Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

güzelmiş

zumba 1 saat yapıyorum ve 2 saat daha yaparım herhalde
ay çok zor ben yapamıyorum onu

spor muhteşem tebrikler

güzel tarifmiş sebze günü bende denerim bunu iyi fikir oldu

sanırım izini biraz abarttım ama özledim sizi
hoşgeldin canım

kızlar bugün menü yazmak istemiyorum sadece zararlı yiyecekler var... toplam kalori 900 oldu sınırı geçmedim ama kötü bir gündü...

yeşil çay 3 spor leslie 3 mil su 3 lt kadar

Ya canim be ailemn yaninda uyamayinca en bastan aldim yani suan atak evresindeyim oda cok zorluyor malesef ama sebze gunlerinde mutlaka yaparim karnibahara tutkun bir insanim ben :))

kızlar bugün menü yazmak istemiyorum sadece zararlı yiyecekler var... toplam kalori 900 oldu sınırı geçmedim ama kötü bir gündü...

Tatlim canini okadar sıkma ama yinede dikkat et insan bir kere o zararli yiyeceklere basladimi kendini firenlemesi cok zor oluyor malesef.

kızlar ne yapsam beğenirsiniz ben yarın bildirim günü olduğunu unuttum ve akşam daha doğrusu bugün yemeyi çok abarttım
kesina rtıdayım sabah. yulaf ve galeta akrışımını bulduğum anda dukana başlıyorum

günaydın bu sabah tartıda yanıyım 75.8 im hala
geçen hafta 76.8 idim tam 1 kilo gitmiş:)

hesaplim listeye ekliycem kendimi:)

bide ZUMBA nasıl bişey acep?

günaydınn kızlar.dün aksam bütün diyet listelerine baktım hala kendime uygun bişey bulamadım.patatesten de vazgectmsimdilik az yiyorum.karnıbahar yaptım aksam.sabah bir cubuk kraker tek sekerli cay içtim.işe gec kaldıgım için işte ancak bunları bulabildim. kilom hala 63.6 ac karna.gruba katıldıgımda carsamba 63.8 di.200 gram gtmiş .yüzdelik hesabı yapmadım listeye iki hafta eklenmiyoruz die.

*** 9 TAKIM 347. ETAP***

stubbornn(71.4/0/0/%0)
bur50(73,7/0/0/%0)
ddanes(58/0/0/%0)
kalinkaselin(/76.8/0/0/%0)
kahvelikitap(77,8/0/0/%0)

liste hazır ekleyebilirsiniz kızlar ben birazdan tekrar tartılıcam düne göre +500 çıktım ... ödemi bi atalım bidaha bakıcam artık duruma göre...

*** 9 TAKIM 347. ETAP***

stubbornn(71.4/0/0/%0)
bur50(73,7/0/0/%0)
ddanes(58/0/0/%0)
kahvelikitap(77,8/77,3/0,5/%0,64)

tamam canım sabahları yanına 2 dilim tam buğday arası peynir domates biber vs koyarak sanviç yapabilirsin hızlıca.. öğlen yemek çıkıyordur zaten uygun olanlarından yesen akşam da evde hafif geçirsen yeterli olur bence... çalışırken zor oluyor anlıyorum seni, ben yanıma ne zaman bişey hazırlamasam yemekhanede en yağlı yemekler çıkardı inadına sabah biraz erken kalkmaya çalış bence 15 dk da bile kendine bişeyler hazırlabilirsin...

bu menüye ne denir bilemedim ağzını sürdün mü onlara ayrılması zor oluyor

günaydın bu sabah tartıda yanıyım 75.8 im hala
geçen hafta 76.8 idim tam 1 kilo gitmiş:)

hesaplim listeye ekliycem kendimi:)

bide ZUMBA nasıl bişey acep?
tebrik ederim canım 1 kilo 1kilo çok güzel gidecek kilolar

canım sağlıklı beslen de fark etmez ben uzun zaman dayanamam diyete 1 ayda işimi halledecek bişeyler yapmaya çalışıyorum senin için karatay diyetide uygun aslında kadınlar kulübünde var nasıl yapıldığını anlatıyor uyguluyorlar bir bak istersen
ekmekten vaz geçemem dersen ayça kayanın 5333 kuralı var hatta kitabı var bakabilirsin
kraker kesinlikle yeme eğer 10 dak erken kalkıp bişeyler hazırlamadıysan yada akşamdan hazır sütler var ya 200 ml evine biraz al onlardan eline 1 elma ,muz al bi kutuda süt miş gibi kahvaltı işte

*** 9 TAKIM 347. ETAP***

stubbornn(71.4/0/0/%0)
bur50(73,7/0/0/%0)
ddanes(58/0/0/%0)
kahvelikitap(77,8/77,3/0,5/%0,64)

tebrikler arkadaşım

günaydın kızlar biliyorsunuz ben hergün tartılıyorum bugün de - le3rde çıktım 1. günüm
dün 65.3
bugün 64.2
1 günde giden 1 kilo 100 gr nasıl iyi değil mi?

hastayım ya pazar banyo ev işi kahve günü çocuklar falan da yıkanacak elim yüzüm akıyor ama baş ağrım gitti ayakta durabiliyorum en azından şimdilik çıkıyorum akşama doğru uğrarım iyi bakın kendinize
kilo veren herkesi kutluyorum

günaydın kızlar biliyorsunuz ben hergün tartılıyorum bugün de - le3rde çıktım 1. günüm
dün 65.3
bugün 64.2
1 günde giden 1 kilo 100 gr nasıl iyi değil mi?

Oncelikle tesekkur ederim canim :)
Bence giden kilo 1 gun icin süper :) :) sanırım sende kolay kilo verebilenlerdensin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…