Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dukan yapan bayanalr var nette
sonuçlar harika
bende başalmak istiyorum
sabretmek dişimizi sıkmak lazım da
yulaf kepeğinin tadı pek iyi değil ekmeğini beğenmiyorum daha çok
ama bi amzleme cavr onunla dahagüzel oluomuş krem ytartar de bişi
birde akrşım yulfa kepeği bulmam gerek onla daha iyi oluo
birde herkes dio illa ekmek yapmak zorunda değişlsin helvası keki de olur diyoalr ohh ne güzel.
keke yiyoalr kilo veriyolar

valla stub birtek ben niyetlenemiyorum dukana... bak kalınkaselinde güzel veriyor ama ben kendime ayrı ypamam bu kadar... az bir sürede değil 6 ay hazırlamakla geçecek... yapabilirsen ne güzel de senin diğer liste ne oldu ?

Nuggeti ben severim bgn gorunce aliyim bari dedim nasilsa oda tavuk aksamlari yemek uydurmakta o kadar zorlaniyorum ki anlatamam yaptigim krepler tavaya yapisiyor bende yumurta gibi karistira karistira pisiriyorum oyle oluncada krepi baska seyler icin kullanamiyorm ne yazikki artik mecburen tavuga kaldi isim :)

Canim o kacamaklar arada oluyor malesef onemli olan devamli hale gelmemesi zaten kalori olarakta pek yok yediklerin sıkma canini :) gel gel canim sende basla zaten sanirim takimca dukancı olacagiz yakinda hep beraber veririz insallah :)

slm kizlar nasilsiniz

ben yerlesme telasindayim herggun oraya git bunu al evi temizle helak oldum valla siz neletler neler yaptiniz diyetler ne durumda simdi ablamlardayim onlarda net var gece sohbet uzayinca sabah uyanir uyanmaz size selam vereyim dedim ... benim kilomu sorarsaniz sanirsam kilo aldim:18: daha tartilamadim ama hissediyorum midem cikmis pantolonum dar azcik :26: ee hergun yersem tatlilari ekmekleri sonuc bu tabiki ...halbuki ne guzel sozler duymustum etraftan ma size ve kendime soz veriyorum duzenimi kurar kurmaz buradayim buyuk kararlilikla 65 e yolculuk var simdilik bukadar daha cocuklari okula kayit edicez secimler yaklastigi icin adres degisikligi yapamiyolarmis umarim okul icin sorun cikmaz cunki adresimiz eski evimizde oranin okuluda bize cok uzakk su secimler olsada bende adresimi aldirsam ....hepiinizi cok ozledim en kisa zamanda aranizdayim OPUYORUM KOCAMAN

canım ya simit sokak simitiyse pastane simiti değilse o kadarda kalorili olmuyo susam hariç hiç yağ girmiyo zaten içine
ama simitede nasıl karşı koyulurki?:)

busecim en kısa zmanda bekliyoruz seni

selam kızlar

seyir evresinde kakao serbest oldugundan dolayı
bugün kakaolu süt içtim sabah bayağı değişik geldi:) çok sevindim:) içine biraz tatlandırıcı kattım tatlı oldu nihahahaha:))))

sonra 1 tanede yumurta yedim üstüne

öğlen tavuk ızgara akşamda mantar sote sebzeli ve yoğurt var menüde:)

arada yoğurt ,kahve , kepeğimi yogurdumun içine katıpta yiycem bugün
akşamda bitki çayı falan içerim
bugün havada güzel gibi yürüyüşe bugünde çıkarım
dün çıktım
baya güzeldi 1 saat yürüdüm ,y, geldi:)

günaydın kızlar =) tekrar tekrar hos bulduk. bugün kilolarımızı yazma günüymüs.sabah ac karna 63.6 cıktım.bugün dünkü kurallara uyup kahvaltı yaptım.7 zeytin bir cubuk kraker bir su bardagı yarım yaglı süt.sanırım iki kibrit kutusu büyüklügünde yarım yaglı peynir yedim.işe yürüyerek geldim 20 dk cok tempolu yürüdüm.

jeof canım bi listen varmı yada sormak istediğin bişey ? aklına takılan bişey varsa burdayız bak...

bir listem yok malesef.sadece fast food ları bıraktım.tek yasadıgım için genelde dısarda yiyordum evde yapacam artık.bugün karnıbahar yapmayı planlıyorum iş cıkısı.baktım kalorisi cok cok azmıs=)

kolay gelsin canım işin çok... en kısa zamanda bekliyoruz özledik valla...

bir listem yok malesef.sadece fast food ları bıraktım.tek yasadıgım için genelde dısarda yiyordum evde yapacam artık.bugün karnıbahar yapmayı planlıyorum iş cıkısı.baktım kalorisi cok cok azmıs=)

tamam canım liste takip etmek istersen forumda da listeler var, netten de takip edebilirsin... mantık hepsinde aynı öğlen protein akşam sebze şeklinde....genelde netten spor yapıyoruz biz leslie sensone 3 mil gibi... yalnız yaşamak senin için avantaj aslında yemek yemen için sana baskı yapacak kimse yok yada eve abur cubur almak zorunda değilsin...

dün diyete baslamaya karar verdigimde farkettim koca bir cikolata cips stogu yapmısım evde bekleyecekler artık sehir degişiminden aldım bütün kiloları.aileden uzaklasınca düzeni oturtamadım.ama kararlıyım dısarda yemeyecem artık.

meyve yemeyi cok seviyorum az cok arastrdım fazlası hep zarar muz falan dgl ama elma portakal tarzı meyvelerde yerken bir sınır varmı =(

canım mideye girmeden beklemez onlar... hemen çıkart evden tecrube konuşuyor bak..

meyve yemeyi cok seviyorum az cok arastrdım fazlası hep zarar muz falan dgl ama elma portakal tarzı meyvelerde yerken bir sınır varmı =(

canım aralarda yemen lazım işyerine götürebilirsin mesela ve 1 porsiyon olacak... yani günde 3 meyve hakkın var, benim diyetisyen her meyvenin yanına 2 kaşık yoğurt verirdi kan şekerini dengelemesi için... bende açlık krizlerini arttırdığı için yerine kuru meye yiyorum.. bu arada bildirim cuma 12 ye kadar oldu takım kararıyla yani yarın... sen şimdi deneme süresindesin eğer paylaşımın güzel olursa 2 hafta sonra listede olacaksın... tabi ozamana kadar takımda sayıldığın için buralarda olman lazım
kaptanımız izinde haftaya döner büyük ihtimalle...
e bide sana kendimizi tanıtmamışızben 32 yaşında 153cm 58 kg 1 kız annesiyim... malum doğum sonrası kiloları 5 yıllık
yarışmaya doğudan hiçbirşeyin olmadığı biyerden katılıyorum

canım senin menülere söz bulamıyorum harikasın cidden... senin kadar sağlam dukan yapabilen kaç kişi vardır ki..

senden gaza geldim yapabilirmiyim diye bi malzeme baktım hiçbirşey bulamadım burda... depresyona soktu evde hiçbirşey kalmadı valla çok soğuk buralar çıkamıyorum evden... çıksamda bulamıyorum zati haftasonu bi gelse of of

memnun oldum ddanes=) meyve konusunda üç sınırını asmayayım.senin hedefin kac?benim hedefim 58

memnun oldum ddanes=) meyve konusunda üç sınırını asmayayım.senin hedefin kac?benim hedefim 58

hedefim 50 canım eskilerdenim burda :) iyi birşey değil bu tabi 2ileri 3 geri 63 le başladım 6 aydır buralardayım... 55 e indim geçen yaz sonra izindi tatildi yine kilo aldım... çalışırken yanıma tavuk sote ve salata hazırlayıp götürürdüm bide kuru kayısıları, daha iyi kilo veriyordum düzen vardı... şimdi evdeyim daha kötü oldu benim için...

bencde yanlzı yaşamak kesinlikle çok büyük bi avantaj
birincisi- evde senden başka kimse olmadıgı için sadece kendine yemek yapcaksın ben hergün kendime ayrı eşime ayrı bebiş için ayrı yiyecekler yapıyorum
yani eşime yaptıklarımda bazen aklım kalmıyo değil ama yemiyorum:)

aynı sofrada başka şeyler yemek zorunda değilsin

yağsız yapsan sorun olmaz ,istediğin gibi karar verirsin:)

cips mi:)))))) ühüüüüüüüü
bir paket cips 560 kalori yani buda şu demek oluyo ben 1 saat hızlı tempo yürüyüşde 230 kalori harcıyosam ortalama 2.5 saatl,ik hızlı yürüyüş demek:)))))))))

aslında meyvenin içinde şeker oldugu için fazlası tabikide zarar
akşamları yememeye çalışsan 6 dan sonra mesela
bide bildiğim kadarıyla muz ve üzümde acayip şeker var:)))))

elma en masum meyvelerden biri özellikle ekşi yeş,il elma metabolizm hızlandırdığı için 4 tane bile yesen sorun olmaz:)))

canım ya burda diyet deneyimlerniz diye bi yer var
orda dukan diyeti deneyimleriniz diye bi topik var oraya takılıyorum ordaki hatunlar çok çok daha iyi
ben pek sebzede yemiyorum aslında tavuk ağacı çıkcak midemde:))
daha haeketlendirebilirim menümü ama böyle çok pratik oluyo:)))))

doğudasın demek
ben karsda okudum
orda kışın şöyle sağlam bi marul bile yoktu
gelene kadar donuyodu hepsi pörsük pörsükdü yeşillik yiyemiyoduk:)))))
bilirim zorluklarını:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…