Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese merhaba bende an itibariyle sizinleyim adim sevgi ne yapmam gerekiyo bu takim olayi nasil bilmiyorum yanlis bisey yaparsam arda uyarin bilgilendirin beni:) takim arkadasi oldugumuza gore biraz kendmden bahsedeyim ogrenciyim boyum 168 kilom 57 cok ideal demeyin sakin cunku aslinda 52 idim ve gayet sporda yaptigim icin fittim 5 kilo aldim ve basenimde toplandi bugun basladim diyete aslinda diyette degil ne yapcagimi bilmiyorum yurta olunca kendi yemegimi yapamiyorum ama uc yildir yurtayim bu bahane olamaz tabi eskiden nasil zayifsam yine olacam ins:))) hepimize kolay gelsin:)

Pazar olduğundamidir nedir kimsecikler yok bugun yaww :// neyse herkes ailesiyle birgun geciriyor sanirim bende yalnislari oynuyorum :) ee hadi bende bi menümu yaziverem :)

Sabah= ilk once elmali tarcinli cay sonra yarim corba kasigi 3 kasik yogurt karistirip yedim

Öglen= 1 adet yulaf kepekli krep 5 i bir arada cay

Ara= tarcinli light süt

Akşam= 9 adet ev yapimi dukana uygun kofte
1 bardak yesil cay

Su= 1,5 litre
Spor = 1 saat tempolu yürüyüs 1 saat eliptik bisiklet sag ve sol 60 şar kere twister 15 mekik ve 10 dakikalik simit eritme hareketi var intenette onu yaptim

cok yoruldum ama olsun

hos geldin

Hos geldin canim :) öncelikle ilk sayfadaki bilgilendirmeyi okursan sana yardimci olr eger sana uyarsa sonrada orada yazilanlari kabul ettigini soylemelisin :) 5 kiloyu koly verrsn merak etme :)

Hos geldin canim :) öncelikle ilk sayfadaki bilgilendirmeyi okursan sana yardimci olr eger sana uyarsa sonrada orada yazilanlari kabul ettigini soylemelisin :) 5 kiloyu koly verrsn merak etme :)

Evettt okudummm baygi kuralli sistemli cok hos:) kabul ettigimi kime soyleyecem ayy veririm demi bugum aktarci bana forum cayi satti yani cok ovunce ben aldim:)) deneyecm etkilu olursa sizDe yaparsiniz

Evettt okudummm baygi kuralli sistemli cok hos:) kabul ettigimi kime soyleyecem ayy veririm demi bugum aktarci bana forum cayi satti yani cok ovunce ben aldim:)) deneyecm etkilu olursa sizDe yaparsiniz

canim illa birine soylemene gerek yok sadece kabul ettgni yazman yeter :) neden veremeyesin sen yeterki azmet :) denede ise yararsa bende aliyim :)

merhaba arkadaşlar artık bende sizinleyim inşallah.takım ruhu ile hep birlikte başaralım bu işi.
Insallah canim basaririz ama yeterki isteyelim :)
lütfen yardımcı olun nasıl başlayacağız

Canim ilk olarak en bastaki sayfada yazan kurallari okumanızı tavsiye ederim eger kabul ederseniz hosgeldiniz

bilgiler için teşekkürler. şartları en başta okumuştum zaten. başarı öykülerini filan okudukça motive oldum. inşallah yine yeniden başarıcam bu işi bu sefer kökten. Rabbim dirayetimizi,azmimizi artırsın.

hepinize iyi geceler arkadaşlar.yarın sabah ziller çalıyor bizim mesai başlıyor.o yüzden ayrılıyorum yarın gelişmeleri an be an bildiririm inşallah.güzel bir güne uyanmanız dileğiyle...

Kabull ettigime gore hayirli olsun:))ins hep beraber basaririz valaa ikigundur basladim bn aksam yemektn sonra bisey yemiyom bi saatte yuruyorum iki kezde yesilcay ictim 3 litrede su ictim ee daha ne yapayim:)))) veririz ya biz bu kilolariii:))

hoşgeldin canım... evet bana göre kilon ideal ama herkesin alıştığı bir kilo vardır oyüzden birşey demiyorum...
yaşın genç çoluk çocuk yok tahminimce kolay verirsin... seninle beraber 168 boyunda 5 takım üyesi oldu heralde bi bücürük ben kaldım burda... bende 32 yaşında evli 5 yaşında bir çocuk annesiyim şimdilik evdeyim...

merhaba arkadaşlar artık bende sizinleyim inşallah.takım ruhu ile hep birlikte başaralım bu işi.

lütfen yardımcı olun nasıl başlayacağız

şartları kabul ettiğimizi kime söylüyoruz arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

kızlar hoşgeldiniz bugün bayağı yeni katılım olmuş ve herkes kuralları kabul etmiş anlaşılan sormak istediğiniz herşey için burdayız kızlar buyrun

Mrhaba tanistigima cok memnun oldum:) ins veririm hepimiz istedigimiz kiloda okulruzz; )bes cocuk mu masalah rabbim bagislasin bizde alti kardesiz kalabalik aile cok severimm:)

hepinize iyi geceler arkadaşlar.yarın sabah ziller çalıyor bizim mesai başlıyor.o yüzden ayrılıyorum yarın gelişmeleri an be an bildiririm inşallah.güzel bir güne uyanmanız dileğiyle...

kızlar isterseniz bi kendinizi kısaca tanıtın tanışalım bi önce kaynaşırız yavaş yavaş ilk 2 hafta listeye giremiyorsunuz ama siz takımdaymış gibi paylaşım yaparsınız yine... sormak istediğinizne varsa burdayız dediğim gibi.. öğretmensin heralde sende kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…