- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.781
ben böyle durumlarda ev arkadaşıma verirdim ondan saklamasını isterdim ve istesemde vakti gelinceye kadar bana vermemesini söylerdim.
kredi kartım için yapmıştım bunu işe yaramıştı. sen de baskül için bu tekniği deneyebilirsin
bu arada ev arkadaşımı sevgiyle yadediyorum canım benim çok özledim
Napiyim anca böyle tarif edebildm :))
Saol canim :)
Canim sen bn gibi olma azimli ol ve cumadan cumaya cikr o tartiyi :)
Oncelikle tesekkurler tatlim :) Canim bnm diyet dedigime bkma bnde kafama gore besleniyorum yoksa uydugum birsey yok sadece kafamda dusunuyorm gun icnde ne yerm die gozume cok gelmezse o sekilde yiyorum :)
hadi bakalım heyecanla bekliyorum.inanıyorum başaracaksın.sadece biraz sabır ve motivasyona ihtiyacın var.
kendine bir diyet oluşturabilirsin istiyorsan. ama benimki doğaçlama gelişiyor.dikkat ettiğim şey yediklerimin ölçüsü
Bende ole yapiyorum ii oluyo kisitlanmamis gibi hissediyorum ama bian acaba bi liste mmi olsa dedim:) simdilik aksam altidan sonra yemiyorum abur cubur hic yemedim bi saatte yuruyorum bakalim haftaya tartilinca gorucem sonucu; )
isveç diyeti ile ben çok güzel kilo veriyorum tabi yanında spor ve bol su
Ilk hafta veremezsem üzülürüm ama birakmam sonuc olarak bi anda almadim alti ayda aldim bu kilyu vermemde zaman alir ama ne bilim bi uyansam bakcam tum kilolarim gitse)))kim istemez ki demi:))
kızlar menümü yazayım çıkıyorum gecenin ilerleyen saatlerinde görüşürüz...
sabah 4 kaşık müsli yarım yağlı sütle
öğle 2 yumurta yağsız tavada, 1 domates, 2 dilim tam buğday
ara 1 salatalık
akşam yarım pors. ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt. yeşil salata
su 2 lt kadar,spor yok, yeşil çay 2 kupa,
herkes birbirine az yemişsin diyor... en fazla yiyen benim hadi hayırlısı
benimde diyetisyene gitmememin tek nedeni bu.verilen diyete mota mot uyamamam.çok planlı programlı olmak beni sıkar. ölçüsüne dikkat ederek ne yiyeceğimi ben belirleyeyim istiyorum
ha hay güldüm epey :) keşke öyle olsa ben bunu pc'de fotoshopla yapmıştım bir kere o zaman bile çok güzel gelmişti
kızlar menümü yazayım çıkıyorum gecenin ilerleyen saatlerinde görüşürüz...
sabah 4 kaşık müsli yarım yağlı sütle
öğle 2 yumurta yağsız tavada, 1 domates, 2 dilim tam buğday
ara 1 salatalık
akşam yarım pors. ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt. yeşil salata
su 2 lt kadar,spor yok, yeşil çay 2 kupa,
herkes birbirine az yemişsin diyor... en fazla yiyen benim hadi hayırlısı
:))) ben eski fotolarima bakiyorumsurekli arkdaslarimda ayy hic kilon yok diolar amannn ne diyeti diye diye yedirdiler bana arayil tatlinde sarimsak cayi icip gemis bide kilo vermis bi sinir oldum )))hayir banada deseyfi evdeydim yapardim:))
Canm malesef arkadaslar genelde oyle oluyor diyete basladm dednmi ihtiyacn mi var derler ama kndi iki kilo fazlalarini dert ederler :// bnmde hep basima geliyor bu bende artik hicbr arkadasma diyete basladigimi söylemiyorum zayiflamissin diyenlere de yoo ben farkinda deilim diyorum :))))
Bu kez dersimi aldim demiyorum spor yapiyom diyetteyim falann :)) oo onlara inanan aburcuburlari goturen sevgi gitti yerine saglikli beslenen sevgi geldi:))))
En guzelide o canim unutma bu devirde herkes birbirinin kuyusunu kaziyor kimse kimseyi cekemiyor bak gercek yuzlerinide grmussn bundan sonra sen kendini salma yeter verursn Allahin izniyle :)
Ay rabbimin izniyle ins hepimiz veririzz; ) buarada simdi bu cuma bende mi kilo bildiriminde bulunucam:)
canım unuttum ama kilon fazlaydı değil mi ?
açıkçası pek diyet moduna giremedin gibi geliyor bana... isveç diyetini bende yaptım ama ardından 1 ay duruyor metobolizma... ben tavsiye etmiyorum tabi senin kararın.. spor leslie ideal olmuş bende öyle yapıyorum.. menünü de yazarsan yorum yaparız... diyet te olmaya alışamadıysan önce günlük gibi yediklerini yaz 1 hafta ardından yanlışlarını sende görürsün ve sana uygun bir listeye başlayabilirsin..
Suan karnim gurulduo:))) erikli tarcinli cay yaptim onu kandircam hahaha:))
aç kalarak kilo verilmez diyenlere ben inanmıyorum zaten kilo vereceksen karnın guruldayacak belki doğru değil ama öyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?