- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.481
Sahimi 2. mi oldumHiç beklemiyordum çok sevindim Bu hafta sismanneden bayrağı kaptım bakalım haftaya kim alıcak elimden Takım 3. lüğümüz içinde tüm grubumuzu kutlarım herkes çok çabaladı
Daha önce de sormustum ama sanırım kullanan yok aramızda. Eliptik bisiklet siparisi vericem yarın. insallah ise yarar. Bebekten dolayı her zaman cıkamıyorum yürüyüse.
Bu hafta resmen hayal kırıklığıydı. insallah haftaya da böyle olmaz
Sabah 2dilim ekmek 4zeytn 2dilim lightpeynir domates
Araogun 4kayisi
Ogle semizotu yogurtla
Ara greyfurt sade soda
Ara bi yudum peynir bi tursu(cok gerkszdi
Aksam izgara balik
Gece soda
Spor yok yesilcay yok 2litre su
super menu olmus canim.Sabah 2dilim ekmek 4zeytn 2dilim lightpeynir domates
Araogun 4kayisi
Ogle semizotu yogurtla
Ara greyfurt sade soda
Ara bi yudum peynir bi tursu(cok gerkszdi
Aksam izgara balik
Gece soda
Spor yok yesilcay yok 2litre su
eliptigim yok ama cok isterdim olsun.bende kosu bandi var.Daha önce de sormustum ama sanırım kullanan yok aramızda. Eliptik bisiklet siparisi vericem yarın. insallah ise yarar. Bebekten dolayı her zaman cıkamıyorum yürüyüse.
guzek menu ama margarin tadi varsa ii olmamistir tabi. buarada tebrik ederim basarini.Menüm
Sabah;
1 dilim wasa üstü peynir domates
2 yeşil biber
Öğlen;
3 dilim salam,2 ince dilim kaşar peyniri
Akşam;
300 gram kadar hindi döner( pişman oldum resmen margarin tadı vardı )
Yeşil salata
Yarım saat yürüyüş,2 lt su.
sıra mihrimah ta canımben ondan umutluyum bu hafta hadi bakalım... bene bebek adımlarımla devam edeyim kilo vermeye
Evet bencede sıra mihrimahtaMihri canım adet döneminide atlattın haftaya bize toz yutturmanı bekliyorum ona göre
Daha önce de sormustum ama sanırım kullanan yok aramızda. Eliptik bisiklet siparisi vericem yarın. insallah ise yarar. Bebekten dolayı her zaman cıkamıyorum yürüyüse.
Menüm
Sabah;
1 dilim wasa üstü peynir domates
2 yeşil biber
Öğlen;
3 dilim salam,2 ince dilim kaşar peyniri
Akşam;
300 gram kadar hindi döner( pişman oldum resmen margarin tadı vardı )
Yeşil salata
Yarım saat yürüyüş,2 lt su.
ben de kendime rakip istiyorum kahvelikitap kalinkasalin rakip olalunmi.ben bu hafta ucmak istiyorum.esimle iddiaya girdik. hedefime ulastigim anda hediye var bana
bi arkadasimla konustum. dukan yapiodu 13 kg vermis. kisa sure tapti 2 ay diil bile arkadasi 92 mis 72 olmus. 15 tatilde kardesini baslatnis.daha ne kadar olduki. 1 ayda 8 kg vermis. ya bende bi baslayabilsem. ve irademe hakim olabilsem zaten verince kdukancilarda koruyolar kenelde cok samimi arkadasim yapti herseyden yiyo almio.
tanam canin.basladik.hadi bakalim
Tamam canim bgn basladik diyelim ozman :))
canım benim bisikletim yoktu ama koşu bandım ve mekik aletim vardı. koşu bandını aklının ucundan bile geçirme çünkü üzerinde vakit geçmek bilmiyor evde nereye koyduysam olmadı verim alamadım.çok sıkıldım. dışarda yürümek gibi değil asla. o yüzden bir arkadaşıma gönderdim. mekik aletim de kuytu bir köşeye atılmış duruyordu baktım kızlar mekik yazıyorlar menülerinde bende çıkardım şimdi onların sayesinde en azından 50 mekik çekmeye gayret ediyorum.
biliyorum senin olanağın yok ama sporu açık havada yapmak gibisi yok hem oksijenle yağların yakılması daha kolay oluyor. hemde sıkıcı olmuyor.
Ağrı kesici almışmıydın canım ne zama ağrı kesici yutsam benimkide küser gider.atlatamadım ya başladı ve durdu acaba diyetin mi etkisi oldu bilmiyorum şuan tek istediğim adetimin normale dönmesi stres yaptım iyice.
size toz yutturmak benim ne haddime rakibem. umarım umutlarınızı boşa çıkarmam. beni kamçılama konusunda hakkınızı inkar edemem. iyiki varsınız valla.
takımda işler kızıştı,rakibeler arttı. bu hafta kıyasıya bir mücadele olacak. seviniyorum böyle olunca,insan canla başla sarılıyor o zaman. hep böyle tam gaz devam edelim kızlar nolur. olumlu yönde etkileyelim birbirimizi.
hadi bakalım rakipler arasında kim kime fark atacak bu hafta. yarış başlasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?