Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ak tum bunları not et cuma gunu de ac gel mıdende bu lafları yıyecek yerın olsun tamammı beybi

onunu sen bos goruyon cunku ben arayı actım epey onundeyım de ondan gormuyon hahhahaha
O laflari yiycegimi pek dusunmyorum tatlim yaa :) baslangic 0 dan olunca sikinti yok tatlim ben herdaim hazir ve hizliyim :) cuma gunu goricigiz nasilsa nihahahha :)) :))

bole bı etkı bırakırım ınsanlar uzerınde hehehhehehe.o degılde hafataya ılk ıkı derece bızım heralde ya sen ya ben ama onemlı olan 1.lık koltuguna kım oturacak hahhahha ıste orda hıc heveslenme buyuk hayaller kurma

neyse canlar ben sımdı kacıyorum.cocuklar tepemde yemekelrını yedırıp uyutacam sonra spordan once ugrarım gene kahvelıkıtaba bırakmamak laızm meydanı hehehehehe

Bu gidisle gercekten oyle olucak anlasilan :)) ve soylemem gerken bisi var birincilik koltugunda ben otururken yanimdakini sana ayiracagim tatlim :) ben hayallerime genelde ulasirim allahin izniyle :) sen kendin icin endiselen

hadi bakalım kolay gelsın cokc alıs tamammı gece gunduz demeden dıdın ıyı geldı valla ne ıstah kaldı ne bısey.
Ayni durum benm icinde gecerli bi hafta yemesem anlamam heralde :))

neyse canlar ben sımdı kacıyorum.cocuklar tepemde yemekelrını yedırıp uyutacam sonra spordan once ugrarım gene kahvelıkıtaba bırakmamak laızm meydanı hehehehehe

Canim ben spora basladm bile seninle beraber tekrar yaparim ama :)) ayrica burda hep olurum ben malum ogrenciyim okullar acilmadi ve evde tek basimayim o yuzden tek eglencem burasi anliyacagin bnm evm oldu bura :))

Bu gidisle gercekten oyle olucak anlasilan :)) ve soylemem gerken bisi var birincilik koltugunda ben otururken yanimdakini sana ayiracagim tatlim :) ben hayallerime genelde ulasirim allahin izniyle :) sen kendin icin endiselen

sımdı ben solıcektım hatırlattıgın ıyı oldu hıc endıselenme yanımdakını sana ayırıcam hahahhaahah
hadı bakalım kalk ve bu amacın ıcın bıseyler cok optum canım gorurusukkkk

KAHVELİKİTAP VE DALİN

yarışa bende katilimmi benimde kilom 75.8 bugün birbirimize çok yakınız:))) hadef 65 olmuş sanırım
3 lü bi koalisyon olalımmı?

KAHVELİKİTAP VE DALİN

yarışa bende katilimmi benimde kilom 75.8 bugün birbirimize çok yakınız:))) hadef 65 olmuş sanırım

aha bırı daha dalın gel tozumu al dıyen hehehheeh tabı leydım tabıy buyur ben ıkınızıde ekmek arası yapar yerım nasılsa oleyyyy yarıs zaten cok zevklıydı dahada zevklı oldu yuppiii

KAHVELİKİTAP VE DALİN

aha bırı daha dalın gel tozumu al dıyen hehehheeh tabı leydım tabıy buyur ben ıkınızıde ekmek arası yapar yerım nasılsa oleyyyy yarıs zaten cok zevklıydı dahada zevklı oldu yuppiii

bu uclu ortalıgı yakar yıkar bıde tarıhe gecer vallah

kalınkaselın ama osnradan uzulmek yokk ona gore

he heyt çok pis gaza geldim yokmu benim kiloma boyuma göre biri layn.... he yoktu vallaha bende yenileri çağırıken kendime göre olanlara bakıcam olmaz ki böyle...

sana ekmekle bol kalorili günler diler bende seni buğulama olarak yemek isterim şeekrim:)))
daha beni ve mösyö pirre dukanı tanımıyosun:)

kesinlikle çok zevkli oldu katılıyorum:)))))
kilo vermek zaten zevkliydi ama şimdi gaza gelip 2 katı kadar daha vermek çok daha zevkli olcek:)

KAHVELİKİTAP VE DALİN

Canim tabi buyur gel olalim hedef deilde her hafta en fazla kilo veren kazaniyor diyelim :)

Ah canim bn ekmk arasi olmam ama bu gazla seni diri diri yerim :)) :)) iste simdi dahada zevk aldm bn burdan

Bu uclu 2 aya incecik kalir şekerim kimse gecemez onune :)

*** 9 TAKIM 347. ETAP***

stubbornn(71.4/71.4/0/%0)kilosu sabit
bur50(73,7/74,6/-0,9/%-1,22)
ddanes(58/57.8/0,2/%0.34)
kalinkaselin(/76.8/75.8/1/%1.30)
kahvelikitap(77,8/77,3/0,5/%0,64)

9 TAKIM ORTALAMASI:%0.21

Kesinlikle guzel olicik :)) bende dukandaym ama snrsz dukan yerine sınırlı duksn koyuyorm adini :)

Kızlar son hali yukarda listenin aysesu gelmezse paylaşırız bu kadar gaza gelmişken spora başlıyorum ben öpüldünüz..

ay bır yandan gozum sızde agır tahrık var duramadım
ben pıerre dukanı bılırımde sekerım sen dalın dıyetını dalın menusunu ve dalın hırsını bılırmısın eskı takım arkıdıjlerıme bır sor sen onlarda sana aman sakın onunla yarısa gırme aklını peynır ekmeklemı yedın desınler hahahytttt sızı 5.takıma yonlerdıreyım ama orasıda dagıldı gercı ama yada hıc gozunuz korkmasın hayallerınız baslamadan yıkılmasın sekerlerım benım

kahvelı kıtap ac gezme sakın ha basın gozun gozun dner yarısamazsın bol bol yekı enerjın olsun kalınkaselın sende aynı sekılde enerjı lazım yarıs ıcın lahmacunları bol yıyınkı enerjık olun

dalincim benim bünyem çok hızlı kilo verir:)
hele bide spora asılırsam varya 2 ayda 40 kiloya bile düşerim:)

aslında fena fikir değil ben bir ayda 10 kilo diğer aydada 10 kilo verirsem nisanda dal gibiçıkarım ortalıklarA:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…