- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.681
kaç kilosun ki ?
arkadaşlar doktor konuşmuş tvde arkadaşım bana haber verdi tıpta son mucize demiş ilaç olmadığı için çok rahat söylüyorum aktarlarda satılıyor bildiğimiz türk kahvesinin kavrulmamış hali yeşil kahveyağ tutucu özelliği varmış 2 haftada 7 kiloya kadar verenler varmış sadece yağlardanmış
Bugünkü menümü erken yazayım inş başka bişi atıştırmam bu saatten sonra
Sabah;
2 dilim etimek üstü peynir domates
Öğlen;
Meze hamsi ( paketin içinden biriki atıştırdım işte açlığımı bastırdı )
Akşam;
Kıymalı pırasa 1 tabak
meze hamsi neki canım ? ekmek hiç niye eklemiyorsunuz canım yetiyormu bunlar ara da yok...
bende menümü yazayım bu ara en fazla ben yiyorum heralde...
sabah yarım kase müsli sütle
öğle yağsız ciğer sote, yeşil salata 1,5 dilim tam buğday
ara 1 küçük kruvasan 140 kalorilik
akşam 1 tatlı kaşık yağla hazırlanmış kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt
ara yarım dilim börek...
gece gece olmasada arkadaşta hiç yemesem ayıp olacaktıtatlı yememek için börekten aldım
spor leslie 5 mil toplam, 60 mekik
su 2 lt kadar yeşil çay 3 kupa
canım hoşgeldin...birsürü diyet listesi denedin sabit listeyle olmuyor bak benim gibi yap sende boşver listeyi... öğlen protein akşam sebze... günde en fazla 5 dilim tam buğday.... sabah standart kahvaltı yada müsli...aralarda yoğurt yada meyve işte oldu diyetisyen listesi... börek en kalorilisi canım bu arada fena cıss olmuş... yağda kızartma mıydı?benim kızımda pişi yada çörek derler onu çok sever ama yapmıyorum... yağ ve un boş kalori oda yemesin...
88 kiloyumAslında 40 kilo fazlam var diyecektim ama mihrimahtan korktum
Hergun en son konusmalari ben okuyorum sanirimama inanin vakit olmuyor bgn sabah bir ciktim evden daha yeni okuldan geldm ama okumaya calistm hepsini gozlerim yari kapali bgn bana menum konusunda kizabilirsinz bence cok az oldu gibi hemen yaziyim onuda
Sabah 2 kuru kayisi ve bir cay bardagndan yaptigim pirinc lapasinin yarisi yogurtla karistirip
Ara 1 kivi
Oglen pirinc lapasnn diger yarisi
Ara bir elma
22 40 ta da 1 kuru incir
Spor hic yok vaktm olmadi hic
Su 2 litre olmustur sanirim
Bu arada yarin oglen yemek yemeyip tiramisulu dondurma yesem cokmu kotu olur arkadaslarm annemle tanismaya gelicekte onlarla beraber yiyebilirim belki
Ben yeşil kahveyi duyalı yıl oldu ama nerde satılıyo bulup alamadım hiçFazladan bi kilo verdircekse acımam yeşil meşil demem içerim valla malum verilcek kilo çok
Bugünkü menümü erken yazayım inş başka bişi atıştırmam bu saatten sonra
Sabah;
2 dilim etimek üstü peynir domates
Öğlen;
Meze hamsi ( paketin içinden biriki atıştırdım işte açlığımı bastırdı )
Akşam;
Kıymalı pırasa 1 tabak
en son ben okudum bayrak bende rukiş. ama menünde ne kadar az şey var zafiyet geçirmedin mi bu kadarcık yiyecekle bi de yoğun bir gün geçirmişsin. metabolizmayı kontrol altına almışsın valla sözünü dinletmişsin helal olsun.tebrikler. daim olsun inşallah.
dondurmayı sütlü tatlı niyetine yiyebilirsin bence bu kadar kasmana gerek yok
günaydın kızlar. her şeyin gönlünüzce olacağı aydınlık bir gün diliyorum hepinize
akşam öyle erken uydudum ki sızmışım resmen. o yüzden menümü filan yazamadım. ama inşallah bugün normal yaşantıya döneceğim.
ama merak etmeyin diyette herhangi bir aksama yok oluncada telafiye gidiliyor hemen. spora ve bol su içmeye de devam.
yazdıklarınızın takipçisiyim.
yarın büyük gün.bakalım kim ne yapmış hesap defteri çıkacak ortaya.ben de heyecanlandım.çünkü yarın ilk kez tartılacağım
ben yarın tartılıp kilomu öğrenecem ve haftaya listeye girmeye başladığımda cumadan cumaya tartılmış kilomu bildirmiş olacağım. takım kaptanımıza duyrulur.
canım yanlış yere yazıyorsun.... cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiği var üstlerde oraya yazman gerekiyor.. takımlar seni ordan davet edecek.... burdan takıma alamıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?