Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım en az haliyle 2 mil yapmalısın leslie yi... ben şuan 3 mil yapıyorum daha doğrusu yapıyordum hergün düzenli yaparsan faydalı olur.. kalori dersen 3 mil 250 kalori ancak tı hatırladığım kadarıyla.. yani 1 küçük dilim kek kadar

her ne olursa bilgilenmek amaçlı soroyorum

yok canım gruplarda ilaç ismi vermek yasak zaten bilginiz olsun... kullanan yok bizim grupta benim bildğim zaten... amaç hızlı değil sağlıklı kilo vermek ardından da doğru yemeği öğrenerek korumak....

Ayyy hic yememissinzzz:)) ben nie yiyorum ya bende yemeyecemmm:))))(

bence benim listeme bakarsanız sizin yediklerinizin az olduğunu görürsünüz. akşam menünüz hoşuma gitti

yok kızlar bu telafi menüsüydü... dün menümü yazmadım kocaman bir cıss vardı... bilerek isteyerek yedim akşam da salatayla geçiştirdim ama bugün yediklerimle ancak telafi etmişimdir...

yok canım gruplarda ilaç ismi vermek yasak zaten bilginiz olsun... kullanan yok bizim grupta benim bildğim zaten... amaç hızlı değil sağlıklı kilo vermek ardından da doğru yemeği öğrenerek korumak....

Zaten neyi nerde nezaman yiyecegimizi bi ogrensk tamamdir yda bilmekte yetmiyo nefsimize hakim olsak yeterli

yok kızlar bu telafi menüsüydü... dün menümü yazmadım kocaman bir cıss vardı... bilerek isteyerek yedim akşam da salatayla geçiştirdim ama bugün yediklerimle ancak telafi etmişimdir...

Arada cısslar olabilir tabi :) õnemli olan telafi edebilmek. Bakalım ise yarayacak mı?

Cumayı merakla bekliyorum :/

günaydın kızlar yeni gördüm bunu paylaşım alanında takımın onayına sunup cevap yazmamız lazım... ayrılan bir arkadaş yeniden başlamak istiyor yani... bence sorun yokta sizede bir sunayım öyle yazayım dedim... oylayın bakalım kızlar...

Benm icinde sorun yok canim :)

günaydın kızlar
bir kaç gündür uğrayamadım kusura bakmayın hastaydım biliyorsunuz bide üzerine bi operasyon geçirdim dün çıktım hastanaden
polip varmış bende kanamam durmayınca doktora gittim hemen aldılar kan ve serum verdiler dün şişlik yaptı
biraz ağrım var ama daha iyiyim şimdi inşallah tekrarlamaz tekrarlar ve büyürse rahmimi alacaklarmış rahim kanserine kadar gidebiliyormuş yoksa
aman arkadaşlar kontrolerinizi ihmal etmeyin
kilomu bilmiyorum günlük yaşantıma döndün bugün protein günü yapacağım
havada çok güzel arkadaşımla yürüyüşle de çıkacağım
cumaya 1 kilo bile versem yeter

Canim cok gecmis olsun Allahımacil sifani versin inşallah tekrarlamaz sen kotusunu dusunme hic :) bu haftaki kiloyuda takma kafana sen once sağlığına kavusta bu azimle herzamn verrsin :)

çok geçmiş olsun canım... kilonu o kadar takma, serum falan aldıysan ödem oluyor zaten vucutta... sende kontrollerini ihmal etme sakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…