Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

rakibem tebrik ederim. beni bayağı bir sollamış gidiyorsun. yolun açık olsun ama arkandayım ona göre :))
cidden süper vermişsin sende.hep böyle devam ederiz inşallah.

Tebrik ederimmmm) bende 57 ile basladim suan kilom 55.800 hedefim 52:)msjlarimi sayamiyirum çünkü dedgim gibi bana bildirim gelmiyo alinti yaptiginizda sayfaya girince faredyorum

bende seni tebrik ederim canım.bak gayet iyi gidiyorsun arkandayım her zaman.azimle sabırla devam...

rakibem tebrik ederim. beni bayağı bir sollamış gidiyorsun. yolun açık olsun ama arkandayım ona göre :))
cidden süper vermişsin sende.hep böyle devam ederiz inşallah.

Saol tatlım ama bence şişmanne ikimizde solladı Ona yaklaşmak için koşmamız gerekiyor

Oo kusura bakma canım sayfam hep açık ama ara ara bakıyorum.Bence sen hepimizi ikiye böl.Böylesi daha avantajlı olucak.Malum ilk günler yeni olduğumuz için daha fazla verdik.

tamamdır kızlar ben hesaplamalara geçiyorum o zaman aysesu kaldı birtek heralde.. bu akşamdan itibaren pek sık giremiycem 2de de çıkmam lazım biran önce tamamlayıp kaçıyorum...

Saol tatlım ama bence şişmanne ikimizde solladı Ona yaklaşmak için koşmamız gerekiyor

bu durumda benim iki kişiyi birden geçmem gerekiyor. dolayısıyla azmimi,hızımı ikiyle çarpmam gerekiyor :) hayırlısı bakalım.hepimiz sağlıkla dilediğimiz kilolara ulaşırız inşallah

mnisa buralarda olursan haftaya listedesin geçen hafta tartılmıştın değil mi ? bu haftada bildirebilirsin.... kızlar jeof da bildirmemiş ben mi görmedim gelmedi mi ?

bu durumda benim iki kişiyi birden geçmem gerekiyor. dolayısıyla azmimi,hızımı ikiyle çarpmam gerekiyor :) hayırlısı bakalım.hepimiz sağlıkla dilediğimiz kilolara ulaşırız inşallah

Sende biliyorsunki her hafta istediğimiz kiloları veremiycez.Duraksadığımız yada kaçamak yaptığımız dönemler olucak.Bu sıralama değişip durucak çünkü yolumuz çok uzun Ama tatlı bi rekabetle gün gelicek bütün yüklerimizi atıcaz

ne güzel yazmışsın aynen katılıyorum :) evet her duraksadığımızda,nefismize yenik düştüğümüzde,azmimizi kaybettiğimizde,birbirimize bakıp motive olacağız o yüzden burdayız. iyiki varsınız valla.bu meşakketli yolda yanında seninle aynı duyguları paylaşan birilerinin olması insana güç veriyor.
dilerim her hafta giden kiloların mutluluğunu yaşarız.

Çok güzel olmuş bu yazı. Motive edici :*

Ben neden bu kadar hızlı veriyorum anlamış değilim ama bence su kaybediyorum. ödem atıyorum yani. Normalde kolay kilo verebilen bi yapım yok. Veririm ama uzun sürer.
Belki emzirdiğim içindir :/ Çok olmassa da hala emiyo kızım.

Sizleri de tebrik ederim rakibelerim :) Ama bu hafta bayrak bende

***9.takım 349.ETAP***

stubbornn(70,9/71.4/-0.5/%-0.70)
bur50(74,4/0/0/%0)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
ddanes(57/56.9/0.1/%0.18)
kalinkaselin(75.6/74.3/1.3/%1.72)
kahvelikitap(75.1/74,5/0,6/%0,80)
aysesu(64,0/63.8/0.2/%0.31)
dalin26(75,0/73.8/1.2/%1.60)
jeof(62.9/0/0/%0) bildirimde bulunmadı
dilemna(57/55.8/1.2/%1.05) yeni üye hedef 52 kilo yüzdesi ikiye bölündü
mihrimah01(92.4/89.7/2.7/%1.46) yeni üye hedef 70 kilo yüzdesi ikiye bölündü
sismanne(89/86.6/2.4/%1.35) yeni üye hedef 65 kilo yüzdesi 2ye bölündü
usagisan(90/86.7/3.3/%1.83)yeni üye hedef 57 kilo yüzdesi 2 ye bölündü

9. TAKIM ORTALAMASI :%0.8

of çok şükür bitti.. kızlar son hali listenin lütfen kotrol edin bi yanlışlık olmasın... 14 e kadar bekliyorum daha sonra paylaşıcam... çok daha iyi olabilirdi ama 2 kişinin bildirimi olmayınca düşüyor maalesef yüzdemiz.... stubborn buralardaysan sen izne ayrılmak istiyorum demeden ayıramam kafama göre, izinli yazılmak istiyorsan belirt düzeltirim listeyi... kızlar hepinizi ayrıca tek tek tebrik ederim kilocuklar çok güzel gitmiş bu hafta

Olması gereken bu mu bilmiyorum ama ben şu an 84.6ym. Orda geçen haftaki kilom yazıyor. Bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…