- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.721
Merhaba arkadaşlar.Ben yeniyim aranıza biraz tanıtayım kendimi size.Adım Beyza 37 yaşındayım ve bekarım.Tüm gün bilgisayar başında oturduğum bi işim var malesef.Çaylar kekler bisküviler derken 90 kilo oluverdim ama bu yaz kendimi iyi hissetmek istiyorum.Düzgün menüler oluşturmak hayatıma sporu katmak için motivasyona ihtiyacım vardı burda bulacağıma inanıyorum.
paket degışl kız tane tane :)))))
evet herkes ole soyluyor ama bu menu bnm yıyen halım 98 kılo ıken baslamıstım dıyete ozaman lar bukadarda yemıyordum 2 form bıskuvıyle gun bıtırdıgımı bılırım bıraktım dıyetı 74 te 7 ay kadarda herseyı yedım gece yarıları uyanıp neler yedım sorna gerı yattım ama almadım bunye meselesı sanırsam
senınde az olmus kı
saglıksız gelıyor ılk bakısta ama ben bu menulerle kendımı ıyı hıssedıyorum yanı halsızlık bas donmesı tansıyon dusmesı goz kararması bıtkınlık falan olmuyor hıchem sneın tuzun kuru tabiyyy senın tuzun kuru 58 kg sın bende o kıloda olsam daha fazla yerdım heheheheh
mrrhabaa ya ben etkilemek istemem ama buarda tip ogrencisiyim arastirmadan kesinlikle konusmuyoeum bn dukani cok incelefim ksinikle saglikli degil mdem ilk gunun yapma dunyada diyet listesinde bile onlerde degil bilmiyorum bidaha dusun vucut meyvesiz yapamaz sadece protein bobrek mafolurrr bi daha dusun lutfen:)
arkadaslar diyetle ilgili degil ama aramızda ögretmen arkadaslar cogunlukta bişe sormak istiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.annem bir yıl okul aile baskanlıgı yaptı gönüllü olarak.cok yorucu diye bu yıl bıraktı.yerine gelen bayan okuldan maas alıyormus.ayda bin lira kızım bana bişey vermediler.12 bin alacagımmı var dedi.bende bildgim kadarıyla bu iş gönüllü yapılıyor sanmıyorum maas verilecegini ama arastırırım dedim.bu konuda bilginiz varmı.
Anladim umarim hepimiz istedigimz kiloya en saglikli bicimde geliriz:))haklısın canım ama ben daha öncede sölemiştim. Ben 3 gün dukandaki tağı yaptım sadece. Ama diyetime meyvesiz devam edemem.ç dukancıalr biraz değişikliğe uğratmaya mukan diyorlar benimkide dukan değil mukan oluyor onların deyimiyle. Arkadaşım yaptım protein ve sebze ağırlıklı beslendi ve meyve yedi öçok güzel kilo verdi. Bende öle yapıcam. Birde onalrda bir gün sırf protein ertesi gün protein + sebze ben öle yapmam hangisini canı isterse okadar protein çok. Ama karbnonhidart yemicem. Tatlı faaln tatlandırıcı ve yulaf kepeği kullanarak yapıcam inşallah.
hayır canım benim bildiğim kadarıyla bu gönüllülük esasıyla yapılacak bir iş.maaş olayı olmaz.yoksaki yapmak isteyn çok olurdu
dalincim iyi bomba gibi geliyosun
Insallah canim hepimizin hep nesesi enerjisi yerinde olsun :) ve tabiki durdururm ben sayiyi takip etmedigimden bugunde cairdim ama sondu :) insallah hepsi kalici olur tabi mezun olmalarinida cok isterim :)
Merhaba arkadaşlar.Ben yeniyim aranıza biraz tanıtayım kendimi size.Adım Beyza 37 yaşındayım ve bekarım.Tüm gün bilgisayar başında oturduğum bi işim var malesef.Çaylar kekler bisküviler derken 90 kilo oluverdim ama bu yaz kendimi iyi hissetmek istiyorum.Düzgün menüler oluşturmak hayatıma sporu katmak için motivasyona ihtiyacım vardı burda bulacağıma inanıyorum.
öglen tavuk salatası bir küçükboy ayran=) yemeyecektim ama ozaman aksam cok yerim diye yedim
Kızlar hani kızımın doüğumgünü için aldığım bir elbsie vardı zar zor giriyordum bende daha iyi olsun diye başka bitane almıştım ben ları geri gönderdim o önceden aldığımı giyicem. Inat ettim dediğiniz gibi eşim annem de iyi duruyr dediler.. Dieğr büyükelrden vageçtim
Selam mihrimah hoşgeldin. Marım verirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?