- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.341
yorum yapayım mıdalinnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnn
güzelmiş7:30 1 bardak yarım yağlı süt
09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay
10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz
12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 1/2 paket form bisküvi
17:00 2 kuru kayısı, ılık su
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
21:00 1 meyve
1. listeyi uyguladıktan sonra daha fazla kilo vermek isteyenler 2. listeye başlayacak.
2. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )
07:30 3 kuru kayısı, ılık su
09:00 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 2 zeytin, çeri domates, maydanoz, haftada 1 gün yumurta, şekersiz açık çay veya ıhlamur
12:00 1 porsiyon ızgara veya etli sulu yemek, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata
14:00 2 kuru incir
16:00 1 kutu kayısılı probiyotik yoğurt ( markayı anladınız )
17:30 1 meyve
19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata
21:00 3 kuru kayısı, ılık su
liste bu canım senin baktığın mı bilmiyorum.. ben öğlen işyerine tavuk yada ciğer sote yapıp götürüyordum genelde köfte soğuk güzel olmuyor diye....sadece 30 dk leslie yaptığım halde incelmiştim ben...
ay çok zor ben yapamıyorum onuzumba 1 saat yapıyorum ve 2 saat daha yaparım herhalde
spor muhteşem tebriklermenumude yazayım
sabah 1 kase nestle nesfıt meyvelı
ara 1 dılım tost 1 sekersız cay
ogle yok
ara yok
aksam bırazcık makarna
ara bır adet tutku bır kase nestle nesfıt meyvelı
su 2 lıtre
spor 30 dkk kosu 30 dkk body agırlık
1 saat pılates 45 dakıka fast burn (agırlıklı aerobık)
güzel tarifmiş sebze günü bende denerim bunu iyi fikir olduve yepyeni bir tarifle geldim patlıycam şimdi
kahvelikitap
dukana uygun bir tarif vereyim
karnıbahar kısırı
ay yedim karnıbahar şişti mdiemde zor oturuyorum
kanıbaharı rendeliyosun tavada kavuruyosun salça limonla karıştırıp içine soğan domates salatalık koyyosun yanında ayranla içiyosun
sonrada patlıyosun:)))))
bugün sebze günümdü bunu yedi akşam:)))
vede karnıbahar ishal yaptı beni tuvalet problemişn varsa deneyebilirsin:)
hoşgeldin canımsanırım izini biraz abarttımama özledim sizi
yap yap hosbuldummmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız gorusmeyelı yendıen baslamıssın dıyete
sanırım izini biraz abarttımama özledim sizi
ve yepyeni bir tarifle geldim patlıycam şimdi
kahvelikitap
dukana uygun bir tarif vereyim
karnıbahar kısırı
ay yedim karnıbahar şişti mdiemde zor oturuyorum
kanıbaharı rendeliyosun tavada kavuruyosun salça limonla karıştırıp içine soğan domates salatalık koyyosun yanında ayranla içiyosun
sonrada patlıyosun:)))))
bugün sebze günümdü bunu yedi akşam:)))
vede karnıbahar ishal yaptı beni tuvalet problemişn varsa deneyebilirsin:)
kızlar bugün menü yazmak istemiyorum sadece zararlı yiyecekler var... toplam kalori 900 oldu sınırı geçmedim ama kötü bir gündü...
yeşil çay 3 spor leslie 3 mil su 3 lt kadar
günaydın bu sabah tartıda yanıyım 75.8 im hala
geçen hafta 76.8 idim tam 1 kilo gitmiş:)
hesaplim listeye ekliycem kendimi:)
bide ZUMBA nasıl bişey acep?
günaydınn kızlar.dün aksam bütün diyet listelerine baktım hala kendime uygun bişey bulamadım.patatesten de vazgectmsimdilik az yiyorum.karnıbahar yaptım aksam.sabah bir cubuk kraker tek sekerli cay içtim.işe gec kaldıgım için işte ancak bunları bulabildim. kilom hala 63.6 ac karna.gruba katıldıgımda carsamba 63.8 di.200 gram gtmiş .yüzdelik hesabı yapmadım listeye iki hafta eklenmiyoruz die.
bu menüye ne denir bilemedim ağzını sürdün mü onlara ayrılması zor oluyorkızlar bugün menü yazmak istemiyorum sadece zararlı yiyecekler var... toplam kalori 900 oldu sınırı geçmedim ama kötü bir gündü...
yeşil çay 3 spor leslie 3 mil su 3 lt kadar
tebrik ederim canım 1 kilo 1kilo çok güzel gidecek kilolargünaydın bu sabah tartıda yanıyım 75.8 im hala
geçen hafta 76.8 idim tam 1 kilo gitmiş:)
hesaplim listeye ekliycem kendimi:)
bide ZUMBA nasıl bişey acep?
canım sağlıklı beslen de fark etmez ben uzun zaman dayanamam diyete 1 ayda işimi halledecek bişeyler yapmaya çalışıyorum senin için karatay diyetide uygun aslında kadınlar kulübünde var nasıl yapıldığını anlatıyor uyguluyorlar bir bak istersengünaydınn kızlar.dün aksam bütün diyet listelerine baktım hala kendime uygun bişey bulamadım.patatesten de vazgectmsimdilik az yiyorum.karnıbahar yaptım aksam.sabah bir cubuk kraker tek sekerli cay içtim.işe gec kaldıgım için işte ancak bunları bulabildim. kilom hala 63.6 ac karna.gruba katıldıgımda carsamba 63.8 di.200 gram gtmiş .yüzdelik hesabı yapmadım listeye iki hafta eklenmiyoruz die.
*** 9 TAKIM 347. ETAP***
stubbornn(71.4/0/0/%0)
bur50(73,7/0/0/%0)
ddanes(58/0/0/%0)
kalinkaselin(/76.8/0/0/%0)
kahvelikitap(77,8/77,3/0,5/%0,64)
günaydın kızlar biliyorsunuz ben hergün tartılıyorum bugün de - le3rde çıktım 1. günüm
dün 65.3
bugün 64.2
1 günde giden 1 kilo 100 gr nasıl iyi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?