Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dalincim sen ZUMBA yapıyorum demiştin dimi rakibimin silahıyla rakibimi vurim bari baktımda şu zumbaya çok eğlenceli bişeymiş yahu:)

dukan lahmacunuysa nedne olmasın:)

bende oleyım cabuk alırım aynı hızdada verırım yeterkı kafaya koyayım ıcımden gelsın sımdı sporuda ekledım hayatıma ohh daha ne olsun

yok dukan lahmacı degıl bıldıgımız lahmac bol yıyın ha

iyi günler 9. takım dalini burada tekrar sahalarda görünce bir selam vereyim dedim eski takımdaşıma
dalin menüsü arkadaşlar varya ona buna benzemez fena bir menüğdür ama yeterki arada kaçırmasın çok azimlidir arkadaş ona göre dikkatli olsun yarışa girecekler iyi kilo vermeler
dalincim ufaklıklar iyidir umarım öpüyorum onları

dalincim sen ZUMBA yapıyorum demiştin dimi rakibimin silahıyla rakibimi vurim bari baktımda şu zumbaya çok eğlenceli bişeymiş yahu:)

evet canım zumba yapıyorum sporlaırmdan yanlızca bırı hehhehehe
ama cok eglencelı bısey cok eglenıyorum ders hıc bıtmesın ıstıyorum.evdede tekrarlıyorum basla derım pısman olmazsın kan ter ıcınde kalıyor ınsan kılo verdıgını hıssedıyor 1 haftada 1 kılodan fazla verdım ama pek dıyet yapmadım dıyette yaparsam 2-3-4 neden olmasın rakıpler saglam gıbı

sahnurumm hosgeldınn sefalar getırdın 5.takıman arkadasım

tekrar dondum sahalara canım ufaklıklarda cok ıyı sukur sımdılık bı sıkıntı yok.sen nasılsın gıdıyormu kılolar

bakın gorun takımdasım benı ıyı tanır heheheh

eskılerden varmı hala dıyette olan

OOO NABER KIZLar sohbetler almış başını gitmiş
yeni gelen arkadaşalr hoşgeldiniz sefaalr getirdiniz,sayfamızı şenlendirmişsiniz.
ne güzel. kızalr ben bu sabah kesina rtı çıkıcaktım ama takımımı düşünrerk sabah 3 km koşuyla kan ter içinde kalıp ancak sabit olabildim.
bi sitediğim yulaf kepeğini bulsam başlıcam dukana.
çok pis kilo verioalr ya dukancılar özeniyorum

yeni gelen arkadaşalr dalin sanırım seninde ufaklıklar var
bol bebişli bir takım oldu galiba

canım sevda ve gamze yeni başladı bende uzun süre izinliydim eskilerden biz 3 müz varız 5. takım kapanmak üzere iken yeniden toparladık

Bugun bende ayni seyi dusunmustm birde onu deniyelim dimi ama :)

Kizlar desenize hepimiz hizli alip hizli verioruz iste simdi her konuda est oldugumuza gore bu yaris daha eglenceli gecicek demektir yasaain :)

Bugun bende ayni seyi dusunmustm birde onu deniyelim dimi ama :)

Kizlar desenize hepimiz hizli alip hizli verioruz iste simdi her konuda est oldugumuza gore bu yaris daha eglenceli gecicek demektir yasaain :)

hadi bakalım ortalık fena kızıştı... ben listeyi paylaştım kaçıyorum yemekten sonra görüşürüz artık... bizde 5 te yemek yeniyor ben hariç...

hadi bakalım ortalık fena kızıştı... ben listeyi paylaştım kaçıyorum yemekten sonra görüşürüz artık... bizde 5 te yemek yeniyor ben hariç...

Evet canim baya kizistik ama boylesi cok eglenceli :) hem bir bakmissin hizli hizli verip bitirmisiz kilolari ne guzel olr :) bende 6 7 gbi yiyorum en son bu saatte yesem aksam yatarken acikiyorum sonrada uyuyamiyorum :)

ayse su gelmişsin canım seni listeye ekleyelim mi tam çıkarken gördüm düzeltme için vaktimiz var hala

Komşuya gittik bişeyler yedim çok küçük bir kurabiye ve minicik börek olmadı bu ama günün son günüydü darılıyorlar parçaların çoğunu bebelerin ağzına teptim valla yememek için canım istemiyo zaten yemeyeceğim de ayıp oluyo darılıyorlar neyseki bitti akşam tarçınlı süt içerim sadece dengelerim yarın buğday elma yaparım artık -900 gr garintilerim
bi arkadaş sormuştu kara buğday bulamadım diye ben de bulamadım aşurelik buğdaydan yapıyorum aklıma gelmişken yazıyım dedim
herkes birbirine rakip ben hepinize rakibim uuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn tutmayın beni hani bakalım haftaya cuma görüşürüz en çok ben kilo vereceğim 1. liği burakmam burada

bende gunu bıtırdım yemek faslını menumu yazayım

sabah 1 kucuk form boskuvı
ara yok

ogle yok
ara yok

aksam 2 adet tost
ara yok

su 1 bucuk yatana kadar 2 bucuk olur
spor aksam 6 da gıdıcem yarım saat kosup 1 saat pılatese gırıcem ordan cıkıp taeoboya gırıcem

dahada zırnık yemıcem yarına kadar cok acıkırsam tarcınlı sut ıcerım artık ama zannetmıyorum yarıs cok pıs kızıstı bu hafta 2-3 arası kılo vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…