- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.401
76.6 bugunkı kılom gorucuk bakalım leydım haftaya cumaya sonucları hahaha benı gıdı benı nasılda gaza getırıyorum
ama senınle yarısmak zevklı olacakyarıs baslasın o vakıt
76.6 bugunkı kılom gorucuk bakalım leydım haftaya cumaya sonucları hahaha benı gıdı benı nasılda gaza getırıyorum
ama senınle yarısmak zevklı olacakyarıs baslasın o vakıt
ama hedefımız kac kg olsun ona gore hedef belırleyelım atıyorum 65 kg a once ulasan yarısı kazansın
Beni gaza getrdgn icin cok memnun oldugumu soylemeliyim canim buraya geldigimden beri istedigim buydu ve bfn istegim yerine geldi boyle olunca daha zevkli olacagina ve benmde daha cok motive olacagimi dusunuyorumsuan itibari ile yaris baslamistir bol sanslar ihtiyacin olacak [/QUO
senı motıve edebıldıysem ne mutlu
hahahyttt hasbama bakın sansa ıhtıyacım olacakmıs yesınlerrrr asıl senın olacak tek rakıbım turk hava yolları sekerım aslında rakıp olarak gomuyorumda oleısne bı şeedeyımd edım
cok calısman lazım cokk sanada sımdıden uzuldum ama acık ara yenılgıyı kaldırbılrısın degılmı
Canim aramizda suan 700 gram var istersen bi sayiya ulasmak yerine kilo sayisi olsun boylelikle yaris hic bitmez her hafta devam edercanim ben bgn 77.3 ile kalktm
senı motıve edebıldıysem ne mutlu
hahahyttt hasbama bakın sansa ıhtıyacım olacakmıs yesınlerrrr asıl senın olacak tek rakıbım turk hava yolları sekerım aslında rakıp olarak gomuyorumda oleısne bı şeedeyımd edım
cok calısman lazım cokk sanada sımdıden uzuldum ama acık ara yenılgıyı kaldırbılrısın degılmı
Ben cok fena gaza geldim gerci bu hafta regl oldum ama veririm heralde ya
O takilmalar cok sikintili oluyor canim ya bende iki hafta dikkat etmedm hep ayni kaldi kilo :)
Ben varim bu hafta kalktigim da 77.3 tü haftaya 75.3 diyorum 2 kiloya kafayı taktım bu hafta vericem herturlu hazirim yani kendimizi gosterelim artik cok cekildik ortaliktan :)
ozaman bızde naparız dıger takımalrın havasını alırız
kılo az olunca vermek daha zordur.zumbayı tavsıye ederım dayanamam edemem deme dayann sonuclarını dusun fıt bır vucudu hayal et ve dayannnn
hadı arkadaslar bugun cuma saat 14:00 alınan yada verılemeyen kıloları unutup koca bır haftayı cok ıyı degerlendırmeye varmısınız.spora ve yesıllıge dayanma vaktıdır .haftaya hedefımız 1.cılık olmalı kesınlıkle ılk 3 takımımızdan cıkmalı hedef yuksek ama ımkansız degıl oooollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa takım ruhunu dıger takımlara gostermeye varmıyıkkkkkkkkkk
Tamam bir hafta sonra gorusuruz sekerim :) yalniz beni hafife almayınız ustune basa basa soyluyorum :)) :)) yenilecegimi pek düşünmüyorum acikcasi o yuzden benm icin sorun yok.:))
e biz bu halde bile derece alan takımızhadi haftaya 1. olalım ne olacak yaparız hadi herkes hedeflerini yazsın bakalım haftalık... zumbayı sabah açtım 15 dk oldu yine ancak yarın 30 dk olur diye düşünüyorum... dalin bide benim biraz sağlık problemlerim oluyor herzaman buraya ayrıntılı yazmıyorum bu kızın hastalığıda bitmiyor diyecekler diye, bel fıtığım ve boyunda kireçlenmem var o yüzden spora çok yüklenemiyorum... bu hafta öce hemoroid coştu onun için kullandığım ilaçlarla bu defa boynum tutulmuştu o yüzden leslie yi bile yapamadım... ama dünden beri iyi yine çok şükür..
e biz bu halde bile derece alan takımızhadi haftaya 1. olalım ne olacak yaparız hadi herkes hedeflerini yazsın bakalım haftalık... zumbayı sabah açtım 15 dk oldu yine ancak yarın 30 dk olur diye düşünüyorum... dalin bide benim biraz sağlık problemlerim oluyor herzaman buraya ayrıntılı yazmıyorum bu kızın hastalığıda bitmiyor diyecekler diye, bel fıtığım ve boyunda kireçlenmem var o yüzden spora çok yüklenemiyorum... bu hafta öce hemoroid coştu onun için kullandığım ilaçlarla bu defa boynum tutulmuştu o yüzden leslie yi bile yapamadım... ama dünden beri iyi yine çok şükür..
Beni gaza getrdgn icin cok memnun oldugumu soylemeliyim canim buraya geldigimden beri istedigim buydu ve bfn istegim yerine geldi boyle olunca daha zevkli olacagina ve benmde daha cok motive olacagimi dusunuyorumsuan itibari ile yaris baslamistir bol sanslar ihtiyacin olacak
Tamam bir hafta sonra gorusuruz sekerim :) yalniz beni hafife almayınız ustune basa basa soyluyorum :)) :)) yenilecegimi pek düşünmüyorum acikcasi o yuzden benm icin sorun yok.:))
ustune basa basa soledıgın seyın ustune bı cızık atarım kı sasar kalırsın ona göresonra dalın etme eyleme azcık yavas gıt yetısemıyorum pes edıyorum demede gerısı bana uyar canımın ıcı bız senınle bu gazla 2 aya kalmaz bır derı bır kemık kalırız herhalde hahahahhaa
Yetisirim canim sen hic merak etme :) ben cok sevdm bu isi ya :) 2 ay olursa yine iyi ben bir aya ucariz die dusunuyorum inan :)) hedef kilon kacki senin :)
ay bu beğen butonu neden kalktı ya.... d danes bu mesajı beğendi :)
hadi kolay gelsin kızlar...
Sağol canim :) bu yaris zevkli olucak anlasilan bana karin agrimi bile unutturdu o derece yani :))
nihohohahah ucarız valla asıl hedefım 55 ama ılk hedefım 60 aynı gıdıyoruz yanı anlayacagın.hadı cnm kolay gelsın arkanı sıkı kolla dıcem ama asıl onunu kolla cunku orda ben varım
Benmde ayni evet canm 55 ama ilk hedef 60 :) canim ben arlami kollamayi tercih ederim onum zaten bos olur benm :) :) su regl olmasa daha emin konusurdum ama neyse ben boylede gecerim :)) :)) :))
sen ben ve dd nınde arada gorunmesıyle 10 dkkdada 10 sayfa yazı yazmısız saka maka çeneye bak
karın agrısı nekı sendaha kendını unutucan felegın sasacak hahahha
ay ne ıyı geldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?