- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.841
O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bundan sonrası için süper bi azim oldu benim için :*
Yolum uzun, daha 4-5 ayım var eski ben olabilmek için. Allah yardımcımız olsun :/
Herkesr slm menum
Sabah 200yogurt 2kasik yulaf 1kasik keten tohumu ile 1haslanmis yumurta bi domates
Aksam bi tabak sulu kofte(3kofte vardi birazda patates) 200 yogurt 1 bardak ligt sut
3 yesilcay 2litre su birazdan sade soda icebilirim:)) 1 saat yurudum 50 ip atlama 50 comelme 30mekik
Çok kısıtlamak iyi değil.Biyerden patlak veriyor.Can bu çekiyor iyi yapmışsın yemekle.Diyet açısından sıkıntısız bir gün geçirdim ama belim hala tam olarak iyileşmediği için hareketsizdi günüm.Düzelsemde bolbol yürüsem böyle azda yesem hiç vermemişim gibi hissediyorum
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 biber
2 dilim etimek
Öğle
Yarım tabak kıymalı pırasa
İkindi
1 fincan nescafe,biraz fıstık
Akşam
Pastırmalı,yumurtalı,ıspanak
Gece 1 elma yemeyi planlıyorum.
Kixlar oncelikle hepinizi tebrik ediyorum maşallah cok guzel kilolar gtmis :) bn bgn pek giremedm smdide fazla duramicam menumu yazip cikarim okul falan derken yoruldm hocalarada snrim bozuldu uyurum buyuk ihtimal :)
Sabah 2 kaysi 1 kaynamis yumurta ve yogurt
Ara 1 incr
Öğlen 1 avuc buyuklugnde tavuk 1 kepce corba ve yogurt
Ara 1 tiramisu bgn sonduama keske tutabilseydm kndimi
Ara 1 kivi
saat 4 te 4 kasik musli
Saat 6 da 1 adet yufkayla firinda yapilmis peynirli gul boregi (bgn borek gunu olmus sanrm )
Eve gelincede yani 9 da 2 kayisi 2 incr yrm bardak sut
Bgn cok sacma ve bol kalorili oldu ama yrn telafi edicem insallah
Spor yok su 2 litre
herkese günaydın hanımlar
bir tatil günü daha erkenden uyanmış ve kendime sinir olmuş bulunmaktayım
bende cok tebrik ederim canim hep boyle veya daha fazla gitsin insallah :))
ayyy rakibem çok mutlu oldum 2.olmana ne güzel oldu ya...tebrik ederim.devamını dilerim.bu uzun ve zorlu yolda hiiiç takılmadan önün açık gidersin inşallah. bizde usagisan ile hemen arkandayız sakın yavaşlama sollarız seni ona göre :))
canım menün güzel.sporun ondan daha güzel. senden kıskandım inşallah bende bugün mekik çekeceğim. mekik aletimi çıkardım kuytu köşelerden :) bana örnek oldun teşekkür ederim
Kizlar bu arada bir saat once 3 kasik musli yedm yola ciktim tutamayip karnimi doyurabilirim malesef yolculuga ciktim ve ben uyuyamam aksam yemegide yoktu bugun aciktim(
herkese günaydın hanımlar
bir tatil günü daha erkenden uyanmış ve kendime sinir olmuş bulunmaktayım
bende cok tebrik ederim canim hep boyle veya daha fazla gitsin insallah :))
Neden canim hayirdir ? Bn pek iyi kurtarmadm ya yolda biraz cubuk krakerle nescafe ictim biraz oncede kasarli pogcayla kakaolu sut ictim ama kahvalti niyetine saydm artik onlari oglen yermiyim bilmiyorm olmadi sadece aksam yemegi yerim artik
Teşekkür ederim kızlar, hepimiz bir an önce kurtuluruz inşallah :)
Gunaydinnnndun plates kaydi icin hocayla konustum yer yokmus o ayri sabah ac karnina(tabi bi kasik pekmez yada kayisi iki tane ye hemen kana karisan bisey bayilmamamk icin iste yapilan spor depo yaglari yakiyomusss sporunu erkne alabilirsn bu durumfa hem erknde kalkiyon )
daha önceki diyetimde yapmıştım hem sabah hem akşam yürüyüşü ama sabah yürüyüşü sanki sadece rahatlatıyor ve dinçleştiriyor zayıflamaya pek etkisi yok gibi geldi bana. birde çok yüklenince iyce üşenip tamamen sporu bırakmaktan da korkuyorum.şimdilik akşam yürüyüşüyle idare edecez. vücut biraz daha ısınırsa fikrim değişir belki
senden özendim bende mekik çektim sabah. hep böyle yaz,beni kamçıla.
bana yaptığın olumlu etkilerin için sonsuz teşekkürler sevgiciğim.
Birazcikta faydam olabilirse ne mutlu banabnde normalde coktan burakirdim diyeti ama sizler sayesinde daha cok bsglaniyorum:) ama bn neden kilo veremiyorum )
Birazcikta faydam olabilirse ne mutlu banabnde normalde coktan burakirdim diyeti ama sizler sayesinde daha cok bsglaniyorum:) ama bn neden kilo veremiyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?