- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.281
ah canım elbisen olmayacakkalorilerini hesaplıyayım mı sana belik çok değildir benimkilerin yanında oldukça az görünüyor da..
dukan yapan bayanalr var nette
sonuçlar harika
bende başalmak istiyorum
sabretmek dişimizi sıkmak lazım da
yulaf kepeğinin tadı pek iyi değil ekmeğini beğenmiyorum daha çok
ama bi amzleme cavr onunla dahagüzel oluomuş krem ytartar de bişi
birde akrşım yulfa kepeği bulmam gerek onla daha iyi oluo
birde herkes dio illa ekmek yapmak zorunda değişlsin helvası keki de olur diyoalr ohh ne güzel.
keke yiyoalr kilo veriyolar
:))))) canım ya takıldıysan biraz spora ağırlık versen vücudunun direnci kırılırsa bidaha aşağılara inersin sanki
tabi ya nugget kendime nugget yapim ben bari bidaha tavuk yemekten bayılcam nuggetda tavuk ama farklı bi tarzı var en azından:)
kızlar bend maelsef kaçamaklar yapıorum bugün kahvaltıda 1 simit yedim az peynir ve zeytinle
öğlen de bir simit yedim
akşam da 1 tabak kuru fasülye ama biştiremedim
çok az bulgur pilavı belki bir kaşık.
spor yok maalesef.
çok dukana başlıyasım var
canım ya simit sokak simitiyse pastane simiti değilse o kadarda kalorili olmuyo susam hariç hiç yağ girmiyo zaten içinekızlar bend maelsef kaçamaklar yapıorum bugün kahvaltıda 1 simit yedim az peynir ve zeytinle
öğlen de bir simit yedim
akşam da 1 tabak kuru fasülye ama biştiremedim
çok az bulgur pilavı belki bir kaşık.
spor yok maalesef.
çok dukana başlıyasım var
slm kizlar nasilsiniz
ben yerlesme telasindayim herggun oraya git bunu al evi temizle helak oldum vallasiz neletler neler yaptiniz diyetler ne durumda simdi ablamlardayim onlarda net var gece sohbet uzayinca sabah uyanir uyanmaz size selam vereyim dedim ... benim kilomu sorarsaniz sanirsam kilo aldim:18: daha tartilamadim ama hissediyorum midem cikmis pantolonum dar azcik :26: ee hergun yersem tatlilari ekmekleri sonuc bu tabiki ...halbuki ne guzel sozler duymustum etraftan ma size ve kendime soz veriyorum duzenimi kurar kurmaz buradayim buyuk kararlilikla 65 e yolculuk var simdilik bukadar daha cocuklari okula kayit edicez secimler yaklastigi icin adres degisikligi yapamiyolarmis umarim okul icin sorun cikmaz cunki adresimiz eski evimizde oranin okuluda bize cok uzakk su secimler olsada bende adresimi aldirsam ....hepiinizi cok ozledim en kisa zamanda aranizdayim OPUYORUM KOCAMAN
jeof canım bi listen varmı yada sormak istediğin bişey ? aklına takılan bişey varsa burdayız bak...
slm kizlar nasilsiniz
ben yerlesme telasindayim herggun oraya git bunu al evi temizle helak oldum vallasiz neletler neler yaptiniz diyetler ne durumda simdi ablamlardayim onlarda net var gece sohbet uzayinca sabah uyanir uyanmaz size selam vereyim dedim ... benim kilomu sorarsaniz sanirsam kilo aldim:18: daha tartilamadim ama hissediyorum midem cikmis pantolonum dar azcik :26: ee hergun yersem tatlilari ekmekleri sonuc bu tabiki ...halbuki ne guzel sozler duymustum etraftan ma size ve kendime soz veriyorum duzenimi kurar kurmaz buradayim buyuk kararlilikla 65 e yolculuk var simdilik bukadar daha cocuklari okula kayit edicez secimler yaklastigi icin adres degisikligi yapamiyolarmis umarim okul icin sorun cikmaz cunki adresimiz eski evimizde oranin okuluda bize cok uzakk su secimler olsada bende adresimi aldirsam ....hepiinizi cok ozledim en kisa zamanda aranizdayim OPUYORUM KOCAMAN
bir listem yok malesef.sadece fast food ları bıraktım.tek yasadıgım için genelde dısarda yiyordum evde yapacam artık.bugün karnıbahar yapmayı planlıyorum iş cıkısı.baktım kalorisi cok cok azmıs=)
tamam canım liste takip etmek istersen forumda da listeler var, netten de takip edebilirsin... mantık hepsinde aynı öğlen protein akşam sebze şeklinde....genelde netten spor yapıyoruz biz leslie sensone 3 mil gibi... yalnız yaşamak senin için avantaj aslında yemek yemen için sana baskı yapacak kimse yok yada eve abur cubur almak zorunda değilsin...
dün diyete baslamaya karar verdigimde farkettim koca bir cikolata cips stogu yapmısım evde bekleyecekler artıksehir degişiminden aldım bütün kiloları.aileden uzaklasınca düzeni oturtamadım.ama kararlıyım dısarda yemeyecem artık.
meyve yemeyi cok seviyorum az cok arastrdım fazlası hep zarar muz falan dgl ama elma portakal tarzı meyvelerde yerken bir sınır varmı =(
selam kızlar
seyir evresinde kakao serbest oldugundan dolayı
bugün kakaolu süt içtim sabah bayağı değişik geldi:) çok sevindim:) içine biraz tatlandırıcı kattım tatlı oldu nihahahaha:))))
sonra 1 tanede yumurta yedim üstüne
öğlen tavuk ızgara akşamda mantar sote sebzeli ve yoğurt var menüde:)
arada yoğurt ,kahve , kepeğimi yogurdumun içine katıpta yiycem bugün
akşamda bitki çayı falan içerim
bugün havada güzel gibi yürüyüşe bugünde çıkarım
dün çıktım
baya güzeldi 1 saat yürüdüm ,y, geldi:)
canım mideye girmeden beklemez onlar... hemen çıkart evden tecrube konuşuyor bak..
canım aralarda yemen lazım işyerine götürebilirsin mesela ve 1 porsiyon olacak... yani günde 3 meyve hakkın var, benim diyetisyen her meyvenin yanına 2 kaşık yoğurt verirdi kan şekerini dengelemesi için... bende açlık krizlerini arttırdığı için yerine kuru meye yiyorum.. bu arada bildirim cuma 12 ye kadar oldu takım kararıyla yani yarın... sen şimdi deneme süresindesin eğer paylaşımın güzel olursa 2 hafta sonra listede olacaksın... tabi ozamana kadar takımda sayıldığın için buralarda olman lazım
kaptanımız izinde haftaya döner büyük ihtimalle...
e bide sana kendimizi tanıtmamışızben 32 yaşında 153cm 58 kg 1 kız annesiyim... malum doğum sonrası kiloları 5 yıllık
yarışmaya doğudan hiçbirşeyin olmadığı biyerden katılıyorum
memnun oldum ddanes=) meyve konusunda üç sınırını asmayayım.senin hedefin kac?benim hedefim 58
bencde yanlzı yaşamak kesinlikle çok büyük bi avantajtamam canım liste takip etmek istersen forumda da listeler var, netten de takip edebilirsin... mantık hepsinde aynı öğlen protein akşam sebze şeklinde....genelde netten spor yapıyoruz biz leslie sensone 3 mil gibi... yalnız yaşamak senin için avantaj aslında yemek yemen için sana baskı yapacak kimse yok yada eve abur cubur almak zorunda değilsin...
dün diyete baslamaya karar verdigimde farkettim koca bir cikolata cips stogu yapmısım evde bekleyecekler artıksehir degişiminden aldım bütün kiloları.aileden uzaklasınca düzeni oturtamadım.ama kararlıyım dısarda yemeyecem artık.
aslında meyvenin içinde şeker oldugu için fazlası tabikide zararmeyve yemeyi cok seviyorum az cok arastrdım fazlası hep zarar muz falan dgl ama elma portakal tarzı meyvelerde yerken bir sınır varmı =(
canım senin menülere söz bulamıyorum harikasın cidden... senin kadar sağlam dukan yapabilen kaç kişi vardır ki..
senden gaza geldim yapabilirmiyim diye bi malzeme baktım hiçbirşey bulamadım burda... depresyona soktu evde hiçbirşey kalmadı valla çok soğuk buralar çıkamıyorum evden... çıksamda bulamıyorum zatihaftasonu bi gelse of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?