Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar muhabbetler dönmüş bitmiş ben ancak geldim... sonuncuyuz diyordum ama başaramamışız kızlar 6. yız haftaya 1. biziz zaten önemi yok bende menümü yazayım bu gün çok oldu akşama...

sabah müsli 3 kaşık yarım yağlı sütle

öğle 1 dilim tam buğday 1kk beyaz peynir

ara 2 kaşık yoğurt
1 elma

akşam 1 kase tarhana çorbası
4 kaşık kadar ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurtla, çeyrek porsiyon tavuk sote, yeşil salata

ara yarım kase tarçınlı yoğurt, çubuk kraker yarım pk kadar

spor 45 dk leslie su 2 lt ancak bugün, yeşil çay 3 kupa

alınan toplam kalori 1100 civarı

canım çok geç yatıyorum 1 oluyor en erken... diyetisyen bana hep 7 de diyordu o yüzden öyle yiyorum geceyarısı kriz geliyor yoksa... 7 de olmuyor ama 6-6.30 gibi yiyorum... ama haklısın da akşam yemeyenler daha iyi kilo veriyor..

Merhaba arkadaslar,
Davetiniz icin tesekkur ederim. İnsallah kalici olurum, takima katilabilirim
Ben karar vereli 2 gun oluyor. Nasil karar verdim bilmiyoorum ama benim yoolum uzun. 60 kiloyla basladigim hamilelik seruvenim 90 kiloyla bitti. Bebegim 8 aylik ve benn hala 89 kiloyum. Basaracagima inaniyorum. Hedefim 65.
5 sene once yine kilo rme maceram olmustu. 82 kilodan 60 kiloya dusmustum. Bakalim hayirlisi
Desteklerinizi bekliyorum, hepimize basarilar diliyorum

hoş geldin canım bu hamilelikte alınanlar başa bela zaten bende vermeye çalışıyorum. ben 85le doğuma gitmiştim 82 oldum sonra ve şuan 71im. hedefim benimde aslında 60 da biş 59 u görmek istiyorum

ki​
hoş geldin canım bu hamilelikte alınanlar başa bela zaten bende vermeye çalışıyorum. ben 85le doğuma gitmiştim 82 oldum sonra ve şuan 71im. hedefim benimde aslında 60 da biş 59 u görmek istiyorum
Kilolarini burada mi verdin peki?
Onumde 5 ayim var. Allah sabir versin ve bu azmi elimden almasin insallah

K

Canim o fazla menuyle bile ben gunde 500 gram veriyorum neredeyse :) senin menu gibi yaptigimda ben 1 sene icinde geri almistim hepsini o yuzden bu sekilde savasmayi tercih ederim tatlim :) senin de dedigin gibi aman su ve kas kaybi olmasin yeter :)

Canim oncelikle hosgeldin :))) bir kadin isterse herseyi basarir ben hepimize inaniyorum hepsini catir catir verecegiz biz :))

ne o kızlar bi yarışmı var. bana da bi söyliyeverin bakalım

Evet canim baya sıkı bir yarışma oluyor :) haftaya bu gidişle 1.liği göğüsleriz biz :))

Hosgeldin:)) bende yeniyim.umarim en kisa zamanda hedef kilona ulasirsin

Kizlaaarr hepiciğinize Günaydınlarrrr :) Ya size bisey sorucam ben simdi reglim ya hani kilo fazlami cikiyordur az mi yoksa normal mi sabah tartininca merak ettim bunu sonunda 76 yida gordum cunku :))) nesemin kursagmda kalmasini istemiyorum da bu dukanin bildikleri varda ben bi atak evresini atlatsam daha dogrusu basarabilsem daha iyi olucak :)))

Her neyse canlarim bugün bana dua edin olur mu birazdan yani 2 saat sonra direksiyon sinavina giricem ve ben cok korkuyorum odum patliyor resmen nedense kafamda ya arabayi bir yere carparsam ya kalkis yapamazsam ya istop edersem bla bla bla bir suru kotu tilki dolasiyor :/ bende hayirlisi deyip kendimi kadere teslim ediyorum :)) ahh ama lutfen geceyim yaa :)) neyse canlarim hepinizi öptüm :))

Hosgeldin:)) bende yeniyim.umarim en kisa zamanda hedef kilona ulasirsin
Insallah hep bırlıkte :)

Cogumuz o yollardan gectık sanırım, hıc korkma. Emınım cok kolay gececek. Ben daha dıreksıyon sınavından kalan kımseyı duymadım. Basarılar dılerımm :)

regliyken normalden fazla çıkarsın canım çünkü vücut ödem toplar.normalde 76 danda azsındr direksiyon sınavında başarılar panik yapma herkes senin gbi oradaki.aynalarını kontrol etmeyi koltuğunu ayarlamayı ve kemerini takmaya dikkat et hepsine puan veriyorlar.

dün pek bişey yemedim bende sabah baskülde 63.3 ü gördüm=)carsamba günü başladım 3 günde yarım kilo.sabah kahvaltısı bir orta boy patates kk yarım yağlı peynir.1 dilim tam buğday ekmeği.cayıma bir kasık bal karıstrdım seker yerine .canım cok tatlı istiyor =)

hoşgeldin canım ilk sayfayı okuyup kabul ettiğini söylemen lazım öncelikle...katılımın iyi olursa 2hafta sonra listedesin yada haftaya bakarız artık kaptanımız ve yardımcısı izinde ama biz burdayız... kendini tanıtmışsın zaten zamanla iyice tanışırız benim kilolar da doğumdan ama 5 senelik 58 kiloyum bende...beraber güzelce vericez inşallah muhabbet ede ede...

kolay gelsin canım geçersin eminim benim gibi alıpta vitrine koymada.... yakında çerçeveleticem ehliyeti

canım vucut şekere karbonhidrata alışık olunca başta zorlanıyorsun bağımlılık gibi... sık dişini biraz geçecek o krizler... ben çerez delisi (günde enaz 1 kocaman kase-1200 kalori) resmen krize girmiştim 1 ay yemiycem diye... arada bi yiyorum şimdi hiçte güzel gelmiyor artık...

selam kızlar kahvaltıya teyzeme gidiyorum bu gecede orda kalcam :)))
pek bişey paylaşamayabilirim haberiniz olsun
yarın döncem:)))))

kahvelikitap ragl ken vücut ödem toplar çünkü suya ihtiyacı var
vücuttan atılan kanın yerine stok yapmak ister
vücudun kıtlık formu gibi düşün
kanama bitince daha fazlasına ihtiyacı olmadıgını ve kanamanın bittiğini anlayıp suyu bırakır

Canim o fazla menuyle bile ben gunde 500 gram veriyorum neredeyse :) senin menu gibi yaptigimda ben 1 sene icinde geri almistim hepsini o yuzden bu sekilde savasmayi tercih ederim tatlim :) senin de dedigin gibi aman su ve kas kaybi olmasin yeter :)

hehehhe bende busekılde verdım 25 kılo ama hıc gerı almadım
ben dıyete gırdıgımde bnm metabolızma ıstemsız yemek yemıyor ıstah kesıyor nedendır anlamamısımdır hıc ama hıc ıstahım yok dun bugun :44: gunde 6 ogun yapabılsem keske ama cıx canım ıstemıyokı

arada bır kacamaklarım olur zaten odesırık

iyi valla ne güzel benim gündüz iştah yok mubarek güneş battımı felaket... bende bugün ayran detoksu yapıyorum sırf haftasonu kaçırmamak için listeye bağlı olmam lazım... e bide bende böyle şeyler ters tepebiliyor işe yaramazda kilo aldırırsa cumaya kadar toparlayacak vaktim olur

nasıl yapıosun ayran detoksu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…