Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ağrı kesici almışmıydın canım ne zama ağrı kesici yutsam benimkide küser gider.

Bencede işler kızışsın herkes birbiriyle yarışsın Bol bol kilo verelim böylece

yok ağrı kesici almadım da grip olacak gibiydim onun için 1 tanecik ilaç içmiştim o etkiledi mi bilmiyorum. biraz nazlı çıktı galiba barışmıyor :)

kiloları verelim üzerimize yük olmasın. gitsin kilolar,çıtırlaşsın hatunlar.

Son düzenleme:
Pikniğe git bir güzel eylen ama 2 lokmacık ye bırak.Sakın cısslara elleme sonra kankan senden zayıf diye üzülüyosun

piknikte yiyerek eğlenilir ama... aç karnına tadı çıkmaz ' bence bir süre böyle yemeli içmeli etkinliklere katılma. hangi irade bu durumda sabır gösterebilir ki...

az vermiş halimizle bile 3. olduk ellerime sağlık benimde güzel hazırlamışım listeyi azda uğraştırmıyor hani
takımımı tebrik edrimseninde emeğine sağlık canım

Sahimi 2. mi oldum Hiç beklemiyordum çok sevindim Bu hafta sismanneden bayrağı kaptım bakalım haftaya kim alıcak elimden Takım 3. lüğümüz içinde tüm grubumuzu kutlarım herkes çok çabaladı
çok tebrik ederim canım

ben de kendime rakip istiyorum kahvelikitap kalinkasalin rakip olalunmi.ben bu hafta ucmak istiyorum.esimle iddiaya girdik. hedefime ulastigim anda hediye var bana
ben de rakip olabilirim ortalığı sarsar tozu dumana katarım birlikte yarışalım canım
meyvesiz dayanabilirsen yap canım

olalim ben varim.bakalim bu hafta kim kazanacak doyelim ozaman.
beni de alın kızlar aranıza

ben bu menüyü anlamadım sabah köfte nugget çikolata lokum fındık fıstık ceviz yorum yok.........

hiç bilgim yok canım

Sabah 2dilim ekmek 4zeytn 2dilim lightpeynir domates
Araogun 4kayisi
Ogle semizotu yogurtla
Ara greyfurt sade soda
Ara bi yudum peynir bi tursu(cok gerkszdi
Aksam izgara balik
Gece soda
Spor yok yesilcay yok 2litre su
maşallah menü süper olmuş

aslında menün çok güzel canım demek hindi çok yağlıydı

herkese günaydın canlar. güzel bir hafta sonu diliyorum tüm takım arkadaşlarıma :)
günaydın canım

günaydın kızlar nasılsınız eşim bugün nöbetçi benimde çok işim var ama hep buralardayım uğrayın bol bol sohbet edlim
sabah kalktım 5 mil 68 dak leslie yaptım aç karnına iyi oldu ter attım
bugün protein günüm sabah kahvaltım 1 tüm 2 beyaz yumurta dan omlet
akşam sadece salata yedim
bu arada kimse menümü görmemiş sanki dünkünü
kaçamağı kimse görmemiş kızömamış

Hoşgeldin canım.Sporunun maşallahı var Ben 3 mili açıp 2 milde pert oluyorum Bomba gibi başlamışsın yeni haftaya tebrik ederim.Bence sadece kilosu yakınlar rakip olmamalı herkes herkesin rakibi olabilir nasılsa yüzde hesabı yapılıyor.Birbirimiz kamçılayalım bol bol kilo verelim

ah canım dün listeydi oydu buydu menü kaçmıştır aradan, bende görmemişim hangi ara yazmışsın ben menümü yazmayı hepten unutmuşum birazdan hatırladığım kadarıyla yazarım artık ne bulduysam yemiştim kötü bir gündü...

Kızlar Mart geldi yaz yaklaşıyor hala tombikiz napıcaz :18: Korkmaya başladım ben bu yazıda tombik geçirmek istemiyorum

Son düzenleme:
Kızlar Mart geldi yaz yaklaşıyor hala tombikiz napıcaz :18: Korkmaya başladım ben bu yazıda tombik geçirmek istemiyorum

yaza kadar gidecek inşallah. daha ilk bahara bugün girdik. yaza çok var. ayrıca insan yazın daha kolay kilo veriyor.
tombiklikten balık etliye terfi edeceğiz inşallah. umutsuzluk yok rakibem

yaza kadar gidecek inşallah. daha ilk bahara bugün girdik. yaza çok var. ayrıca insan yazın daha kolay kilo veriyor.
tombiklikten balık etliye terfi edeceğiz inşallah. umutsuzluk yok rakibem
Ben İzmirde yaşıyorum buraya yaz çok çabuk geliyor Şubatta rahattım ama Mart girince tırstım
Ama Mart kapıdan baktırır kazma küre yaktırır derler değilmi? Nisan a kadar bolbol kilo verelim bari

Ben İzmirde yaşıyorum buraya yaz çok çabuk geliyor Şubatta rahattım ama Mart girince tırstım
Ama Mart kapıdan baktırır kazma küre yaktırır derler değilmi? Nisan a kadar bolbol kilo verelim bari

bende Mersindeyim canım.iklimlerimiz arasında fark yoktur. her mevsim sıcak buralar. deniz severler mayısta sezonu açar burda. ama o zamana koskoca 3 ay var biz o zamana ufacık tefecik oluruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…