- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.321
ınsallah dıyelım asılalım olaya sısman olmak kader degıl bı tercıhtır.sısman olmayı tercıh edıyoruz cabalamıyoruz.bu devranı dondurmelı suları aktırmalı
1.65 im .senin boyun kac.3 kilo verirsem of 60 a düşerim hedefime cok yaklasırım.tamam canım varım varım baslayalım.bugun yürüyerek geldim işe yürüyerek dönecem.o patatesleri yakacam =)bir haftada 3 kilo cok ama yapılabilir.suan diyet listlerine bakıyorum.önerin varmı.lahana diyetinimi yapsak.
hadi kızlar göreyim sizi bakalım kim kazanacak yarışıaysesu şeyda coşkun diyeti yapıyor bu arada,( lafa karışayım kopya vereyim dedim )
kızlar grupta bunu buldum uygulamayı düşünüyorum.yapması hazırlaması cok kolay gbi geldi.ne düşünüyorsunuz.
1.GÜN
Sabah Kahvaltısı : 1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
Öğle Yemeği : 1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
Akşam Yemeği : 2 adet büyük yada 3 adet orta boy haşlanmış patates
2.GÜN
Sabah Kahvaltısı :1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
Akşam Yemeği : 1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
3.GÜN
4.GÜN
Sabah Kahvaltısı : Güne meyve ile başlayın. Elma, mandalina, armut gibi meyveler olabilir.
Akşam Yemeği : Tavuk ızgara yada haşlama tavuk, 1 çay kaşığı kadar sıvıyağlı kıvırcık salatası
5.GÜN
Sabah Kahvaltısı : Güne meyve ile başlayın. Elma, mandalina, armut gibi meyveler olabilir.
Öğle Yemeği :Yine meyve ile devam edin. Elma, mandalina, portakal gibi meyveler olabilir.
Akşam Yemeği : Izgara balık yada bonfile, 1 çay kaşığı kadar sıvıyağlı kıvırcık salatası
6.GÜN
Öğle Yemeği :Yine meyve ile devam edin. Elma, mandalina, portakal gibi meyveler olabilir.
Akşam Yemeği : Izgara balık yada bonfile, 1 çay kaşığı kadar sıvıyağlı kıvırcık salatası
7.GÜN
Sabah Kahvaltısı : Güne meyve ile başlayın. Elma, mandalina, armut, portakal gibi meyveler olabilir.
Öğle Yemeği : 1 tatlı kaşığından fazla olmayacak kadar sıvıyağlı patates salatası, yeşil soğan, kıvırcık yada göbek
Akşam Yemeği : 3 adet tavada yumurta ve yanında kıvırcık salatası
=) patates diyeti yapacam cok severimde sanki masum bişe degilmiş gbi geldi patates.liste basındada haftada bes kilo verdiriyor yazıyor.bi deneyeyim.seyda coskun diyetinin içerigini paylasabilirmisin ddanes
canım patate sırf nişasta bana pek iyi görünmedi...e bide 100 kiloysan ancak verirsin o 5 kiloyu..isveç diyeti yapmıştım 2 haftada 13 kg diyor ben 3 kg ancak vermiştim 1 kilosu su kaybı zaten, tek yönlü diyetler yağdan kaybettirmez protein almazsan olmaz bide burda akşamları vermiş... forumda sağlılı kilo vermek isteyenler baksın diye bi başlık altında liste vardı baktın mı? ben onu yaparken kilo az gidiyordu ama çok güzel incelmiştim... pazartesi başlıycam o listeye... şeyda coşkun listesini aysesu daha iyi biliyor... karabuğday var ben bulamamıştım o yüzden başlayamadım o listeye... ve canım hızlı kilo verme mucize diyet bunların hepsi yalan öncelik kalıcı ve sağlıklı vermek 1 ayda verdiğini 10 günde geri almamak
Hiaftada ben 3 kilodan fazla verdiğimi biliyorum canım tabiki sende verebilirsin ama bazı tiyolarım var bide kaç kilosun bilmiyorum benim boyum 169 canım1.65 im .senin boyun kac.3 kilo verirsem of 60 a düşerim hedefime cok yaklasırım.tamam canım varım varım baslayalım.bugun yürüyerek geldim işe yürüyerek dönecem.o patatesleri yakacam =)bir haftada 3 kilo cok ama yapılabilir.suan diyet listlerine bakıyorum.önerin varmı.lahana diyetinimi yapsak.
hoşbulduk canım sen bilirsin haftaya kaç kilo olcağım bakalımcanım hoşgeldin yeni 2 arkadaş geldi daha bugün... eskiler burda genelde...buse izinde ama yerine bakan kimse yok ben sadece listeleri hazırlayıp paylaşıyorum busede haftaya gelir zaten... olmazsa ikinizi birden alırız takıma oda kilo almış gibiveremezsende alırız seni listeye ne olacak haftana bölününce çok etkilemiyor zaten kızlara da bi sorarız... burası sakindi bu aralar dönün artık
kızlar grupta bunu buldum uygulamayı düşünüyorum.yapması hazırlaması cok kolay gbi geldi.ne düşünüyorsunuz.
1.GÜN
2.GÜN
Sabah Kahvaltısı :1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
Akşam Yemeği : 1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
3.GÜN
4.GÜN
Akşam Yemeği : Tavuk ızgara yada haşlama tavuk, 1 çay kaşığı kadar sıvıyağlı kıvırcık salatası
5.GÜN
6.GÜN
7.GÜN
Sabah Kahvaltısı : Güne meyve ile başlayın. Elma, mandalina, armut, portakal gibi meyveler olabilir.
Öğle Yemeği : 1 tatlı kaşığından fazla olmayacak kadar sıvıyağlı patates salatası, yeşil soğan, kıvırcık yada göbek
Akşam Yemeği : 3 adet tavada yumurta ve yanında kıvırcık salatası
Hiaftada ben 3 kilodan fazla verdiğimi biliyorum canım tabiki sende verebilirsin ama bazı tiyolarım var bide kaç kilosun bilmiyorum benim boyum 169 canım
ben şeyda coşkun un diyetini yapıyorum yani onunla başladım 9-10 günde 5 kilo verdim dayanabilirsen sende başla canım
hoşbulduk canım sen bilirsin haftaya kaç kilo olcağım bakalım
kesinlikle çok sağlıksız asla yapamazsın hemen sıkılırsın bunlardan zaten hergün pataest
benim yaptığım diyeti sana şöyle anlatıyım hergün 1 saat tempolu yürüyorsun muhakkak
sabah kalkınca içebildiğin kadar su içiyorsun hergün farklı kahvaltı yapıyorsun
mesela 1 gün protein günü 1 gün sebze günü,1 gün sabah 1 yumurta bütün gün tam 1 ananas
başka bir gün karabuğday elma,sabahları meyva yulaf ezmasi
yoğurt meyva müsli
yumurta beyazıyla maydonozlu ve yeşillikli omlet
balık tavuk ızgara haşlama
vs vs vs
un yağ şeker tuz yok ve hergün sabah tartılıyorsun - leri gördükce neşeleniyorsun bolca su yeşil çay ve akşam 6 dan sonra yemek yemek yok
kısaca anlattım umarım faydalı olmuştur istersen sende biraz araştır
7:30 1 bardak yarım yağlı sütCanim bahsettigin diyeti merak ettm bende ilk baslarken oyle bi baslik olan diyetle baslamistim da acaba aynisimi ?
hoşgeldin taze kanyani sana bişey diyemiyorum daha önce buralardamışsın kuralları biliyorsundur zaten... şu yaptığın sporları gördükten sonra daha ne diyeyim ben zumbayı 15 dk ancak yapabiliyorum ter içinde kalıyorum...
menumude yazayım
sabah 1 kase nestle nesfıt meyvelı
ara 1 dılım tost 1 sekersız cay
ogle yok
ara yok
aksam bırazcık makarna
ara bır adet tutku bır kase nestle nesfıt meyvelı
su 2 lıtre
spor 30 dkk kosu 30 dkk body agırlık
1 saat pılates 45 dakıka fast burn (agırlıklı aerobık)
Evet bayanlar oncelikle yeni gelenlerin hepsi hos gelmis ne guzel olmus burasi canlanivermis girince pek hosuma gitti birkac kisi daha cagrdikmi tamamdir
Bugünkü menümü de yaziyim artik :)
Sabah kıymali yumurta yaptim ekmeksiz yedim ama kiyma yagli oldugundan igrendim hep alismisim ekmekle yemege bidaha kolay kolay yapmam yaninda da ihlamur ictim
Arada 1 bardak sut ictm ( normalde sutu cok severdim gunde 1 litre ictgm olurdu ama ben bu light sutu sevemedm yaa( )
Öglen bimde satilan ton baliklarndan yedim light bulamadm napiyim yaninda yarm bardak sekersiz kola ictim
Aksam 1 koca tabak tavuk karisimi yedim icinde nugget tavuk doner ve yavuk bonfile sotesi bulunan yaninda da 1.5 kasik yuluaf kepekli lorlu krep yedim yaninda da 1 bardak kola sekersiz olanndan icecek borsey bulamaynca ona saldriyorm normalde kolayi pek sevmem cunku
Su= 1.5 litre oldu
Sporda =disarida 40 dakika yuruyus kahvaltidan sonra ogle yemeginden sonra 40 dakika eliptik ve 1 saat daha yuruyus yaptim evde aksam yemegnden sonrada 15 mekik cektim ve gunu tamamladm belki birazdan eklerm ustune bisiler :)))
Bugünüm cok verimli gecti okadar mutluyum ki anlatamam
7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve
1. listeyi uyguladıktan sonra daha fazla kilo vermek isteyenler 2. listeye başlayacak.
2. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
07:30 3 kuru kayısı, ılık su
09:00 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 2 zeytin, çeri domates, maydanoz, haftada 1 gün yumurta, şekersiz açık çay veya ıhlamur
12:00 1 porsiyon ızgara veya etli sulu yemek, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
14:00 2 kuru incir
16:00 1 kutu kayısılı probiyotik yoğurt ( markayı anladınız )
17:30 1 meyve
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata
21:00 3 kuru kayısı, ılık su
liste bu canım senin baktığın mı bilmiyorum.. ben öğlen işyerine tavuk yada ciğer sote yapıp götürüyordum genelde köfte soğuk güzel olmuyor diye....sadece 30 dk leslie yaptığım halde incelmiştim ben...
canım tebrik ederm ne güzel sporunuda yapmışsın.bugün aksam yürümeyi cok istedim.soguk havayı görünce hemen vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?