Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar bu arada bir saat once 3 kasik musli yedm yola ciktim tutamayip karnimi doyurabilirim malesef yolculuga ciktim ve ben uyuyamam aksam yemegide yoktu bugun aciktim (

O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Bundan sonrası için süper bi azim oldu benim için :*

Yolum uzun, daha 4-5 ayım var eski ben olabilmek için. Allah yardımcımız olsun :/

ayyy rakibem çok mutlu oldum 2.olmana ne güzel oldu ya...tebrik ederim.devamını dilerim. bu uzun ve zorlu yolda hiiiç takılmadan önün açık gidersin inşallah. bizde usagisan ile hemen arkandayız sakın yavaşlama sollarız seni ona göre :))

Son düzenleme:

canım menün güzel.sporun ondan daha güzel. senden kıskandım inşallah bende bugün mekik çekeceğim. mekik aletimi çıkardım kuytu köşelerden :) bana örnek oldun teşekkür ederim

Son düzenleme:

geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zamanda iyileşirsin inşallah
sen bi de spor yapsan ben sana hiç yetişemem o zaman mesafeler açılır iyice :))
ayrıca kendine haksızlık etme gayet güzel kilo verdin. düşünüyorumda her 10 günde 3 kilo versek ayda 9 kg. az mı?
inşallah hızımız yavaşlamadan devam ederiz.

Son düzenleme:

sebze ağırlıklı beslenmişsin bugün ne güzel. afiyeti bal şeker olsun,kilo olmasın,şifa olsun

Son düzenleme:

Ah bu hocalar... (kendime gönderme yaptım canım) insan sinirli olunca ne yaptığını bilmiyor zaten bence buna rağmen iyi kurtarmışsın günü. afiyet olsun

herkese günaydın hanımlar
bir tatil günü daha erkenden uyanmış ve kendime sinir olmuş bulunmaktayım

Neden canim hayirdir ? Bn pek iyi kurtarmadm ya yolda biraz cubuk krakerle nescafe ictim biraz oncede kasarli pogcayla kakaolu sut ictim ama kahvalti niyetine saydm artik onlari oglen yermiyim bilmiyorm olmadi sadece aksam yemegi yerim artik

bende cok tebrik ederim canim hep boyle veya daha fazla gitsin insallah :))

Teşekkür ederim kızlar, hepimiz bir an önce kurtuluruz inşallah :)

herkese günaydın hanımlar
bir tatil günü daha erkenden uyanmış ve kendime sinir olmuş bulunmaktayım

Gunaydinnnndun plates kaydi icin hocayla konustum yer yokmus o ayri sabah ac karnina(tabi bi kasik pekmez yada kayisi iki tane ye hemen kana karisan bisey bayilmamamk icin iste yapilan spor depo yaglari yakiyomusss sporunu erkne alabilirsn bu durumfa hem erknde kalkiyon)

Neden canim hayirdir ? Bn pek iyi kurtarmadm ya yolda biraz cubuk krakerle nescafe ictim biraz oncede kasarli pogcayla kakaolu sut ictim ama kahvalti niyetine saydm artik onlari oglen yermiyim bilmiyorm olmadi sadece aksam yemegi yerim artik

alışkanlık sanırım. kendiliğimden uyanıyorum.bu tatil günüde böyle olunca sinir oluyorum.erken kalmamın tek faydası metabolizmam çalışmaya erken başlamış oluyor
afiyet olsun yediğin içtiğin hiç kafana takma diğer öğünlerde telafi edersin.sen olağan dışı durumdaymışsın bu kadarlık olur. yola çıksam bende yerdim.yoksa keyfi çıkmaz di mi :) yolculukta çubuk kraker benimde vazgeçilmezimdir

Son düzenleme:

daha önceki diyetimde yapmıştım hem sabah hem akşam yürüyüşü ama sabah yürüyüşü sanki sadece rahatlatıyor ve dinçleştiriyor zayıflamaya pek etkisi yok gibi geldi bana. birde çok yüklenince iyce üşenip tamamen sporu bırakmaktan da korkuyorum.şimdilik akşam yürüyüşüyle idare edecez. vücut biraz daha ısınırsa fikrim değişir belki
senden özendim bende mekik çektim sabah. hep böyle yaz,beni kamçıla.
bana yaptığın olumlu etkilerin için sonsuz teşekkürler sevgiciğim.

Son düzenleme:
herkes kayboldu yine.
kalkıp biraz iş yapayım bari. eşimde işten geldi yatıyor sıkıldım. iki çift laf edecek kimse yok burda

Birazcikta faydam olabilirse ne mutlu bana bnde normalde coktan burakirdim diyeti ama sizler sayesinde daha cok bsglaniyorum:) ama bn neden kilo veremiyorum)

Birazcikta faydam olabilirse ne mutlu bana bnde normalde coktan burakirdim diyeti ama sizler sayesinde daha cok bsglaniyorum:) ama bn neden kilo veremiyorum)

veriyosun ya. bu yol hepimiz için uzun ve meşakkatli o yüzden yılmak yok azimle sabırla devam. en yakın hedef senin en erken sen bitireceksin. bizim yerimizde olsan ne yapacaktın?
senin başaracağına sonsuz inanıyorum. sadece sabırlı ve relax ol. kendini bu kadar kasarsan pes eder bırakırsın. belki vücut direncin var onu kırınca takır takır gidecek kilolar. insanlar verdiği 100 gr.bile seviniyor.sense hala şikayet etmektesin.haksızlık etme kendine

Son düzenleme:

Senin sorunun kendine hafif yiycekler hazırlayamıyor oluşun canım bizler gibi.Bulduklarınla yetinmek zorunda kalıyorsun en zor iş senin Dünkü menüne bakıp patatesleri yemeseydin keşke diycektim ama sonra bu kızcağız onlarıda yemese 3 minik köfteylemi doyacak napıcak diyip caydım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…