Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya canim bu hafta takim olarak az verdik onceden sıralamaya girerken simdi baya gerilerde kaldik bisiler yapip kendimizi toplamamiz lazim :/ gecen gun aysesu yaris onermisti ya olmadi yakin kiloda olanlar arasinda da yarisma yapalim takim icinde belki dahada motive oluruz boylelikle

Canim malesef bizde farkindayiz durmadan yeni uye kapalim diye ugrasioruz ama sanssizlikmidir bilmem gelenler 1 hafta durup kaciyorlar daha listeye bile girmeden birkac kisi daha gelse paylasim cogalir daha eglenceli hale gelir birde bizim takimda calisanlar cok sanirim genelde bu saatlerde durgun oluyor cunku :) inşaallah biran once hareketlenir .

Son düzenleme:

benım cıs cok b..tan 4 adet tost ekmegıyle yapılmıs tos ve 1 paket tutku bıskuvı saat 2 bucuk suları faılı bellı bır cınayet resmen o yuzden fazla cıktım kesın ya spor yapmadna once 6 dan sonra lokma yemedım gunluk spora gıdınce sporda yuklu olunca vucut sankı yatarkende spor yapıyorda acıkıyor haftada 3 gunemı dusursem bu gıdısle kılo alırım ben ya tarcınlı yogurt denıcem mutlaka 6 dan sonra bısey yememem lazım oysakı nekadar cok kılo vermeye musaıt bır bunyem var

bugun cuma ve yarısma sonucları acıklanıyor herkesın heyecanla burda sonucları beklıyor olması lazım.ben lıstelerde dahı yokum bana noluyoda burdayım

bugun cuma ve yarısma sonucları acıklanıyor herkesın heyecanla burda sonucları beklıyor olması lazım.ben lıstelerde dahı yokum bana noluyoda burdayım

valla bilemedim şimdi ne desem buna haklısın valla.... kızlar ben akşam yemeğimi hazırlıyorum şimdi... listeyide düzenledim aysesu gelmezse bu halde paylaşırım hadi görüşürüz...

Ben hep burda oluyorum ama telde olunca tel kendiliginden çıkış yapıyor :) ben diger gruplara bi goz attm genelinn ortalaması 1 ve üstü gibi.

valla canım buse gelsin anında cezalara başlıyoruz... iyice saldık ki kendi adıma konuşmuyorum ben 58 de hep takılırım daha öncede böyle olmuştu çabalamak yetmiyor benim için... haftaya eminim 57 olucam 3 haftadır aynı yerdeyim bu kadar duraklama yetmiştir heralde benim bünyeye...

valla bilemedim şimdi ne desem buna haklısın valla.... kızlar ben akşam yemeğimi hazırlıyorum şimdi... listeyide düzenledim aysesu gelmezse bu halde paylaşırım hadi görüşürüz...

hadı arkadaslar bugun cuma saat 14:00 alınan yada verılemeyen kıloları unutup koca bır haftayı cok ıyı degerlendırmeye varmısınız.spora ve yesıllıge dayanma vaktıdır .haftaya hedefımız 1.cılık olmalı kesınlıkle ılk 3 takımımızdan cıkmalı hedef yuksek ama ımkansız degıl oooollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa takım ruhunu dıger takımlara gostermeye varmıyıkkkkkkkkkk

Ben hep burda oluyorum ama telde olunca tel kendiliginden çıkış yapıyor :) ben diger gruplara bi goz attm genelinn ortalaması 1 ve üstü gibi.
ozaman bızde naparız dıger takımalrın havasını alırız

kılo az olunca vermek daha zordur.zumbayı tavsıye ederım dayanamam edemem deme dayann sonuclarını dusun fıt bır vucudu hayal et ve dayannnn

O takilmalar cok sikintili oluyor canim ya bende iki hafta dikkat etmedm hep ayni kaldi kilo :)

Ben varim bu hafta kalktigim da 77.3 tü haftaya 75.3 diyorum 2 kiloya kafayı taktım bu hafta vericem herturlu hazirim yani kendimizi gosterelim artik cok cekildik ortaliktan :)

Ben cok fena gaza geldim gerci bu hafta regl oldum ama veririm heralde ya

bende 2 kılo cıvarı hedefledım bu hafta 76.6 yım 74 kusurlerde cıkıcam haftaya pek bı gaza geldım suan hayrolsun

Bende bende bu hafta vercem diye hic yemezsem hic sasmayin yani 45 gunde 17 kilo vermisligim vardi yeterki kafaya takiyim

tak ozaman kafaya bı zahmet
gecen yıl ocak ayından yanlıs hatırlamıyorsam hazıran temmuza kadar 98 den 74 dusmustum yeterkı ıstesın ınsan 20 kılo daha verıcem ınsallah ama bole gece 2-3 lerde lop lop yıyerek nasıl olcaksa takımda herkese aksam 6 dan sonra cay kahve dısında her seyı yasaklamalı 6 dan sonra yeme ıcmeyı kesmelı

Bende bende bu hafta vercem diye hic yemezsem hic sasmayin yani 45 gunde 17 kilo vermisligim vardi yeterki kafaya takiyim

hıc yemeden olmaz hıc bsıey yemezsen kaybettıgın yag degıl kas olur su olur.bızım kılolar ortalamalarda vermek bı tık daha gayret ıstıyor 80 ustu bı ınsan cok hızlı verır mesela 60 altıda cok zor verır herkes kendını tanıyor ona gore kendıne bı program uygulamalı

Taktım bile tatlım :) haftaya korksunlar benden nihahaha :))

Evet haklisin canim o yuzden cok cabuk geri aldim zaten bisey yemedim mi gunde 1 kilo 1 kilo gidiyor ama artik yiyorum spor yapiorum daha yavas veriyorum belki ama saglikli sekilde veriyorum :))

Tamam ben varim :) bu arada kilon bugun kac cikmisti yazdiysan da gormedm kusura bakma :) ayrica benide yabana atmayin leydim

76.6 bugunkı kılom gorucuk bakalım leydım haftaya cumaya sonucları hahaha benı gıdı benı nasılda gaza getırıyorum

ama senınle yarısmak zevklı olacak yarıs baslasın o vakıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…