- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.701
Sağlıksız herşeye karşısında ondan 1.66 boya 48 kilo çok sağlıksız dersin diyen sesin geldi kulağıma sanki :):) benden neden korktun ki?
Yok canım zaten tembel kızın tekiyim.Su bile içmeye üşeniyorum kaldıki bunları pişirip içicem ohoo.böyle şeylere itimat etme canım boşver.yemeden kısmayınca hiçbir şey olmuyor.gerisi hikaye...şu zehir gibi şeyleri içip kendinize eziyet etmeyin. sağlıklı beslenmenin tadını çıkarın derim ben.
Saol canım.Amin ikimizede nazar değmesin.İnşallah çabucak şu şişkoluğu atıp balık etli hatun kategorisine ineriz yakındarakibem menü süpernazar değmesin. güzel ilerliyorsun. benide kamçılıyorsun. hadi bakalım birlikte başarıcaz bu işi...
tekrardan günaydın kızlar... leslie 2 mil le güne başladım müsli ile kahvaltı zamanı... yarın için bende durum pek iyi görünmüyor.. sabitte kalabilirsem iyi şimdilik + 200... birazdan listeyi de hazırlarım hadi son gün iyi dayanın bakim..
Canm pirinc lapasi tok tuttu sanrm hiz acikmadm cunku :) tesekkur ederm insallah daim olur :) bu arada gunaydin musmutlu gunler tatlim :)
Sağlıksız herşeye karşısında ondan 1.66 boya 48 kilo çok sağlıksız dersin diyen sesin geldi kulağıma sanki :)
Yok canım zaten tembel kızın tekiyim.Su bile içmeye üşeniyorum kaldıki bunları pişirip içicem ohoo.
Saol canım.Amin ikimizede nazar değmesin.İnşallah çabucak şu şişkoluğu atıp balık etli hatun kategorisine ineriz yakında
Haha bu kilodayken o kilolar henüz uçuk hayaller.50 leri bi göreyimde önce son kararımı aynaya bakıp işte budur dediğim kiloda kalmayı planlıyorum. Belkide okadar zayıf olmaktan hoşlanmam 57 de mezun olmak isterim.Ama hayal kurmasıda güzel :))ondan önce ben diyeyim canım ben 153 boyla hedefi 47 ye indirmeyi düşünürken eleştiri bekliyorum.. ...55 ideal bence senin içinseni kararın tabi buda ayrı..
Bn bu hafta + 400 gormustum canim yarin olmadi 3 saat yurur oyle tartinirim :)gune cok guzel basliyosun masallah :))tekrardan günaydın kızlar... leslie 2 mil le güne başladım müsli ile kahvaltı zamanı... yarın için bende durum pek iyi görünmüyor.. sabitte kalabilirsem iyi şimdilik + 200... birazdan listeyi de hazırlarım hadi son gün iyi dayanın bakim..
Ahh bu hafta takimca bisiler oldu galiba bize hepsi dolunayin sucu sanirim yarn nasil olucak bklim :):))bndede bu gun tartida fazla gordummm :)
Princ lapasi nasıl gidiyoo ikigun mu yapcann
Evett hepiciginize bol zayiflamali gunler diliyorum :) bu sabah 7 de kalktim bir corba kasigi zeytinyağı ictin sonrada 8 de yuruyuse ciktim 9 45 de evdeydim cokta iyi geldi bu ara aksatiyordum :) hazir girmisken kahvaltmida yaziyim
2 kuru kayisi 1 kaynamis yumurta acik cay 2 yudum peynir braz salatalik ve azicik domates yaninada baharatli yogurt :))
ardndanda 2 badem aldm simdi de biraz uzanip 12 de biraz daha spor yapicm insallah:) malum bugun arkadaslarm gelicek eger tiramisu yersem aksam pek bisey ymm zaten dersten 10 da çıkıyorum :)
afiyet olsun canım... bu baharatlı yoğurt yoğurt küründeki yoğurt mu?
Vaayyyy takim analizinde birinci olmuşuz takim olarak çok güzel çok mutlu oldum cidden :) ben geldim kimsecikler yok takımda yahu :))
Bn bu hafta + 400 gormustum canim yarin olmadi 3 saat yurur oyle tartinirim :)gune cok guzel basliyosun masallah :))
Ahh bu hafta takimca bisiler oldu galiba bize hepsi dolunayin sucu sanirim yarn nasil olucak bklim :)
Yok canim ben birgun uyguladim yarari oldumu anlayamadim acikcasi :/
Tesekkur ederim canim :) ve bende takimimizi cani gonulden tebrik ediyorum :)canım takım 1. oldu da sen de bireyselde 3. olduntebrikler hem sana hem takımımıza
Bnde bugun ve yarin bayagi yuruyup ole tartilcam enzandan ayni kiloda kalmaliyim) tum suclu dolunay )
Tesekkur ederim canim :) ve bende takimimizi cani gonulden tebrik ediyorum :)
Kesinlikle tek suclu dolunay benm icim rahat en azindan diyetimi bozmadm sonucta boyle olmasi gerekiormus bu hafta :))
Tesekkur ederim canim :) ve bende takimimizi cani gonulden tebrik ediyorum :)
Kesinlikle tek suclu dolunay benm icim rahat en azindan diyetimi bozmadm sonucta boyle olmasi gerekiormus bu hafta :))
ahh canim simdi soylenirmi buo kadar güvenmeyin kızlar dolunayabelki yanlış bakmışımdır hani küçük bir bahane olması açısından...
Ben dun deli gibi yedimmm)vicdan azabi cektim ama bana ders oldu bi kere tatli yiyincee amannn diyet bozuldu diyip daha cok yememk laxmmis aksami hemn telefi edilmeli sporu artirnmk gerekiyomus:))yavas yavas dersler cikararak ileriyorum:))
ahh canim simdi soylenirmi bu
Ben o konuda da rahatm tum hafta dikkat ettim yediklerime o yuzden icim rahat :) belki de vucut kendini topluyordur napalim veremedk die brakmak yok ve haklisin canim telafi yoluna gtmek lazim :)
herkese merhaba kızlar. ben geldim ama kimsecikler yok. sanırım herkesin gün içinde yoğun olduğu vakit.
bende okuldan geldim yemeğimi ocağa koydum girdim kızlarla biraz laflarım diye ama sonuç hüsran'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?