Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hadi kızlar göreyim sizi bakalım kim kazanacak yarışı aysesu şeyda coşkun diyeti yapıyor bu arada,( lafa karışayım kopya vereyim dedim )

kızlar grupta bunu buldum uygulamayı düşünüyorum.yapması hazırlaması cok kolay gbi geldi.ne düşünüyorsunuz.

1.GÜN
Sabah Kahvaltısı : 1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
Öğle Yemeği : 1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
Akşam Yemeği : 2 adet büyük yada 3 adet orta boy haşlanmış patates

2.GÜN
Sabah Kahvaltısı :1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
Akşam Yemeği : 1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates

3.GÜN
Sabah Kahvaltısı : 1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
Akşam Yemeği : 2 adet büyük yada 3 adet orta boy haşlanmış patates

4.GÜN
Sabah Kahvaltısı : Güne meyve ile başlayın. Elma, mandalina, armut gibi meyveler olabilir.
Akşam Yemeği : Tavuk ızgara yada haşlama tavuk, 1 çay kaşığı kadar sıvıyağlı kıvırcık salatası

5.GÜN
Sabah Kahvaltısı : Güne meyve ile başlayın. Elma, mandalina, armut gibi meyveler olabilir.
Öğle Yemeği :Yine meyve ile devam edin. Elma, mandalina, portakal gibi meyveler olabilir.
Akşam Yemeği : Izgara balık yada bonfile, 1 çay kaşığı kadar sıvıyağlı kıvırcık salatası

6.GÜN
Öğle Yemeği :Yine meyve ile devam edin. Elma, mandalina, portakal gibi meyveler olabilir.
Akşam Yemeği : Izgara balık yada bonfile, 1 çay kaşığı kadar sıvıyağlı kıvırcık salatası

7.GÜN
Sabah Kahvaltısı : Güne meyve ile başlayın. Elma, mandalina, armut, portakal gibi meyveler olabilir.
Öğle Yemeği : 1 tatlı kaşığından fazla olmayacak kadar sıvıyağlı patates salatası, yeşil soğan, kıvırcık yada göbek
Akşam Yemeği : 3 adet tavada yumurta ve yanında kıvırcık salatası

hadi kızlar göreyim sizi bakalım kim kazanacak yarışı aysesu şeyda coşkun diyeti yapıyor bu arada,( lafa karışayım kopya vereyim dedim )

=) patates diyeti yapacam cok severimde sanki masum bişe degilmiş gbi geldi patates.liste basındada haftada bes kilo verdiriyor yazıyor.bi deneyeyim.seyda coskun diyetinin içerigini paylasabilirmisin ddanes

=) patates diyeti yapacam cok severimde sanki masum bişe degilmiş gbi geldi patates.liste basındada haftada bes kilo verdiriyor yazıyor.bi deneyeyim.seyda coskun diyetinin içerigini paylasabilirmisin ddanes

canım patate sırf nişasta bana pek iyi görünmedi...e bide 100 kiloysan ancak verirsin o 5 kiloyu..isveç diyeti yapmıştım 2 haftada 13 kg diyor ben 3 kg ancak vermiştim 1 kilosu su kaybı zaten, tek yönlü diyetler yağdan kaybettirmez protein almazsan olmaz bide burda akşamları vermiş... forumda sağlılı kilo vermek isteyenler baksın diye bi başlık altında liste vardı baktın mı? ben onu yaparken kilo az gidiyordu ama çok güzel incelmiştim... pazartesi başlıycam o listeye... şeyda coşkun listesini aysesu daha iyi biliyor... karabuğday var ben bulamamıştım o yüzden başlayamadım o listeye... ve canım hızlı kilo verme mucize diyet bunların hepsi yalan öncelik kalıcı ve sağlıklı vermek 1 ayda verdiğini 10 günde geri almamak

Canim bahsettigin diyeti merak ettm bende ilk baslarken oyle bi baslik olan diyetle baslamistim da acaba aynisimi ?

Hiaftada ben 3 kilodan fazla verdiğimi biliyorum canım tabiki sende verebilirsin ama bazı tiyolarım var bide kaç kilosun bilmiyorum benim boyum 169 canım
ben şeyda coşkun un diyetini yapıyorum yani onunla başladım 9-10 günde 5 kilo verdim dayanabilirsen sende başla canım

hoşbulduk canım sen bilirsin haftaya kaç kilo olcağım bakalım

kesinlikle çok sağlıksız asla yapamazsın hemen sıkılırsın bunlardan zaten hergün pataest
benim yaptığım diyeti sana şöyle anlatıyım hergün 1 saat tempolu yürüyorsun muhakkak
sabah kalkınca içebildiğin kadar su içiyorsun hergün farklı kahvaltı yapıyorsun
mesela 1 gün protein günü 1 gün sebze günü,1 gün sabah 1 yumurta bütün gün tam 1 ananas
başka bir gün karabuğday elma,sabahları meyva yulaf ezmasi
yoğurt meyva müsli
yumurta beyazıyla maydonozlu ve yeşillikli omlet
balık tavuk ızgara haşlama
vs vs vs
un yağ şeker tuz yok ve hergün sabah tartılıyorsun - leri gördükce neşeleniyorsun bolca su yeşil çay ve akşam 6 dan sonra yemek yemek yok
kısaca anlattım umarım faydalı olmuştur istersen sende biraz araştır

Evet bayanlar oncelikle yeni gelenlerin hepsi hos gelmis ne guzel olmus burasi canlanivermis girince pek hosuma gitti birkac kisi daha cagrdikmi tamamdir

Bugünkü menümü de yaziyim artik :)

Sabah kıymali yumurta yaptim ekmeksiz yedim ama kiyma yagli oldugundan igrendim hep alismisim ekmekle yemege bidaha kolay kolay yapmam yaninda da ihlamur ictim

Arada 1 bardak sut ictm ( normalde sutu cok severdim gunde 1 litre ictgm olurdu ama ben bu light sutu sevemedm yaa ( )

Öglen bimde satilan ton baliklarndan yedim light bulamadm napiyim yaninda yarm bardak sekersiz kola ictim

Aksam 1 koca tabak tavuk karisimi yedim icinde nugget tavuk doner ve yavuk bonfile sotesi bulunan yaninda da 1.5 kasik yuluaf kepekli lorlu krep yedim yaninda da 1 bardak kola sekersiz olanndan icecek borsey bulamaynca ona saldriyorm normalde kolayi pek sevmem cunku

Su= 1.5 litre oldu
Sporda =disarida 40 dakika yuruyus kahvaltidan sonra ogle yemeginden sonra 40 dakika eliptik ve 1 saat daha yuruyus yaptim evde aksam yemegnden sonrada 15 mekik cektim ve gunu tamamladm belki birazdan eklerm ustune bisiler :)))

Bugünüm cok verimli gecti okadar mutluyum ki anlatamam

kızlar menümü yazıyım kaçıyım ben gözlerimi zor açıyorum başım ağrıyor ateşim de var grip de olmuştum bu neyin nesi b
ütün gün yattım boğazım yanıyor
bugün protein günü yaptım
sabah yumurta haşlama
öğlen haşlama tavuk
ara 2 yk lor peyniri
akşam balık fırında
su 3lt
yeşil çay 3 bardak
spor yapamadım hastayım iyileşince başlıyacağım

canım bu karabuğdayı nerden buldun sen? migros ta oluyor dediler ama orda da yoktu.. sırf o yüzden bu diyeti yapamıyorum internetten de güvenemedim...

Canim bahsettigin diyeti merak ettm bende ilk baslarken oyle bi baslik olan diyetle baslamistim da acaba aynisimi ?
7:30 1 bardak yarım yağlı süt

09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay

10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz

12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

15:00 1/2 paket form bisküvi

17:00 2 kuru kayısı, ılık su

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

21:00 1 meyve
1. listeyi uyguladıktan sonra daha fazla kilo vermek isteyenler 2. listeye başlayacak.

2. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

07:30 3 kuru kayısı, ılık su

09:00 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 2 zeytin, çeri domates, maydanoz, haftada 1 gün yumurta, şekersiz açık çay veya ıhlamur

12:00 1 porsiyon ızgara veya etli sulu yemek, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

14:00 2 kuru incir

16:00 1 kutu kayısılı probiyotik yoğurt ( markayı anladınız )

17:30 1 meyve

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata

21:00 3 kuru kayısı, ılık su

liste bu canım senin baktığın mı bilmiyorum.. ben öğlen işyerine tavuk yada ciğer sote yapıp götürüyordum genelde köfte soğuk güzel olmuyor diye....sadece 30 dk leslie yaptığım halde incelmiştim ben...

zumba 1 saat yapıyorum ve 2 saat daha yaparım herhalde

menumude yazayım

sabah 1 kase nestle nesfıt meyvelı

ara 1 dılım tost 1 sekersız cay

ogle yok

ara yok

aksam bırazcık makarna

ara bır adet tutku bır kase nestle nesfıt meyvelı

su 2 lıtre

spor 30 dkk kosu 30 dkk body agırlık
1 saat pılates 45 dakıka fast burn (agırlıklı aerobık)

yorum yapayım mı dalinnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnn

canım tebrik ederm ne güzel sporunuda yapmışsın.bugün aksam yürümeyi cok istedim.soguk havayı görünce hemen vazgeçtim.

Evet canm ilk kilolari bununla vermistim ben 5 listeden olusuyor ama benim kilo verme durunca dukana gectm iste gerci dukanda zorluyor napacagimi sasrdm

canım tebrik ederm ne güzel sporunuda yapmışsın.bugün aksam yürümeyi cok istedim.soguk havayı görünce hemen vazgeçtim.

Canim bende pek dsarda yapamiyorumzaten hem bu aralar soguk hemde bn biraz cekiniyorm dsarda yurumeye srf bu yuzden kosu bandi aldim onda yürüyorum hergun :)

ve yepyeni bir tarifle geldim patlıycam şimdi

kahvelikitap
dukana uygun bir tarif vereyim

karnıbahar kısırı
ay yedim karnıbahar şişti mdiemde zor oturuyorum

kanıbaharı rendeliyosun tavada kavuruyosun salça limonla karıştırıp içine soğan domates salatalık koyyosun yanında ayranla içiyosun
sonrada patlıyosun:)))))

bugün sebze günümdü bunu yedi akşam:)))

vede karnıbahar ishal yaptı beni tuvalet problemişn varsa deneyebilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…