Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menüm sabah 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta kk peynir zeytin 2 kupa şekersiz çay öğle misafirlikteydim 1 poğaça (valla küçüktü) mercimek salatası 3 kupa çay 1 nescafe alabildiğine su akşam 1 kaşık tavuk sote 1 küçük kase yoğurt inşallah başka bişey yemem

canım sen mucize aramaktan vazgeçmeyeceksin her yeni çıkan şeyde öyle demediler mi yok altın çilekmiş yok bilmemneymiş... aslında senin kilonda kullanabileceğin bir ilaç var... burda isim veremem ama bir dahiliye uzmanına gideceksin öncelikle, bütün tahlillerini yapacak diyetisyenden listeni hazırlatacak ve bahsettiğim ilacı verecek...güzelce anlatırsan yazar ilacı ama heyet raporu mu gerekiyordu tam hatırlamıyorum... imkanların varsa mutlaka git derim ben sana... şu tv deki reklamlardan zarar göreceksin sonunda korkarım ki...

meze hamsi neki canım ? ekmek hiç niye eklemiyorsunuz canım yetiyormu bunlar ara da yok...

meze hamsi neki canım ? ekmek hiç niye eklemiyorsunuz canım yetiyormu bunlar ara da yok...

Meze hamsi hazır satılan bişi.Böyle ton balığı paketleri gibi ama hamsiden.Kahvaltı harici karbonhidrat tüketmiyorum ben canım.Ekmek hasretimi kahvaltıda gideriyorum.Ara öğün falan düşünecek pek vaktim olmuyor benim işten.Kahvaltımıda çok geç yapabildiğim için çabucak akşam oluveriyor bana.

bende menümü yazayım bu ara en fazla ben yiyorum heralde...

sabah yarım kase müsli sütle

öğle yağsız ciğer sote, yeşil salata 1,5 dilim tam buğday

ara 1 küçük kruvasan 140 kalorilik

akşam 1 tatlı kaşık yağla hazırlanmış kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt

ara yarım dilim börek...

gece gece olmasada arkadaşta hiç yemesem ayıp olacaktı tatlı yememek için börekten aldım

spor leslie 5 mil toplam, 60 mekik

su 2 lt kadar yeşil çay 3 kupa

Hergun en son konusmalari ben okuyorum sanirim ama inanin vakit olmuyor bgn sabah bir ciktim evden daha yeni okuldan geldm ama okumaya calistm hepsini gozlerim yari kapali bgn bana menum konusunda kizabilirsinz bence cok az oldu gibi hemen yaziyim onuda

Sabah 2 kuru kayisi ve bir cay bardagndan yaptigim pirinc lapasinin yarisi yogurtla karistirip
Ara 1 kivi
Oglen pirinc lapasnn diger yarisi
Ara bir elma
22 40 ta da 1 kuru incir

Spor hic yok vaktm olmadi hic
Su 2 litre olmustur sanirim

Bu arada yarin oglen yemek yemeyip tiramisulu dondurma yesem cokmu kotu olur arkadaslarm annemle tanismaya gelicekte onlarla beraber yiyebilirim belki

Canim bence borek haric hic okadar da fazla yememissn gayet guzel olmus sporunda gayet iyi :)

cok deneneye niyetlendim.basliyorum ama gitmiyo yaoamiyorum.cok iradesizim.naoicam bikmiorum.hersey iyi giderken dogungunuvfilan derken bi bozdum tam bozdum.sevk kakmadi. naosam kendimecgelemiorum.kacamaksiz cissiz gunum yok makesef.sporada yaoamioeum.

en son ben okudum bayrak bende rukiş. ama menünde ne kadar az şey var zafiyet geçirmedin mi bu kadarcık yiyecekle bi de yoğun bir gün geçirmişsin. metabolizmayı kontrol altına almışsın valla sözünü dinletmişsin helal olsun.tebrikler. daim olsun inşallah.
dondurmayı sütlü tatlı niyetine yiyebilirsin bence bu kadar kasmana gerek yok

Ben yeşil kahveyi duyalı yıl oldu ama nerde satılıyo bulup alamadım hiç Fazladan bi kilo verdircekse acımam yeşil meşil demem içerim valla malum verilcek kilo çok

böyle şeylere itimat etme canım boşver.yemeden kısmayınca hiçbir şey olmuyor.gerisi hikaye...şu zehir gibi şeyleri içip kendinize eziyet etmeyin. sağlıklı beslenmenin tadını çıkarın derim ben.

rakibem menü süper nazar değmesin. güzel ilerliyorsun. benide kamçılıyorsun. hadi bakalım birlikte başarıcaz bu işi...

günaydın kızlar. her şeyin gönlünüzce olacağı aydınlık bir gün diliyorum hepinize
akşam öyle erken uydudum ki sızmışım resmen. o yüzden menümü filan yazamadım. ama inşallah bugün normal yaşantıya döneceğim.
ama merak etmeyin diyette herhangi bir aksama yok oluncada telafiye gidiliyor hemen. spora ve bol su içmeye de devam.
yazdıklarınızın takipçisiyim.
yarın büyük gün.bakalım kim ne yapmış hesap defteri çıkacak ortaya.ben de heyecanlandım.çünkü yarın ilk kez tartılacağım
ben yarın tartılıp kilomu öğrenecem ve haftaya listeye girmeye başladığımda cumadan cumaya tartılmış kilomu bildirmiş olacağım. takım kaptanımıza duyrulur.

Son düzenleme:
hadi kızlar ben çıkar. işler beni bekler okula gitmeden yapacak bir sürü şey var. çamaşır asacağım,ütü yapacağım ve kahvaltı hazırlayacağım.
hepinize kolay gelsin. gününüz musmutlu geçsin
görüşmek dileğiyle...Allah'a emanet ettim sizi

Son düzenleme:

Canm pirinc lapasi tok tuttu sanrm hiz acikmadm cunku :) tesekkur ederm insallah daim olur :) bu arada gunaydin musmutlu gunler tatlim :)

günaydın canım listeye bu cuma gireceksiniz siz haftaya kalırsa 3 haftaya uzar... yarın tartılınca başlangıç kilonla bildirim yaparsın

tekrardan günaydın kızlar... leslie 2 mil le güne başladım müsli ile kahvaltı zamanı... yarın için bende durum pek iyi görünmüyor.. sabitte kalabilirsem iyi şimdilik + 200... birazdan listeyi de hazırlarım hadi son gün iyi dayanın bakim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…