- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.021
Eee bende paylasem artik menumu :)
Sabah= 2 kayisi 1 adet kivi bir bardak 5 i 1 yerde cay
Ara 1 activia 10 bademm
Öğlen=5 kasik müsli light sutle kis cayi
Ara 10 badem
Ara 1 elma 5 badem kis cayi
Aksam= 4 kasik mantar yemegi 3 kasik naneli yogurt
Ve yarim saat sonrada bir elma yaninda da rezene cayiyla gunu kapattm
Cokmu oldu az mi ben bile karar veremedm eve ekmek alamadigim icin sabah kahvaltisi sknti oluyor
Su 2 litre ve üstü sanırım
Spor bugun az oldu malesef dizim aciyor da 25 dakika eliptik 45 dakika yuruyus 15 mekik simit bolgesi icinde birkac hareket yaptm :)
evet ama hiç şeker almayacak mıyız? kalori olarak düşününce elmayla aralarında pek fark olmuyor hergün elma yemekten bıkmaktansa çeşitlendirmeye çalışıyorum kendimce.
sabah kahvaltısı çok az olmuş.gün içinde direnciniz düşmüyor mu? eforlu bir işiniz yok demek ki. dayanıyorsanız tebrik etmek lazım tabide. sağlığı da unutmamak lazım bence.
araları günlük değiştiriyorum ama aynı gün aynı ara.ne bileyim kafadan öyle sistematize ettim gitti
bende zumba yok ama dikkatini çekerim. ayrıca hedeflerimiz arasında 4 katının 2 fazlası fark var unutma :)))
sana bir iyilik yapıp seni listeye almayalım o zaman. mışıl mışıl uyu ya relax ol.hepiciği 5 kg.için uğraşıyosun :)
evet sıra geldi zurnanın zırt dediği yere
hadi bakalım bu da bugünkü menüm
SABAH
1 bardak süt
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim etimek
ARA
2 kayısı
5 fındık
2.5 Bardak ayvalı tarçınlı soğuk çay
ÖĞLEN
1 kase çorba
ARA
2 kayısı
5 fındık
AKŞAM
1 kase barbunya
1 kase yoğurt
ARA
2 incir
2 kayısı
5 fındık
8 km yol yüründü
3 litre su içildi
19.00 kapanış
Eee bende paylasem artik menumu :)
Sabah= 2 kayisi 1 adet kivi bir bardak 5 i 1 yerde cay
Ara 1 activia 10 bademm
Öğlen=5 kasik müsli light sutle kis cayi
Ara 10 badem
Ara 1 elma 5 badem kis cayi
Aksam= 4 kasik mantar yemegi 3 kasik naneli yogurt
Ve yarim saat sonrada bir elma yaninda da rezene cayiyla gunu kapattm
Cokmu oldu az mi ben bile karar veremedm eve ekmek alamadigim icin sabah kahvaltisi sknti oluyor
Su 2 litre ve üstü sanırım
Spor bugun az oldu malesef dizim aciyor da 25 dakika eliptik 45 dakika yuruyus 15 mekik simit bolgesi icinde birkac hareket yaptm :)
Lanettttt olsunnn oda arkadaşım geldiii tabiii bosss gelmediiu anne kekleri pastalariii:\ Asil sibav simdi başlıyor dolapta tam yatagimin karsisinda:\
mıhrımahcım menun cok gzuel demeyı cok ısterdım ama yapılmıcak en buyuk hatayı yapmıssın ara ogunelrınde ya cerez ya meyve kuru yas farketmez bunlardan bırını scmelısın hepsını yemen olmamıs.bırde cok fndık yemıssın meyvelerde sekerlı ve kalorılı fındık cok yanı ara ogunlerın de cok gereksız kalorı almıssın kızlar cerezlerı lutfen her ara ogunde tuketmeyın sadece bır ara ogunde tuketın bırındede meyve tuketın cok dengelı ve yeterlı geregınden fazla yemeyın
kahvelıkıtap cım sende bademı abartmıssın cok yaglı ve kalorılıdır fındık fıstık badem 15 tane yemıssın.en ıdealı 5 tanedır 2-2-1 seklınde ara ogunlere serpıstırsen daha ıyıydı.
kısacası arkadaslar meyve cerez cok fazla olmus sızde :26::26: sporla yaktıgınız kalorının yarısını gerı almıssınız zaten
o tabagın ıcındekılerı kek apsta olarak dusunursen dayanamaz yersın o tabaga bak ve orda löp löp yag gor ozaman yemezsın kalorı bombası oldugunu dusun dolabın ıcınde.yedıgın an basenlerıne eklenecek sımıtlerı yagalrı dusun
Bu saatlerde herkes uyuyor sanırımBenimse işimin gücümün olmadığı tek saatler neredeyse bunlar Menülerinizi okudum resmen bayıldım ne kadar azimli bi grup bu böyle hepinizi tebrik ederim .Gelelim benim menüme:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim hindi salam
1 domates
1 biber
maydanoz
2 minik dilim kepek ekmeği
Öğlen
1 fincan nescafe
Az ceviz
Akşam
Minik bir kase sebze çorbası
Karnabahar köftesi(unsuz)
2 kaşık yoğurt
*[B]** 9 TAKIM 348. ETAP***
stubbornn(71.4/0/0/%0)
bur50(74,6/0/0/%0)
ddanes(57.8/0/0/%0)
kalinkaselin(75.8/0/0/%0)
kahvelikitap(77,3/0/0/%0)
aysesu(64.2/0/0/%0)
dalin26(.../0/0/%0) yeni üye hedef ... kilosu 2 ye bölündü[/B]
benım 1 haftam oldu ben yarın lıstelere gırmek ıstıyorum ıste banane vekıl kaptan benı yarın lıstelere alma varyaa 5 saat zumba yapar ıntıhar ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?