- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #56.981
2 haftadır yapıyorum canım zumba denen seyı
şak şukk kına kına kınaaaaaaaaaadım detttt
lalallalalalal laaa zumba wellaaa heyyobutun kareografıyı ogrendım artık evdede yapacam muzıklerınıde tele ındırıyorum evdede tekrar yapıcam ders olmadıgı gunlerde
kızlar en hareketlısı zumba la wella bu sarkının kareografısı bıtrıyor terden mutlaka deneyın.
menumu yazayım
sabah 2 adet haslanmıs yumurta 8 adet zeytın ve 1 dılım ekmek
ara yok
ogle bır kase tam tahıllı nesfıt
ara 1 elma
aksam yok
arada yok (canım hıc ıstemedı bısey yemek o yuzden yok yanıı)
spor 15 dakıka 8.3km hızla kosu 1 saat lastıklı plates 15 dakıka zumba
su 2 lıtre cıvarı
yarın gorecez bakalım ınat ettım hala tartılmadım :)))))Masalah cokkk iyi:))
hersey super sukur bıde kılolar gıdınce daha guzel olacak zayıf oldugumuz gunelrde gelecek elbetgüzel bir günün sonundan herkese iyi akşamlar
keyifler nasıl kızlar her şey yolunda mı?
Tamaminu bitiremiyorum yavas yavas alisirim heralde
yarın gorecez bakalım ınat ettım hala tartılmadım :)))))
hersey super sukur bıde kılolar gıdınce daha guzel olacak zayıf oldugumuz gunelrde gelecek elbet
bıtıremıyorum dıye bısey yok zorla kendını bıtırebılırsın ılk zumba dersımde son 10 dkk yerde surunuyodum genede pes etmedım sen en yag yakıcı perıyoda gırıp bırakırsan olmazkı
güzel bir günün sonundan herkese iyi akşamlar
keyifler nasıl kızlar her şey yolunda mı?
tek tıp olmus benım menulere benzemısBen bugun nasıl beslendigimi bilmiyorum:) cok yogundum cunkuu
Sabah bi tutam maydanoz okulda 200ml sut
Ogle haslanmis pirinc ayran bi domates greyfurt
Ara elma
Aksam bi greyfurt elma yogurt ayran:))) cok sacma olmus gunum)
2litlre su 5km yuruyus 1 yesıl cay
Tamam bugun bitirmeyi deneyecem:))
hersey super sukur bıde kılolar gıdınce daha guzel olacak zayıf oldugumuz gunelrde gelecek elbet
bıtıremıyorum dıye bısey yok zorla kendını bıtırebılırsın ılk zumba dersımde son 10 dkk yerde surunuyodum genede pes etmedım sen en yag yakıcı perıyoda gırıp bırakırsan olmazkı
tek tıp olmus benım menulere benzemıs
deneme bıtır .ne demek denıcem lafa bak.sporunu yarım yarım yaparsan kılolarında yarım yarım gıder ben bılmem gerısını gunde 2 sefer yap ıste hem eglen hem kılo verrr
Az önce alışveriş merkezindeydik. Annem ve ablam karşımda pasta yediler ve ben sadece kahve içtim (sade). Ben bu yola baş koymuşum evet :) Olmuşum :)
Yarın kaçta kilo bildirimi yapıyoruz? Nasıl oluyor? Fotoğraf filan mı ekliyoruz? Biz bildirecek miyiz?
1 saat yapmanda sart degıl 45 dakıka dan gunde ıkı kez yap ohh mıs bak nasıl gıdıyor kılolar
bıtır kuzum yaa fıtles bıtıresınkı fıtlesesın.ay ne anlamsal karmasalı bı cumle oldu bu hahahaha:)))) yerde surunerekte olsa bitirecem(insallah
canım lısteye gırıs suresı 2 haftadır en fazla yanı kaptanın ınsıyatıfıne baglıdır kaptan ısterse ılk haftada alır ıkıncı haftada alır ısterse hıc almaz yanı katı kural 2 hafta sonra alınır degıldırcanım bildirebilirsin ama iki hafta sonra listeye girebiliyorsun
Bende bi tane var 50 dakika erkek yaptırıyor arkada bir suru kiz o mu sendekide acaba:)) gerci sen kursta yapiyodu n sanki
Ben bugun nasıl beslendigimi bilmiyorum:) cok yogundum cunkuu
Sabah bi tutam maydanoz okulda 200ml sut
Ogle haslanmis pirinc ayran bi domates greyfurt
Ara elma
Aksam bi greyfurt elma yogurt ayran:))) cok sacma olmus gunum)
2litlre su 5km yuruyus 1 yesıl cay
oldukça karıştırmışsın. pirinç lapası da gözümden kaçmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?