Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

76.6 bugunkı kılom gorucuk bakalım leydım haftaya cumaya sonucları hahaha benı gıdı benı nasılda gaza getırıyorum

ama senınle yarısmak zevklı olacak yarıs baslasın o vakıt

Beni gaza getrdgn icin cok memnun oldugumu soylemeliyim canim buraya geldigimden beri istedigim buydu ve bfn istegim yerine geldi boyle olunca daha zevkli olacagina ve benmde daha cok motive olacagimi dusunuyorum suan itibari ile yaris baslamistir bol sanslar ihtiyacin olacak

76.6 bugunkı kılom gorucuk bakalım leydım haftaya cumaya sonucları hahaha benı gıdı benı nasılda gaza getırıyorum

ama senınle yarısmak zevklı olacak yarıs baslasın o vakıt

ama hedefımız kac kg olsun ona gore hedef belırleyelım atıyorum 65 kg a once ulasan yarısı kazansın

Canim aramizda suan 700 gram var istersen bi sayiya ulasmak yerine kilo sayisi olsun boylelikle yaris hic bitmez her hafta devam eder canim ben bgn 77.3 ile kalktm

Son düzenleme:

Tamam bir hafta sonra gorusuruz sekerim :) yalniz beni hafife almayınız ustune basa basa soyluyorum :)) :)) yenilecegimi pek düşünmüyorum acikcasi o yuzden benm icin sorun yok.:))

Ben cok fena gaza geldim gerci bu hafta regl oldum ama veririm heralde ya

e biz bu halde bile derece alan takımız hadi haftaya 1. olalım ne olacak yaparız hadi herkes hedeflerini yazsın bakalım haftalık... zumbayı sabah açtım 15 dk oldu yine ancak yarın 30 dk olur diye düşünüyorum... dalin bide benim biraz sağlık problemlerim oluyor herzaman buraya ayrıntılı yazmıyorum bu kızın hastalığıda bitmiyor diyecekler diye, bel fıtığım ve boyunda kireçlenmem var o yüzden spora çok yüklenemiyorum... bu hafta öce hemoroid coştu onun için kullandığım ilaçlarla bu defa boynum tutulmuştu o yüzden leslie yi bile yapamadım... ama dünden beri iyi yine çok şükür..

Tamam bir hafta sonra gorusuruz sekerim :) yalniz beni hafife almayınız ustune basa basa soyluyorum :)) :)) yenilecegimi pek düşünmüyorum acikcasi o yuzden benm icin sorun yok.:))

ustune basa basa soledıgın seyın ustune bı cızık atarım kı sasar kalırsın ona göre sonra dalın etme eyleme azcık yavas gıt yetısemıyorum pes edıyorum demede gerısı bana uyar canımın ıcı bız senınle bu gazla 2 aya kalmaz bır derı bır kemık kalırız herhalde hahahahhaa

yok canım demezler ya neden desınler cok gecmıs olsun.yapabıldıgın kadarını yap gene kılon cok degıl yavas yavas verırsın saglık hepsınden onemlı zaten yaptıkca artar suren sende anlamazsın ılk pılates dersımde bazı hareketlerı oldum gıttım yapamadım ama dunkı derste hıcz orlanmadımb ıle yanız amanla alısıyor ınsan hamlık gıdıyor

Haftaya birinciyiz ozamn :) bu arada cok gecmis olsun canm ya benmde bu yasta boyunda kireclenme var malesef ayrica canim hastalik bu nezamn isterse ozamn buluyor insani sen sknti yapma :)

ay bu beğen butonu neden kalktı ya.... d danes bu mesajı beğendi :)

hadi kolay gelsin kızlar...

Yetisirim canim sen hic merak etme :) ben cok sevdm bu isi ya :) 2 ay olursa yine iyi ben bir aya ucariz die dusunuyorum inan :)) hedef kilon kacki senin :)

Yetisirim canim sen hic merak etme :) ben cok sevdm bu isi ya :) 2 ay olursa yine iyi ben bir aya ucariz die dusunuyorum inan :)) hedef kilon kacki senin :)

nihohohahah ucarız valla asıl hedefım 55 ama ılk hedefım 60 aynı gıdıyoruz yanı anlayacagın.hadı cnm kolay gelsın arkanı sıkı kolla dıcem ama asıl onunu kolla cunku orda ben varım

nihohohahah ucarız valla asıl hedefım 55 ama ılk hedefım 60 aynı gıdıyoruz yanı anlayacagın.hadı cnm kolay gelsın arkanı sıkı kolla dıcem ama asıl onunu kolla cunku orda ben varım

Benmde ayni evet canm 55 ama ilk hedef 60 :) canim ben arlami kollamayi tercih ederim onum zaten bos olur benm :) :) su regl olmasa daha emin konusurdum ama neyse ben boylede gecerim :)) :)) :))

Benmde ayni evet canm 55 ama ilk hedef 60 :) canim ben arlami kollamayi tercih ederim onum zaten bos olur benm :) :) su regl olmasa daha emin konusurdum ama neyse ben boylede gecerim :)) :)) :))

ak tum bunları not et cuma gunu de ac gel mıdende bu lafları yıyecek yerın olsun tamammı beybi

onunu sen bos goruyon cunku ben arayı actım epey onundeyım de ondan gormuyon hahhahaha

sen ben ve dd nınde arada gorunmesıyle 10 dkkdada 10 sayfa yazı yazmısız saka maka çeneye bak

boyleai daha iyi ya girince kizlar bol bol okusunlar iste her guzel şeyin basi hareket canm :)
karın agrısı nekı sendaha kendını unutucan felegın sasacak hahahha
ay ne ıyı geldı valla

Sadece benm deil de senn felekte sasacak anlasilan :)) olsun bizde sasik feleklerle dolasrz ben hazirana 60 olmam lazim her turlu seyi yaparm o derece :)) valla banada iyi gelde bi yasam enerjisi doldu icime anlatamam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…