- 4 Ocak 2014
- 488
- 17
- 98
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.041
Ve sonunda bende geldim ve baya da uzgun geldim hem bissuru konusma kacrmisim hemde anlamadim ama memlekete gittigimde yani cumartesi sabahi tartiya ciktim 77.3 gosterdi pazar 78 e ciktim anlamadm gitti sirf bu yuzden doktora cikicam biktim ben artik hep boyle oluyot 2 gunde 3 kilo ne demek yamenulerimi yazmaya yuzum hic yoktu baya ciss vardi yani ama yine disipline gectim insallah :/ su cumaya kadar hayrlisi diyorm artik...
canim bende ondan supheleniyorm aslinda cunku cuma sabahi 74.5 ciktim aksam arabaya bindik iste uyumadm zaten su falan derken ki ben 2 bardak su icsem 500 gram fazla cikarm sabah orada tartndm 77.3 cikti ki sonrasinda iki gunde de hep 2 litre su icmeme ragmen 2 kere wc ye gidebildim dun de 78 gosterdi moralimde bozuluyornaptın canım yahepsi kilo değildir olamaz böyle birşey ödemin vardır senin.. 2 gün dikkat et anlaşılır aldığın kilo..
Ve sonunda bende geldim ve baya da uzgun geldim hem bissuru konusma kacrmisim hemde anlamadim ama memlekete gittigimde yani cumartesi sabahi tartiya ciktim 77.3 gosterdi pazar 78 e ciktim anlamadm gitti sirf bu yuzden doktora cikicam biktim ben artik hep boyle oluyot 2 gunde 3 kilo ne demek yamenulerimi yazmaya yuzum hic yoktu baya ciss vardi yani ama yine disipline gectim insallah :/ su cumaya kadar hayrlisi diyorm artik...
canim bende ondan supheleniyorm aslinda cunku cuma sabahi 74.5 ciktim aksam arabaya bindik iste uyumadm zaten su falan derken ki ben 2 bardak su icsem 500 gram fazla cikarm sabah orada tartndm 77.3 cikti ki sonrasinda iki gunde de hep 2 litre su icmeme ragmen 2 kere wc ye gidebildim dun de 78 gosterdi moralimde bozuluyorama bu odemide atamiyorm ben tabi odemse
ben böyle şeylere pek itimat etmem ama merak ettimhadi kullanında görelim sonuçları..
evet canim kesinlikle haklisin eger ceza uygulamasi olacaksa bu kaptana degil tum takim uyelerine verilen bir ceza olmali sen nasil dersen benimde kabulumdur :)canım performans uyg. bakıyorsun heralde, genel alandaki püsküüt le monini yazışmalarınada bak canım oylamada karar vermeden önce... orda fikrimi paylaşmak istemedim direkt ama cidden cezayı kaptanlar almış oluyor bu durumda..
Derslerim var canim ama su iki gun caylari icerek denerm hic olmadi birde lahanayi yaparm :/yol bende de aynı etkiyi yapıyor normaldir canım, izinden döndüğümde 1 günde 1,5 kilo fark olmuştu tartıda.. atarsın onu üzerinden çok takılma, yeşil çayını iç ve dinlen... yorgunluk uykusuzluk varken gitmiyor..
Hayirdr tatlim ne kullaniyorsun konusmalarin hepsini okuyamadm ben malesefYazacm ns sonuclari)
cikarttm canim hemde baya cikarttim ve vicdan azabiyla geri dondum maleseftabiki herturlu yardima hazrim istemn yeter canim :)) haklisin tabiki yorar o kadar isle ugrasmak koly degl :)
Kutahya tatlim malesef yanlis tahmin :) szlerin neresi ? Hayr canm ya okul oncesi okuyorum ama mart ayi icn 10 adet proje odevi var baya zorluyorlar bklim :/
Ahh iyice uzuldum bak simdi desene sanada kotu ornek oldum
evet canim kesinlikle haklisin eger ceza uygulamasi olacaksa bu kaptana degil tum takim uyelerine verilen bir ceza olmali sen nasil dersen benimde kabulumdur :)
Derslerim var canim ama su iki gun caylari icerek denerm hic olmadi birde lahanayi yaparm :/
Hayirdr tatlim ne kullaniyorsun konusmalarin hepsini okuyamadm ben malesef
Uzulme tatlim bn zaten kilo veremiyom sorun nerde anlamıyorum
Yesil kahve aldim)ama uc hafta sonra baslayacm sinav zamani zaten cok kahve icerim bolece bunu denemis olurum )
Yesil kahve aldim)ama uc hafta sonra baslayacm sinav zamani zaten cok kahve icerim bolece bunu denemis olurum )
Sorun yoktur canim sadece vucudun cok inatcidir ve fazla direniyordur :)
Bende merakla sonuclarini bekliyor olacagim :) insallah ise yarar:)
e bunun sonuçları işte canımalıntı yapınca eksik kalmış... hadi oylamanı yap bakayım ders vakti
insallah canim eger carsambaya kadar veremezsem son iki gun olum diyeti yaparim :/hos geldin canım insallah en kısa sürede verirsin.su içmeyi arttırdıysan o fazlalık suda olabilir.
Bozma canim ya benim gibi olsaydn 2 gunde 3 kilo fazla cikiyorumOlabilirr kilo almadada cok inatcidir demek vermedede ole ama sinirimi bozuyo)
Inssss canim ya))))
insallah canim eger carsambaya kadar veremezsem son iki gun olum diyeti yaparim :/
Bozma canim ya benim gibi olsaydn 2 gunde 3 kilo fazla cikiyorum(
:)
insallah canim eger carsambaya kadar veremezsem son iki gun olum diyeti yaparim :/
Bozma canim ya benim gibi olsaydn 2 gunde 3 kilo fazla cikiyorum(
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?