Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet Allah'ın izniyle bugünüde başarıyla tamamladım işte bugünkü listem

2.GÜN

SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 tutam dereotu ve maydanoz
1kk peynir
3 zeytin
1 bardak elmalı tarçınlı çay

ARA
1 elma+1 bardak yedisi bir arada çay

ÖĞLE
1 kase çorba

ARA
1 havuç
1 bardak elmalı tarçınlı çay

AKŞAM
1 kase sebze yemeği
1 kase yoğurt

ARA
1 elma
2 bardak elmalı tarçınlı çay

8km yol yüründü(1.5saat)
2.5 lt su içildi

7.30 kapanış

Bugün menüm çok elmalı olmuş yazarken fark ettim. 2 elma ve elmalı çaylar
Yarın inşallah buna dikkat edicem.

Son düzenleme:
bende de var osimitlerden ya vallahi kalçadan kilo alanlara özeniyorum artık bende sırf göbek... spor da yetmiyor bakalım ne yapıcaz yaza kadar hedef 46 sizdeki hedeflere göre benim de öyle olmam lazım bu boyla

Bende de var o simitlerden ya 60 a dusunce hala kurtulamazsam aldiricigim cok sinirlerimi bozuyorlar bıngıl bıngıl :// canm naptin sen ya 46 ile ruzgarda ucarsin allah korusun :)

Aynen canim bende biraktim sen yine iyi dayandin :) gerci ben tine pek sebze falan yemiyorum ama olsun onun psikolojisi bile etkiliyor insani :) bu arada kustugunu yazmissin onemli bisi deildir insallah dikkat et kendine .

Yanlis anlamisim pardon:)) hissediyom sanki ya zaten kaldrfim tartiyi psikopata baglayayip surekli tartilmayacamD

Canim o tarti pek uzun sureli kalkmiyor malesef ama umarim sen iradeli olursn bu konuda ben kac kere kaldir geri getr yaptigimi biliyorum da bi turlu tamamn kaldrmak mmkun olmadi

Eee gelelim bugunku menume aslinda siz az diyebilirsiniz ama bana gore cok gibi caylar tikiyor sanirim biraz fazla yesem midem kaldirmiyor malesef :) aslinda bu guzel birsey :)

Sabah = 2 kuru kayisi 1 sütlü kahve 1 kaynamis yumrta 3 yudum peynir

Ara 1 adet activia kayısılı

Öglen= 4 kasik müsli lipton kis cayi

Ara lipton kis cayi 5 badem

Aksam= 4 nugget sebzeli bardak corba 10 badem bir adet kivi yatarkende 1 yesil cay

Spor 50 dk eliptik bisiklet 30 mekik ardindanda simit icin 10 dakkalik spor = Su 2 litre yada ustu

Bu arada canlar mutlulugumu sizlerle paylasmak istiyorum ayin 5 inde vucur olcularimi almistim bir ay sonra tekrar kontrol edicektim ama dayanamadm demin kontrol ettim ve tam 6 gunde her yerden neredeyse 2 ser santim incelmisim yuppi yuppi yuppi :) sporlarin ve diyetin her konuda ise yaradigini gormek okadar guzelki Allah hep daim etsin insallah :))

üç yudum peynir hoşuma gitti

amiiin inşallah. tebrik ederim

Bilmiyorummm bende heran tekrar cikarabilirimmm:))))

Bn cok sevindim dukan ne yaaa oeki dukanla kac kilo verdin cok veriyolarmista

Supetrrrr bravooo tebrik ederim:))) idolumsun:)

Bravooooooooo:)) ya bn kafama gore besleniyom acaba bi diyet mi yapasam

Pazar sabahh mutlu haber vercm ins:))ozamnan tam bi haftam olcak

hadi bakalım heyecanla bekliyorum.inanıyorum başaracaksın.sadece biraz sabır ve motivasyona ihtiyacın var.
kendine bir diyet oluşturabilirsin istiyorsan. ama benimki doğaçlama gelişiyor.dikkat ettiğim şey yediklerimin ölçüsü

Son düzenleme:
üç yudum peynir hoşuma gitti
Napiyim anca böyle tarif edebildm :))

amiiin inşallah. tebrik ederim
Saol canim :)
Bilmiyorummm bende heran tekrar cikarabilirimmm:))))
Canim sen bn gibi olma azimli ol ve cumadan cumaya cikr o tartiyi :)
Bravooooooooo:)) ya bn kafama gore besleniyom acaba bi diyet mi yapasam

Oncelikle tesekkurler tatlim :) Canim bnm diyet dedigime bkma bnde kafama gore besleniyorum yoksa uydugum birsey yok sadece kafamda dusunuyorm gun icnde ne yerm die gozume cok gelmezse o sekilde yiyorum :)

Kaldirdimmmm haftaya kdar cikmayacak ordan :)

ben böyle durumlarda ev arkadaşıma verirdim ondan saklamasını isterdim ve istesemde vakti gelinceye kadar bana vermemesini söylerdim.
kredi kartım için yapmıştım bunu işe yaramıştı. sen de baskül için bu tekniği deneyebilirsin
bu arada ev arkadaşımı sevgiyle yadediyorum canım benim çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…