- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.481
hayırrrrr ne kadar gec yersen okadar zarardasın aksam yemegını esını beklemeden ye gece bırakma 6 dan nce bıtır aksam yemegı faslını aksam saatlerı cokunce metabolızma yavaslar uyku moduna almaya baslar kendını dınlenmeye gecer yedıkelrını de depolar
Merhaba arkadaslar,
Davetiniz icin tesekkur ederim. İnsallah kalici olurum, takima katilabilirim
Ben karar vereli 2 gun oluyor. Nasil karar verdim bilmiyoorum ama benim yoolum uzun. 60 kiloyla basladigim hamilelik seruvenim 90 kiloyla bitti. Bebegim 8 aylik ve benn hala 89 kiloyum. Basaracagima inaniyorum. Hedefim 65.
5 sene once yine kilo rme maceram olmustu. 82 kilodan 60 kiloya dusmustum. Bakalim hayirlisi
Desteklerinizi bekliyorum, hepimize basarilar diliyorum
Kilolarini burada mi verdin peki?hoş geldin canım bu hamilelikte alınanlar başa bela zaten bende vermeye çalışıyorum. ben 85le doğuma gitmiştim 82 oldum sonra ve şuan 71im. hedefim benimde aslında 60 da biş 59 u görmek istiyorum
ıstahı kesıyormus tarcınlı sut yogurt ıstah atagı gelırse ıceverem gari
eee dukan dıyuetını bılırımde sız dalın menusunu bılırmısınız dıye bosuna demedım bu meshur dalın menusu benımle bas edemeyecegınızı solemıstım hatta eskı takımdasım gelıp oda solemıstı
evet bende sneın nıkı hatırlıyorumevet bı barnak atıverem dedım takıma hehehe
evet canım salona gıdıyorum bugun taebo pılates yarım saat kosu 1 saat 45 dkk da fıtnes yaptım malum yarıstayım
guzel menu ıdeal ama bana gore cok hehhehe
gunduz sende gel leydım mahrum kalma
çikiletalı pasta ıcın senı kınıyorum kımlerle yarısıyoruz tüüü piiiiii
ama telafı et mutlaka zumbaya asıl
Merhaba arkadaslar,
Ben karar vereli 2 gun oluyor. Nasil karar verdim bilmiyoorum ama benim yoolum uzun. 60 kiloyla basladigim hamilelik seruvenim 90 kiloyla bitti. Bebegim 8 aylik ve benn hala 89 kiloyum. Basaracagima inaniyorum. Hedefim 65.
5 sene once yine kilo rme maceram olmustu. 82 kilodan 60 kiloya dusmustum. Bakalim hayirlisi
ne o kızlar bi yarışmı var. bana da bi söyliyeverin bakalım
Hosgeldin:)) bende yeniyim.umarim en kisa zamanda hedef kilona ulasirsinMerhaba arkadaslar,
Insallah hep bırlıkte :)Hosgeldin:)) bende yeniyim.umarim en kisa zamanda hedef kilona ulasirsin
Kizlaaarr hepiciğinize Günaydınlarrrr :) Ya size bisey sorucam ben simdi reglim ya hani kilo fazlami cikiyordur az mi yoksa normal mi sabah tartininca merak ettim bunu sonunda 76 yida gordum cunku :))) nesemin kursagmda kalmasini istemiyorum dabu dukanin bildikleri varda ben bi atak evresini atlatsam daha dogrusu basarabilsem daha iyi olucak :)))
Her neyse canlarim bugün bana dua edin olur mu birazdan yani 2 saat sonra direksiyon sinavina giricem ve ben cok korkuyorum odum patliyor resmen nedense kafamda ya arabayi bir yere carparsam ya kalkis yapamazsam ya istop edersem bla bla bla bir suru kotu tilki dolasiyor :/ bende hayirlisi deyip kendimi kadere teslim ediyorum :)) ahh ama lutfen geceyim yaa :)) neyse canlarim hepinizi öptüm :))
Kizlaaarr hepiciğinize Günaydınlarrrr :) Ya size bisey sorucam ben simdi reglim ya hani kilo fazlami cikiyordur az mi yoksa normal mi sabah tartininca merak ettim bunu sonunda 76 yida gordum cunku :))) nesemin kursagmda kalmasini istemiyorum dabu dukanin bildikleri varda ben bi atak evresini atlatsam daha dogrusu basarabilsem daha iyi olucak :)))
Her neyse canlarim bugün bana dua edin olur mu birazdan yani 2 saat sonra direksiyon sinavina giricem ve ben cok korkuyorum odum patliyor resmen nedense kafamda ya arabayi bir yere carparsam ya kalkis yapamazsam ya istop edersem bla bla bla bir suru kotu tilki dolasiyor :/ bende hayirlisi deyip kendimi kadere teslim ediyorum :)) ahh ama lutfen geceyim yaa :)) neyse canlarim hepinizi öptüm :))
Merhaba arkadaslar,
dün pek bişey yemedim bende sabah baskülde 63.3 ü gördüm=)carsamba günü başladım 3 günde yarım kilo.sabah kahvaltısı bir orta boy patates kk yarım yağlı peynir.1 dilim tam buğday ekmeği.cayıma bir kasık bal karıstrdım seker yerine .canım cok tatlı istiyor =)
Canim o fazla menuyle bile ben gunde 500 gram veriyorum neredeyse :) senin menu gibi yaptigimda ben 1 sene icinde geri almistim hepsini o yuzden bu sekilde savasmayi tercih ederim tatlim :) senin de dedigin gibi aman su ve kas kaybi olmasin yeter :)
hehehhe bende busekılde verdım 25 kılo ama hıc gerı almadım
ben dıyete gırdıgımde bnm metabolızma ıstemsız yemek yemıyor ıstah kesıyor nedendır anlamamısımdır hıc ama hıc ıstahım yok dun bugun :44: gunde 6 ogun yapabılsem keske ama cıx canım ıstemıyokı
arada bır kacamaklarım olur zaten odesırık
iyi valla ne güzel benim gündüz iştah yok mubarek güneş battımı felaket... bende bugün ayran detoksu yapıyorum sırf haftasonu kaçırmamak için listeye bağlı olmam lazım... e bide bende böyle şeyler ters tepebiliyor işe yaramazda kilo aldırırsa cumaya kadar toparlayacak vaktim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?