Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba.takıma bugün katıldım.63.8 kiloyum .26 yasındayım 1.65 boyundayım.saglıksız biliyorum ama sabahtan itibaren bir sekersiz kahve küçük bir lokum 3sekersiz caydan baska hiçbisey yemedim.iki bardakta su içtim.iş yerindeyim.aksam gidince bişey yiyecem.

Kizlar bugün o kadar mutluyum ki anlatamam :) hayatm sonunda duzene girdi be heheyyttt :)

Bugün sabah kalktim iki yumurta 1 kasik yulaf kepegi icine lor ve bolca baharat katip ıhlamurla beraber bir guzel yedim sonra 25 dakika eliptik ve 1 saat yürüyüş yaptim ustunede 15 mekik cektim :))

Spor bitince 1 bardak sütün içine tarçın katip ictim :)

Sonra da yemeklik birseyler almk icin disariya ciktim alisverisimi yaptim ben onuda spordan sayıyorum neredeyse kollarim kopuyordu

Eve gelince bonfileyi kucuk kucuk kesip kekik kimyon kırmızı biber ve kara kara biberden oluşan sosa bandirip iki damla yag koydgm teflonda kizarttim baya guzel oldu sonra bir kase light yogurtla beraber bir guzel yedim ustunede bir brdk sut ictm :) aksamida yazarm yeyince :))

Canim öncelikle hoşgeldin :) ilk olarak en bastaki kurallari uapilmasi gereknleri okumani tavsiye ediyorum:) bu arada sağlıksız olduğunun sende farkindasin uzun süren acliklarda vücut kendini kilitliyor unutma ve boylelikle kilo vermek zorlasiyor ama almakta bir okadar kolay oluyor sen sabah kahvaltini etmeye dikkat et gun icinde en önemli öğünün sabah kahvaltısı olduğunu tum uzmanlar soyluyor bunu yabana atma :)

hos bulduk =) kahvaltı atlamamaya özen gösterecem.umarım en kısa zamanda istedigimiz kilolara kavusuruz.kurallara bakıyorum =)

Sorma canim ya gelenlerde hep gitti sanırım hicbirinden ses soluk yok bakalm bgn birini daha cagrdim cagrmyada devam edicem elbet kalir gelenlerden bazilari :)
nerden çağrılıyo bende çağirim yani başka topiklerden mi çağırıyoruz ben bi kaç topiğe takılıyorum
kitap kurdu topiğine falan sölimmi ordakilere belki gelirler?
hoşgeldin: aramıza
aslıda aman aman bi kilon yokmuş hedefin kaç?

bide zaten sende biliyosun kahvaltı atlanmaması gerekn en önemli öğün eğer kahvaltıyı atlarsan kilo veremezsin ki
sen sabah kalkınca beynin uyanıyo ama vücudun hala uyyo yan uyandığını algılamıyo bazal metabolizmadan devam ediyo
ağzına kahvaltı yapamıyosan bile bi kaç birşey atman lazım
vüut makina gibi yağını suyunu koyarsan sana istediğini verir ama koymazsan vermez:)
bide vücudumuz o kadar akıllıki
yiyecek vermediğimizde kendini kıtlık formuna sokuyo ve enerji harcamak istemiyo aldıgını yağ olarak depoluyo direk sen diyelim bi haftada yiyerek 1.5 kilo vercekken 0.5 gram veriyosun hatta vücuda yemek vermediğinde su tutmaya başlayıp ödem yapıyo tartıda artı bile çıkabilirsin:)
sonuç kahvaltı önemli:)

ha bide hangi rejimi yapıyosan yap hangi diyeti yapıyosan yap
protein miktarını artırmalısın ancak o zman kilo verebilirsin

karbonhidratları en az indirceksin
yağlarıda minmuma çekiceksin
proteini artırcaksın kilolarda pıtır pıtır gitcek:)
çok konuştum:)

tebrik ederim:)
ben kırmızı et yiyemiyorum tavukdan defam:)
bugün salçalı tavuk deniycem:) (salça ev salçası ve yağsız)

Canim gruplarin yer aldigi sayfada en ustte cuma yarsmasna katlmk isteyenler diye bir bolum var isteyenler oraya yaziyor gruplarda davet ediyor teldeyim yoksa linkini atardim :)

Canim gruplarin yer aldigi sayfada en ustte cuma yarsmasna katlmk isteyenler diye bir bolum var isteyenler oraya yaziyor gruplarda davet ediyor teldeyim yoksa linkini atardim :)

hos bulduk=)hedefim 58 kilo maksimum uzun süre 58 dim bir anda bu kiloya cıkınca hemen önlem alayım dedim.kahvaltı konusunda kalkamıyorum.8 de mesai baslıyor evden cıkma hazırlanma cok zorluyor.kurumda sadece hamurişi satılıyor cayın yanında hiç yememek daha mantıklı gelmişti sabah ama haklısınız.en azından mısır gevregi ve süt alıp sabahları bişe yemeye calısacam.aslında benm sıkıntım aksamları.ailemden farklı bir sehire atandım tek yasıyorum inanlımaz bir hızla 58 den 64 e cıkmayı basardım.işten gelince can sıkıntısından mutfaktayım=(

yanlıs alıntı yapmısım kalinkaselineden yapacaktım =)

hoşgeldin canım... kuralları kabul ediyorsan ettiğini söylemen lazım ... vermen gereken kilon çok yok ama düzensiz beslenirsen veremezsin... zaten alma sebebin de bu anladığım kadarıyla.. bende gece yemek yer, akşam yediye kadar bişey yemezdim zorla alıştırdım kendimi kahvaltıya.. oluyor alışılıyor... hadi bakalım güzel güzel verelim kiloları

mrb kızlarr
benim menü

sabah 1 bardak süt 1kk peynir
1 haş yumurta

ara 1 bardak süt

öğle 5-6 lahana sarma
yarım kase yoğurt

akşamı yazcam

yarım saat yürüyüş yaptım

yeni gelen arkadaş da hoşgelmiş

Hosbulduk tekrardan.kurallari kabul ediyorum:) eve geldim aksam yemegi patates sulusu salata cok az pilav yedim.ekmek yemedim.spor yapmadim.

selam kızlar bende menümü yazıp çıkıyorum kimseler yok buralarda zati...

sabah müsli 4 kaşık yarım yağlı sütle

öğle 3 tane 1 lokmalık kuru dolma, 1 dilim kek 1 poğça

akşam ev yapımı yağsız 1 küçük lahmacun, 2 kaşık yoğurt, 1 küçük patlıcan dolma

su 2 lt kadar spor yok yeşil çay 3 kupa

eleştirmeyin bu hafta dediğim gibi kalori hesabı yapıyorum sadece biraz molaya ihtiyacım var takıldım kaldım..

alınan toplam kalori 1200...

Bende aksam yediklerimi yaziyim bari yemekten once biraz sute yarim kasik yulaf kepeği katip ictim
aksam yemeginde de :
4 adet nugget bir corba kasigi doner cok az yagda yaptim hatta birazcik yandi ama olsun yedim yine de yaninda da 1 bardak şekersiz kola ictim :)

:))))) canım ya takıldıysan biraz spora ağırlık versen vücudunun direnci kırılırsa bidaha aşağılara inersin sanki

tabi ya nugget kendime nugget yapim ben bari bidaha tavuk yemekten bayılcam nuggetda tavuk ama farklı bi tarzı var en azından:)

canım geçen 2 haftada sporda vardı... bu sistem fena değil merak etme bugün tartıda güzel bir sayı gördüm ha şimdi kızımı uyuttum leslie 3 mile başlıyorum... spor olmadan olmaz tabiki rutin listeden çok sıkılmıştım ve okul tatil olduğundan beri ya ben misafirlikteyim yada bana misafir geliyor... öğle yemek yemiyorum nede olsa sonra yiycem diye.. haftaya standart listeme dönüyorum zaten..

hoş geldin canım aramıza.
uamrım veririsin caçucak gerçi vermen gereken az zaten

çok güzel anlatmışsın canım

kızlar bend maelsef kaçamaklar yapıorum bugün kahvaltıda 1 simit yedim az peynir ve zeytinle
öğlen de bir simit yedim

akşam da 1 tabak kuru fasülye ama biştiremedim
çok az bulgur pilavı belki bir kaşık.
spor yok maalesef.

çok dukana başlıyasım var

jeof canım bi listen varmı yada sormak istediğin bişey ? aklına takılan bişey varsa burdayız bak...

ah canım elbisen olmayacak kalorilerini hesaplıyayım mı sana belik çok değildir benimkilerin yanında oldukça az görünüyor da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…