- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.741
bakalım gorcez cuma gunu bombamı cıkıcam fısss mı cıkıcam
o bu degılde kızlar barı yaza guzel gırelım ya ne bu bole lombur lombur yaglar hos durmayan kıyafetler badıırn ıcıne ıtelenmeye calısılan sımıtler :2::2::2: sımıtcılerden fazla sımıt mevcut bızde :2::2: ama ınadım ınatt yaza verıyoruz bu kıloları baska yolu yok bu ısın sabır azım kızlar aman dıyım cıslardan uzak durun hele bı zayıflayak azar özer yerız cısları
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
bugün 45 dk yürüyüş yaptım
suyu da 2 lt tamamlıycam
çok güzel bende yapacaktım ama misafirim geldi
Ve bugun yediklerim:)
Sabha 4erik 4kayisi 20 tuzsuz badem
Ogle 2 salcali ekmek ayran
Ara kahve diyet biskuvi
Aksam corba salata
1 saat yuruyus 2litre su 1yrsilcay 1 kayisi cayi gece yemk yemeyecm ama cok acikirsam maydanoz yerim)
teşekkürler hoşsbulduk
kahvaltın ara öğün gibi olmuş sanki
mihrimah sen bekarmıydın ? bu saatte evliler olmaz pek burda dün televizyona dalmış herkes falan diyordun dabenim eşim maçta yoksa bende olamam 2 akşamdır dışarı çıktığı için pc başındayım...
Okula gec kaliyodum ayak ustu attip agzima)
hayır evliyim.çocuğum olmadığı için mesaimde 2.30'da bittiği için bu zamana işim kalmıyor çok şükür.ayrıca artık burda olmak bir telefon tuşuna basmak kadar kolay.
afiyet olsun,şifa olsun ama kilo olmasın
anladım canım çocuk olmayınca da işler çabuk hallediliyordur..ben evdeyim de yetiştiremiyorum yinede...
Merhaba arkadaşlar.Ben yeniyim aranıza biraz tanıtayım kendimi size.Adım Beyza 37 yaşındayım ve bekarım.Tüm gün bilgisayar başında oturduğum bi işim var malesef.Çaylar kekler bisküviler derken 90 kilo oluverdim ama bu yaz kendimi iyi hissetmek istiyorum.Düzgün menüler oluşturmak hayatıma sporu katmak için motivasyona ihtiyacım vardı burda bulacağıma inanıyorum.
Biseye kafam takildi bugun ucuncu gunum ve 200 gram vermisim ama hastaligin beni yanitiyomu? Daha mi cok vrdim daha mi az nese bu haftann sonunda gorcem artik:))
basküller arasında da fark oluyor onu da unutma bende bir ara 2 baskül vardı aralarında 400 gr.fark vardı.ümitsizliğe kapılma sabırla devam
Yaaa ole deme vermisin deesaka bi yana pes etmeye niyetim yokkk bu bes kio gitcek:))
dolaylı olarak vermişsindir dedim aslında. ilk tartıldığın baskülle yeni aldığın baskül farklıdır belki yenisi fazla tartmıştır demek istedim. sen zayıflamış hisset kendini
canım unutturdun kendini menü falanda yazmıyorsunbiraz daha aktif olmanı bekliyoruz diyet listen falan varmıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?