Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

*** 9 TAKIM 347. ETAP***
[/COLOR]
stubbornn(71.4/0/0/%0)
bur50(73,7/74,6/-0,9/%-1,22)
ddanes(58/0/0/%0)
kalinkaselin(/76.8/0/0/%0)
kahvelikitap(77,8/0/0/%0)
[/B]

kızlar özür hepinizden haftaya telefi edicem fazlasıyla söz
yeni gelenler ve izinden dönenler hoşgelmiş

birde izinden dönenleri(dalin aysesu) ekleyelim bence listeye bu hafta- olsa bile haftaya i olur bence siz bilirsiniz öneri

*** 9 TAKIM 347. ETAP***

stubbornn(71.4/0/0/%0)
bur50(73,7/74,6/-0,9/%-1,22)
ddanes(58/0/0/%0)
kalinkaselin(/76.8/0/0/%0)
kahvelikitap(77,8/77,3/0,5/%0,64)

Benim için sorun yok ekleyebiliriz .

kizlar ben sabitim. inanun kesin saha fazlatdim.ama fazla cikmamak icin sabah kalktin 3 km kosu bandi yaprim 10 dk harwkwt yaptim.bu jafta yemedigim sey lalmamisti

günaydın kızlar biliyorsunuz ben hergün tartılıyorum bugün de - le3rde çıktım 1. günüm
dün 65.3
bugün 64.2
1 günde giden 1 kilo 100 gr nasıl iyi değil mi?

aysesu canım artıda olan arkadaşlar var bu hafta bizim kötü olacak zaten istersen listeye alalım seni? bide 1 günde 1 kilo nasıl bir bünyen var maşşalah...

kızlar ben haftaya gıreyım lıstelere ıstersenız ama bu hafta gır dersenızde olur farketmez kılom 76.6 cıktı bende anlamadım salondakı ve bendekı tartı arasında fark varr ben evdekıne gore olcerım .

bu arada gecen persembe basladım dıyet spora 1 kılodan fazla vermısım ama 75 kusur olmalıydı neyse artık onumuzdekı hafta hallederik

canım bu hafta olmaz zaten senin... bur50 bizim takımda izinden döndün diye düşündü heralde... bizim takım böyle kimi sadece bildirim yapar uğramaz işte bu yüzden yeni arkadaşlar alıyoruz... kaptan da gelince biraz daha düzen gelir diye düşünüyorum..

Iyi iyi burda olalim yaa evde tek başıma sıkılıyorum burda sohbet oldumu çok hoşuma gidiyor :)) hem can sıkıntısıda kalmıyor öyle olunca :)

canım bi arkadaş daha davet ettim bu arada ben... gelirse ilgileniverin aysesu yu 1 saat daha bekliycem ama bu haliyle hesaplamayı yapıyorum şimdi... 0.30 altındayız bu hafta bende 200 gr verdim olarak bildirim yapıyorum... o yüzden aysesu girse işimiz biterdi..

olmaz ama ya sohbetsız takımmı olur paylasımsız dıyet takımı olmazkı neden brudayız bırbırımızı motıve etmek ıcın gaza getırmek ıcın konusma olmazsa nasıl gaza gelcek bunca mıllet takımlara uye kabul ederken paylasımına dıkkat etmelı 1-2 hafta neyse deneme suresı olmalı paylasımı yetersızsse alınmamalı takıma eskı bır kaptan olaraktan nacızane fıkrım dıger takımlara bır goz attım sen sakrak geyık dız boyu bızde sınek avlıyoz

haftaya gıreyım ozaman bende lıstelere

bu hafta spora asılmalıyım bugun 1 saat kosup 30 dkk body calısıp 1 saat pılates ve 1 saatte taeoba dersıne katılmalıyım dun gece bende aclık krızıne gırdım cok pıs cıs yaptım :2::2:

kızlar sporuma aldanmayın benım ıs sızınkınden cokd aha zor.spor cok yuklu olunca enerjı ıhtıyacı artıyor 3 katı daha ok ve daha sık acıkıyorsun nasıl bas edecem bılmıyom yokmu sole ıstah kesen sırkedır lımondur kezzap ta olur

sıkılasmak ıcın yapıyorum sporu bu arada

e senin gibi 2 kişi daha gelse öyle olcak bizimde canım diğer takımlarda da dağılma noktasına gelenler vardı sonra toparlandılar... bizde aynı şey için uğraşıyoruz buralarda olalım muhabbet dönsün diye... e şimdilik burdakilerle idare ediyoruz bize kaldın yani

hadi inşş dagıtmayız takımı ınsallah
aslında daha sık ugruyorum ama kımseler olmadıgı ıcın cıkıyorum.hızıma yetısemıyorsunuz ama

bu hafta spora asılmalıyım bugun 1 saat kosup 30 dkk body calısıp 1 saat pılates ve 1 saatte taeoba dersıne katılmalıyım dun gece bende aclık krızıne gırdım cok pıs cıs yaptım :2::2:

spordan sonra tarçınlı yoğurt yada süt iç canım... enerji ihtiyacı artar tabiki ama ben öyle yapıyorum... bende az yemek yemeye alışmış bir bünye var sorunum bu... zorla yemek yiyorum bu ara yine... kilo almıyorum ama vermiyorum da bu sabah kendimi zorlayarak müsli yedim.. dün cıs dediğim menü saat 3 te yediğim hamburger akşam salata ve balık... 3 e kadar bişey yiyemedim işte ... kalori az oluyor ama zararlı oluyor... senin cıs neydi bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…