Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi geceler kızlar ben kaçıyorum uyku gözümden akıyor... güzel bir pazar olsun
iyi geceler :)
Canim bu dukan amcanin en iyi yani bol bol yiyorsun kilo veriyosn cok hos bir durum bu :)))) yakinda icimden tavuk cikicak gerci yumurtalariyla beraberde napalim katlncaz artik :)

Valla ben Dukan'a cesaret edemedim. Sebzesiz yapamam sanırım ben :/ iradeliymissin tebrik ederim :)

iyi geceler kızlar ben kaçıyorum uyku gözümden akıyor... güzel bir pazar olsun

Iyi geceler hayirli pazarlar tatlim :))

Neden haksizlik etmis olasin canim oyle dusunme emziyorsan da caresi var eve gider doyurrsn o uyurkende sen gider sen sporunu yapar gelirsin emzirmiyorsanda cok sorun olmaz bence nice anneler var ise sabah sekizde gidip 4 te ve daha da gec donenler sen yinede erken gelip onunla vakit geciriyorsun sonucta degilmi kendine haksizlik etme :)

Canim menun cok guzel olmus gercekten ama merak ettgm sey arada elma yiyip nasil aksama kadar dayaniyorsunuz yaa benm mide 100 belkide 1000 defa oterdi :)) Bu arada bugün hepmizin temislik gunuymus anlasilan :)

Kahvaltıyı saat 11'de bitirdim, 14:30 da elma yedim 18'de de aksam yemeği. Baska bi öğüne zaman kalmadı açıkcası. Bide şimdi bişey yiyeceğim zaman kırk defa düşünmeye başladım :)

Sonuçta en fazla 2 saat daha feda edicem de mi? Annemde destekliyor sağolsun. Ben en iyisi yarın gideyim kaydımı yaptırayım.

Kahvaltıyı saat 11'de bitirdim, 14:30 da elma yedim 18'de de aksam yemeği. Baska bi öğüne zaman kalmadı açıkcası. Bide şimdi bişey yiyeceğim zaman kırk defa düşünmeye başladım :)

Anladm canim benim bunye afedersniz bi halt varms gibi 8 de uyannca erkn kahvaltı yapmak zorunda kaliyorum öğlen yemeden de duramiorm bole olunca :)

Sonuçta en fazla 2 saat daha feda edicem de mi? Annemde destekliyor sağolsun. Ben en iyisi yarın gideyim kaydımı yaptırayım.

Git yaptr canim kendinide hic uzme onemli oln cocukla cok vakit gecrmk degl kaliteli vkit gecrmek :)) tum gun evde oln anneler var ama degerli gecrdikleri zamn yok malesef sen eve gidince telafi edersn o vakti merak etme :)

Anladm canim benim bunye afedersniz bi halt varms gibi 8 de uyannca erkn kahvaltı yapmak zorunda kaliyorum öğlen yemeden de duramiorm bole olunca :)
Bende 8 de kalktım malum kızım :) sonra onu doyur, uyut, yuruyus flan derken saat 11 oldu. Uyumana engel bısey yoksa benm yerıme de uyu zıra en sevdıgım sey :)

Git yaptr canim kendinide hic uzme onemli oln cocukla cok vakit gecrmk degl kaliteli vkit gecrmek :)) tum gun evde oln anneler var ama degerli gecrdikleri zamn yok malesef sen eve gidince telafi edersn o vakti merak etme :)

Hadı bakalım. Yarın gıdeyım bı goruseyım bakalım saatler fılan nasıl.

Ah bir uyuyabilsem snn yerinde uyurum tatlim :) cocuk olunca zor ya allah hepinize kolylik versn

kızlar çok hastayım ya ilaç aldım yatıyorum bi iyileşiyim aranıza geleceğim inşallahn yarına iyi olsam bari

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşeyin yoktur sen dert etme burayı arada bzmde ugrayamadgmz oluyor sen biran evvel toparlnmaya bak dikkat et kendine :)

selam kızlar giriyorum bakıyorum tam bişey yazıcam kızım bişey istiyor... bidaha oturuyorum eşim pc de işim var diyor :44: 2 kelime yazamadan akşam oldu... bugün kızımla boncuk günü yaptık sabahtan beri takı yapıyoruz biraz ilerletelelim ticarete dökücez bayağı iyiymişiz bu konuda

Canim bu dukan amcanin en iyi yani bol bol yiyorsun kilo veriyosn cok hos bir durum bu :)))) yakinda icimden tavuk cikicak gerci yumurtalariyla beraberde napalim katlncaz artik :)
dukan başarıyla sürüyomu tebrikler

hoşgeldin
kızlar çok hastayım ya ilaç aldım yatıyorum bi iyileşiyim aranıza geleceğim inşallahn yarına iyi olsam bari
geçmiş olsun

menüm
sabah
2 kk light peynir
1 dilim ekmek
domates sos
1 bardak süt
öğlen
4-5 kaşık pilav üstüne 2-3 kaşık nohut yemeği
akşam 2 tane içli köfte yoğurt

dukan başarıyla sürüyomu tebrikler

hoşgeldin

geçmiş olsun

Evet canim simdilik sürüyor bakalim gerci bugun kendimi kocaman olmusum gibi hissediyorum ama oda ozel nedenden kaynaklaniyor sanirim genelde veriyorum :) dukan amcayi brakmayi düşünmüyorum ama sebzeleri meyveleri ozledm ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…