- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.001
bişey sorucam arkadaşlar biz şimdi 2 hafta listeye girmicez ya yarın kilomuzu bildirmemize gerek yok sanırım.ben diyete pazartesi başladığım için pazartesiye katar tartılmayı düşünmüyorum. listeye girme zamanı gelince cumaya çevircem tartılma gününü.
tatlım az once soledım ama gozunden kactı sanırım.bende bır donem kaptanlık yatım kuralları vs bılıyorum.2 hafta deneme suresı kaptan ısterse ılk haftada lısteye alır ıstemezse 2 hafta sonra alır yada hıc almak ınsıyatıf kullanabılır yanı.zorunluluk degıldır bu.ben mesela kaptan oldugum donemde azımlı ve ısteklı uyeyı ılk hafta yanı 1 haftayı doldurmussa lısteye alırdım ısteksız azımsız cool uyeyı hıc almadıgımda olmustur.cunku azımle ugrasan bırını lısteye almamak sevkını kırıyor.
bişey sorucam arkadaşlar biz şimdi 2 hafta listeye girmicez ya yarın kilomuzu bildirmemize gerek yok sanırım.ben diyete pazartesi başladığım için pazartesiye katar tartılmayı düşünmüyorum. listeye girme zamanı gelince cumaya çevircem tartılma gününü.
Mesela ben :) azimle uğraştım :)
tatlım az once soledım ama gozunden kactı sanırım.bende bır donem kaptanlık yatım kuralları vs bılıyorum.2 hafta deneme suresı kaptan ısterse ılk haftada lısteye alır ıstemezse 2 hafta sonra alır yada hıc almak ınsıyatıf kullanabılır yanı.zorunluluk degıldır bu.ben mesela kaptan oldugum donemde azımlı ve ısteklı uyeyı ılk hafta yanı 1 haftayı doldurmussa lısteye alırdım ısteksız azımsız cool uyeyı hıc almadıgımda olmustur.cunku azımle ugrasan bırını lısteye almamak sevkını kırıyor.
Ikimizde yarin tartilalim miii:)))dayanamıyorum:)
Mesela ben :) azimle uğraştım :)
Yarin hepinizin kac kilo verdigine ozenle bakcam uyanir uyanmaz ilk isim olcak :))))
Az önce alışveriş merkezindeydik. Annem ve ablam karşımda pasta yediler ve ben sadece kahve içtim (sade). Ben bu yola baş koymuşum evet :) Olmuşum :)
Yarın kaçta kilo bildirimi yapıyoruz? Nasıl oluyor? Fotoğraf filan mı ekliyoruz? Biz bildirecek miyiz?
sabır sabır ya sabır... bu kadar acelen neden? ya tartıldığında azmin kırılırsa öyle bir ihtimalde var o yüzden tartılmak için bu kadar acele etme derim bu benim naçizane fikrim tabi. sende biraz acelecilik var sanırım sevgi. bak bu sayede bunu da törpülemiş sabretmeyi öğrenmiş olursun. diyet bizi eğitecek bir çok konuda ne dersin?
meraktan uyuyamazsında sen şimdi :)
evet sıra geldi zurnanın zırt dediği yere
hadi bakalım bu da bugünkü menüm
SABAH
1 bardak süt
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim etimek
ARA
2 kayısı
5 fındık
2.5 Bardak ayvalı tarçınlı soğuk çay
ÖĞLEN
1 kase çorba
ARA
2 kayısı
5 fındık
AKŞAM
1 kase barbunya
1 kase yoğurt
ARA
2 incir
2 kayısı
5 fındık
8 km yol yüründü
3 litre su içildi
19.00 kapanış
evet sıra geldi zurnanın zırt dediği yere
hadi bakalım bu da bugünkü menüm
SABAH
1 bardak süt
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim etimek
ARA
2 kayısı
5 fındık
2.5 Bardak ayvalı tarçınlı soğuk çay
ÖĞLEN
1 kase çorba
ARA
2 kayısı
5 fındık
AKŞAM
1 kase barbunya
1 kase yoğurt
ARA
2 incir
2 kayısı
5 fındık
8 km yol yüründü
3 litre su içildi
19.00 kapanış
Tum aralar ayni)) ya 8 km çok degilmi bn ancakk 5 yaptim bugun ama aksam zumba yapacam
Canim menun bence gayet iyi olmus ama meyveleri biraz azaltmani tavsiye ederim cunku onlarda fazlasiyla seker iceriyor ama illaki meyve tuketiceksen de bu elma veya daha az seker oranina sahip seyler olsun tabi bu benm fikrim yanlis biliyoda olabilirm :)
Vee cok fazla konusma olmus hepsine yorum yapabilmeyi isterdim ama bu cok sikinti oluyor teldeama hepsini en bastan sona okuyorum :)
))))))) bm listede olsam butun hafta uyuyamam:)))
Tum aralar ayni)) ya 8 km çok degilmi bn ancakk 5 yaptim bugun ama aksam zumba yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?