- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.581
doğumgününde bozmayacağına eminmisin canım sonramı başlasaydın ki dukana :26:
canım benim pantolonlar 26-27 beden üst 38 40ben 36 olucam olmaz yoksa sizde hedefi yükseltin bakim...
Bende menuyu konduruverem bari :))
Sabah 1 ihlamur sonrada bir bardak tarcinli sut biraz leblebi
Ögle 3 adet nugget 1 kasik tavk doner 1 bardak sekersz kola
Ara biraz leblebi
Aksam kiymali salcali yumurta
Spor yok malesefSu da 2 - 2.5 litre arasnda sanirim
Benim menüm şöyleydi ;
Kahvaltıdan önce yarım saat tempolu yürüyüs ardından şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı :
2 dilim kücük boy kepek ekmek
Haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates maydanoz roka
şekersiz çay
Ara: 1 elma
Akşam:
Brüksel lahanasından sebze yemeği
Salata
2 dilim kepek ekmek
1 kase çorba
Ara: 3 adet fındık
2 lt su içebildim bugün. Ayrıca temizlik yaptım :)
şu dukandan biraz anlasam yorum yapıcam dagüzel görünüyor ama bol protein ne diyeyim..
iyi geceler :)
Valla ben Dukan'a cesaret edemedim. Sebzesiz yapamam sanırım ben :/ iradeliymissin tebrik ederim :)
Yok canım evli değilim ben:)
Günaydın canim :) ahh ne guzel birgün bugün yarın okullar açılıyor o kadar mutluyum ki evde durmaktan sıkılmıştım :)))
Herkese merhaba bende an itibariyle sizinleyim adim sevgine yapmam gerekiyo bu takim olayi nasil bilmiyorum yanlis bisey yaparsam arda uyarin bilgilendirin beni:) takim arkadasi oldugumuza gore biraz kendmden bahsedeyim ogrenciyim boyum 168 kilom 57 cok ideal demeyin sakin cunku aslinda 52 idim ve gayet sporda yaptigim icin fittim 5 kilo aldim ve basenimde toplandi bugun basladim diyete aslinda diyette degil ne yapcagimi bilmiyorum yurta olunca kendi yemegimi yapamiyorum ama uc yildir yurtayim bu bahane olamaz tabi eskiden nasil zayifsam yine olacam ins:))) hepimize kolay gelsin:)
merhaba arkadaşlar artık bende sizinleyim inşallah.takım ruhu ile hep birlikte başaralım bu işi.
kızlar isterseniz bi kendinizi kısaca tanıtın tanışalım bi öncekaynaşırız yavaş yavaş ilk 2 hafta listeye giremiyorsunuz ama siz takımdaymış gibi paylaşım yaparsınız yine... sormak istediğinizne varsa burdayız dediğim gibi.. öğretmensin heralde sende kolay gelsin..
merhaba arkadaşlar artık bende sizinleyim inşallah.takım ruhu ile hep birlikte başaralım bu işi.
lütfen yardımcı olun nasıl başlayacağız
hos bulduk; ) kayisili form cayimi iciyorum icine elma sirke tarcin corek otu kattim:)) benim tarifimemin değilim canım ve kaç gün öncesinden ahzırlnıyorum
o gün bozucam napalım ama tam gaz devam sonra. şimdiden başlamasaydım salardım diye başladım
oo pantolonalr 26-27 çok iyyi. senin kilo kaçtı canım. ben daha yeni 29 bendn kot aldım uzun zmandan sonra.
çok iyyi. ama aslında dukanda leblei yiyemezsin de bazen oluyor işte
çok güzel bir menü olmuş canbım
dukan bol proteinli bir diyet zmten canım
sadece atakta 3 gün falan sebzesiz duuryorsun sonra sebze var. bend esebzesiz yapamazdım. aslında meyve yok ideal kilona ulaşana kadar ama ben arda yicem arkdaşım bu şekildede süper kilo evrdi.
offf öğrencielr için böyle belkide iş başlıyor bize öğrtemenler oalrak yetmedi tatil ayz gelsin çabucak ve ben zayıf bi şekilde yaza giricem
kızlar hoşgeldiniz uamrım hedefinize kısa sürede ulaşırsınız
Mrrhabaa ya ben etkilemek istemem ama buarda tip ogrencisiyim arastirmadan kesinlikle konusmuyoeum bn dukani cok incelefim ksinikle saglikli degil mdem ilk gunun yapma dunyada diyet listesinde bile onlerde degil bilmiyorum bidaha dusun vucut meyvesiz yapamaz sadece protein bobrek mafolurrr bi daha dusun lutfen:)dukanımın ilk gününe başaldım
menümü de yazayım.
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim hindi füme
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 bardak light süt
öğle dukan pita ekmeği arasıan az kaşr ve sucuktan tost
akişam: fırında balık ve 1 pita ekmeği
not. bu pita ekmeği yulaf kepeği yumjurta ve yoğurttan oluyor
aralrda bol su ve yeşil çay
am spor yapamdım. bugün ütü yaptım çoktu mahvoldum
hos bulduk; ) kayisili form cayimi iciyorum icine elma sirke tarcin corek otu kattim:)) benim tarifimtadida cok guzel oldu:) yagmur yagiyo ama pes etmek yok spor yapcam:)) umarim veririz su kilolriiiii
Mrrhabaa ya ben etkilemek istemem ama buarda tip ogrencisiyim arastirmadan kesinlikle konusmuyoeum bn dukani cok incelefim ksinikle saglikli degil mdem ilk gunun yapma dunyada diyet listesinde bile onlerde degil bilmiyorum bidaha dusun vucut meyvesiz yapamaz sadece protein bobrek mafolurrr bi daha dusun lutfen:)
hos geldiniz kızlar =)
cayi dun aldim aktarci bni kandirmista olabilir herks bunu aliyi diyince hemen atladim bide ustnde dunyada ilk kez l karnitnli diyo l karnitinde yaglari mitikondiriye tasiyan bi protein vucudumzdada var sporcularda spordan once kullaniyo bende aldim bugun ilk gunum hadi hayirlisi corek otu tarcin elma sirkesi koyma benim fikrm:))) iyi oldu biraktigin herseyden yemeye calis mesela bn dr ayca kayanin diyetlerini cok begeniyom su ayda sekiz kilo diyeti var denemedim inceledim ablama yolladim yapcakCanim yaptigin cay ise yariyormu oyleyse bende yapaiyim :) bide ben o kayisili form cayinin icinde sinameki var die biliyorum ve duyduguma gore fazla tuketmde bagirsaklari tembllestiriyormus tabi nekadar dogru bilemem :) bu arada dukan hakkinda bilgilendirdgn icin saol bende dukan yapiyordum ama artik kendi programimi yapiorum yani dukani degstriorum icine diger pesinleri de eklicem ama agrlik protein yapicam boylelile tum besnlerden almis olurum :) tekrar tesekkurler
cayi dun aldim aktarci bni kandirmista olabilir herks bunu aliyi diyince hemen atladim bide ustnde dunyada ilk kez l karnitnli diyo l karnitinde yaglari mitikondiriye tasiyan bi protein vucudumzdada var sporcularda spordan once kullaniyo bende aldim bugun ilk gunum hadi hayirlisi corek otu tarcin elma sirkesi koyma benim fikrm:))) iyi oldu biraktigin herseyden yemeye calis mesela bn dr ayca kayanin diyetlerini cok begeniyom su ayda sekiz jilo diyeti var denemedim inceledim ablama yolladin yapcak) bnde haftaya yapcam :)bi incele hosuna gider hersey meyvede proteinde sebzede; ))
merhaba kızlar geldim sonunda
bi pazartesi sabahından emrhaba:)))))
dukan kahvaltım
1 köy yumurtası
1 bardak süt:)))
birazdan bir kahve
öğlen yumurta salatası
akşam tavuk ızgara:))))
cuma günü çijkolatalı pasta yediğim için ataktan gene başladım
Ayyy gercekten mii su aktarcilar satmak icin ugrasiyo olabilir; (( bu gun ilk gunum bi bakayim nasil degisiklik olcak ins yarar size solerim sizde yaparsiniz:)))canım bende bu caylara pek güvenemiyorum ya.aktar bana aclık otu diye bişey saymıstı.rengim soldu karın agrısıda cabası.
dün cok cıktım diyetin dısına =((((( dondurma yedim havada cok güzeldi dayanamadım zaten sütlü tatlı diye avuttum kendimi.yemekten cok az yiyeyim dengeleyim dedim gecenin 12 si krize girdim bir eti form yedim =( haftasonu bozuyormusum demekki.diyet konusunda yeni olunca yavas yavas tanıyorum kendimi=(bugün erken kalkıp kahvaltı yapmaya zorladım kendimi sonra krize girmemek için .1 yumurta kk yarım yaglı peynir bir dilim tam bugday ekmegi cay.bir tatlı kasıgı bal.kurumda sadece cay içtim iki tane.birine tek kesme seker attım.63.3 ü görmüştüm simdi yine 63.5 oldum =(((((((((((2::2::2::2::2::2:
Bende uc gundur aksam altidan sonra bisey yemiyorum gece dorte gozumu actum acliktan biraz kuruyemus yedim normal mii:) ama bu gunde bu olursa die bas ucuma dere otu yada nane koyacammm bi kac yaprak cigneynce istah kesiomus:))) ay ne yapcagimi sasrdim:)
Evetttt korktum simdi cok mu kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?