Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende de var osimitlerden ya vallahi kalçadan kilo alanlara özeniyorum artık bende sırf göbek... spor da yetmiyor bakalım ne yapıcaz yaza kadar hedef 46 sizdeki hedeflere göre benim de öyle olmam lazım bu boyla

hayır evliyim.çocuğum olmadığı için mesaimde 2.30'da bittiği için bu zamana işim kalmıyor çok şükür.ayrıca artık burda olmak bir telefon tuşuna basmak kadar kolay.

hayır evliyim.çocuğum olmadığı için mesaimde 2.30'da bittiği için bu zamana işim kalmıyor çok şükür.ayrıca artık burda olmak bir telefon tuşuna basmak kadar kolay.

anladım canım çocuk olmayınca da işler çabuk hallediliyordur.. ben evdeyim de yetiştiremiyorum yinede...

Hos geldin bende yeniyim iki uc gun oldu ama uyum sagladin sevdim belkide ilkdefa diyet yaptigim icindir bilmiyirum ama bole kinusmkk iii geliyo bana:)(

kızlar merhaba ben dukanı bıraktım ama diyeti bırakmadım sadece yöntemimi değiştiriyorum:)

artık yumurta ve tavuk yemekten midem bulanıyo bugün tavuk yedim sonr kustum hele kırmızı eti hiç yiyemiyorum

bu gün işten geldim saat 3 gibi bir elma yedim
akşamda haşlanmış ıspanağın üstüne diyet yoğurt döküp yedim

ben artık dukan yapamıyorum:))
ciddi anlamda süper kilo verdiriyor ama yok yani gitmiyor artık.....

kilo vermeye ve diyete son gaz devam ama bu işi dukanla yapamıycam:))))

Biseye kafam takildi bugun ucuncu gunum ve 200 gram vermisim ama hastaligin beni yanitiyomu? Daha mi cok vrdim daha mi az nese bu haftann sonunda gorcem artik:))

Biseye kafam takildi bugun ucuncu gunum ve 200 gram vermisim ama hastaligin beni yanitiyomu? Daha mi cok vrdim daha mi az nese bu haftann sonunda gorcem artik:))

basküller arasında da fark oluyor onu da unutma bende bir ara 2 baskül vardı aralarında 400 gr.fark vardı.ümitsizliğe kapılma sabırla devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…