- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.181
Hayirli aksamlar arkadaslar,
yarin itibari ile bende düzenli yürüyüse basliyorum, öncelikle 1 saat yürüyecegim, bakalim nasil olacak
Bu leslie 3 mil ne oluyor arkadaslar?
selam kızlar menümü yazayım akşama misafirim var uzun süre giremem...
sabah 4 kaşık müsli 1 bardak sütle
öğle 1 kase yoğurt tarçınlı, 2 kuru kayısı
ara 2 kuru kayısı
akşam yine müsli yemeyi düşünüyorum
spr leslie 3 mil, 2 bardak yeşil çay
Kizlar herkese yorumda bulunmak isterdim ama malesef telefondan giriyorum ve onun icin bile zor vakit buluyorum geri okul icin donecegm 5 gune bu yzden misafirler geliyor ve ben misafrlige gidiyorum derken ruhen yoruldum evdeki bilgisayara oturamiyorm telde de net sinirli malesef ama ayin 3 unde gtcem sonra bol bol yazarım insallah kusura bakmayin lutfen farkindayim kurallari da ihmal ediyrum menuleri yazma konusunda ama malesef ipin ucu bndede kacti aksam olunca da hatrlayamiyorum memleket bna yaramadi sanirim(
Iradene hayran kaldim arkadasim, bu seker krizleri geldigi zaman ben senin kadar irade sergileyemiyorum malesef. Ne öneriyorsun, nasil kendine bu denli sahip cikabildin?
güzel menü canım tam taylan kümeli listesi valla :) kefir asla içemem ve diğer malzemeleri burda marketlerde bulamam bile benMüsli buldum diye 4 paket birden aldım haftasonu Bu hafta benim diyetimin adı müsli diyeti
buse nerelerde gelmiyecekmi acaba
kızlar günaydınnnn:)))))) ayyyyyii moralim çok güzel süper istediğim hedefe bu hafta ulaştım
önce dün ne yedim
sabah 2 yumurta , 1 bardak süt az peynir
öğlen tavuk ızgara (kendim evde yapıp öğlen işe yanımda götürüyorum
aralarda kahve, kepekli yogurt yedim
akşm gene tavuk ızgara:)))),
tavukla baya arkadaş oldum ama kırmızı et ve bakıltansa tavuk yemek çok çok daha iyi:)
neyse
bugün
kahvaltı: 2 yumurta , 1 domates , ve süt
öğlen tavuk sote sebzeli
akşam sebze çorbası + tavuk ızgara :)))
bu aradaaaaaaaaaaaaaaa şu an 76.8 olmuşum yihuuuuuuuu:))))
hemen hesaplim
geçen hafta :78.1
bu hafta:76.8
ve bu haftaki yüzdem :1.66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?