- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.361
*** 9 TAKIM 347. ETAP***
stubbornn(71.4/0/0/%0)
bur50(73,7/74,6/-0,9/%-1,22)
ddanes(58/0/0/%0)
kalinkaselin(/76.8/75.8/1/%1.30)
kahvelikitap(77,8/77,3/0,5/%0,64)
*** 9 TAKIM 347. ETAP***
[/COLOR]
stubbornn(71.4/0/0/%0)
bur50(73,7/74,6/-0,9/%-1,22)
ddanes(58/0/0/%0)
kalinkaselin(/76.8/0/0/%0)
kahvelikitap(77,8/0/0/%0)
[/B]
kızlar özür hepinizden haftaya telefi edicem fazlasıyla söz
yeni gelenler ve izinden dönenler hoşgelmiş
birde izinden dönenleri(dalin aysesu) ekleyelim bence listeye bu hafta- olsa bile haftaya i olur bence siz bilirsiniz öneri
günaydın kızlar biliyorsunuz ben hergün tartılıyorum bugün de - le3rde çıktım 1. günüm
dün 65.3
bugün 64.2
1 günde giden 1 kilo 100 gr nasıl iyi değil mi?
bugun cuma ve kımsecıkler yok neden bole yapıyonuz ama kiii
kızlar ben haftaya gıreyım lıstelere ıstersenız ama bu hafta gır dersenızde olur farketmez kılom 76.6 cıktı bende anlamadım salondakı ve bendekı tartı arasında fark varr ben evdekıne gore olcerım .
Bende burdayım ama başka kimseler yok gerçekten :)
burdayım bende canım gözüm üzerinizdebakıcı görüşmem vardı bak pazartesi ye bıraktım
Iyi iyi burda olalim yaa evde tek başıma sıkılıyorum burda sohbet oldumu çok hoşuma gidiyor :)) hem can sıkıntısıda kalmıyor öyle olunca :)
olmaz ama ya sohbetsız takımmı olur paylasımsız dıyet takımı olmazkı neden brudayız bırbırımızı motıve etmek ıcın gaza getırmek ıcın konusma olmazsa nasıl gaza gelcek bunca mıllettakımlara uye kabul ederken paylasımına dıkkat etmelı 1-2 hafta neyse deneme suresı olmalı paylasımı yetersızsse alınmamalı takıma eskı bır kaptan olaraktan nacızane fıkrım dıger takımlara bır goz attım sen sakrak geyık dız boyu bızde sınek avlıyoz
haftaya gıreyım ozaman bende lıstelere
e senin gibi 2 kişi daha gelse öyle olcak bizimde canımdiğer takımlarda da dağılma noktasına gelenler vardı sonra toparlandılar... bizde aynı şey için uğraşıyoruz buralarda olalım muhabbet dönsün diye... e şimdilik burdakilerle idare ediyoruz bize kaldın yani
bu hafta spora asılmalıyım bugun 1 saat kosup 30 dkk body calısıp 1 saat pılates ve 1 saatte taeoba dersıne katılmalıyım dun gece bende aclık krızıne gırdım cok pıs cıs yaptım :2::2:
kızlar sporuma aldanmayın benım ıs sızınkınden cokd aha zor.spor cok yuklu olunca enerjı ıhtıyacı artıyor 3 katı daha ok ve daha sık acıkıyorsun nasıl bas edecem bılmıyom yokmu sole ıstah kesen sırkedır lımondur kezzap ta olur
sıkılasmak ıcın yapıyorum sporu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?