Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selamlarr hanımlar ben 9.takımın yeni kanı

uzunn bır aradan sonra tekrar takımlara dondum maratona kaldıgım yerden devam edıyorum ınsallah

oncelıkle kendımı tanıtayım hanımlaa

26 yasındayım 3 cocuk annesıyım. ıkızlerım 3 bucuk 3.kuzum 15 aylık
dogumlardan once 52-55 arası gıt gellı bı kılom vardı ılk dogumum olan ıkızlerımde 40 kılo aldım dogumdan sonra ve 2.hamılelıgıme kadar 85 kg ın altına ınemedım hıc 3.bebegımı doggurduktan sonra emzırme donemım kısa surdu bu donem bıtınce bana koskoca bı 98 kg kaldı dıyete basladım 89 kg a dustum sonra dıyetten sıkılmaya baslayınca bu takımlarla tanıstım 88 kg ıken 5.takıma gırdım daha sonra 12.takım kaptanlıgına gectım mecburı nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım kılom 74 kusurdu ayrıldıgımda

daha sonra 77 kg a kadar cıktım tekrar dıyet ve spora basladım.1 haftadır spor salonuna gıdıyorum.pekte dıyet yaptıgım solenemez azlında cunku tek basına dıyet yapılmıyor o yuzden takımlara donmek ıstedım bu sekılde bıle bır haftada kılo vermeyı basardım dıyet yapsam daha cok olurdu neyse bundan sornasına bakacik artık suan 76.3 kg ım boyum 167 cıvarı

yaptıgım sporlar
tempolu yuruyus ve tempolu kosu
body fıtness
zumba
step ve oryantal step
aerobık
plates
taeobo
agırlık calısması
ınsaalah cok uzatmadan ıstedıgımız kıloya ve bedene kavusmak umıdıyleee

selam kızlar ben tekrar geldim sınavlarımın ilk dönemini tamamladım ve bu arda gece 2-3 e kadar ders çalıştım ve bolca yedim abur cubur ne bulduysam sınavlarım iyi geçti 2. dönemin derslerine başladım nisana da tekrar var ama bu sefar erken başladım ve yemek yemekle kendimi avutmuycam +5 kilo olarak geri geldi bana malum okul tatil artık gezmalerde bitti oturup diyet yapıp düzenli ders çalışacağım ve aranıza geri alırsanız bu süreci yine sizinle birlikte geçirmek istiyorum.
buse izne ayrılacaktı şu anda takım kaptanı kim
ve arkadaşlar hepinizle tanışıp tanışık olduklarımlada kaynaşacağım elbet
bide tekrar 61.1 kiloya dönene kadar listeye eklenmek istemiyorum takıma zarar gelmesin
şuanki kilom 65.3 en geç 15 gün içinde ki bu kadar sürmeyecek eski ayrıldığım kiloma döneceğim

merhaba canım memnun oldum bende de 2 çocuk ve bol iştah var 1.69 boyum ve an itibariyle 65.3 kilodayım tekrar bugün diyet spor başladım

selamlarr hanımlar ben 9.takımın yeni kanı

uzunn bır aradan sonra tekrar takımlara dondum maratona kaldıgım yerden devam edıyorum ınsallah

merhaba hos geldin bende dün katıldım 9.takıma.26 yasındayım 63.6 kiloyum (acken sabah =) umarım istedigimiz kilolara ulasırız.

merhaba canım memnun oldum bende de 2 çocuk ve bol iştah var 1.69 boyum ve an itibariyle 65.3 kilodayım tekrar bugün diyet spor başladım

dısarıdanmı bıtırıyorsun okulu

aynen bendede 3 cocuk ve bol ıstah ama ben dıyetı bıraktıktan sonra okadar yememe ragmen 77 yı hıc gecmedım 74 te bıraktım kaybettıgım suyu vs tamamlayınca 77 de kaldım esımle gece 12 de acıkır lahmacun soler yerdık 3 tane falan yerdım daha neler neler ama 77 yı gecmedı 98 den bu yana verdıkelrımı yaglardan kalıcı vermısım buna sevındım sporla verılen kılo gerı gelmıyor gercektende ma genede dıkkat etmek lazım :)))))))

merhaba hos geldiniz bende dün geldim 9.takıma.iki haftalık deneme süremden sonra inş kabul edilirim.

merhaba hos geldin bende dün katıldım 9.takıma.26 yasındayım 63.6 kiloyum (acken sabah =) umarım istedigimiz kilolara ulasırız.

ınsallah dıyelım asılalım olaya sısman olmak kader degıl bı tercıhtır.sısman olmayı tercıh edıyoruz cabalamıyoruz.bu devranı dondurmelı suları aktırmalı

hoşgeldiniz kızlar akıma can gelsin biraz:)
motive olalım takımın kaptanı buse ama şu anda burda yok:)

uyguladıgınız diyetler falan yada bi planınız varmı ?

uyguladıgım hıcbır dıyet tarıf yok 1 senelık dıyet tecrubeme dayanarak soluyorumkı bu ısın bı tarıfı yok.kendımı ac hıssettıgımde su soruyu sorarım gercekten acmıyım yoksa canım abur cuburmu ıstıyo dıye cevabı evet acımsa hafıf bıseylerle gecıstırıyorum hayır abur cubursa yemeden devam edıyorum hayata

dıyet lıstelerınede karsıyım uygulaması zor dısıplınıne gırmek ımkansız ve ınsanı dıyetten sogutan lısteler.lısteler ınsana dıyette oldugunu ve hıcbısey yıyemeyecegını hatırlatır durur.lıstelere baglı kalmadan ogunler duzenlenırse ınsan kendını herseyı yıyor gıbı hıssedıyor dıyetten bunalmıyor uzerındakı baskı kalkıyor resmen

evet canım lise bitince evlendim sonra 2 çocuk bu yıl artık başlayım dedim sınavlara giriyorum açıkdan da adalet okuyorum sınavlar gerçekten zorluyor 1 dönemde 8 ders
benim kilo çok değil ama 2. çocukdan sonra 15 kilo aldım aslında önce çok zayıfmışım şimdi 55 olsam yeter

merhaba hos geldiniz bende dün geldim 9.takıma.iki haftalık deneme süremden sonra inş kabul edilirim.
sende hoşgeldin canım inşallah burda hepimiz kiloları veririz

buse ne zaman gelecek arkadaşım

hoşbulduk

hastayım kızlar buğazım ağrıyor regliyim üst solunum yolları berbat atlatırım inşallah
bu arada ben haftaya cumaya kadarkendime hedef koyuyorum 62 kilo olacağım benimle yarış yapmak isteyen varsa motive oluyorum rakibimi de motive ederim bir hafta yarışalım kim ister kızlar

dünkü hataya düşmeyip bugün ac kalmadım.ögle menüm. tavuk ızgara salata ayran azıcık tabak kösesindeki patates kızartmaları (dayanamadım kuruma gelince bir oralet tek sekerli

gecmiş olsun canım yarısabiliriz benm de hedefim en kısa zamanda 58 olmak ama ilk etapta bir haftada ne versem kar.suan 63.6 cıktım sabah ac karna.sen kac kilosun.bir haftada hedefin kac

tavuk ızgara salata çok güzel
patates kızartması ve şeker

gecmiş olsun canım yarısabiliriz benm de hedefim en kısa zamanda 58 olmak ama ilk etapta bir haftada ne versem kar.suan 63.6 cıktım sabah ac karna.sen kac kilosun.bir haftada hedefin kac
saol canım yarışalım ben haftaya cumaya kadar 62 kilo hedefledim
şimdi 65.3 kiloyum 8 günde 3.5 kilo vereceğim inşallah
boyun kaç canım

tavuk ızgara salata çok güzel
patates kızartması ve şeker

saol canım yarışalım ben haftaya cumaya kadar 62 kilo hedefledim
şimdi 65.3 kiloyum 8 günde 3.5 kilo vereceğim inşallah
boyun kaç canım

1.65 im .senin boyun kac.3 kilo verirsem of 60 a düşerim hedefime cok yaklasırım.tamam canım varım varım baslayalım.bugun yürüyerek geldim işe yürüyerek dönecem.o patatesleri yakacam =)bir haftada 3 kilo cok ama yapılabilir.suan diyet listlerine bakıyorum.önerin varmı.lahana diyetinimi yapsak.

aynen öyle pörsük marullar , karsa gittim canım valla burdan çok daha güzel beğenmiştim ben orayı sen anla artık beni... ya en son buraya yazınca sabah bunaldım olmayacak dedim soğuk falanda dinlemedim çıktım dışarı... bugün hava biraz daha iyiymiş... yeşillikte buldum yeni gelmiş manava kazıklanıyoruz ama enazından buldum alışverişimi yaptım rahatladım kaç gündür evde ne varsa onu yiyordum artık listeme dönebilirim

hoşgeldin taze kan yani sana bişey diyemiyorum daha önce buralardamışsın kuralları biliyorsundur zaten... şu yaptığın sporları gördükten sonra daha ne diyeyim ben zumbayı 15 dk ancak yapabiliyorum ter içinde kalıyorum...

canım hoşgeldin yeni 2 arkadaş geldi daha bugün... eskiler burda genelde...buse izinde ama yerine bakan kimse yok ben sadece listeleri hazırlayıp paylaşıyorum busede haftaya gelir zaten... olmazsa ikinizi birden alırız takıma oda kilo almış gibi veremezsende alırız seni listeye ne olacak haftana bölününce çok etkilemiyor zaten kızlara da bi sorarız... burası sakindi bu aralar dönün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…