- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.461
***9.TAKIM 350.ETAP***
stubbornn(71.4/71.2/0.2/%0.28)
ddanes(56.9/56.5/0.4/%0.70)
kalinkaselin(74.3/74/0.3/%0.40)
kahvelikitap(74,5/74,5/0/%0)sabit
aysesu(63.8/63.2/0.6/%0.94)
dalin26(73.8/0/0/%0)bildirimde bulunmadı izinli
jeof(62.9/62.4/0.5/%0.40)önceki etapta bildirimde bulunmadı kilosu 2ye bölündü
dilemna(55.8/55.6/0.2/%0.36)
mihrimah01(89.7/88.9/0.8/%0.89)
sismanne(84.6/83.9/0.7/%0.83)
usagisan(86.7/85/1.7/%1.96)
mnisa(109.4/108.1/1.3/%1.19)yeni üye hedef kilo 90
9. TAKIM ORTALAMASI %0.66
***9.TAKIM 350.ETAP***
stubbornn(71.4/0/0/%0)
ddanes(56.9/56.5/0.4/%0.70)
kalinkaselin(74.3/0/0/%0)
kahvelikitap(74,5/0/0/%0)
aysesu(63.8/0/0/%0)
dalin26(73.8/0/0/%0)
jeof(62.9/62.4/0.5/%0.40)önceki etapta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2ye bölündü
dilemna(55.8/0/0/%0)
mihrimah01(89.7/0/0/%0)
sismanne(84.6/0/0/%0)
usagisan(86.7/85/1.7/%1.96)
mnisa(109.4/0/0/%0)yeni üye hedef 90
tebrikler canım 2. oldun bireysel sıralamadasizin 3 lünün yarışı iyi sonuç veriyor galiba
Ellerine sağlık canımmm :*az vermiş halimizle bile 3. oldukellerime sağlık benimde güzel hazırlamışım listeyi azda uğraştırmıyor hani
Yarışımız güzel sonuçlar veriyor evet. Devamı da gelecek inşallah :)tebrikler canım 2. oldun bireysel sıralamadasizin 3 lünün yarışı iyi sonuç veriyor galiba
Tebrik ederim rakibeeeeeeeeemmmmm :)Sahimi 2. mi oldumHiç beklemiyordum çok sevindim Bu hafta sismanneden bayrağı kaptım bakalım haftaya kim alıcak elimden Takım 3. lüğümüz içinde tüm grubumuzu kutlarım herkes çok çabaladı
Emeğine sağlık tatlımaz vermiş halimizle bile 3. oldukellerime sağlık benimde güzel hazırlamışım listeyi azda uğraştırmıyor hani
Ellerine sağlık canımmm :*
Yarışımız güzel sonuçlar veriyor evet. Devamı da gelecek inşallah :)
Tebrik ederim rakibeeeeeeeeemmmmm :)
az vermiş halimizle bile 3. oldukellerime sağlık benimde güzel hazırlamışım listeyi azda uğraştırmıyor hani
Sahimi 2. mi oldumHiç beklemiyordum çok sevindim Bu hafta sismanneden bayrağı kaptım bakalım haftaya kim alıcak elimden Takım 3. lüğümüz içinde tüm grubumuzu kutlarım herkes çok çabaladı
Sahimi 2. mi oldumHiç beklemiyordum çok sevindim Bu hafta sismanneden bayrağı kaptım bakalım haftaya kim alıcak elimden Takım 3. lüğümüz içinde tüm grubumuzu kutlarım herkes çok çabaladı
Emeğine sağlık tatlım
Teşekkür ederim rakibemSana yaklaşmaya başladım haberin olsun gaza basmalısın bu hafta yoksa yakalıycam Rakibelerimi biraz gazlıyayım ne kadar rekabet okadar fazla kilo verme
evet ellerine sağlık. emeğin geçti
kızlar takımımızı ve rakibem usagisanı tebrik ediyorum.bravo ayakta alkışlıyorum hepinizi haftaya daha iyi sonuçlar almamız dileğiyle..
bayraklar rakibelerim arasında gidip geliyor. sağlam rakip seçmişim kendime.helal olsun.kutluyorum seni ve artarak devamını diliyorum
bayraklar rakibelerim arasında gidip geliyor. sağlam rakip seçmişim kendime.helal olsun.kutluyorum seni ve artarak devamını diliyorum
sıra mihrimah ta canımben ondan umutluyum bu hafta hadi bakalım... bene bebek adımlarımla devam edeyim kilo vermeye
Yok canm ikisindede yakin cikti gelncede burda baktm cnku ayniydi :/ insallah hepimiz istedgmz elbisenn icine girebilirz :))canım evdeki baskülle memleketteki farklı gösteriyor olabilir.hem biz sana inanıyoruz haziranda istedigin elbiseyi giyeceksin =)
Evet bende onlardan sikayetciyim :/en zor o kilolar gidiyormuş canım yapacak bişey yok devam edeceğiz diyete
Canim takimimizi tebrik ediyorum ama sana ayri kocaman tebrikler cok sevndm senn icin :))Sahimi 2. mi oldumHiç beklemiyordum çok sevindim Bu hafta sismanneden bayrağı kaptım bakalım haftaya kim alıcak elimden Takım 3. lüğümüz içinde tüm grubumuzu kutlarım herkes çok çabaladı
Canim gel ikimiz olalim diger kizlar gormiyor bile zaten :/ben de kendime rakip istiyorum kahvelikitap kalinkasalin rakip olalunmi.ben bu hafta ucmak istiyorum.esimle iddiaya girdik. hedefime ulastigim anda hediye var bana
Yok canm ikisindede yakin cikti gelncede burda baktm cnku ayniydi :/ insallah hepimiz istedgmz elbisenn icine girebilirz :))
Evet bende onlardan sikayetciyim :/
Canim takimimizi tebrik ediyorum ama sana ayri kocaman tebrikler cok sevndm senn icin :))
Canim gel ikimiz olalim diger kizlar gormiyor bile zaten :/
olalim ben varim.bakalim bu hafta kim kazanacak doyelim ozaman.
Tamam canim bgn basladik diyelim ozman :))
tanam canin.basladik.hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?