Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gelelim bugüne ;

Kahvaltı;
2 dlm kepk ekmek
1 kk peynr
Haslanms yumurta
Domates maydanoz

Ara;
1 elma

öğle;
2 dlm kpek ekmk
1 kase corba
4 ymk kasıgı yemk
Salata
Yogurt

Aksam;
1 kase corba
2 dlm kpk ekmk
5 kask yemk
Salata
Yogurt

Bugn biraz abarttm gibi, malum calısmaya basladık saat altı da kalktım. Neyse yarın telafi edicem artık.

2 lt su belkide gecmistr
Bide ise yürüyerek gittm geldim.

bence gayet güzel ve sağlıklı her şeyden ölçülü olarak var

ızgaradaki tavuklar noldu? çok az yiyosunuz bence bu biraz sağlıksız gibi tabi yine de siz bilirsiniz ama..

Son düzenleme:
Olabilir tabí, bünye meselesi.. Ben özellikle sok diyet yapmıyorum cünkü hemen geri alırım :)

önce sağlık.şok diyete gerek yok bencede her şeyden ölçülü yemek lazım.sonra vücut bir yerlerden sinyal veriyor gerek yok.ayrıca şok diyetleri yapmak insanı çabuk pes ettirebilir bu kadar açlığa ne kadar sabrederedilebilir ki...

Son düzenleme:
günaydın hanımlar...aşk ve şevk ile çalıştığımız,gönül rahatlığıyla diyetimizi uygulayabildiğimiz bir gün olması dileğiyle...

canım ne abartması süper bende bukadar az yiyebilsem kendimi karda sayacam.benim sıkıntım geceleri.10 dan sonra kriz geliyor ya uyuyamıyorum

sabah bir bardak süt
1 yumurta , peynir

arada ada çayı , kahve falan

öğlen tavuk ızgara

akşam balık bugulama

arada kepekli yogurt yerim balık ve yogurt bi araya gelcek ama ossun

çok uykum var gözüm kapanıyooooooooooooo

sabah 1 haslanmıs yumurta kk kadar yarım yaglı peynir bir kupa sekersiz cay bir dilim tam bugday ekmegi.işe geldikten sonra bir cay sekersiz 2 tane yagsız gevrek.öglen bişey yemeyi düşünmüyorum.

Gunaydin geleceğin çıtırları :)) bugun daha bi enerjigim ben sanki nedendir bilmiyorum belki okullar acildigi içindir yada hergun kilo verdigimi gormek mutlu ediyordur :)) sabahlari bir turlu uyuyamiyorum ya gece kacta yatarsam yatiyim en gec 9 dedimi hatta 9 dan erken kendiligimden uyaniyorum geri uyuyem diye zorluyorum kendimi ama olmuyor :/

Sabah kalkar kalkmaz 2 gun kurusu ve 500 ml su ictim ardindan sütlü kahve bir kaynamis yumurta ve yarim kk light peynir yedim ben bu aralar daha cabuk doyuyorum sanki hemen tikaniyorum ya ya midem kuculdu yada farkli bi sorun var cunku zorladimmi bulaniyor hemen :)

Kizlar size bisi sormak istiyorum bugun bnm dersim 5 te baslayip 10 da bitiyor sizce gitmeden evvel aksam yemegini yeyip acikirsam diye yanimda kuru kayisimi goturmeliyim yoksa okuldan gelincemi yemeliyim ozmanda gec olur die korkuyorum dger turlude cok acikirmisim gbi geliyor saklama kabi olmadgndan yanimdada gotremiyorm bana bi akil verin :)

Canim sen yinede dikkat et balik bayatsa zehirleme tehlikesi var bence yogurdu ya oglen tuket yada tuketme garantiye al kendini sen :) ama bence menun cok guzel ben gayet begendim sabahki menude iyi galiba insan bir sure sonra sabah pek birsey yiyemiyor dukanda ben biraktm gerci ama bnde hala yumurta peynir baska da hic bisi almiyor icim :)

sabah 1 haslanmıs yumurta kk kadar yarım yaglı peynir bir kupa sekersiz cay bir dilim tam bugday ekmegi.işe geldikten sonra bir cay sekersiz 2 tane yagsız gevrek.öglen bişey yemeyi düşünmüyorum.

Canim sen yinede ogleni aksatma oglen protein iceren bir besin tuketebilirsin yogurt gibi gecen biryerde okudum oglenleri protein tuketmek kilo vermeyi hizlandiriyormus sende agir seyler degilde dedigim gibi hafif birseyler tuketmeye bak sut falan olabilir :) diger turlu aksama kadar zor olur.

günaydın canım.. hergünün enerjik olsun böyle.. canım davetleri biraz durduralım olurmu bi yeni gelen arkadaşların durumuna bakalım bu hafta belli olur kalıcı olacak gibi kızlar... sayıyı aşmayalım sonra şu durumda 11 kişi oldu heralde takımda...

Insallah canim hepimizin hep nesesi enerjisi yerinde olsun :) ve tabiki durdururm ben sayiyi takip etmedigimden bugunde cairdim ama sondu :) insallah hepsi kalici olur tabi mezun olmalarinida cok isterim :)

Merhaba arkadaşlar.Ben yeniyim aranıza biraz tanıtayım kendimi size.Adım Beyza 37 yaşındayım ve bekarım.Tüm gün bilgisayar başında oturduğum bi işim var malesef.Çaylar kekler bisküviler derken 90 kilo oluverdim ama bu yaz kendimi iyi hissetmek istiyorum.Düzgün menüler oluşturmak hayatıma sporu katmak için motivasyona ihtiyacım vardı burda bulacağıma inanıyorum.

Hosgeldin canim insallah hep beraber kurtuluruz şu kilolardan :)

Bence gitmeden önce hallet sen yemek işini. Yoksa çok geç olacak.

Herkese selam bu arada :)

hosgeldin canım

öglen tavuk salatası bir küçükboy ayran=) yemeyecektim ama ozaman aksam cok yerim diye yedim

Hoş geldin :) inşallah hep birlikte üstesinden geleceğiz.

paket degışl kız tane tane :)))))
Yalnız bu şekilde vereceğin kiloyu yemeye başladığın an geri alırsın sanki.. Hiç bişey yememişsin ki :/
evet herkes ole soyluyor ama bu menu bnm yıyen halım 98 kılo ıken baslamıstım dıyete ozaman lar bukadarda yemıyordum 2 form bıskuvıyle gun bıtırdıgımı bılırım bıraktım dıyetı 74 te 7 ay kadarda herseyı yedım gece yarıları uyanıp neler yedım sorna gerı yattım ama almadım bunye meselesı sanırsam
senınde az olmus kı
ızgaradaki tavuklar noldu? çok az yiyosunuz bence bu biraz sağlıksız gibi tabi yine de siz bilirsiniz ama..

saglıksız gelıyor ılk bakısta ama ben bu menulerle kendımı ıyı hıssedıyorum yanı halsızlık bas donmesı tansıyon dusmesı goz kararması bıtkınlık falan olmuyor hıc hem sneın tuzun kuru tabiyyy senın tuzun kuru 58 kg sın bende o kıloda olsam daha fazla yerdım heheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…