- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.681
iyi geceler kızlar hastayım maalesef bütün gün yattım... yarına inşallah düzelirim bakalım... menü falan bu günde olmadıbu üstümdeki ağırlıkta bundan mış heralde... yatıyorum şimdide bi selam vereyim dedim.. görüşrüz
Canım başvurular aşağıda linkiyi verdiğim sayfaya yapılıyor.Sonra gruplardan biri seni davet ediyor öyle katılıyorsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=71509
merhaba arkadisler
bugun ugrayamadim.
cocuklari disari cikarrtik peskerinde kos kos yorulduk.firsatim olmadi girmeye.
nabersiniz bakalim.
menuler nasil cislar varmi.
bende yazayim hemen.menumu.
bu sabah gec kalktik ve haftasonlari benim kahvaltim cesitli oluo biraz cunku haftaici yetistiremiorum yavan gecio.
kahvalti.
1 diyet etimek
1 haslenmis yumurta
2 cherry domates
biraz biber biraz maydonoz
2 burgu oeynir
3 yesil zeytin 2 siyah zeytin
4 parca sucuk
ogle: o da gec oldu biraz
5 izgara sucuk
coban salata
1 dilim izgara domates 1 izgara biber
ayran
ara: vanilyali milkshake ( malesef bugunun cisi )
aksam : yok
bi elma yicem yatmadan
spor: cok yoruldum ama en azindan sporsuz yatmamak icin 2 mil leslie ve 12 dk kadar kalca hareketi yapicam bi seriye basladim.
iyi geceler kızlar hastayım maalesef bütün gün yattım... yarına inşallah düzelirim bakalım... menü falan bu günde olmadıbu üstümdeki ağırlıkta bundan mış heralde... yatıyorum şimdide bi selam vereyim dedim.. görüşrüz
gecmiş olsun canımiyi geceler kızlar hastayım maalesef bütün gün yattım... yarına inşallah düzelirim bakalım... menü falan bu günde olmadıbu üstümdeki ağırlıkta bundan mış heralde... yatıyorum şimdide bi selam vereyim dedim.. görüşrüz
takımın sabah kuşundan herkese kocaman günaydın :)
hiç kaçamaksız,güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
herkese kolay gelsin :)
ortayı bulalım bencede en iyisi şimdilik iki yapmak =)
takımın sabah kuşundan herkese kocaman günaydın :)
canım geçmiş olsun oglunun saglıgı herseyden önemli.spora yeniden başlayınca düzene girersin.kilo aldığını sanmıyorum hastane temizlik telaş vs derken insan yemek yemeyi unutuyor.hosgeldin tekrardan
hoş geldin . geçmiş olsun oğluna canım sağlık ve çocukalrımız herşeyden önemli. kaparsın açığını bişi olmaz. grup içi yarışlarımız var. bu hafta daha da coşucaz.
demk İzmirlisin. bende ege üniversitesi emzunuyum. 5 yıl ailemle orda yaşadık. izmir çok severimm. ve tayin siteyip geleiliriz. öle fikirlerde var ama
çok güzel menü canım.
bu arda iyi getirdin aklıma hellim peynirini süper bende alauım
bu kada kendini züme
oakadar züecek kadar bir cıs değil bence
ve orda babalar gibi duran 8 km bir yürüyüş var
nasıl yapıosun ya. dıaşrdamı
günaydın canımtakımın sabah kuşundan herkese kocaman günaydın :)
günaydın canım 1 küçük kutu süt alıp içseydin keşkegünaydınlar herkese =)=)=) kahvaltı yapmadım işe gec kaldım o yüzden yürüyemedimde .kuru kuru cay içiyorum kurumda:2::2::2::2:
saolun kızlarrr
sıtede sorunmu var sızede oldumu guvenlık bılmem nesı sebebıyle gırıs yapamadım bır turlu esım cozdu sorunu hıc olmazdı bole
ıns almamısımdır reglım gecıktı stres ten olsa gerek hala beklıyorum ıyıcede odem yapmısımdır sımdı tartıya cıkmaya korkuyorum
oluyo bazen canım regl ben de oldun ve tartıya çıkamadımgunaydın bu arada.
çok güzel olmuş o cısda olmasaymışmerhaba arkadisler
bugun ugrayamadim.
cocuklari disari cikarrtik peskerinde kos kos yorulduk.firsatim olmadi girmeye.
nabersiniz bakalim.
menuler nasil cislar varmi.
bende yazayim hemen.menumu.
bu sabah gec kalktik ve haftasonlari benim kahvaltim cesitli oluo biraz cunku haftaici yetistiremiorum yavan gecio.
kahvalti.
1 diyet etimek
1 haslenmis yumurta
2 cherry domates
biraz biber biraz maydonoz
2 burgu oeynir
3 yesil zeytin 2 siyah zeytin
4 parca sucuk
ogle: o da gec oldu biraz
5 izgara sucuk
coban salata
1 dilim izgara domates 1 izgara biber
ayran
ara: vanilyali milkshake ( malesef bugunun cisi )
aksam : yok
bi elma yicem yatmadan
spor: cok yoruldum ama en azindan sporsuz yatmamak icin 2 mil leslie ve 12 dk kadar kalca hareketi yapicam bi seriye basladim.
maşallah spora bakdun sporumu da yazamamistim. dun 22 dk zumba yaptim.
12 dk falan kalca bacak hareketi yaptim
kolay gelsin canımkizlar herkeze iyi geceler.
yarin cok dersim var ve novetciyim.malesef
geçmiş olsun canım iyileş verirsin kilolarıiyi geceler kızlar hastayım maalesef bütün gün yattım... yarına inşallah düzelirim bakalım... menü falan bu günde olmadıbu üstümdeki ağırlıkta bundan mış heralde... yatıyorum şimdide bi selam vereyim dedim.. görüşrüz
Merhaba hanımlar,
Bugün ilk kacamağı yaptım. Ama öyle böyle değil. Neden yaptım onu da bilmiyorum. Ama mutsuzum. Sakın siz yapmayın. inanın çok mutsuz ediyor insanı.
Bunu neden mi yazıyorum. Uyarıları almak için, kendime gelmek için.
Neyse.
Sabah:
1 haslanms yumurta
2 dlm kpk ekmk
Domates
Peynr
Maydanoz
öğle;
Mıhlama (varan 1)
2 dlm kpk ekmek
Aksam;
1 tabak dolusu lahana sarma (varan 2)
1 dlm kpk ekmek
Yogurt
Berbat bi gün.
Tekrar motive olmalıyımm.
Yardım
günaydın canım=)gunaydın bu arada.
canım masallah sabah cok erken baslamıssın temizlige bence spor yerine gecer 2.5 saat hiç az diilgünaydın kızlar netin parası bitmiş yatırdım geldim nasılsınız bugün spor yapmadım ama sabahdan beri 2 saat5 temizlik yaptım
sizler nasılsınız
kimsecikler ytok burada şimdi çamaşırları asıyım sonrada yeşil çay içip 1 saat spor yapıyım
ders kitaplarını da aldım başlamam lazım artık
ortayı bulalım bencede en iyisi şimdilik iki yapmak =)
günaydın canım
günaydın canım 1 küçük kutu süt alıp içseydin keşke
oluyo bazen canım regl ben de oldun ve tartıya çıkamadım
günaydınlar herkese =)=)=) kahvaltı yapmadım işe gec kaldım o yüzden yürüyemedimde .kuru kuru cay içiyorum kurumda:2::2::2::2:
Gunaydin citir hatunlarr:))hepnz iyisinizdir ins bnde bugun okulu ektim babam bisikletimi yollamis almaya gidiyorummmm:)) eskisehir bisijlet grubunada uye oldm yemek disinda baska seylerle ugrasmaliyim diye dusundum plates hicasylada konustum sinavm bitince baslayacam)17gun icnde kilo almasam yeter sinavm bitsin yeter:))
Yanlis alinti yaptim jeif kusura bakma
Cantamda herzaman kuru kayisi kuru uzum ya da diyet biskuvi var:)of cok mu oburum ne)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?