- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.521
Aynı problem bende de mevcut maalesef :/ devamlı hesap yapmaktan, dusunmekten uyuyamıyorum!!! Zaten 3 gundur devamlı buradayım. Olacak ınsallah ya :)
Bu arada bence al bı elbıse. Hırs olur sana da :)
amamninn herkes burda gecenin bi vakti olmuş...gündüz çok mu uyudunuz vampirellar ( the originals ardından vampire diares izleyince böyle (
Yok canim ben gunduzde uyuyamiyorum) iyiki yazmisim yaa yatakta donmekten dusunmekten sklmstm :)
Evet canim bende yapiyorum gayette memnunum aslinda da leblebi yedim ya ben bozuldu diye dusunuyordm sonra dedm ki yulaf kepegi yerine yemis olurum die kendimi rahatlttm :) genelde hep ayni seyler oluyor pek bi tarifim yok ama bugun birsey denedm guzel oldu kahvaltida yada oglen yapabilirsin gerci ben aksam yedim ama olsun :)) yarin sebze + proteine geciorum daha rahat olur artik :)
Nekadar istesen kiymayi koy tavaya kavur az yagda sonra icine salca katip birazda su ekle ama cok deil ondan sonrada icine bir yumurta kirip normal bi sekilde karistir benim hosuma gitti deniyebilirsin (gecen sadece kiymali yumurta yaptim ekmek olmadgndan cok yagliyms gibi gelmisti yiyemedm bende bugun salcayla yaptim hostu :)
Ya canim aslinda veriyorum memnunum ama korkutanlarda olmuyor deil bazi arkadaslarm hizli veriosun alirsin diyenler moralimide bozuyorlar ben buraya katilmadan bir gun once basladm diyete baslamadn evvel 84.2 idim birgun sonra buraya gecerken bir baktim 83 olmusun simdi bakiyorum da 5 ocaktan bu zamana neredeyse 8 kilo gtmis 1 ayda nerdeyse boyle olunca bende korkuyorum iyice yavaslicak veremicem geri alcam die stres yaptim anliyacagin artik kimseye diyet yaptigimida soylemicem :)
amamninn herkes burda gecenin bi vakti olmuş...gündüz çok mu uyudunuz vampirellar ( the originals ardından vampire diares izleyince böyle (
Bencede aliyim ya parama acirim belki veririm su kilolari :) desenize cogu kisi yapior bu hesabi ama ben asiriya kacmiyorm ayda 2 versem die dusunuyorm korktugum onu bile verememk o yuzden bu endiselerm :) ama 2 sene sursede birakmicam alsamda geri vercem :)
Insallah canim ya tek istegim o sikildm artik sisko olmaktan bedeni biraktim ruh olarak cok yaralandm kimseye anlatamiyorm ailenin icinde bile mutlaka biyerde dokundrma yapilior o an gulsem de aslinda nekadar cok yaralaniyorm haberleri olmuyor iste bu yuzden vermem gerek :)uyumasanda olur canım sabah tepende bekleyecek çocuk yok yaama kurma bu kadar uyuyamayınca güzel veriyorsun maşallah yaza 38 olacaksın zaten
menümü yazayım güzeller hani nerde sizinkileri göremedim bu arada
ayran detoksu bugün... içimden bi ses ben bunlarla kilo alırım diyor ama bi deneyeyim dedim...
sabah 1 dilim tam buğday roka maydanoz salatalık yeşil çay
gün içinde ayran karışımı( 4er kaşık bulgur buğday yeşil mercimek+ 2 salatalık 1.5 lt ayran içine)
spor yok temizlik günümdü..
kıyma kavurması ohh mis tabi canım neden yapılmasın. bende gzüel bi tarif olursa paylaşırım senle
süt tozun falan vrmı mesela attlı krizleri için pötibör bisküvi tarifi avrdı tabi bisküviye benzemioda hem çok pratik hemde çok lezzetli oluyo deneybilirisn.
sen aldırış etme etrafındakilere. arkadaşım yaptı ki sebze protein 1 gün o bi gün dieğri o sıraya da uymadı . ama onalr dışında bişi yemöedi dukan ttalıları da yerdi. meyvede yedi ve verdi şuan almıyoda diyet yapıp ideal stediğimiz kiloya gelince her önümze geleni yersek zaten her halukarda lırız am bigün aşırıya kaçmışsak 2 gün dikkat edicez spor yapıcaz ve dengelicez yoksa herkes alır
gündüz çoluk çocuk iş güç ben pek vakit bulamıyorum birde önümüzdeki haftasnu doğumgünü var kızlarımın
temilik ve perşembeden sonra pasta börek işleri.
vericeksin sen merak etme diyetini bozma sen arada minik kaçamakalrın oluncada bahne edip sakın bırakma hemen ekstra spor koy daha az ye bak nasıl oluvKSIN 38 BENDE OLUCAM BANANE
Kızlar ben doğumgünü menüsü oluşturuyordum
kaçıyorum hepinize iyi geceler
yarın dukanıma başlıyorum
Canim regl oldgmdan tatli kirizlerim oluyo bende iki cay kasigi bal yiyorum napiim :) evde firin yok benm malum ogrenci evi o yuzden cogu seyi zaten yapamıyorumben de elimdekilerle idare ediyorum artik :) haklisin kimseyi dinlememek gerek bende bndan sonra kimseye soylememye karar aldim zaten alirsamda bana verrsemde :) Olucaz olucaz hepimiz en az 38 le ayrilacagiz burdan gerci ben hedefe ulasncada temelli gtmem burdan burdaym yani hep basinizda kalcam :)
Benim menüm şöyleydi ;
Kahvaltıdan önce yarım saat tempolu yürüyüs ardından şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı :
2 dilim kücük boy kepek ekmek
Haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates maydanoz roka
şekersiz çay
Ara: 1 elma
Akşam:
Brüksel lahanasından sebze yemeği
Salata
2 dilim kepek ekmek
1 kase çorba
Ara: 3 adet fındık
2 lt su içebildim bugün. Ayrıca temizlik yaptım :)
canım benim pantolonlar 26-27 beden üst 38 40ben 36 olucam olmaz yoksa sizde hedefi yükseltin bakim...
Bende menuyu konduruverem bari :))
Sabah 1 ihlamur sonrada bir bardak tarcinli sut biraz leblebi
Ögle 3 adet nugget 1 kasik tavk doner 1 bardak sekersz kola
Ara biraz leblebi
Aksam kiymali salcali yumurta
Spor yok malesefSu da 2 - 2.5 litre arasnda sanirim
şu dukandan biraz anlasam yorum yapıcam dagüzel görünüyor ama bol protein ne diyeyim..
Benim menüm şöyleydi ;
Kahvaltıdan önce yarım saat tempolu yürüyüs ardından şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı :
2 dilim kücük boy kepek ekmek
Haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates maydanoz roka
şekersiz çay
Ara: 1 elma
Akşam:
Brüksel lahanasından sebze yemeği
Salata
2 dilim kepek ekmek
1 kase çorba
Ara: 3 adet fındık
2 lt su içebildim bugün. Ayrıca temizlik yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?