikle haklısın once ye diyorlar sonrada biz seni zorladkmi kendin yiyorsun diyorlar . Sen boyle cok guzelain derler bi zaman sonra kilo versen iyi olacak diyorlar . Ben inlari anlamadim gitti ama bu tatil suresince okadar sinir oldum ki kendi psikolojimde bozuldu artık. Düşün okullar ayin 10 unda aciliyor ama herkes 18 inde gelcek ben yarin gidiyorum allahn izniyle o derece bıktım burdan . Kilo konusuna gelince benm bunye cok kolay aliyor mesela cuma gunu 77.8 cikiyorum sonra hafta ici sabah kalktigimda 79.8 gordugum oluyor cumaya kadar tekrar düşüyorum spor hic yapamiyorum burasi cok soguk olutor gun icinde de akraba ziyaretleri derken vakitte kalmiyor malesef ama yarin sabahla beraber artik tamamen sıkıcam kendimi ceza versim zaten gunde en az 1 bucuk saat yuruyus yapicam 45 er dakikadan iki kere ve leslie 1 kere yemegede dikkat insallah bu hafta ekside olmak istiyorm :)
bugünden itibaren katılımı arttırıp diyetlerimizede daha i dikkat edelim

yeni arkadaşlarda çağıralım

bugün çok güzel

hepimize güzel günlerrr

Evet helede ben daha cok dikkat etmeliyim yarindan itibaren kendime soz verdim bidaha ne memlekete bu kadar uzun gelirim nede diyetimi birgun olsun bozarim diye :)

Bugün güneşli bir gün hepinize Günaydın canlar :)

bugünden itibaren bende dahil menü paylaşımı yapalım ve katılımı arttıralım nete girince çağıralım kızlar biri kalmazsa öbürü kalır grupta

bugün herkes zayıfladıgımı söyledi dizlerimin üstünde bi etek giymiştim çok beğendiler acayip gaza geldim yahu:)

günaydın kızlar dün akşam uyuyup kalmışım erkenden menümü yazayım;

sabah müsli 4 kaşık yarım yağlı sütle

öğle 1,5 biber dolması 1 baklava 1 dilim tam buğday

ara nescafe 3ü birarada

akşam 4 köfte yağsız tavada, salata 1 dilim tam buğday 5 yeşil zeytin

ara yarım elma yarım kase tarçınlı yoğurt

alınan kalori: 1200 civarı

spor yok su 3lt kadar yeşil çay 3 kupa

baklava biraz cıs olmuş ama olsun:)
ya bide o kadarcık şey nasıl 1200 kalori olurki?

Son düzenleme:
bu sabah 2 yumurta ve maydonozla salata yaptım
öğlen tavuk ızgara
akşam tavuk ızgara+ light yoğurtla ayran
arada kepekli yoğurt, kahve , bide tarçınlı light süt içebilirim:)))))

spor benim bu ara çok vasatım yapabildiğim tek spor yürüyüş onuda dışarı çıkıp yapamıyorum:)))))
kilo vermem yavaşladı yeşil çaydan memnunmusunuz ben öle bitki çayı pek sevmem aslında ama yeşil çay kilo verdirmeyi hızlandırıyo diolar denesemmi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…