- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.641
SBah 200gram yogurt sade soda
Kahvalti has.yumrtA bi kk lght peynr 4zeytn bi domates
Ara 200grm yogurt greyfrt
Ara bi kk peynr bikac havuc tursusu attim agzima
Aksam bi kepce yeslfasulye mezesi bi krpce ali nazik(yogrtlu tavuk adi o olsa gerk)
Spor yok yeme islemi an itibariyle bitti
Saol canim:)begenmene sevndmtam diyet menüsü olmuş. bundan iyisi şamda kayısı.
SBah 200gram yogurt sade soda
Kahvalti has.yumrtA bi kk lght peynr 4zeytn bi domates
Ara 200grm yogurt greyfrt
Ara bi kk peynr bikac havuc tursusu attim agzima
Aksam bi kepce yeslfasulye mezesi bi krpce ali nazik(yogrtlu tavuk adi o olsa gerk)
Spor yok yeme islemi an itibariyle bitti
menüler yazılıyor ufak ufak ee bari bende eksik kalmayayım bende yazayım
evde eşimle birlikte olupta kendime hakim olabilmenin gururuyla yazıyorum
SABAH-ÖĞLEN
1.5 kızarmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 tutam nane
2 dilim kepek ekmeği
ARA
1 elma
1 kivi
2.5 litre su + 3 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
10 km yüründü
Dünkü gofretin bedeli bugün ödendi 
canım senin menünde cok iyi tursu hariçtuz su tutar ödem yapar vücudunda
kızlar su konusunda bişey soracam ne kadar cok içsek okadar iyi diyoruzda bunun bir limiti varmı 2.5 litre içtim rahatsız etti sanki beni.idealim 1.5 litre sanırım oda azdır diye zorladım .devam edeyimmi sizce 2.5 a
kızlar su konusunda bişey soracam ne kadar cok içsek okadar iyi diyoruzda bunun bir limiti varmı 2.5 litre içtim rahatsız etti sanki beni.idealim 1.5 litre sanırım oda azdır diye zorladım .devam edeyimmi sizce 2.5 a
menüler yazılıyor ufak ufak ee bari bende eksik kalmayayım bende yazayım
evde eşimle birlikte olupta kendime hakim olabilmenin gururuyla yazıyorum
SABAH-ÖĞLEN
1.5 kızarmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 tutam nane
2 dilim kepek ekmeği
ARA
1 elma
1 kivi
2.5 litre su + 3 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
10 km yüründü
Dünkü gofretin bedeli bugün ödendi 
Canım menünü anlamadım.Sabah öğlen derken brançmı yaptın yoksa sabahkilerin aynını öğlende demi yedin.Birde kızarmış yumurta derken yağda yumurtayımı kastettin ?
olsun bugün de dinlen bir şeycik olmaz.benden izinlisin :) çimçim karides?? menü fevkaledenin fevkinde olmuş tebrikler azimle ilerliyorsun rakibemSabah;
2 dilim etimek
2 dilim peynir
1 domates
2 yeşil biber
Öğlen;
Yarım dilim peynir
Biraz badem
Akşam;
Terayağında çimçim karides
Yeşil salata
Yürüyüş yok sağnak yağış vardı.Suda içemedim pek
Evet hatırlıyorum geçen haftada yağda yumurta yemiştin hatta 3 dilimde ekmeğin vardı.Yağda yumurtayada ekmeğede karşı değilim ama keşke ikisini bir yemesen.sabah ile öğlen bir oldu kahvaltıyı geç yaptım sosyete dilinde branch diyorlar :)
evet hafta sonu kahvaltımda ara sıra yumurta pişirim şeklimi değiştiriyorum yağda kızardı
Daha başlayalı kaç gün olduki dinlenme vaktim gelsinolsun bugün de dinlen bir şeycik olmaz.benden izinlisin :) çimçim karides?? menü fevkaledenin fevkinde olmuş tebrikler azimle ilerliyorsun rakibem
Evet hatırlıyorum geçen haftada yağda yumurta yemiştin hatta 3 dilimde ekmeğin vardı.Yağda yumurtayada ekmeğede karşı değilim ama keşke ikisini bir yemesen.
Daha başlayalı kaç gün olduki dinlenme vaktim gelsinÜstelik yarın sabah babamı doktora götürücem yarında güme gider kesin Çimçim karides hani şu minik olanlar.Ömrimde ilk defa karides yedim eskiden ıyyk böcük onlar derdim şimdi herşeyin tadını merak ediyorum
Kilonun yüzde 5 i kadar için diyolar ama nerde içemiyorumBu hesaba göre benim 4.25 lt su içmem lazım
2ltre yap bnce
tavsiyeni dikkate alıcam rakibem de neden yumurta ve ekmek yanyana olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?