Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayirli aksamlar arkadaslar,

yarin itibari ile bende düzenli yürüyüse basliyorum, öncelikle 1 saat yürüyecegim, bakalim nasil olacak

Bu leslie 3 mil ne oluyor arkadaslar?

canım youtube da videolar var... leslie sensone 3 mil yazarsan benim yaptığım çıkar karşına... evde spor videoları bi gözat ordan jillian diye birinin daha videoları var ama o beni zorluyor yapamıyorum... genelde yürüyüşe çıkamayanlar yani benim gibiler için leslie..

akşam ki müsli olmadı yerine 3 kuru dolma ve 3 kaşık yoğurt yedim... akşam misafirlere yaptığım sütlü tatlıdan da yarım porsiyon kadar yedim... şimdi ceza olarak leslie 3 mil yapıcam ekstradan... kalori sayarsam çok değil ama akşam menüsü için çok pişmanım....

canım tartı varmı oralarda enazından arada kilona bak tatiller öyle oluyor maalesef...

Iradene hayran kaldim arkadasim, bu seker krizleri geldigi zaman ben senin kadar irade sergileyemiyorum malesef. Ne öneriyorsun, nasil kendine bu denli sahip cikabildin?

light yoğurdun içine tatladıcıdan yarım tastlı kaşığı atıyorum zaten talandırıcı şekerden 3 kat daha tatlı onu yiyorum ve çok iyi geliyo:))))

güzel menü canım tam taylan kümeli listesi valla :) kefir asla içemem ve diğer malzemeleri burda marketlerde bulamam bile ben Müsli buldum diye 4 paket birden aldım haftasonu Bu hafta benim diyetimin adı müsli diyeti

evet biraz bunların bulunması için büyük bir market gerekiyorç. Ben hepsini 5 m migrosta bukldum. Ama eşime vermiştim listeyi özdileğe gitmiş hiçbişi bulamamış geldi benia ldı migrosa gittik buldum bende.. Bugün gezmeye gittik bu özel diyetim uygulayamadım ama çok fazla diyet dışı bişi de yemedim yarın aynen devam. Ben 3 şişe kefir almışltım 2 güne çok gelicek başka içen d eolmaz 3 gün yaapyım bari. Bende normalde hiç tüketmem de tadı meyveyle gayet iyi. Meyveli olanalrda var.
Ama hep bende kullanamam . Bu ödem atmada yoğun şekilde var sonralrı çok yok

cyrstal27 tab canım paylaşmaya çalışırım bu ayzdığım listeyi aslında 7 gün uygulayın diyorda bana ağır gelir ama 3 gün yapıcam. 1 gitti.kaldı 2.
Sonraalrı da yazarım takip edersin sen.
Ama bazı mazlemelri edinmen alzım işte öncesinden.

Aslında niye siteyi vermiyosam
eskikiloma dönüyorum diye bir blog var orda ayzıyor canım

günaydın kızlarrr bildirim öncesi son gün hadi bakalım güzel bir gün geçirin... ben leslie ye başlıyorum sonra görüşürüz yine..

kimsecikler gelmemiş daha... bende bi bakayım çıkayım dedim... cıss oldu 1 tane tatlı yedim perşembeleri bana bişey oluyor ya inadına sanki...

**9. Takım 346. ETAP***

stubbornn(71.9/0/0/%0)
bur50(73,8/0/0/%0)
ddanes(58/0/0/%0)
kalinkaselin(78.1/0//%0)
kahvelikitap(77,8/0/0/%0)

kızlar liste burda yarın eklersiniz kendinizi... yanlış varsa düzeltin doğruheralde kilolar..

aaaaaaaa klimsec,kler gelmmeiş. dün bizde gezmelre gitmiştik çok diyet dışı davranmama rağmen 3 gündür spor yapamıyorum
bugünde gezmelrdeydim. ama diyetime çok sadıktım
uamrım yarın eksileri görürüürm. iyi gidiyordum am spor olmayınca hemen duruyor. bu hafta daha da gzüel olucak temizliğede girişiyorum hareket olur

kızlar günaydınnnn:)))))) ayyyyyii moralim çok güzel süper istediğim hedefe bu hafta ulaştım

önce dün ne yedim

sabah 2 yumurta , 1 bardak süt az peynir

öğlen tavuk ızgara (kendim evde yapıp öğlen işe yanımda götürüyorum

aralarda kahve, kepekli yogurt yedim

akşm gene tavuk ızgara:)))),

tavukla baya arkadaş oldum ama kırmızı et ve bakıltansa tavuk yemek çok çok daha iyi:)

neyse

bugün
kahvaltı: 2 yumurta , 1 domates , ve süt

öğlen tavuk sote sebzeli

akşam sebze çorbası + tavuk ızgara :)))

bu aradaaaaaaaaaaaaaaa şu an 76.8 olmuşum yihuuuuuuuu:))))

hemen hesaplim

geçen hafta :78.1
bu hafta:76.8

ve bu haftaki yüzdem :1.66

tebrikler canım ben dün eksideyken bugün + dayım... biraz bekleyip tartılıcam sabah ödem oluyor benim..

**9. Takım 346. ETAP***[/COLOR][/B]

stubbornn(71.9/0/0/%0)
bur50(73,8/73,7/0,1/%0,14)
ddanes(58/0/0/%0)
kalinkaselin(78.1/0//%0)
kahvelikitap(77,8/0/0/%0)

kendimi ekledimmm

stubbornn(71.9/0/0/%0)
ddanes(58/0/0/%0)
kalinkaselin(78.1/0//%0)
kahvelikitap(77,8/77,8/0/%0)

Çok şükür almamışım :)

stubbornn(71.9/0/0/%0)
ddanes(58/0/0/%0)
kalinkaselin(78.1/76.8//%1.66)

stubbornn(71.9/0/0/%0)
ddanes(58/58/0/%0)
kalinkaselin(78.1/76.8//%1.66)

geldim geldim ben de aslında geçen hafta 71.9 dum ama ertsi gün daha afzlaydım 72.3 faalndım neyse aslında 900 gr vermişim ama geçen haftaki rakmım daha azdı yani geçen hafta 71.9
bu hafta 71.4
giden: 500 gr.
maalesef daha çok evrmiştim 70.9 görmüşrüm ama spor yapamadım 3 gündür am bu haftam harika olacak
hesaplamam da 0.69

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…