Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba hoşgeldiniz.bende yeniyim burda pazar günü katıldım.inşallah el ele hepbirlikte aşacağız. motivasyon tavan yapsın gitsin kilolar

Evet canm ya bu aralar benmde az olyor malesef eve pek giremiyorumki yemek yiyem :/

haklısın canım ama ben daha öncede sölemiştim. Ben 3 gün dukandaki tağı yaptım sadece. Ama diyetime meyvesiz devam edemem.ç dukancıalr biraz değişikliğe uğratmaya mukan diyorlar benimkide dukan değil mukan oluyor onların deyimiyle. Arkadaşım yaptım protein ve sebze ağırlıklı beslendi ve meyve yedi öçok güzel kilo verdi. Bende öle yapıcam. Birde onalrda bir gün sırf protein ertesi gün protein + sebze ben öle yapmam hangisini canı isterse okadar protein çok. Ama karbnonhidart yemicem. Tatlı faaln tatlandırıcı ve yulaf kepeği kullanarak yapıcam inşallah.

hayır canım benim bildiğim kadarıyla bu gönüllülük esasıyla yapılacak bir iş.maaş olayı olmaz.yoksaki yapmak isteyn çok olurdu

Kızlar hani kızımın doüğumgünü için aldığım bir elbsie vardı zar zor giriyordum bende daha iyi olsun diye başka bitane almıştım ben ları geri gönderdim o önceden aldığımı giyicem. Inat ettim dediğiniz gibi eşim annem de iyi duruyr dediler.. Dieğr büyükelrden vageçtim

Anladim umarim hepimiz istedigimz kiloya en saglikli bicimde geliriz:))

DÜNKÜ MENÜMÜ DE PAYLAŞAMAMIŞTIM:

DÜN:

SABAH: OKUUN İLK GÜNÜ ENRDEYSE GEÇ KALIYRDUM HALBUKİ PLANM GZÜEL KAHVALTI YAPMAKTI BENDE
OKULDA TOST POĞAÇA YEMEK İSTEMEDİM
İNATE TTİM YANIMA ELMA ALDIM
ASLINDA ATAKTA MEYVE YOK AMA POĞAÇADAN DAHA MASUM OLACAKTI

KAHVALTI: 1 ELMA

ÖĞLE: 2 YUMURTADAN YUMURTA SALATSI
PİTA EKMEĞİ DUKAN USULÜ

AKİAM . 1 TABAK CİĞER YEMEĞİ
1 PİA EKMEĞİ

BUGÜN:

KAHVALTI:
1 YUMURTA HAŞLANMIŞ-- PİTA EKMEĞİ YARIM

ÖĞLE: KAHVALTI GİBİ:
YUMURTA- BEYAZ PEYNİR ÇOK AZ PİTA EKMEĞİ

ARA: ACTİVİA ORMAN MEYVELİ

akşam: ciğer yemeği ve yoğurt yicem

Ve bugun yediklerim:)
Sabha 4erik 4kayisi 20 tuzsuz badem
Ogle 2 salcali ekmek ayran
Ara kahve diyet biskuvi
Aksam corba salata
1 saat yuruyus 2litre su 1yrsilcay 1 kayisi cayi gece yemk yemeyecm ama cok acikirsam maydanoz yerim)

dalincim iyi bomba gibi geliyosun

bakalım gorcez cuma gunu bombamı cıkıcam fısss mı cıkıcam

o bu degılde kızlar barı yaza guzel gırelım ya ne bu bole lombur lombur yaglar hos durmayan kıyafetler badıırn ıcıne ıtelenmeye calısılan sımıtler :2::2::2: sımıtcılerden fazla sımıt mevcut bızde :2::2: ama ınadım ınatt yaza verıyoruz bu kıloları baska yolu yok bu ısın sabır azım kızlar aman dıyım cıslardan uzak durun hele bı zayıflayak azar özer yerız cısları

Insallah canim hepimizin hep nesesi enerjisi yerinde olsun :) ve tabiki durdururm ben sayiyi takip etmedigimden bugunde cairdim ama sondu :) insallah hepsi kalici olur tabi mezun olmalarinida cok isterim :)

ah keşke mezun olanlar olsa geçen yıl mayısta katıldım ben ve 9. takım hala mezun veremedi... ayrılan çok oldu ama mezuniyet göremedik maalesef... e şimdiki hedefler ve kilolarda belli yakın zamanda mezun veremeyiz biz...

hoşgeldin canım... öncelikle ilk sayfadaki kuralları okumalı ve kabul ettiğini bildirmelisin burda... biraz da geriye doğru okursan sayfaları tanışma faslı kısa olur... hepimiz motivasyon için burdayız sormak istediğin bişey olursa da sorarsın...

iyi yapmışsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…