- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.561
Herkese merhaba bende an itibariyle sizinleyim adim sevgine yapmam gerekiyo bu takim olayi nasil bilmiyorum yanlis bisey yaparsam arda uyarin bilgilendirin beni:) takim arkadasi oldugumuza gore biraz kendmden bahsedeyim ogrenciyim boyum 168 kilom 57 cok ideal demeyin sakin cunku aslinda 52 idim ve gayet sporda yaptigim icin fittim 5 kilo aldim ve basenimde toplandi bugun basladim diyete aslinda diyette degil ne yapcagimi bilmiyorum yurta olunca kendi yemegimi yapamiyorum ama uc yildir yurtayim bu bahane olamaz tabi eskiden nasil zayifsam yine olacam ins:))) hepimize kolay gelsin:)
Hos buldum:))))hos geldin
Herkese merhaba bende an itibariyle sizinleyim adim sevgine yapmam gerekiyo bu takim olayi nasil bilmiyorum yanlis bisey yaparsam arda uyarin bilgilendirin beni:) takim arkadasi oldugumuza gore biraz kendmden bahsedeyim ogrenciyim boyum 168 kilom 57 cok ideal demeyin sakin cunku aslinda 52 idim ve gayet sporda yaptigim icin fittim 5 kilo aldim ve basenimde toplandi bugun basladim diyete aslinda diyette degil ne yapcagimi bilmiyorum yurta olunca kendi yemegimi yapamiyorum ama uc yildir yurtayim bu bahane olamaz tabi eskiden nasil zayifsam yine olacam ins:))) hepimize kolay gelsin:)
Hos geldin canim :) öncelikle ilk sayfadaki bilgilendirmeyi okursan sana yardimci olr eger sana uyarsa sonrada orada yazilanlari kabul ettigini soylemelisin :) 5 kiloyu koly verrsn merak etme :)
Evettt okudummm baygi kuralli sistemli cok hos:) kabul ettigimi kime soyleyecemayy veririm demi bugum aktarci bana forum cayi satti yani cok ovunce ben aldim:)) deneyecm etkilu olursa sizDe yaparsiniz
Insallah canim basaririz ama yeterki isteyelim :)merhaba arkadaşlar artık bende sizinleyim inşallah.takım ruhu ile hep birlikte başaralım bu işi.
lütfen yardımcı olun nasıl başlayacağız
canim illa birine soylemene gerek yok sadece kabul ettgni yazman yeter :) neden veremeyesin sen yeterki azmet :) denede ise yararsa bende aliyim :)
Insallah canim basaririz ama yeterki isteyelim :)
Canim ilk olarak en bastaki sayfada yazan kurallari okumanızı tavsiye ederim eger kabul ederseniz hosgeldiniz
kızlar çok hastayım ya ilaç aldım yatıyorum bi iyileşiyim aranıza geleceğim inşallahn yarına iyi olsam bari
merhaba arkadaşlar artık bende sizinleyim inşallah.takım ruhu ile hep birlikte başaralım bu işi.
lütfen yardımcı olun nasıl başlayacağız
şartları kabul ettiğimizi kime söylüyoruz arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Mrhaba tanistigima cok memnun oldum:) ins veririm hepimiz istedigimiz kiloda okulruzz; )bes cocuk mu masalah rabbim bagislasin bizde alti kardesiz kalabalik aile cok severimm:)hoşgeldin canım... evet bana göre kilon ideal ama herkesin alıştığı bir kilo vardır oyüzden birşey demiyorum...
yaşın genç çoluk çocuk yok tahminimce kolay verirsin... seninle beraber 168 boyunda 5 takım üyesi oldu heraldebi bücürük ben kaldım burda... bende 32 yaşında evli 5 yaşında bir çocuk annesiyim şimdilik evdeyim...
bilgiler için teşekkürler. şartları en başta okumuştum zaten. başarı öykülerini filan okudukça motive oldum. inşallah yine yeniden başarıcam bu işi bu sefer kökten. Rabbim dirayetimizi,azmimizi artırsın.
hepinize iyi geceler arkadaşlar.yarın sabah ziller çalıyor bizim mesai başlıyor.o yüzden ayrılıyorum yarın gelişmeleri an be an bildiririm inşallah.güzel bir güne uyanmanız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?