- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.661
benmde 3 küsür içmem lazım buna göre burnumdan geliyor resmen zormuş bu susamadan su içmek =((bide baskülde oynuyor cok =) canım sıkıldı su içip tartılınca
Yoo yanlış anladın.Yumurtayla ekmek yanyana olmaz demedim.Yağda pişirilmişle ekmek yanyana olmuyor.Daha doğrusu yağ ve ekmek yanyana hiç ama hiç olmuyor.Yumurta haşlanmış yada teflon tavada yağsız pişmiş olsa olurdu.Yada yumurtaları çatalla yiyip ekmek yemeseydin.
Haşlanmışıda çok masum sayılmaz sarısında biraz yağ var etlerdede yağ var ondan öyle yazıyolar yanlış sayılmaz ama okadar sıkmamızın alemi yok bence.2 gram eksik vericez diye kahvaltıda yumurta keyfidemi yapmıycaz canım.sen öyle diyince ufak çaplı bir araştırma yaptım orda öyle diyordu. bende hatta normal kahvaltıda da haşlanmış yumurtayla etimek yiyorum yanlış yapıyorum demek ki dedim.
Haşlanmışıda çok masum sayılmaz sarısında biraz yağ var etlerdede yağ var ondan öyle yazıyolar yanlış sayılmaz ama okadar sıkmamızın alemi yok bence.2 gram eksik vericez diye kahvaltıda yumurta keyfidemi yapmıycaz canım.
Merhaba hanımlar,
Bugün ilk kacamağı yaptım. Ama öyle böyle değil. Neden yaptım onu da bilmiyorum. Ama mutsuzum. Sakın siz yapmayın. inanın çok mutsuz ediyor insanı.
Bunu neden mi yazıyorum. Uyarıları almak için, kendime gelmek için.
Neyse.
Sabah:
1 haslanms yumurta
2 dlm kpk ekmk
Domates
Peynr
Maydanoz
öğle;
Mıhlama (varan 1)
2 dlm kpk ekmek
Aksam;
1 tabak dolusu lahana sarma (varan 2)
1 dlm kpk ekmek
Yogurt
Berbat bi gün.
Tekrar motive olmalıyımm.
Yardım
canım keşke aksamı hiç yemeseydin ve her öğünde ekmek yemen cok yanlış mutlaka telafi etmelisin yarın.regl olman yakınsa iştahın ondan açılmış olabilir.
Merhaba hanımlar,
Bugün ilk kacamağı yaptım. Ama öyle böyle değil. Neden yaptım onu da bilmiyorum. Ama mutsuzum. Sakın siz yapmayın. inanın çok mutsuz ediyor insanı.
Neyse.
Sabah:
1 haslanms yumurta
2 dlm kpk ekmk
Domates
Peynr
Maydanoz
öğle;
Mıhlama (varan 1)
2 dlm kpk ekmek
Aksam;
1 dlm kpk ekmek
Yogurt
Berbat bi gün.
Yardım
Merhaba hanımlar,
Neyse.
Sabah:
1 haslanms yumurta
2 dlm kpk ekmk
Domates
Peynr
Maydanoz
öğle;
Mıhlama (varan 1)
2 dlm kpk ekmek
Aksam;
1 dlm kpk ekmek
Yogurt
Berbat bi gün.
Yardım
mıhlamayı bende çok severim rakibem nerelisinki? karadenizde yapılır genellikle.kahvaltıların vazgeçilmezidir. afiyet olsun,bebişine süt olsun,aman kilo olmasın :)
Açıkçası ben daha önce hiç yememiştim. Tv izlerken eşimle tvde gördk. Birden yerken bulduk kendimizi :/ bol bol süt olsun insallah
Amin canım. Sagolasın. Bunu kendime bi şekilde ödeticem artıkHerkesin gözünün döndüğü günler olabilir.Bigüncükle kalıp nazar boncuğun olsun rakibem
merhaba arkadisler
bugun ugrayamadim.
cocuklari disari cikarrtik peskerinde kos kos yorulduk.firsatim olmadi girmeye.
nabersiniz bakalim.
menuler nasil cislar varmi.
bende yazayim hemen.menumu.
bu sabah gec kalktik ve haftasonlari benim kahvaltim cesitli oluo biraz cunku haftaici yetistiremiorum yavan gecio.
kahvalti.
1 diyet etimek
1 haslenmis yumurta
2 cherry domates
biraz biber biraz maydonoz
2 burgu oeynir
3 yesil zeytin 2 siyah zeytin
4 parca sucuk
ogle: o da gec oldu biraz
5 izgara sucuk
coban salata
1 dilim izgara domates 1 izgara biber
ayran
ara: vanilyali milkshake ( malesef bugunun cisi )
aksam : yok
bi elma yicem yatmadan
spor: cok yoruldum ama en azindan sporsuz yatmamak icin 2 mil leslie ve 12 dk kadar kalca hareketi yapicam bi seriye basladim.
merhaba arkadaslar, cok damdan duser gibi oldu kusura bakmayin biliyorum. Bir yasinda bir bebegim var, kilo veriyorum agustosdan buyana 13,5 kilo verdim. Biraz duzensiz oldu 3-4 gundur de adam gibi toparlanmak istedigim icin yaziyorum yediklerimi. Hergun menu vermek istiyorum hazirim yani o konuda defter bile tutmaya basladim. Sizinle devam etmem mumkun mu acaba? Kurallar nasil isliyor?Hala ilk sayfadaki gibi mi? CEvap verirseniz sevinirim.Simdiden herkese kolay gelsin yaglar gitsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?