- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.761
aslında isveç diyetine başlamayı düşünüyorum ama bugün yine misafir geldi
isveç diyeti ile ben çok güzel kilo veriyorum tabi yanında spor ve bol su
bende de var osimitlerden yavallahi kalçadan kilo alanlara özeniyorum artık bende sırf göbek... spor da yetmiyor bakalım ne yapıcaz yaza kadar hedef 46 sizdeki hedeflere göre benim de öyle olmam lazım bu boyla
kızlar merhaba ben dukanı bıraktım ama diyeti bırakmadım sadece yöntemimi değiştiriyorum:)
artık yumurta ve tavuk yemekten midem bulanıyo bugün tavuk yedim sonr kustum hele kırmızı eti hiç yiyemiyorum
bu gün işten geldim saat 3 gibi bir elma yedim
akşamda haşlanmış ıspanağın üstüne diyet yoğurt döküp yedim
ben artık dukan yapamıyorum:))
ciddi anlamda süper kilo verdiriyor ama yok yani gitmiyor artık.....
kilo vermeye ve diyete son gaz devam ama bu işi dukanla yapamıycam:))))
Yanlis anlamisim pardon:)) hissediyom sanki yazaten kaldrfim tartiyi psikopata baglayayip surekli tartilmayacam D
Eee gelelim bugunku menume aslinda siz az diyebilirsiniz ama bana gore cok gibi caylar tikiyor sanirim biraz fazla yesem midem kaldirmiyor malesef :) aslinda bu guzel birsey :)
Sabah = 2 kuru kayisi 1 sütlü kahve 1 kaynamis yumrta 3 yudum peynir
Ara 1 adet activia kayısılı
Öglen= 4 kasik müsli lipton kis cayi
Ara lipton kis cayi 5 badem
Aksam= 4 nugget sebzeli bardak corba 10 badem bir adet kivi yatarkende 1 yesil cay
Spor 50 dk eliptik bisiklet 30 mekik ardindanda simit icin 10 dakkalik spor = Su 2 litre yada ustu
Bu arada canlar mutlulugumu sizlerle paylasmak istiyorum ayin 5 inde vucur olcularimi almistim bir ay sonra tekrar kontrol edicektim ama dayanamadm demin kontrol ettim ve tam 6 gunde her yerden neredeyse 2 ser santim incelmisim yuppi yuppi yuppi :) sporlarin ve diyetin her konuda ise yaradigini gormek okadar guzelki Allah hep daim etsin insallah :))
Bende de var o simitlerden ya 60 a dusunce hala kurtulamazsam aldiricigim cok sinirlerimi bozuyorlar bıngıl bıngıl :// canm naptin sen ya 46 ile ruzgarda ucarsin allah korusun :)
Aynen canim bende biraktim sen yine iyi dayandin :) gerci ben tine pek sebze falan yemiyorum ama olsun onun psikolojisi bile etkiliyor insani :) bu arada kustugunu yazmissin onemli bisi deildir insallah dikkat et kendine .
Canim o tarti pek uzun sureli kalkmiyor malesef ama umarim sen iradeli olursn bu konuda ben kac kere kaldir geri getr yaptigimi biliyorum da bi turlu tamamn kaldrmak mmkun olmadi
kızlar merhaba ben dukanı bıraktım ama diyeti bırakmadım sadece yöntemimi değiştiriyorum:)
artık yumurta ve tavuk yemekten midem bulanıyo bugün tavuk yedim sonr kustum hele kırmızı eti hiç yiyemiyorum
bu gün işten geldim saat 3 gibi bir elma yedim
akşamda haşlanmış ıspanağın üstüne diyet yoğurt döküp yedim
ben artık dukan yapamıyorum:))
ciddi anlamda süper kilo verdiriyor ama yok yani gitmiyor artık.....
kilo vermeye ve diyete son gaz devam ama bu işi dukanla yapamıycam:))))
evet Allah'ın izniyle bugünüde başarıyla tamamladım işte bugünkü listem
2.GÜN
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 tutam dereotu ve maydanoz
1kk peynir
3 zeytin
1 bardak elmalı tarçınlı çay
ARA
1 elma+1 bardak yedisi bir arada çay
ÖĞLE
1 kase çorba
ARA
1 havuç
1 bardak elmalı tarçınlı çay
AKŞAM
1 kase sebze yemeği
1 kase yoğurt
ARA
1 elma
2 bardak elmalı tarçınlı çay
8km yol yüründü(1.5saat)
2.5 lt su içildi
7.30 kapanış
Bugün menüm çok elmalı olmuş yazarken fark ettim. 2 elma ve elmalı çaylar
Yarın inşallah buna dikkat edicem.
Bilmiyorummm bende heran tekrar cikarabilirimmm:))))
Bu arada canlar mutlulugumu sizlerle paylasmak istiyorum ayin 5 inde vucur olcularimi almistim bir ay sonra tekrar kontrol edicektim ama dayanamadm demin kontrol ettim ve tam 6 gunde her yerden neredeyse 2 ser santim incelmisim yuppi yuppi yuppi :) sporlarin ve diyetin her konuda ise yaradigini gormek okadar guzelki Allah hep daim etsin insallah :))
hayııır haftada birrr
Supetrrrr bravooo tebrik ederim:))) idolumsun:)
estağfirullah.sende güzel gidiyorsun yabana atma.azmini tebrik ederim. tartıyı kaldır olacak bu iş merak etme ve acele etme
Pazar sabahh mutlu haber vercm ins:))ozamnan tam bi haftam olcak
Napiyim anca böyle tarif edebildm :))üç yudum peynirhoşuma gitti
Saol canim :)amiiin inşallah. tebrik ederim
Canim sen bn gibi olma azimli ol ve cumadan cumaya cikr o tartiyi :)Bilmiyorummm bende heran tekrar cikarabilirimmm:))))
Bravooooooooo:)) ya bn kafama gore besleniyom acaba bi diyet mi yapasam
Kaldirdimmmm haftaya kdar cikmayacak ordan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?