- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.441
kahvelı kıtap ac gezme sakın ha basın gozun gozun dner yarısamazsın bol bol yekı enerjın olsun kalınkaselın sende aynı sekılde enerjı lazım yarıs ıcın lahmacunları bol yıyınkı enerjık olun
dalincim benim bünyem çok hızlı kilo verir:)
hele bide spora asılırsam varya 2 ayda 40 kiloya bile düşerim:)
aslında fena fikir değil ben bir ayda 10 kilo diğer aydada 10 kilo verirsem nisanda dal gibiçıkarım ortalıklarA:)
dukan lahmacunuysa nedne olmasın:)
ay bır yandan gozum sızde agır tahrık var duramadım
ben pıerre dukanı bılırımde sekerım sen dalın dıyetını dalın menusunu ve dalın hırsını bılırmısın eskı takım arkıdıjlerıme bır sor sen onlarda sana aman sakın onunla yarısa gırme aklını peynır ekmeklemı yedın desınler hahahytttt sızı 5.takıma yonlerdıreyım ama orasıda dagıldı gercı ama yada hıc gozunuz korkmasın hayallerınız baslamadan yıkılmasın sekerlerım benım
dalincim sen ZUMBA yapıyorum demiştin dimi rakibimin silahıyla rakibimi vurim bari baktımda şu zumbaya çok eğlenceli bişeymiş yahu:)
iyi günler 9. takım dalini burada tekrar sahalarda görünce bir selam vereyim dedim eski takımdaşıma
dalin menüsü arkadaşlar varya ona buna benzemez fena bir menüğdür ama yeterki arada kaçırmasın çok azimlidir arkadaş ona göre dikkatli olsun yarışa girecekler iyi kilo vermeler
dalincim ufaklıklar iyidir umarım öpüyorum onları
sahnurumm hosgeldınn sefalar getırdın 5.takıman arkadasım
tekrar dondum sahalara canım ufaklıklarda cok ıyı sukur sımdılık bı sıkıntı yok.sen nasılsın gıdıyormu kılolar
bakın gorun takımdasım benı ıyı tanır heheheh
eskılerden varmı hala dıyette olan
dalincim benim bünyem çok hızlı kilo verir:)
hele bide spora asılırsam varya 2 ayda 40 kiloya bile düşerim:)
aslında fena fikir değil ben bir ayda 10 kilo diğer aydada 10 kilo verirsem nisanda dal gibiçıkarım ortalıklarA:)
dalincim sen ZUMBA yapıyorum demiştin dimi rakibimin silahıyla rakibimi vurim bari baktımda şu zumbaya çok eğlenceli bişeymiş yahu:)
bende oleyım cabuk alırım aynı hızdada verırım yeterkı kafaya koyayım ıcımden gelsın sımdı sporuda ekledım hayatıma ohh daha ne olsun
yok dukan lahmacı degıl bıldıgımız lahmac bol yıyın ha
Bugun bende ayni seyi dusunmustm birde onu deniyelim dimi ama :)
Kizlar desenize hepimiz hizli alip hizli verioruz iste simdi her konuda est oldugumuza gore bu yaris daha eglenceli gecicek demektir yasaain :)
hadi bakalım ortalık fena kızıştı... ben listeyi paylaştım kaçıyorum yemekten sonra görüşürüz artık... bizde 5 te yemek yeniyor ben hariç...
Arkadaşlar takıma faydası var ekleyin tabiki benim için fark etmez ama ben burdan ayrılırken 61.1 dim şimdi 64.2 yim
tamam canım sen bilirsin haftaya zaten jet gibi geliyorum takıma ona göredöndün kabul ediyorum canım ekliyorum listeye... zaten 0.30 altında kaldık bu hafta girersen farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?