Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

baklava biraz cıs olmuş ama olsun:)
ya bide o kadarcık şey nasıl 1200 kalori olurki?

oluyor valla canım.. dediğim gibi bu hafta listeye uymak yok kalori hesabı yapıyorum sadece... bunaldım bide bunu denemek istiyorum, bende cıs yiyecek çok olacak bu hafta ama kalori 1300 ü geçmiycem baklava 1 dilim 130 kaloriymiş bu arada :)

yeşil çay özellikle bel çevresi için iyi deniliyor.. nerdeyse 1 yıldır içiyorum ben öyle bir etki görmedim canım ama sağlık için içmek gerekiyor zaten... antikanserojen hazmı kolaylaştırıcı falan.... hazırlardan alıyorum ben tadı da güzel..

ay ay nerdeymiş bakalım bu toparlanalım kendimize gelelim diyen takım üyeleri

neyse bende menümü yazayım geç olmadan üstüne bişey yersem yarın eklerim artık..

sabah 1 kase müsli yarım yağlı sütle

öğle 2 kase ye yakın yayla çorbası ( ekmeğim kalmamıştı evde )

ara 1 kuru kayısı

akşam 1 kase ezogelin çorbası 1 dilim ekmek 2 kaşık sossuz mantı

su 2 lt ancak oldu spor yok yeşil çay 3 kupa

günlük alınan kalori 1100 civarı

şimdilik menü bu kadar gece kriz tutmazsa...

Evet kızlar şuan ailemden kilometrelerce uzaktayım ve yarından itibaren iyice sıkıyönetim uyguluyorum :) ama bugunku menümü de yazaym sabah 3 dilim ekmek ve sucuklu yumurta yedm biraz annem yapmis saolsun sonra bir pogca ve kakaolu sut ictm sonra yolculukta 1 adet form yedm deminde yulaf kepegiyle beraber bi krep yaptim ve onu yedm arada bir sade soda ictim evet yarn benm icin yeni bir gun doguyor

kızlar nasılsınız.
fkre ihtiyacım var. haftay cuamrtesi kızların doğumgünü bi elbise almıştım 40 beden aama dar kalıpmış şuan içine giriyorum ama hr yerimi çok belli etti ve oturuken sıkıntlı biraz.
başka elbise alayım diyorum bi yanımdan alma verirsin daha avr diyor ama sinir oluyorum ben kafaya taktıkça veremiyorum sanki.
layım değilmi işimi şansa bırakmayyaım diyorum sizce..

harikasın valla canım 33 günde 80 kilo mu verdin. o zman sana kocccaman bi bravo.

valla canım ben 58 kiloyla genelde 40 beden alıyorum elbiseleri... boyun uzunmuydu hatırlamıyorum ama küçük almışsın sanki:44:... e madem aldın artık hiç başka bişeye niyetlenme bahanen olur işte zayıfla

canım yoldaydın heralde poğça ve sütü yediğinde... kalori olarak çok olmamış gibi ama sağlıksız sonuçta... form bisküvide normali kadar kalorili biliyorsundur ama yolda pek bi tercihin olmuyor... hadi gel artık ta eleman kapalım ya dellendim valla

canım senin zaten motivasyonun tam
ona gerek yok istiyodun ama çevrsel etmenler vardı şimdi bi gaz veririsin olur:)
deli gibi istiyosunda tamamdır:) yani yarısını başardın say:)

ben olsam elbise melbise almazdım hırs yapıp inat edip o elbisenin içine girerdim
bi elbiseyemi yenilcen stubbron?
elbisede kimmiş göster herkese , önce kendine nasıl girilirmiş o elbisenin içine

az önce kaynanamlardaydık eve yeni geldik
kızlaaaaaaaar kızlar diyet topiğinde ne kadar anlatılır bilemiycem amma:))))

kaynanam aslında pek güzel yemek yapan biri değil ama dukandayım ya hemde protein günümdeyim ya:))

sofrada
patlıcan közleme üstüne yoğurt vardı((
pirinç pilavı üstüne soslu tavuk vardı (o kadar tavuk yiyorum gözüm hala soslu tavukda hayret bişe)
salata vardı:)))

bunlar hiçbişey asıl vurgun tatlıyla geldi
benim kocam git sen şerbetli bi tatlı al(zaten pek sevmem şerbetli tatlı) bide asıl burası önemli ekler pasta al:)) bana yapılırmı ülen bu
çocuklar seviyomuşmuş bak sen!!!!!

sonra eşimin kardeşide gelirken yaş pasta getirmiş hemde kestaneli en sevdiğimden
vede mutfakda bu servisleri ben hazırladım
isyeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn!!!!!!!!!!!

ha bide bide kaynananm tutmuş ıspanaklı börek yapmış teker teker gelin lan dedim tabi içimden hepsi aynı gün!!!!!!!!!!!!!

ve ben naptım peki sıkı durun hiç birşey yemedim
kendime kıymalı yumurta yaptım ve yanında ayran yaptım götürdüm
herkes onları yerken ben kıymalı yumurta yedim ve ayran içtim millet pastaları lüpletti ben şekersiz çay içtim
olsun dedim olsun bea bende yiycem bi gün elbet yiycem yani
ama o gün bugün değil
bende yemeklerden küçük bi tabağa koydum yavruşu doyurdum hem onlarla aynı sofrada otrudm hepsi bana acıyarak baktı hatta eltim ya sen yemeyince sanki oruçmuşsun gibi oldu yiyemiyrum dedi:))))))))))
eklerini mutfakta yedi:))))

ve bugünüde başarıyla atlattım:))))) holley:)

peki sırada ne var hafta sonu teyzeme gitmem lazım:) ve bi gece kalmam lazım
of offfffff!!!!!!!!!!!!

evet sanki öle yaptım. benim boyun 1.70 canım. ben 58 kiloda 38 giyerim. o hallerimi biliyorum ahtta bazen 36.. 40 da olurdu belkide kalıbı drmış.

hakjklısın canım da pek olacak gibi değil kilo evilirbelkide kalçadan çok zorluyor.

sana tek kelimeyle bravooooooooooooo

kızlar maalesef istemiyerek d eolsa bi elbise siaprişi verdim.
ama asla ipin ucunu bırakmaca yok. elbisenin etiketini çıakrmıcam.
30 gün iade şansım avr ya. baktım elbisem oluyor gönderirim gelri
ama işimi şansa bıakamadım

Evet tatlım yoldaydım malum arabalarda pek bir secenek olmuyor en hafif onlar gibi geldi bende onlardan yedim :) Geldim geldim hergün evdeyim toplarız Allahın izniyle hepsini kapcam die soz verdim kendime :)

Saol canım hemde ne istemek anlatamam artik milletin laf sokmasni kaldiramiyorum ben sirf bu yüzden arkamda gozu yasli babami bıraktım uleynnn :/ biraz daha erken gelmek daha cok kilo vermek demek sonucta

bu fedakarlıklarımın ödülünü alcam ama yaza kadar 38 beden olcam :)

Canım sana hayran olduğumu bilmelisin karsi koyabilmene okadar cok sevindim ki acikca soylemek gerekirse kendime de bir okadar uzuldum :/ Misafirliklerde hep ayni durum oluyor zaten yakin olunca sen neyi seviyorsan onlardan yapiyorlar diyette olunca direnmekte cok zorlasiyor.Ben misafirlikte kendime ozel bisi yapmaya kalksam evde annemin dilinden kurtulamam Sen bu azimle 36 bedene bile düşerse eminim seni cok tebrik ediyorum

günaydın kızlar
dün geceki müfakatımı aldım sonunda

sabah kalktım tartıldım vedeeeee 75.8 geldim :)))))
bu moralle dukana dört elle sarılırım ben:))))))
75 tartıda görmek ne demek ya 75 hemde bu benim 3 yıldır görmediğim bişey:)

sabah kalktım bir bardak süt içtim tatlandırıcılı ve tarçınlı sabah canım tatlı bişe çekti kendimi böle ödüllendirdim:)
işe krep ve peynir getirdim onları yedim
öğlende yumurta yiycem
akşamda tavuk var gene:))))
ve bunları zevkle yiycem:))))))
içim içime sığmıyo:))))
ben bilsem buncaaaaaaa zman yediklerimi yermiydim:)

bugün havalar biraz daha güzel gibi
yürüyüş çıkcam:)

kahvelikitap kapıyoruz da gelmiyor bu yeni arkadaşlar 2 haftadır eleman çağırıyoruz sözde, hala bizbizeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…