Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendine iyi bak tatlım çabucak iyileş.İnsan hastayken ne bulduysa onu yiyor menü düşüncek hali olmuyor sen dinlenmene bak sadece.

milshake akşam öğünüyle telafi edilmiş zaten.diğer öğünlerde olması gerektiği gibi.tebrikler.

çok geçmiş olsun. bir an önce iyileşip aramıza dönmeni bekliyoruz. önce sağlık şu durumda diyet 2.planda o yüzden dert etme uyamadım diye :))

takımın sabah kuşundan herkese kocaman günaydın :)
hiç kaçamaksız,güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
herkese kolay gelsin :)

gecmiş olsun canım

günaydınnnnnn

günaydınlar herkese =)=)=) kahvaltı yapmadım işe gec kaldım o yüzden yürüyemedimde .kuru kuru cay içiyorum kurumda:2::2::2::2:

canım geçmiş olsun oglunun saglıgı herseyden önemli.spora yeniden başlayınca düzene girersin.kilo aldığını sanmıyorum hastane temizlik telaş vs derken insan yemek yemeyi unutuyor.hosgeldin tekrardan

saolun kızlarrr

sıtede sorunmu var sızede oldumu guvenlık bılmem nesı sebebıyle gırıs yapamadım bır turlu esım cozdu sorunu hıc olmazdı bole

ıns almamısımdır reglım gecıktı stres ten olsa gerek hala beklıyorum ıyıcede odem yapmısımdır sımdı tartıya cıkmaya korkuyorum

günaydın kızlar netin parası bitmiş yatırdım geldim nasılsınız bugün spor yapmadım ama sabahdan beri 2 saat5 temizlik yaptım
sizler nasılsınız

günaydın canım

günaydınlar herkese =)=)=) kahvaltı yapmadım işe gec kaldım o yüzden yürüyemedimde .kuru kuru cay içiyorum kurumda:2::2::2::2:
günaydın canım 1 küçük kutu süt alıp içseydin keşke

gunaydın bu arada.
oluyo bazen canım regl ben de oldun ve tartıya çıkamadım

çok güzel olmuş o cısda olmasaymış

dun sporumu da yazamamistim. dun 22 dk zumba yaptim.
12 dk falan kalca bacak hareketi yaptim
maşallah spora bak

kizlar herkeze iyi geceler.
yarin cok dersim var ve novetciyim.malesef
kolay gelsin canım

geçmiş olsun canım iyileş verirsin kiloları

olmuş artık sıkma canını gel bu hafta birlikte motive olarak zayıflayalım yarışalım

kimsecikler ytok burada şimdi çamaşırları asıyım sonrada yeşil çay içip 1 saat spor yapıyım
ders kitaplarını da aldım başlamam lazım artık

gunaydın bu arada.
günaydın canım=)
günaydın kızlar netin parası bitmiş yatırdım geldim nasılsınız bugün spor yapmadım ama sabahdan beri 2 saat5 temizlik yaptım
sizler nasılsınız
canım masallah sabah cok erken baslamıssın temizlige bence spor yerine gecer 2.5 saat hiç az diil
kimsecikler ytok burada şimdi çamaşırları asıyım sonrada yeşil çay içip 1 saat spor yapıyım
ders kitaplarını da aldım başlamam lazım artık

kız okadar temizlik üzerine bir saat spormu=)masallah.kilolarımız cok yakın.bi iddalasmıstık ama sonra araya zaman girdi istersen bu cumaya kadar zorlayalım =)iyi calısmalar bu arada

ortayı bulalım bencede en iyisi şimdilik iki yapmak =)

Gunaydin citir hatunlarr:))hepnz iyisinizdir ins bnde bugun okulu ektim babam bisikletimi yollamis almaya gidiyorummmm:)) eskisehir bisijlet grubunada uye oldm yemek disinda baska seylerle ugrasmaliyim diye dusundum plates hicasylada konustum sinavm bitince baslayacam)17gun icnde kilo almasam yeter sinavm bitsin yeter:))
Yanlis alinti yaptim jeif kusura bakma

Son düzenleme:

yok canım ne demek=) bende konyada yasıyorum bisiklet yolları bile mevcutta daha burda bisiklet kullanan bayana rastlamadım =)

Cantamda herzaman kuru kayisi kuru uzum ya da diyet biskuvi var:)of cok mu oburum ne)

yok tatlım ne oburlugu.kuru kayısı hem bagırsak düzenler hem kan sekeri düşse iyi gelir sen tıpcısın hepimizden iyi bilirsin.diyet biskivü bende cok yiyordum grupta bir arkadasımız yazdı unuttum suan onunda kalorisi fazla diye ondanda vazgectim.cok nadir su eti formun tahta gbi olan bisküvilerinden alıyorum kurumda suan herkes yemege gitti abiler yeter öleceksin diyor ama dayanıyorum.bugün orman kebabı cıkmıs =/=43:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…