Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugunde gayet guzel baslamstm gune sayet bunyem kafayi yedi ne kadar gec yatarsam okadar ekn kalkiyorm 1 de yatarkn 8 bucukta uyanyordm kndiligmden dun 2 bucuk gbi yattm sabah 7 bckta kalktim ne zorum varsa bide o kadar alarmlar kapatmstm daha cok uyurum die ama nerdeee !!

Neyse bnde kalktim birsaat spor yaptm da geldm gun guzel gecicek derken gerizekalinin biri tum sinirimi ayaga kaldrdi aksama kadar anarim artik ben onu :) canim sklior burdada kimse yok sanirim yaa :)
Bu arada benm rakipleri merak ediyorm kac verdiler die cumayi iple cekiorm desem yerdr meraktn catliyacagm :)

Gunaydiiiinnn tatlim :) ben malesef opucuk yapamiyorum ya telde olmuo :*)

ah canım kim sıktı senin canını takma kafana herşeyi günün kalanı güzel olsun.. ben burdayım ama çıkıyorum kızımı okula götürücem hazırlanma vakti.. kız çocuğu olunca yaklaşık 1 saat sürüyor hazırlanmamız bende bu sabah sporumu yaptım müslimi yedim güzel bir gün olacak inşallah... iyi okullar açıldı düzene girdim ya...

Canim cok gecmis olsun Allahımacil sifani versin inşallah tekrarlamaz sen kotusunu dusunme hic :) bu haftaki kiloyuda takma kafana sen once sağlığına kavusta bu azimle herzamn verrsin :)

çok geçmiş olsun canım... kilonu o kadar takma, serum falan aldıysan ödem oluyor zaten vucutta... sende kontrollerini ihmal etme sakın...
teşekkür ederim kızlar bende kötüsünü düşünmüyorum zaten ama etkilenmemek mümkün değil
kürtajla temizlediler zaten 1 ay sonra patoloji raporu çıkacak onu bekliycem
kötü değilim ama günlük hayata devam dedi doktorum

Canim saftirigin biri iste konusuyorum die asigim falan sandi heralde tum kaprislerini cekcegimi dusunuyorda sanirim gerci postayi koydum iki deger verdik deger derkende konustuk kıçi tavana degdi galiba bende zevkle tekmeyi bastm hazir tavana yaklasmisken bi tane caktim yapistirdim ben kiz cocuklarini hep sevmisimdir demek senn kiz suslu olicak :) Allah zamani gelince bana da nasip etsin hayirlisiyla insallah :) duzen herzamn cok onemli malesef ben memlekete gittigimde cok bozulmustu kilo verilemeyn iki hafta zararima oldu malesef :) Hepimiz icin cok guzel bir gun olsun insallah bol kalori harcananlarindan hem de :) :)

Insallah temiz sonuclar cikar tatlim :) haklisin insan en ufak seylerden etkileniyor onemli olanda onlari bastirabilmek oluyor malesef ama ben inaniyorum tertemiz cikcak o sonuclar sende tam gaz sporuna diyetine devam et bu hafta sorun deil ama sonrasi icin vermen gerek :)))

canını sıkıyor kafana göre değilse tekmeyi basmakla iyi etmişsin kız en ufakta egosu tavan yapan insan dan hayır gelmez hayatta herşey gönlünce olsun canım

canını sıkıyor kafana göre değilse tekmeyi basmakla iyi etmişsin kız en ufakta egosu tavan yapan insan dan hayır gelmez hayatta herşey gönlünce olsun canım

Bende oyle yaptim tatlim kesinlikle katılıyorum sana :) hayatta hersey hepimizin gonlune gore olsun hepimiz mutlu olalim tatlım :)

canım hiç takma kafana bosver sıkma güzel canını degmeyecek kişilere.buarada benmde uyku düzenim bozuldu.seninkinden cok daha garip aksam cok erken uykum geliyor.sabahta 4 gibi kalkıp birdaha yatamıyorum kac gündür.bir yerde okumustum vücuda az besin girince beyin en az enerjiyi harcayıp o besini idareli kullanma yoluna gidermiş sanki benmki onu yapıyor.sırf enerji harcamayım diye uyutuyor beni=)hain.allahtan yarın istesemde istemesemde epey spor yapmıs olacam .mühendisim ben sahada kontrol görevim var.o arazi senin bu arazi benm gezecem sabahtan aksama =)yakarım azcık

canım cok gecmiş olsun

Canim inan sikmamaya calisiyorm canimi ama ben takintili bir insanim sanirim o yuzden bir iki gun takilir kalirim o konuya sirf bu yuzden yurtta kalmama izin vermiyor ailem o derece yani :)) demekki ben fazla yiyorum beynimde yakem diye uyutmuyor beni kac gundue boyle cok uyumak istiyrm ama olmuyor :) ne guzel keske benmde zorunlu oldgm seyler olsa belki dagciliga falan yazilirim ya da tenise :) tabi yazlmaya gtmeye usenmezsem :) sadece onu bekleme ama gunluk sporunu yapki bedenin sarkmasin burada sizlerle konusmak okadar iyi geliyor ki terapi gibi resmen :))

iyi geliyorsa ne mutlu bize canımişe yürüyerek geldim bugün .aslında cok tembelim sanırım yürümekten baska yaptıgım spor yok.oda herzaman yapmıyorumm.gecen gün zumbaya bakayım netten dedim o ne yav =))) 10 dk yapamadım cok yakar ama cok zorlandım.

Canim spora zaten zumbadan baslama kesinlikle bende baktim ona cok zor once yuyusleri dusenli hale getir sonra da leslie yapabilirsin inan o daha kolay ki o da bi spor hem vucudun yavas yavas alisiyor baktn leslide artik pek zorlanmiyorsun ondan sonra zumbaya gec :) gerci ben hic gecemedm onun yerine yuruyus bisiklet mekik cekiyorm bana daha kolay geliyor evde ziplayamiyorm zaten ben duvarlar ince olunca konussan duyuluyor ziplasam millet ayaga kalkar heralde :)

adımsayar programını yükledim telefona kıpırdasam sayıyor.günde 5000 adım atmalıymıs saglıklı biri bakalım daha 100 falan =)en hareketsiz sınıftayım

Beni de aranıza alın lütfen
Boyum 1.56
Kilom 59
Ve çok azimliyim bugün itibari ile)
Dün akşam eşime diyete başlayacağımı söylediğimde öyle bir gülüşü vardı ki yani kesin vermeliyim daha önce verdim sadece 5 kaldı aslında 10 versem ideal olacak ama 5 e de r azıyım
yeniden azimle başlamak istiyorum vee başladım )

ay alemsin çok iyi yapmışsın .... ağzının payını almış anlaşılan... kızım çok süslü ablası ya bazen delirtiyor ben 10 dk da hazırlanıyorum kızım 1 saatte... elbise seçmek ayrı dert saçına karar vermek ayrı... e bide aksesuar seçimi var kıyafete uygun kime çekmiş çözemedik hala ama bana olmadığı kesin

arkadaslar gecen hafta carsamba geldim ve bugün tam bir hafta oldu.umarım haftaya bugün resmen takımda olurum =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…