- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.661
Cokk vicdan azabi cektimm gerckten:))
Galiba sok bi diyet uygulayacam:))bana gore degil diyet yapmakk uzun vadede hemen sonuclansn istiyorummm cok sabirsizz biriyim yaaa:))
şok diyete hayııııır...sağlıksız olan hiçbir şeyi desteklemiyorum.
gayet iyi eşlik ediyorsun.senden gayet memnunuz canım. zaman zaman sevginin 4 kilocuk fazlası var bu kadar dert ediyor,o halde ben daha fazla çabalamalıyım diye seni kendime örnek alıyorum
Saoll canim iyiki varsinda moral veriyosun:)ins yarindan itibaren daha dikkatli olcam
Hafftaya cumaya kadar vermesem yapcam yaaaa)
Cok tesekur ederim bni bugun motive eden tek cümleler bunlardi)
sende iyiki varsın.kendine haksızlık yapma bir daha.size iyi bir takım arkadaşı olamadım diye..
bütün bunlar kendini fazla kastığın için oluyor.akışına bırak. sende insansın nefis sahibisin.hepimiz zaman zaman nefsimize yeniliyoruz. önemli olan bunun farkına varıp telafi edebilmen,kaldığın yerden devam edebilmen.
4 kg.için telef ettin kendini yıpratma kendini bu kadar canım ya..
Ne demek moralimiz bozulduğunda birbirimizi motive etmiyceksek takım olmanın anlamı neki.Kendi başımıza evimizde oturur yanlız diyetlerimizi yapardık dimi ama :))
arkadaşlar doktor konuşmuş tvde arkadaşım bana haber verdi tıpta son mucize demiş ilaç olmadığı için çok rahat söylüyorum aktarlarda satılıyor bildiğimiz türk kahvesinin kavrulmamış hali yeşil kahveyağ tutucu özelliği varmış 2 haftada 7 kiloya kadar verenler varmış sadece yağlardanmış
Ayyy hemen arastirmaliyim)
Nette okudumdaa millet zayifliyomussssüper bişeymiş bu yaaaa araştır banada söyle
süper bişeymiş bu yaaaa araştır banada söyle
Ben yeşil kahveyi duyalı yıl oldu ama nerde satılıyo bulup alamadım hiçFazladan bi kilo verdircekse acımam yeşil meşil demem içerim valla malum verilcek kilo çok
Ben yeşil kahveyi duyalı yıl oldu ama nerde satılıyo bulup alamadım hiçFazladan bi kilo verdircekse acımam yeşil meşil demem içerim valla malum verilcek kilo çok
eğer istanbulda oturuyosanız marmarapark'ın altındaki aktarda varmış arkadaşım bakmış o aktarda olduğuna göre bütün aktarlarda vardır diye düşünüyorum
birde kaç kilo fazlan var
İzmirde oturuyorum ben.Her aktarda satılıyorsa bizim mahalledekilere bi bakayım varmıymış. 30 kilo fazlam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?