- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.421
O laflari yiycegimi pek dusunmyorum tatlim yaa :) baslangic 0 dan olunca sikinti yok tatlim ben herdaim hazir ve hizliyim :) cuma gunu goricigiz nasilsa nihahahha :)) :))ak tum bunları not et cuma gunu de ac gel mıdende bu lafları yıyecek yerın olsun tamammı beybi
onunu sen bos goruyon cunku ben arayı actım epey onundeyım de ondan gormuyon hahhahaha
boyleai daha iyi ya girince kizlar bol bol okusunlar iste her guzel şeyin basi hareket canm :)
Sadece benm deil de senn felekte sasacak anlasilan :)) olsun bizde sasik feleklerle dolasrz ben hazirana 60 olmam lazim her turlu seyi yaparm o derece :)) valla banada iyi gelde bi yasam enerjisi doldu icime anlatamam :))))
O laflari yiycegimi pek dusunmyorum tatlim yaa :) baslangic 0 dan olunca sikinti yok tatlim ben herdaim hazir ve hizliyim :) cuma gunu goricigiz nasilsa nihahahha :)) :))
bole bı etkı bırakırım ınsanlar uzerınde hehehhehehe.o degılde hafataya ılk ıkı derece bızım heralde ya sen ya ben ama onemlı olan 1.lık koltuguna kım oturacak hahhahha ıste orda hıc heveslenme buyuk hayaller kurma
Ayni durum benm icinde gecerli bi hafta yemesem anlamam heralde :))hadi bakalım kolay gelsın cokc alıs tamammı gece gunduz demeden dıdın ıyı geldı valla ne ıstah kaldı ne bısey.
neyse canlar ben sımdı kacıyorum.cocuklar tepemde yemekelrını yedırıp uyutacam sonra spordan once ugrarım gene kahvelıkıtaba bırakmamak laızm meydanı hehehehehe
Bu gidisle gercekten oyle olucak anlasilan :)) ve soylemem gerken bisi var birincilik koltugunda ben otururken yanimdakini sana ayiracagim tatlim :) ben hayallerime genelde ulasirim allahin izniyle :) sen kendin icin endiselen
KAHVELİKİTAP VE DALİN
yarışa bende katilimmi benimde kilom 75.8 bugün birbirimize çok yakınız:))) hadef 65 olmuş sanırım
3 lü bi koalisyon olalımmı?
KAHVELİKİTAP VE DALİN
yarışa bende katilimmi benimde kilom 75.8 bugün birbirimize çok yakınız:))) hadef 65 olmuş sanırım
aha bırı daha dalın gel tozumu al dıyen hehehheeh tabı leydım tabıy buyur ben ıkınızıde ekmek arası yapar yerım nasılsa oleyyyy yarıs zaten cok zevklıydı dahada zevklı oldu yuppiii
bu uclu ortalıgı yakar yıkar bıde tarıhe gecer vallah
kalınkaselın ama osnradan uzulmek yokk ona gore
bu uclu ortalıgı yakar yıkar bıde tarıhe gecer vallah
aha bırı daha dalın gel tozumu al dıyen hehehheeh tabı leydım tabıy buyur ben ıkınızıde ekmek arası yapar yerım nasılsa oleyyyy yarıs zaten cok zevklıydı dahada zevklı oldu yuppiii
KAHVELİKİTAP VE DALİN
Ah canim bn ekmk arasi olmam ama bu gazla seni diri diri yerim :)) :)) iste simdi dahada zevk aldm bn burdanaha bırı daha dalın gel tozumu al dıyen hehehheeh tabı leydım tabıy buyur ben ıkınızıde ekmek arası yapar yerım nasılsa oleyyyy yarıs zaten cok zevklıydı dahada zevklı oldu yuppiii
Bu uclu 2 aya incecik kalir şekerim kimse gecemez onune :)bu uclu ortalıgı yakar yıkar bıde tarıhe gecer vallah
sana ekmekle bol kalorili günler diler bende seni buğulama olarak yemek isterim şeekrim:)))
daha beni ve mösyö pirre dukanı tanımıyosun:)
kesinlikle çok zevkli oldu katılıyorum:)))))
kilo vermek zaten zevkliydi ama şimdi gaza gelip 2 katı kadar daha vermek çok daha zevkli olcek:)
sana ekmekle bol kalorili günler diler bende seni buğulama olarak yemek isterim şeekrim:)))
daha beni ve mösyö pirre dukanı tanımıyosun:)
kesinlikle çok zevkli oldu katılıyorum:)))))
kilo vermek zaten zevkliydi ama şimdi gaza gelip 2 katı kadar daha vermek çok daha zevkli olcek:)
Canim tabi buyur gel olalim hedef deilde her hafta en fazla kilo veren kazaniyor diyelim :)
Ah canim bn ekmk arasi olmam ama bu gazla seni diri diri yerim :)) :)) iste simdi dahada zevk aldm bn burdan
Bu uclu 2 aya incecik kalir şekerim kimse gecemez onune :)
Kızlar son hali yukarda listenin aysesu gelmezse paylaşırız bu kadar gaza gelmişken spora başlıyorum ben öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?