Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

amamninn herkes burda gecenin bi vakti olmuş... gündüz çok mu uyudunuz vampirellar ( the originals ardından vampire diares izleyince böyle(

Aynı problem bende de mevcut maalesef :/ devamlı hesap yapmaktan, dusunmekten uyuyamıyorum!!! Zaten 3 gundur devamlı buradayım. Olacak ınsallah ya :)
Bu arada bence al bı elbıse. Hırs olur sana da :)

Bencede aliyim ya parama acirim belki veririm su kilolari :) desenize cogu kisi yapior bu hesabi ama ben asiriya kacmiyorm ayda 2 versem die dusunuyorm korktugum onu bile verememk o yuzden bu endiselerm :) ama 2 sene sursede birakmicam alsamda geri vercem :)

menümü yazayım güzeller hani nerde sizinkileri göremedim bu arada

ayran detoksu bugün... içimden bi ses ben bunlarla kilo alırım diyor ama bi deneyeyim dedim...

sabah 1 dilim tam buğday roka maydanoz salatalık yeşil çay

gün içinde ayran karışımı( 4er kaşık bulgur buğday yeşil mercimek+ 2 salatalık 1.5 lt ayran içine)

spor yok temizlik günümdü..

kıyma kavurması ohh mis tabi canım neden yapılmasın. bende gzüel bi tarif olursa paylaşırım senle
süt tozun falan vrmı mesela attlı krizleri için pötibör bisküvi tarifi avrdı tabi bisküviye benzemioda hem çok pratik hemde çok lezzetli oluyo deneybilirisn.

sen aldırış etme etrafındakilere. arkadaşım yaptı ki sebze protein 1 gün o bi gün dieğri o sıraya da uymadı . ama onalr dışında bişi yemöedi dukan ttalıları da yerdi. meyvede yedi ve verdi şuan almıyoda diyet yapıp ideal stediğimiz kiloya gelince her önümze geleni yersek zaten her halukarda lırız am bigün aşırıya kaçmışsak 2 gün dikkat edicez spor yapıcaz ve dengelicez yoksa herkes alır

amamninn herkes burda gecenin bi vakti olmuş... gündüz çok mu uyudunuz vampirellar ( the originals ardından vampire diares izleyince böyle(

gündüz çoluk çocuk iş güç ben pek vakit bulamıyorum birde önümüzdeki haftasnu doğumgünü var kızlarımın
temilik ve perşembeden sonra pasta börek işleri.

vericeksin sen merak etme diyetini bozma sen arada minik kaçamakalrın oluncada bahne edip sakın bırakma hemen ekstra spor koy daha az ye bak nasıl oluvKSIN 38 BENDE OLUCAM BANANE

uyumasanda olur canım sabah tepende bekleyecek çocuk yok ya ama kurma bu kadar uyuyamayınca güzel veriyorsun maşallah yaza 38 olacaksın zaten
Insallah canim ya tek istegim o sikildm artik sisko olmaktan bedeni biraktim ruh olarak cok yaralandm kimseye anlatamiyorm ailenin icinde bile mutlaka biyerde dokundrma yapilior o an gulsem de aslinda nekadar cok yaralaniyorm haberleri olmuyor iste bu yuzden vermem gerek :)

Yaa canim msj yazmak deilde menu yazmak cok zor geliyor bgn nedense )) ya bende yaptm o ayran detoksunu bende pek bisi farketmedi ikinci gun cinnet gecircektim ama midemi bulandirmisti iyice :))

Canim regl oldgmdan tatli kirizlerim oluyo bende iki cay kasigi bal yiyorum napiim :) evde firin yok benm malum ogrenci evi o yuzden cogu seyi zaten yapamıyorum ben de elimdekilerle idare ediyorum artik :) haklisin kimseyi dinlememek gerek bende bndan sonra kimseye soylememye karar aldim zaten alirsamda bana verrsemde :) Olucaz olucaz hepimiz en az 38 le ayrilacagiz burdan gerci ben hedefe ulasncada temelli gtmem burdan burdaym yani hep basinizda kalcam :)

canım benim pantolonlar 26-27 beden üst 38 40 ben 36 olucam olmaz yoksa sizde hedefi yükseltin bakim...

Bende menuyu konduruverem bari :))

Sabah 1 ihlamur sonrada bir bardak tarcinli sut biraz leblebi

Ögle 3 adet nugget 1 kasik tavk doner 1 bardak sekersz kola

Ara biraz leblebi

Aksam kiymali salcali yumurta

Spor yok malesef Su da 2 - 2.5 litre arasnda sanirim

Benim menüm şöyleydi ;
Kahvaltıdan önce yarım saat tempolu yürüyüs ardından şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı :
2 dilim kücük boy kepek ekmek
Haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates maydanoz roka
şekersiz çay

Ara: 1 elma

Akşam:
Brüksel lahanasından sebze yemeği
Salata
2 dilim kepek ekmek
1 kase çorba

Ara: 3 adet fındık

2 lt su içebildim bugün. Ayrıca temizlik yaptım :)

çok güzel bir gün olmuş canım..m

şu dukandan biraz anlasam yorum yapıcam da güzel görünüyor ama bol protein ne diyeyim..

Ben spor salonuna da başlamak istiyorum ama acaba yapabilir miyim? Sizinde fikrinizi alayım. öğretmenim ben. Sabah sekizden bire kadar okuldayım. Daha önce de söylemistim, sekiz aylık bir bebeğim var, annem bakıyor şükür. Acaba spora da gidersem bebeğime çok mu haksızlık etms olurum?

Canim menun cok guzel olmus gercekten ama merak ettgm sey arada elma yiyip nasil aksama kadar dayaniyorsunuz yaa benm mide 100 belkide 1000 defa oterdi :)) Bu arada bugün hepmizin temislik gunuymus anlasilan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…