- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.381
canım bi arkadaş daha davet ettim bu arada ben... gelirse ilgileniverinaysesu yu 1 saat daha bekliycem ama bu haliyle hesaplamayı yapıyorum şimdi... 0.30 altındayız bu hafta bende 200 gr verdim olarak bildirim yapıyorum... o yüzden aysesu girse işimiz biterdi..
olmaz ama ya sohbetsız takımmı olur paylasımsız dıyet takımı olmazkı neden brudayız bırbırımızı motıve etmek ıcın gaza getırmek ıcın konusma olmazsa nasıl gaza gelcek bunca mıllettakımlara uye kabul ederken paylasımına dıkkat etmelı 1-2 hafta neyse deneme suresı olmalı paylasımı yetersızsse alınmamalı takıma eskı bır kaptan olaraktan nacızane fıkrım dıger takımlara bır goz attım sen sakrak geyık dız boyu bızde sınek avlıyoz
haftaya gıreyım ozaman bende lıstelere
spordan sonra tarçınlı yoğurt yada süt iç canım... enerji ihtiyacı artar tabiki ama ben öyle yapıyorum... bende az yemek yemeye alışmış bir bünye var sorunum bu... zorla yemek yiyorum bu ara yine... kilo almıyorum ama vermiyorum da bu sabah kendimi zorlayarak müsli yedim.. dün cıs dediğim menü saat 3 te yediğim hamburger akşam salata ve balık... 3 e kadar bişey yiyemedim işte ... kalori az oluyor ama zararlı oluyor... senin cıs neydi bakim
Ya canim bu hafta takim olarak az verdik onceden sıralamaya girerken simdi baya gerilerde kaldik bisiler yapip kendimizi toplamamiz lazim :/ gecen gun aysesu yaris onermisti ya olmadi yakin kiloda olanlar arasinda da yarisma yapalim takim icinde belki dahada motive oluruz boylelikle
Canim malesef bizde farkindayiz durmadan yeni uye kapalim diye ugrasioruz ama sanssizlikmidir bilmem gelenler 1 hafta durup kaciyorlar daha listeye bile girmedenbirkac kisi daha gelse paylasim cogalir daha eglenceli hale gelir birde bizim takimda calisanlar cok sanirim genelde bu saatlerde durgun oluyor cunku :) inşaallah biran once hareketlenir .
bugun cuma ve yarısma sonucları acıklanıyor herkesın heyecanla burda sonucları beklıyor olması lazım.ben lıstelerde dahı yokum bana noluyoda burdayım
bugun cuma ve yarısma sonucları acıklanıyor herkesın heyecanla burda sonucları beklıyor olması lazım.ben lıstelerde dahı yokum bana noluyoda burdayım
Ya canim bu hafta takim olarak az verdik onceden sıralamaya girerken simdi baya gerilerde kaldik bisiler yapip kendimizi toplamamiz lazim :/ gecen gun aysesu yaris onermisti ya olmadi yakin kiloda olanlar arasinda da yarisma yapalim takim icinde belki dahada motive oluruz boylelikle
Canim malesef bizde farkindayiz durmadan yeni uye kapalim diye ugrasioruz ama sanssizlikmidir bilmem gelenler 1 hafta durup kaciyorlar daha listeye bile girmedenbirkac kisi daha gelse paylasim cogalir daha eglenceli hale gelir birde bizim takimda calisanlar cok sanirim genelde bu saatlerde durgun oluyor cunku :) inşaallah biran once hareketlenir .
valla bilemedim şimdi ne desem bunahaklısın valla.... kızlar ben akşam yemeğimi hazırlıyorum şimdi... listeyide düzenledim aysesu gelmezse bu halde paylaşırım hadi görüşürüz...
ozaman bızde naparız dıger takımalrın havasını alırızBen hep burda oluyorum ama telde olunca tel kendiliginden çıkış yapıyor :) ben diger gruplara bi goz attm genelinn ortalaması 1 ve üstü gibi.
valla canım buse gelsin anında cezalara başlıyoruz... iyice saldık ki kendi adıma konuşmuyorum ben 58 de hep takılırım daha öncede böyle olmuştu çabalamak yetmiyor benim için... haftaya eminim 57 olucam 3 haftadır aynı yerdeyim bu kadar duraklama yetmiştir heralde benim bünyeye...
valla canım buse gelsin anında cezalara başlıyoruz... iyice saldık ki kendi adıma konuşmuyorum ben 58 de hep takılırım daha öncede böyle olmuştu çabalamak yetmiyor benim için... haftaya eminim 57 olucam 3 haftadır aynı yerdeyim bu kadar duraklama yetmiştir heralde benim bünyeye...
hadı arkadaslar bugun cuma saat 14:00 alınan yada verılemeyen kıloları unutup koca bır haftayı cok ıyı degerlendırmeye varmısınız.spora ve yesıllıge dayanma vaktıdır .haftaya hedefımız 1.cılık olmalı kesınlıkle ılk 3 takımımızdan cıkmalı hedef yuksek ama ımkansız degıl oooollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa takım ruhunu dıger takımlara gostermeye varmıyıkkkkkkkkkk
ozaman bızde naparız dıger takımalrın havasını alırız
kılo az olunca vermek daha zordur.zumbayı tavsıye ederım dayanamam edemem deme dayann sonuclarını dusun fıt bır vucudu hayal et ve dayannnn
O takilmalar cok sikintili oluyor canim ya bende iki hafta dikkat etmedm hep ayni kaldi kilo :)
Ben varim bu hafta kalktigim da 77.3 tü haftaya 75.3 diyorum 2 kiloya kafayı taktım bu hafta vericem herturlu hazirim yani kendimizi gosterelim artik cok cekildik ortaliktan :)
bende 2 kılo cıvarı hedefledım bu hafta 76.6 yım 74 kusurlerde cıkıcam haftaya pek bı gaza geldım suan hayrolsun
Bende bende bu hafta vercem diye hic yemezsem hic sasmayin yani 45 gunde 17 kilo vermisligim vardi yeterki kafaya takiyim
Bende bende bu hafta vercem diye hic yemezsem hic sasmayin yani 45 gunde 17 kilo vermisligim vardi yeterki kafaya takiyim
tak ozaman kafaya bı zahmet
gecen yıl ocak ayından yanlıs hatırlamıyorsam hazıran temmuza kadar 98 den 74 dusmustum yeterkı ıstesın ınsan 20 kılo daha verıcem ınsallah ama bole gece 2-3 lerde lop lop yıyerek nasıl olcaksa takımda herkese aksam 6 dan sonra cay kahve dısında her seyı yasaklamalı 6 dan sonra yeme ıcmeyı kesmelı
Taktım bile tatlım :) haftaya korksunlar benden nihahaha :))
hıc yemeden olmaz hıc bsıey yemezsen kaybettıgın yag degıl kas olur su olur.bızım kılolar ortalamalarda vermek bı tık daha gayret ıstıyor 80 ustu bı ınsan cok hızlı verır mesela 60 altıda cok zor verır herkes kendını tanıyor ona gore kendıne bı program uygulamalı
gel bız senınle yarısalım benımle yarısa varmısın bastan solım ben cok zorlu bır rakıbımdır ona göre leydım
Tamam ben varim :) bu arada kilon bugun kac cikmisti yazdiysan da gormedm kusura bakma :) ayrica benide yabana atmayin leydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?