Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhabalaaarr,
Bugün hava çok güzel olduğu için günü dısarda gecirdik. Ve ben irademe hakim olmayı basardım. 3. Günde kolay geçti diyebiliriz.

Kahvaltı
2 dilim kepek ekmek
Haslanmıs yumurta
1 kk peynr
Domates maydanoz roka

Ara
1 elma

Aksam
Balık
Salata
2 dilim kepek ekmek

Aralarda bol su ve cay :)

dukanımın ilk gününe başaldım
menümü de yazayım.

sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim hindi füme
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 bardak light süt

öğle dukan pita ekmeği arasıan az kaşr ve sucuktan tost

akişam: fırında balık ve 1 pita ekmeği

not. bu pita ekmeği yulaf kepeği yumjurta ve yoğurttan oluyor

aralrda bol su ve yeşil çay

am spor yapamdım. bugün ütü yaptım çoktu mahvoldum

doğumgününde bozmayacağına eminmisin canım sonramı başlasaydın ki dukana :26:

emin değilim canım ve kaç gün öncesinden ahzırlnıyorum
o gün bozucam napalım ama tam gaz devam sonra. şimdiden başlamasaydım salardım diye başladım

canım benim pantolonlar 26-27 beden üst 38 40 ben 36 olucam olmaz yoksa sizde hedefi yükseltin bakim...

oo pantolonalr 26-27 çok iyyi. senin kilo kaçtı canım. ben daha yeni 29 bendn kot aldım uzun zmandan sonra.

çok iyyi. ama aslında dukanda leblei yiyemezsin de bazen oluyor işte

çok güzel bir menü olmuş canbım
şu dukandan biraz anlasam yorum yapıcam da güzel görünüyor ama bol protein ne diyeyim..

dukan bol proteinli bir diyet zmten canım
iyi geceler :)

Valla ben Dukan'a cesaret edemedim. Sebzesiz yapamam sanırım ben :/ iradeliymissin tebrik ederim :)

sadece atakta 3 gün falan sebzesiz duuryorsun sonra sebze var. bend esebzesiz yapamazdım. aslında meyve yok ideal kilona ulaşana kadar ama ben arda yicem arkdaşım bu şekildede süper kilo evrdi.

Yok canım evli değilim ben:)

Günaydın canim :) ahh ne guzel birgün bugün yarın okullar açılıyor o kadar mutluyum ki evde durmaktan sıkılmıştım :)))

offf öğrencielr için böyle belkide iş başlıyor bize öğrtemenler oalrak yetmedi tatil ayz gelsin çabucak ve ben zayıf bi şekilde yaza giricem

merhaba arkadaşlar artık bende sizinleyim inşallah.takım ruhu ile hep birlikte başaralım bu işi.

kızlar hoşgeldiniz uamrım hedefinize kısa sürede ulaşırsınız

günaydın herkese. evet ben kendimden bahsedeyim azıcık.öğretmenim 39 yaşındayım 1.62 boyundayım 2.5 yıllık evliyim çocuğum yok.herkese başarılar diliyorum.umarım güzel arkadaşlıklar ve motive edici etkileşimler olur

merhaba kızlar geldim sonunda
bi pazartesi sabahından emrhaba:)))))

dukan kahvaltım

1 köy yumurtası
1 bardak süt:)))

birazdan bir kahve

öğlen yumurta salatası

akşam tavuk ızgara:))))

cuma günü çijkolatalı pasta yediğim için ataktan gene başladım

hos bulduk; ) kayisili form cayimi iciyorum icine elma sirke tarcin corek otu kattim:)) benim tarifim tadida cok guzel oldu:) yagmur yagiyo ama pes etmek yok spor yapcam:)) umarim veririz su kilolriiiii

Mrrhabaa ya ben etkilemek istemem ama buarda tip ogrencisiyim arastirmadan kesinlikle konusmuyoeum bn dukani cok incelefim ksinikle saglikli degil mdem ilk gunun yapma dunyada diyet listesinde bile onlerde degil bilmiyorum bidaha dusun vucut meyvesiz yapamaz sadece protein bobrek mafolurrr bi daha dusun lutfen:)

hos bulduk; ) kayisili form cayimi iciyorum icine elma sirke tarcin corek otu kattim:)) benim tarifim tadida cok guzel oldu:) yagmur yagiyo ama pes etmek yok spor yapcam:)) umarim veririz su kilolriiiii

Canim yaptigin cay ise yariyormu oyleyse bende yapaiyim :) bide ben o kayisili form cayinin icinde sinameki var die biliyorum ve duyduguma gore fazla tuketmde bagirsaklari tembllestiriyormus tabi nekadar dogru bilemem :) bu arada dukan hakkinda bilgilendirdgn icin saol bende dukan yapiyordum ama artik kendi programimi yapiorum yani dukani degstriorum icine diger pesinleri de eklicem ama agrlik protein yapicam boylelile tum besnlerden almis olurum :) tekrar tesekkurler

günaydın kızlar... bugün pek giremeyebilirim birazdan çocuğun okuluna gitmem gerekiyor ve bakıcı deneme süresi için geliyor... bu arada 2günlük ayran detoksu sonucu 800 gr eksideyimdün akşam bozdum üstelik tatlı yedim. uzun süredir tam 57 yi gördüm... ödem attık heralde kilo verdim diye saymıyorum bakalım 2 güne belli olur..

dün cok cıktım diyetin dısına =((((( dondurma yedim havada cok güzeldi dayanamadım zaten sütlü tatlı diye avuttum kendimi.yemekten cok az yiyeyim dengeleyim dedim gecenin 12 si krize girdim bir eti form yedim =( haftasonu bozuyormusum demekki.diyet konusunda yeni olunca yavas yavas tanıyorum kendimi=(bugün erken kalkıp kahvaltı yapmaya zorladım kendimi sonra krize girmemek için .1 yumurta kk yarım yaglı peynir bir dilim tam bugday ekmegi cay.bir tatlı kasıgı bal.kurumda sadece cay içtim iki tane.birine tek kesme seker attım.63.3 ü görmüştüm simdi yine 63.5 oldum =(((((((((((2::2::2::2::2::2:

cayi dun aldim aktarci bni kandirmista olabilir herks bunu aliyi diyince hemen atladim bide ustnde dunyada ilk kez l karnitnli diyo l karnitinde yaglari mitikondiriye tasiyan bi protein vucudumzdada var sporcularda spordan once kullaniyo bende aldim bugun ilk gunum hadi hayirlisi corek otu tarcin elma sirkesi koyma benim fikrm:))) iyi oldu biraktigin herseyden yemeye calis mesela bn dr ayca kayanin diyetlerini cok begeniyom su ayda sekiz kilo diyeti var denemedim inceledim ablama yolladim yapcak) bnde haftaya yapcam :)bi incele hosuna gider belki hersey var meyvede proteinde sebzede ekmekte; ))kolay gelsin hepimize verelim su kilolari yaa ara bu arada ben mesela istedigim kiloya gelene kdar hafta bi gun protein detoksu yapcam seyda coskunda gulben ergene bunu yaptiriyo normal kiloma gelincede ayda bir yapcam vucudu temizliyomus yagdan meyabolizmayi hizlandiriyomus ama abartmamak lazim bobrek karacger icin ay cenemmm dustu:)) kolay gelsin hepimizee:))

Son düzenleme:

canım bende bu caylara pek güvenemiyorum ya.aktar bana aclık otu diye bişey saymıstı.rengim soldu karın agrısıda cabası.

hosgeldin canım =)

Bende uc gundur aksam altidan sonra bisey yemiyorum gece dorte gozumu actum acliktan biraz kuruyemus yedim normal mii:) ama bu gunde bu olursa die bas ucuma dere otu yada nane koyacammm bi kac yaprak cigneynce istah kesiomus:))) ay ne yapcagimi sasrdim:)

kuruyemişmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…