Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben gireli 2 hafta olmamıştı ama. ben pazartesi başlamıştım 10 gün oldu.

Bn ptesi geldim die hatirliyorum yarin ikinci cumamiz olcak uc degil tabi yanlista hatirliyo olabilirim ama eminim gibi(bnim icn sorun degil ilk haftadan bile listeye girerim sorun degilde yanlislik olmasin die duzeltme ihtiyaci duydum)

haftaya listeye girdiğinizde 3. cuma olacağını anlatmaktı niyetim.. en azından aklımdan geçen oydu evet pzt başladınız, oldukça farklı olmuş anlatım..

çok da problem değil canım ya... sadece listeye girme işi planladığım gibi gitmedi olay bu.

şimdi mihrimah bu konuyu toparlayalım artık... ben uzun süreden beri burdayım maalesef övünerek te söylemiyorum bunu, bu kadar zaman hiç liste de böyle bir sorun yaşanmadı, 1 kişi erken girmek ister diğeri girmek istemez... bende bana listedesin dedikleri anda bildirdim kilomu olay bitti... aynı anda girdiğiniz için belkide böyle oldu bilmiyorum... ben burda artık gerilmek istemiyorum, kural kural diye yırtınmak ta istemiyorum... sadece senin içinde söylemiyorum bunu baştan kuralları okudunuz kabul ettiniz tekrar tekrar başa dönmenin manası ne ? ya biz şu anda motive falan olmuyoruz geriliyoruz sadece... istediğin gibi olsun son sözüm budur artık sismanne yada usağısan da girmek istemiyorsa bildirsinler... sorun varmı deneme süresi konusunda diye sayfa sayfa kurallarıda okumaya halim yok isterseniz siz araştırın...

Ben girmek istiyorum tabi ki :) o zaman tam motive olurum diye düşüyorum.

gerilecek bir durum olduğunu sanmıyorum. ben aslında girmek istemediğimi ama kurallar girmemi gerektiriyorsa gireceğimi yazdım zaten.
sizi zor durumda bırakmak,kuralları çiğnemek gibi bir niyetim yok. bir yere dahil olmuşsam gerekeni yaparım.biz yetişkin insanlarız anlaşmakta neden bu kadar zorlandık anlamadım.

size herhangi bir sözüm yok sadece siz ilgilendiğiniz için durumu size bildirdim

haklısın bende buraya yıpranmaya değil hevesle motive olmaya giriyorum ve bakıyorum ki yazdıklarım yanlış anlaşılmış ya da yorumlanmış bu da beni üzüyor.
benim için yanlış anlaşılmaktan başka sorun yok.

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar
dilerim herkes tartıda görmek istediği rakamları görür ve o tartıdan musmutlu olarak iner

takımımıza da başarılar diliyorum. Alnımızın akıyla çıkmak ümidiyle...

evet ilk siftah benden olacak sanırım okula gitmeden tartılmam gerekiyordu bildirimde bulunmak için
başlangıç kilom 92.4,şuandaki kilom 89.7, hedef kilom 70

benimkisi 10 günlük.diğer arkadaşlarınki 1 haftalık olacak umarım haksızlık olmaz. ben kilomu bildirdim. sevgili ddanes gerisini size bırakıyorum kurallar gereği neyse onu yapın bence problem yok.

Son düzenleme:
sağlıkla emin adımlarla yürümenin ilk meyvesini bugün aldım kızlar mutluyum.dilerim aynı mutluluğu tüm takım arkadaşlarım yaşar.
hepinize gönlünüzce bir gün geçirmenizi diliyorum.şimdilik hoşçakalın.
sizin sonuçlarınızı da çok merak ediyorum

***9.takım 349.ETAP***

stubbornn(70,9/0/0/%0)
bur50(74,4/0/0/%0)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
ddanes(57/56.9/0.1/%0.18)
kalinkaselin(75.6/74.3/1.3/%1.72)
kahvelikitap(75.1/0/0/%0)
aysesu(64,0/0/0/%0)
dalin26(75,0/0/0/%)
jeof(62.9/0/0/%0)
dilemna(0/0/0/%0) yeni üye hedef ... kilosu ikiye bölündü
mihrimah01(92.4/89.7/2.7/%1.42) yeni üye hedef 70 kilosu ikiye bölündü
sismanne(0/0/0/%0) yeni üye hedef... kilosu 2ye bölündü
usagisan(0/0/0/%0)yeni üye hedef... kilosu 2 ye bölündü

9. TAKIM ORTALAMASI :%0

kızlar hesaplamalarınızı yapıp yukardan devam edebilirsiniz... herkes kendinden bir öncekinin mesajını alıntılasın karışmasın sonra..

Günaydın kızlar.Unutmadan bende kilomu bildireyim.
Başlangıç:90
Şimdi:86.7
Hedef:57

Ddanes şu kilo ikiye bölündü kısmını pek anlamadım ilk hafta hesap hatası yapmak istemiyorum bu haftalık benimkini de sen hesaplarmısın lütfen.

tamam kızlar bu hafta ben eklerim... siz bildirin de...

Tekrikler tatlım güzel kilo vermişsin Sen ben ve dilemna nın kiloları 10 günlük.Sanırım bizimkiler bu hafta 2 ye bölünecek.

Tebrik ederimmmm) bende 57 ile basladim suan kilom 55.800 hedefim 52:)msjlarimi sayamiyirum çünkü dedgim gibi bana bildirim gelmiyo alinti yaptiginizda sayfaya girince faredyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…