Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

nasıl yapıosun ayran detoksu

ilk defa yapıyorum bende buğdaylı benimkisi

sabah salatalık roka maydanoz peynir ve1 dilim tam buğdayla kahvaltımı yaptım.. buğday nohut yeşil mercimek haşladım 4er kaşık 1.5 lt ayrana koyup onu içicem gün içinde... bizde maalesef baklagil hiç yenmez yapmıyorum bende..bünye zaten ordan şaşıracak kaç yıl oldu yemeyeli bilmiyorum

one ya yaparım pasa gıbı koyu ayranımı doldururum surahıye ole ıcerım arkedeş ben ıcemem heralde mumkunatı yok baklagılle bnmde pek aram yok zaten bıde ayrana karıstırıp hıc ıcemem

ya haftasonu burda birini görmek oldukça değişik oldu bakıcı olayını halledersem cumaya işbaşı yapıyorum iyi oldu geldiğin... bizim kaptan da gelmezse karışırdı ortalık...

bende cıkayım sımdılık sabah ıslerı duruyo daha oleceee onlar bana bakıyo ben onlara cocukların yemek saatıde yaklastı gelırım gene cnm optum cok

kaptan nerde ızındemı

cocuk kucukmu daha

bende cıkayım sımdılık sabah ıslerı duruyo daha oleceee onlar bana bakıyo ben onlara cocukların yemek saatıde yaklastı gelırım gene cnm optum cok

yok çocuk 5 yaşında keyfi 6 ay ücretsiz izin almıştım ben... daha 4 ay oldu ama e artık dinlendik başlayalım dedim... kaptan da yardımcı da izinde... ben yerlerine bakmıyorum aslında burda kim olursa listeyi paylaşır demiştik bende temizliğe başlıyorum hadi sana da kolay gelsin görüşürüz..

hanımlar merhaba....
aranıza yeni katıldım :)
ankarada yaşıyorum
öğretmenim,evliyim ve bu sıralar şişkoyum
168 boy 83 kilo hedefim 60 olmak...
bugün diyetisyene gideceğim inanılmaz heyecanlıyım. bütün gece rüyamda diyetisyenlerle uğraştımm o derece :)
tombiş bi kız oldum hep ama bir dönem 95 üstüydüm azmettim 69 u gördüm (tabi bu 1 bucuk yılımı filan aldı. arada diyet yaptm arada yapmadım filan..) evlendim ve 6 ayda 10 kilo aldım şiimdi bu haldeyim işte....
hep birlikte kurtuluruz umarım :) diyetisyen sonrası konusmaları anlatırım.. sizlerle tanışmak benim için harika olacak. başarılar...

Insallah hep bırlıkte :)

Cogumuz o yollardan gectık sanırım, hıc korkma. Emınım cok kolay gececek. Ben daha dıreksıyon sınavından kalan kımseyı duymadım. Basarılar dılerımm :)
Malesef kizlar geri geri parketmeyi yapamadigim ici kaldim sanirim komisyondaki adam az daha rlimde kalicakti gerizekali herif sinirimi bozdu (

kolay gelsin canım geçersin eminim benim gibi alıpta vitrine koymada.... yakında çerçeveleticem ehliyeti

Desenize ozmn bu dukan bitane gerci ben pek uyamadgm halde eli bol adamin verdrdikce verdiriyor mubarek ozamn regl birince çok güzel olicik :)))

Canim oda cok kotu ya ama braknca almamana cok sevndm :) benm bazi gunle kesiliyor istahm ama yine zorlayip yiyorum bişiler sirf dusen olsun die :) ama seni yinede tebrk ederm

Hosgeldin canim sanirim aramizda diyetisyene gidip diyet yapan bortek sen olcaksin :) takim gittikçe senleniyor :) ayrica ben eminim azmettgn surece verirsin yeterki iste :) bu arada bende kendimi tanitiyim 168 boy bugun kilo olarak76.7 gordum 1 ay once 83 kiloyla baslamstm umarm hep beraber kurtulacagz bu kilocuklardan :))

cok güzel vermişsin canım.. normalde 4-5 kilo verilir ama senin oldukça güzel gitmiş kiloların.. bu cabuk vermek seni yavaşlatmasın ama aynı azimle devam :)

ben de diyetisyenime gittim. çok hoş bir bayan.. bu hafta tahlil yaptıracagım birde serbest haftadayım.. tek istediği her yediğimi yazmam.. inşallah güzel gecer de.. cok motive etti uyarsan 3 ayda 15 de verirsin rahatca dedi.. bakalım inşallah dediğinden daha da iyi olur...

hoşgeldin sefalar getirdin canım.. kurallara bir bak ilk sayfadan ama azimli görünüyorsun uyarsın takıma bence sen

hosgeldin canım.hepberaber verecegz kilolarıbende yeni katıldım .26 yasındayım mühendisim.hedefim 58.1.65 im

hoş geldin canım.
genelde boylar falan da aynı bizim grupta
inşallah veririsn
diyetisyen önerilerini bizimlede paylaşırsın bilgileniriz sayende.
veririz hep beraber inşalah
ki​
Kilolarini burada mi verdin peki?
Onumde 5 ayim var. Allah sabir versin ve bu azmi elimden almasin insallah

K

sayılır nezman girdiğimi ahtırlamıyorum bende. ama çoğunu evet burda
ama be diyettemiyim değilmiiym belli değil
biraz dikkat ediyorum sonra salıyorumz aten sürekli yapıyor olsaydım
çoktan giderdi

Canim oncelikle hosgeldin :))) bir kadin isterse herseyi basarir ben hepimize inaniyorum hepsini catir catir verecegiz biz :))

Evet canim baya sıkı bir yarışma oluyor :) haftaya bu gidişle 1.liği göğüsleriz biz :))

evet bende vericem inşallah
szi en çok kim verecekmi yapıyosunuz bakiim

Her gece beni neden uyku tutmuyor anlamiyorum kafami yastiga koyar koymaz dusunceler usüsüyor beynine Ya haziran 20 de bir yakinin dugunu var bende iyice taktim sanirim bunu kafaya ozamna kadat kaca duserim? Haftada ne kadar verrm? ayda kac kilo vermem lazim? verebilirmiyim?? ....... ooof of hergece aliyorum ajandayi hesap yapiyorum kafayi yiyorum sanirim :) dun 4 saat uyumama ragmen bugunde uyuyamiyorum kizlar size bi soru soriyim ben simdi o dugun icin 38 beden bir elbise alsammi belki daha cok ugrasirim acikcasi diyeti birakmaktan tirsiyorum sanirim ondan belki alirsam gozumun onende olursa birakmam die ...gece gece psikolojim altust oldu yine :/

Evet canim:) gerci dalin hicbirsey yemiyor ama olsun :))

evet sonunda yulaf kepeği karışımı eksik olan 1-2 malzememi de aldım ve zaman dukana başlma zamnıdır ve bırakmıcam artık
arkadaşım 2 ayda 15 verdi nerdeyse
ve almıyor.
kahvelimmm sen de yaıyordun değilmi güzel tariferini paylaş benimle
bi kaç grup avr nette onalarada üyemisin

canım tecrübeyle sabittir.
çok kafaya takma hesap kitabı borak ama diyetini asla bırakm sen çok güzel ilerliyorsun bence
dukanında bir özelliği bitince bile almıyosun çok salmadığın sürece.
arkadaşım yaptı ondan biliyorum kzı şuan 36-38 beden arası süper bikinielri giydi denziede hgitti yani
elbise konusun ageşlince bednde 38 olmak istiyorum düz bir akrınla ve olucam
ve aynı kafadanız yalık birkaç elbise aldım ve hepsi 38
o gzüelim elbiselre giricem çaresi yok başka
ben böle denzie gitmek sitemiyorum
nasipse terslik çıkmazsa tail de rezervazsyon yaptırdık
yani böle olmak istemiyorum
giyicem 38 beden elbiselrimi salınıcam inşallah

Evet canim bende yapiyorum gayette memnunum aslinda da leblebi yedim ya ben bozuldu diye dusunuyordm sonra dedm ki yulaf kepegi yerine yemis olurum die kendimi rahatlttm :) genelde hep ayni seyler oluyor pek bi tarifim yok ama bugun birsey denedm guzel oldu kahvaltida yada oglen yapabilirsin gerci ben aksam yedim ama olsun :)) yarin sebze + proteine geciorum daha rahat olur artik :)

Nekadar istesen kiymayi koy tavaya kavur az yagda sonra icine salca katip birazda su ekle ama cok deil ondan sonrada icine bir yumurta kirip normal bi sekilde karistir benim hosuma gitti deniyebilirsin (gecen sadece kiymali yumurta yaptim ekmek olmadgndan cok yagliyms gibi gelmisti yiyemedm bende bugun salcayla yaptim hostu :)

Aynı problem bende de mevcut maalesef :/ devamlı hesap yapmaktan, dusunmekten uyuyamıyorum!!! Zaten 3 gundur devamlı buradayım. Olacak ınsallah ya :)
Bu arada bence al bı elbıse. Hırs olur sana da :)

Ya canim aslinda veriyorum memnunum ama korkutanlarda olmuyor deil bazi arkadaslarm hizli veriosun alirsin diyenler moralimide bozuyorlar ben buraya katilmadan bir gun once basladm diyete baslamadn evvel 84.2 idim birgun sonra buraya gecerken bir baktim 83 olmusun simdi bakiyorum da 5 ocaktan bu zamana neredeyse 8 kilo gtmis 1 ayda nerdeyse boyle olunca bende korkuyorum iyice yavaslicak veremicem geri alcam die stres yaptim anliyacagin artik kimseye diyet yaptigimida soylemicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…