Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dahada zırnık yemıcem yarına kadar cok acıkırsam tarcınlı sut ıcerım artık ama zannetmıyorum yarıs cok pıs kızıstı bu hafta 2-3 arası kılo vermem lazım

dalin ben en son halini paylaştım listenin eskilerdensin bi kontrol edermisin yanlış olmasın çıkmam lazım benim...

hah tamam oldu yuzde -0.35 ten 0.40 tamam tamam dogru ben bır tane atlamısım lıste dogru canım

sağol canım acele yapınca şüpheye düşüyorum... masayı hazırlamaya çalışıyordum bitti işim eişimde geç gelecekmiş bana iyi oldu ne kadar geç yersem o kadar iyi... bu hafta batmışken beraber batalım sonuncuyuz hayırlısıyla:26:

hayırrrrr ne kadar gec yersen okadar zarardasın aksam yemegını esını beklemeden ye gece bırakma 6 dan nce bıtır aksam yemegı faslını aksam saatlerı cokunce metabolızma yavaslar uyku moduna almaya baslar kendını dınlenmeye gecer yedıkelrını de depolar

iyi aksamlar.dalin sen ne yapmışsın hiç bişe yokki =) buarada tarçınlı süt normal sütten dahamı iyi .yorumları okurken farkettim.etkiliyse kilo vermede bende tarçınlı içeyim

Ben bu kadar yesem haftada 2 yi brak 4 veririm heralde :) naptin sen be canim cok az kalori almışsın ^)

mrb kızlar

hoşgeldin dalin
senin niki hatırlıyorum geçen sene buralardaydım bende

doğum sonrası tekrar geldim

takıma can gelmiş valla çok sevindim işte buuu

Kizlar bende menumu paylasym

Sabah 1 turk kahvesi ilk olarak sonra
1 kaynamis yumrta ve ihlamur

Arada 1 bardak tarcin zencefil cayi

Oglen bir tabak tavuk göğsü kizartma az yagla yaninda 3 kasik yogurt

Aksamda 1 tane konserve ton baligi yaninda 2 nugget ve 1 kasik tavuk doner :)

Ama benm bugun biraz leblebi kacirmisligim var yaa ben bu dukani bi beceremicem galiba (

Su olarak 2 litre su

Spor 1 saat yürüyüş yaptim ustunede 40dk eliptik ve 15 mekik cektim

Sabah bi ara birazda bal tukettim regl olunca cnm tatli cekti bende bal yedim ( tabiki bu sabahti arrik hicbir kacamaga izin yok hatta yarindan itibaren bende cok az yiyecegm regl boyunca kilo almak cok kolay oluyormus galiba buda benm icin bi eksi

az önce arkadaşlarla yemekteydik:)

veda yemeğinde ve bir arkadaşın doğum gününü kuladık bugün ilk kaçamağımı yaptım tamda günüde aferin bana yane:) bir dilim çikolatalı pasta yedim ama ne pastaydı hafta sonu bunu kesinlikle telafi etcem:)))
bu kilolar hazirana kadar gidecek:)))

yemekte ortaya salata getirmişler ben 1 aydır o kadar yağsız yemek yiyomuşumki damak tadım değişmiş
salatadan aldım biraz ağzıma yağ tadı geldi ığğğğğğ yiyemedim salatayı yani yağ var falan diye değil yağlı salata hiç güzel olmuyomuş ben daha önce oncaaaaaaa yağlı yemeği nasıl yemeişim yahu??????

yarın dukana ataktan devam ediyorum vedeeeeeee zumba yapiciğim çok eğlenceli bişey
:)))

şu gündüzki gibimuhabbetde bana denk gelmiyo
öle muhabbet olsa herkes katılır

Canim ben burdayim bende hep oyle muhabbet etmeyi istiyorum ama bi bakiyorm ortalikta kimse kalmamis dalin kesin spor yapiordur :) bende yatiyorm :) siz isteyn hep muhabbet edelim .:)

Ya bnde de hep bir kacamak oluyor ve bu atak evresinden cok sikildim ben az kaldi dukani terk edebilirim .

en
tmm edelim fıstık

dukan zor gerçekten

ben yarın baştan başlıyorum
hergün 3 lt su
45 dk lesli yapcam

menü de araştırcam ama adı diyet olunca daha çok yiyesi geliyo insanın normalde yemiyceği şeyleri bile

diyet yok sağlıklı beslenmeye başlıycam

iyi aksamlar.dalin sen ne yapmışsın hiç bişe yokki =) buarada tarçınlı süt normal sütten dahamı iyi .yorumları okurken farkettim.etkiliyse kilo vermede bende tarçınlı içeyim
ıstahı kesıyormus tarcınlı sut yogurt ıstah atagı gelırse ıceverem gari
Ben bu kadar yesem haftada 2 yi brak 4 veririm heralde :) naptin sen be canim cok az kalori almışsın ^)
eee dukan dıyuetını bılırımde sız dalın menusunu bılırmısınız dıye bosuna demedım bu meshur dalın menusu benımle bas edemeyecegınızı solemıstım hatta eskı takımdasım gelıp oda solemıstı
mrb kızlar

hoşgeldin dalin
senin niki hatırlıyorum geçen sene buralardaydım bende

doğum sonrası tekrar geldim

takıma can gelmiş valla çok sevindim işte buuu
evet bende sneın nıkı hatırlıyorum evet bı barnak atıverem dedım takıma hehehe
bu arada çok süper spor yapıyosun salonamı gidiyosun
evet canım salona gıdıyorum bugun taebo pılates yarım saat kosu 1 saat 45 dkk da fıtnes yaptım malum yarıstayım
guzel menu ıdeal ama bana gore cok hehhehe
şu gündüzki gibimuhabbetde bana denk gelmiyo

öle muhabbet olsa herkes katılır
gunduz sende gel leydım mahrum kalma

çikiletalı pasta ıcın senı kınıyorum kımlerle yarısıyoruz tüüü piiiiii

ama telafı et mutlaka zumbaya asıl

lessıe mesı zaman kaybı zumbaya basla leydım sırılsıklam olup at yagalrı ohhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…