- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.501
nasıl yapıosun ayran detoksu
ilk defa yapıyorum bende buğdaylı benimkisi
sabah salatalık roka maydanoz peynir ve1 dilim tam buğdayla kahvaltımı yaptım.. buğday nohut yeşil mercimek haşladım 4er kaşık 1.5 lt ayrana koyup onu içicem gün içinde... bizde maalesef baklagil hiç yenmez yapmıyorum bende..bünye zaten ordan şaşıracakkaç yıl oldu yemeyeli bilmiyorum
ya haftasonu burda birini görmek oldukça değişik oldubakıcı olayını halledersem cumaya işbaşı yapıyorum iyi oldu geldiğin... bizim kaptan da gelmezse karışırdı ortalık...
kaptan nerde ızındemı
cocuk kucukmu daha
bende cıkayım sımdılık sabah ıslerı duruyo daha oleceee onlar bana bakıyo ben onlara cocukların yemek saatıde yaklastı gelırım gene cnm optum cok
Malesef kizlar geri geri parketmeyi yapamadigim ici kaldim sanirimInsallah hep bırlıkte :)
Cogumuz o yollardan gectık sanırım, hıc korkma. Emınım cok kolay gececek. Ben daha dıreksıyon sınavından kalan kımseyı duymadım. Basarılar dılerımm :)
regliyken normalden fazla çıkarsın canım çünkü vücut ödem toplar.normalde 76 danda azsındrdireksiyon sınavında başarılar panik yapma herkes senin gbi oradaki.aynalarını kontrol etmeyi koltuğunu ayarlamayı ve kemerini takmaya dikkat et hepsine puan veriyorlar.
kolay gelsin canım geçersin eminimbenim gibi alıpta vitrine koymada.... yakında çerçeveleticem ehliyeti
Desenize ozmn bu dukan bitane gerci ben pek uyamadgm halde eli bol adamin verdrdikce verdiriyor mubarek ozamn regl birince çok güzel olicik :)))selam kızlar kahvaltıya teyzeme gidiyorum bu gecede orda kalcam :)))
pek bişey paylaşamayabilirim haberiniz olsun
yarın döncem:)))))
kahvelikitap ragl ken vücut ödem toplar çünkü suya ihtiyacı var
vücuttan atılan kanın yerine stok yapmak ister
vücudun kıtlık formu gibi düşün
kanama bitince daha fazlasına ihtiyacı olmadıgını ve kanamanın bittiğini anlayıp suyu bırakır
hehehhe bende busekılde verdım 25 kılo ama hıc gerı almadım
ben dıyete gırdıgımde bnm metabolızma ıstemsız yemek yemıyor ıstah kesıyor nedendır anlamamısımdır hıc ama hıc ıstahım yok dun bugun :44: gunde 6 ogun yapabılsem keske ama cıx canım ıstemıyokı
arada bır kacamaklarım olur zaten odesırık
hanımlar merhaba....
aranıza yeni katıldım :)
ankarada yaşıyorum
öğretmenim,evliyim ve bu sıralar şişkoyum
168 boy 83 kilo hedefim 60 olmak...
bugün diyetisyene gideceğim inanılmaz heyecanlıyım. bütün gece rüyamda diyetisyenlerle uğraştımm o derece :)
tombiş bi kız oldum hep ama bir dönem 95 üstüydüm azmettim 69 u gördüm (tabi bu 1 bucuk yılımı filan aldı. arada diyet yaptm arada yapmadım filan..) evlendim ve 6 ayda 10 kilo aldımşiimdi bu haldeyim işte....
hep birlikte kurtuluruz umarım :) diyetisyen sonrası konusmaları anlatırım.. sizlerle tanışmak benim için harika olacak. başarılar...
Hosgeldin canim sanirim aramizda diyetisyene gidip diyet yapan bortek sen olcaksin :) takim gittikçe senleniyor :) ayrica ben eminim azmettgn surece verirsin yeterki iste :) bu arada bende kendimi tanitiyim 168 boy bugun kilo olarak76.7 gordum 1 ay once 83 kiloyla baslamstm umarm hep beraber kurtulacagz bu kilocuklardan :))
hanımlar merhaba....
ankarada yaşıyorum
bugün diyetisyene gideceğim inanılmaz heyecanlıyım. bütün gece rüyamda diyetisyenlerle uğraştımm o derece :)
tombiş bi kız oldum hep ama bir dönem 95 üstüydüm azmettim 69 u gördüm (tabi bu 1 bucuk yılımı filan aldı. arada diyet yaptm arada yapmadım filan..) evlendim ve 6 ayda 10 kilo aldımşiimdi bu haldeyim işte....
hep birlikte kurtuluruz umarım :) diyetisyen sonrası konusmaları anlatırım.. sizlerle tanışmak benim için harika olacak. başarılar...
hanımlar merhaba....
ankarada yaşıyorum
hanımlar merhaba....
ankarada yaşıyorum
kiKilolarini burada mi verdin peki?
Onumde 5 ayim var. Allah sabir versin ve bu azmi elimden almasin insallah
K
Canim oncelikle hosgeldin :))) bir kadin isterse herseyi basarir ben hepimize inaniyorum hepsini catir catir verecegiz biz :))
Evet canim baya sıkı bir yarışma oluyor :) haftaya bu gidişle 1.liği göğüsleriz biz :))
hoş geldin canım.
genelde boylar falan da aynı bizim grupta
inşallah veririsn
diyetisyen önerilerini bizimlede paylaşırsın bilgileniriz sayende.
veririz hep beraber inşalah
sayılır nezman girdiğimi ahtırlamıyorum bende. ama çoğunu evet burda
ama be diyettemiyim değilmiiym belli değil
biraz dikkat ediyorum sonra salıyorumz aten sürekli yapıyor olsaydım
çoktan giderdi
evet bende vericem inşallah
szi en çok kim verecekmi yapıyosunuz bakiim
Her gece beni neden uyku tutmuyor anlamiyorum kafami yastiga koyar koymaz dusunceler usüsüyor beynineYa haziran 20 de bir yakinin dugunu var bende iyice taktim sanirim bunu kafaya ozamna kadat kaca duserim? Haftada ne kadar verrm? ayda kac kilo vermem lazim? verebilirmiyim?? ....... ooof of hergece aliyorum ajandayi hesap yapiyorum kafayi yiyorum sanirim :) dun 4 saat uyumama ragmen bugunde uyuyamiyorum kizlar size bi soru soriyim ben simdi o dugun icin 38 beden bir elbise alsammi belki daha cok ugrasirim acikcasi diyeti birakmaktan tirsiyorum sanirim ondan belki alirsam gozumun onende olursa birakmam die ...gece gece psikolojim altust oldu yine :/
hoş geldin canım.
genelde boylar falan da aynı bizim grupta
inşallah veririsn
diyetisyen önerilerini bizimlede paylaşırsın bilgileniriz sayende.
veririz hep beraber inşalah
sayılır nezman girdiğimi ahtırlamıyorum bende. ama çoğunu evet burda
ama be diyettemiyim değilmiiym belli değil
biraz dikkat ediyorum sonra salıyorumz aten sürekli yapıyor olsaydım
çoktan giderdi
evet bende vericem inşallah
szi en çok kim verecekmi yapıyosunuz bakiim
evet sonunda yulaf kepeği karışımı eksik olan 1-2 malzememi de aldım ve zaman dukana başlma zamnıdır ve bırakmıcam artık
arkadaşım 2 ayda 15 verdi nerdeyse
ve almıyor.
kahvelimmm sen de yaıyordun değilmi güzel tariferini paylaş benimle
bi kaç grup avr nette onalarada üyemisin
hoşgeldin canım ilk sayfayı okuyup kabul ettiğini söylemen lazım öncelikle...katılımın iyi olursa 2hafta sonra listedesin yada haftaya bakarız artıkkaptanımız ve yardımcısı izinde ama biz burdayız... kendini tanıtmışsın zaten zamanla iyice tanışırız benim kilolar da doğumdan ama 5 senelik 58 kiloyum bende...beraber güzelce vericez inşallah muhabbet ede ede...
Her gece beni neden uyku tutmuyor anlamiyorum kafami yastiga koyar koymaz dusunceler usüsüyor beynineYa haziran 20 de bir yakinin dugunu var bende iyice taktim sanirim bunu kafaya ozamna kadat kaca duserim? Haftada ne kadar verrm? ayda kac kilo vermem lazim? verebilirmiyim?? ....... ooof of hergece aliyorum ajandayi hesap yapiyorum kafayi yiyorum sanirim :) dun 4 saat uyumama ragmen bugunde uyuyamiyorum kizlar size bi soru soriyim ben simdi o dugun icin 38 beden bir elbise alsammi belki daha cok ugrasirim acikcasi diyeti birakmaktan tirsiyorum sanirim ondan belki alirsam gozumun onende olursa birakmam die ...gece gece psikolojim altust oldu yine :/
canım tecrübeyle sabittir.
çok kafaya takma hesap kitabı borak ama diyetini asla bırakm sen çok güzel ilerliyorsun bence
dukanında bir özelliği bitince bile almıyosun çok salmadığın sürece.
arkadaşım yaptı ondan biliyorum kzı şuan 36-38 beden arası süper bikinielri giydi denziede hgitti yani
elbise konusun ageşlince bednde 38 olmak istiyorum düz bir akrınla ve olucam
ve aynı kafadanız yalık birkaç elbise aldım ve hepsi 38
o gzüelim elbiselre giricem çaresi yok başka
ben böle denzie gitmek sitemiyorum
nasipse terslik çıkmazsa tail de rezervazsyon yaptırdık
yani böle olmak istemiyorum
giyicem 38 beden elbiselrimi salınıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?