- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.781
Tebrikler kızlar hepiniz cok guzel kilo vermissiniz :) bendende bu haftalik bu kadar malesef :/ ama hic verememekten iyidir :)
Ben bu hafta bu kadar iyi beklemiyordum ama :):) cok mutluyummm :)
An itibariyle 84.6 olmuşummm. Nasıl hesaplanıyor?
Başlangıç kilo : 89
Geçen cuma : 86.6
Bugün : 84.6
Hedef : 65 :/
Kizlar Mrb bildirim için geldim PC bozuk 1yasindaki oğlum zehirlendi g unlerdir yoğun bakimdaydi simdi iyi çok şükür gelenedim bu sebeplerden telden yaziorum oda pek zor.neyse konusuruz gene bildirim yapip cikicam. Gecen hafta 75.0. Bu hafta 73.8 siz hesaplayin olurmu optmmm
Kizlar Mrb bildirim için geldim PC bozuk 1yasindaki oğlum zehirlendi g unlerdir yoğun bakimdaydi simdi iyi çok şükür gelenedim bu sebeplerden telden yaziorum oda pek zor.neyse konusuruz gene bildirim yapip cikicam. Gecen hafta 75.0. Bu hafta 73.8 siz hesaplayin olurmu optmmm
Günaydın kızlar.Unutmadan bende kilomu bildireyim.
Başlangıç:90
Şimdi:86.7
Hedef:57
Ddanes şu kilo ikiye bölündü kısmını pek anlamadım ilk hafta hesap hatası yapmak istemiyorum bu haftalık benimkini de sen hesaplarmısın lütfen.
Tebrik ederimmmm) bende 57 ile basladim suan kilom 55.800 hedefim 52:)msjlarimi sayamiyirum çünkü dedgim gibi bana bildirim gelmiyo alinti yaptiginizda sayfaya girince faredyorum
geçen haftakini de yazabilirsiniz güzeller geçen hafta tartıldıysanız kilonuzu bölmeme gerek yok... tam hatırlamıyorum kimler tartıldı buralarda olanlar cevap yazında ona göre düzelteyim hepsini...
Tebrikler kızlar hepiniz cok guzel kilo vermissiniz :) bendende bu haftalik bu kadar malesef :/ ama hic verememekten iyidir :)
canım 2ye bölüyorum ozaman senin için daha iyi olacak bu durumda...Bn tartilmistim yine 55.800 du bu hafta kilo vernemisim yani
Allah nazarlardan saklasın canım ne güzel kilo vermişsin öyle çok çok tebrik ederim
canım 2ye bölüyorum ozaman senin için daha iyi olacak bu durumda...
Allah nazarlardan saklasın canım ne güzel kilo vermişsin öyle çok çok tebrik ederim
Bravooooooooo)))
canım buralardasın geçen hafta tartıldınmı senin kinide ona göre hesaplıycam... acele cevap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?