- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.821
hoşgelmişsin rakibem. gün boyu göremedim seni yokluğun çok belliydi.umarım her şey yolundadır.
yemek gönderelim sana ayıp ettin sen iste yeter ki...
menünde bomboş geçmiş yine.yoğunluğuna rağmen yürüyüşte yapmışsın. sen götürüyosun bu işihelal olsun,kim tutar seni :))
canım zaten adetim belkide ondan. Başım öle ağrıoki ama yinede sporumu yaptım bugün.
gayet güzel. Akşamı öle geçiştirme bence aa şekerim
ayy teşekkür ederim. Dikkatetmey çalışıorum. Akıllandımmı yoksa yaza az kaldı ondan mı bilmiorum
ahh cnaım ya yakın olsak bizdede hepa rtıyo ayzık yiyen yok
kızlarıma yapmadığım kalmıo ama ahh yiyyen nerde
nerdeyse hiçbişi yememişsin
Canim baya hafif olmus ama dikkat et uzmanlar gnde en az 1200 kalori alinsin diyorlar :) gerci ben uyuyormym oda mechul :/Kizlar bnde kendime bi diyet listesi yaptim 18 gun boyunca uyacam:))
Sabah birgun musli bign normal kahvalti
ara meyve yada yogurt yada sut yada kefir
Ogle salata ve yogurt
Ara ayni
Aksam corba ve salata
Ara yine ayni
Normalde son arayi yapmayacaktm ama sinav var gece gec uyuyacagim icn yapmaya karar verdm
Sut urunleri light meyvelerde muz ve şekerli olanlar haric
ve gunde bir yada iki sade soda
Vee bukez tum samimiyetimle söylüyorum cisssss yokk:)))
deneyecem canım tesekkürler =) evet malesef tekken canım bişe yapmak istemiyor yemek yapmaya kalksam hep fazla oluyor sıkılıyorum.arkadaslarla dısarda yerdim diyetten önce onuda bıraktım.tek iyi yanı ne alırsam o var evde istesemde bazı seyleri yemiyorum artık.annemler falan yanımda olsa kesin coktan bozmustum diyeti.
deneyecem canım tesekkürler =) evet malesef tekken canım bişe yapmak istemiyor yemek yapmaya kalksam hep fazla oluyor sıkılıyorum.arkadaslarla dısarda yerdim diyetten önce onuda bıraktım.tek iyi yanı ne alırsam o var evde istesemde bazı seyleri yemiyorum artık.annemler falan yanımda olsa kesin coktan bozmustum diyeti.
Ddanes nerde yaşıyorsun canım sen brokoli karnıbahar bulunmuyormu yani orda
Mihrimah seni seviyorumBöyle dikkatli menüler yaptığın için 8-10 km yürüdüğün için 100 mekik çektiğin için velhasıl bu kadar sıkı bi rakibem olduğu için seviyorum seni Bana kızım sen yal gelip yatarken, kanepede yayılıp çerezler atıştırıp totonu büyütürken rakiben uzakara fark atacak sana diyor iç sesim gaz veriyor devamlı çünkü
zaten başarılı bi diyet yapmak sosyal hayattan kopmadan herşeyden azıcık azıcık yemekten geçiyo
ama çevrede çok önemli destek olacaklarına sürekli köstek oluyolar malesef
bide bu bizim topluma özgü sanırım
illa ye ye ye ye ye diye ısrar eder baskı yapar hatta iş tehdite kadar gider yani:)
gider valla. fazla ısrar her zaman beni kızdırır. insanları kendi kararına bırakmak gerekli. ama bunu hangi birine anlatacaksın.
fazla anaç bir toplumuz galiba :))
ağrı nın bir ilçesindeyim canım zorunlu hizmet... herzaman bulunmuyor dersem yalan olur arada geliyortam kış döneminde sebze olarak hiçbirşey bulamıyordum şimdi yine iyi... bu gün de şanslı günümdeymişim zaten brokoli ıspanak kabak hatta kereviz buldum 4 gündür eşime brokoli bul diyorum yoktu bu gün gelmiş manavın birine
Canım bende sadece kendime özel sebze yemekleri pişiriyorum.Az alırsan pişen yemek çabucak bitiyor sıkmıyor.Sebzelerden yarımşar kilocuk semizotu falan tek bir demet pişiriyorum.En fazla 2 tabak yemeğim olur.Arada sırada da olsa yemek yapmayıda dene bence.
Sorun yok canım babamı hastaneye kontrole götürmüştüm.Dönüncede yokluğumda biriken işleri hallettim ondan gelemedim.Aslında geldim konuşmaları okudum ama kendimi tutup bişey yazmadım bişicik yazayım kaçayım olmuyor malesef kendimi kaptırıyorum işler kalıyorAh ah az yemiş gibi görünüyorum ama o çerezler yokmu o çerezler.Acıktıkça avuç avuç yer oldum.Geceleri menümü yazdıktan sonra yediklerimi göremiyorsun tabi:18:Kaldırayım onları bari tartı gününe kadar yasak olsunlar bana
ağrı nın bir ilçesindeyim canım zorunlu hizmet... herzaman bulunmuyor dersem yalan olur arada geliyortam kış döneminde sebze olarak hiçbirşey bulamıyordum şimdi yine iyi... bu gün de şanslı günümdeymişim zaten brokoli ıspanak kabak hatta kereviz buldum 4 gündür eşime brokoli bul diyorum yoktu bu gün gelmiş manavın birine
Ağrımı inanmıyorum ben İzmir de bile donuyorum orası nasıldır kimbilir :18:Ah ah demek sende zor şartlarda diyet yapmaya uğraşıyorsun takdir ettim seni yeniden
Canım bende sadece kendime özel sebze yemekleri pişiriyorum.Az alırsan pişen yemek çabucak bitiyor sıkmıyor.Sebzelerden yarımşar kilocuk semizotu falan tek bir demet pişiriyorum.En fazla 2 tabak yemeğim olur.Arada sırada da olsa yemek yapmayıda dene bence.
vazgeçin kızlar bu çerden cidden ya... azla bıramamıyorsanız benim gibi sağlıklı yağ alıcaz derken daha zararı oluyor bize... birde şu cıssları artık belitmesek mi diyorum durduk yerde aklımıza getiriyoruz sanki( benim baklava gibi) bende dün gece aklıma düştü burda görünce eşim badem almış yedimartık sadece cıss yazıp yanına kalorisi ni yazsak nasıl olur ne dersiniz ?
afiyet olsun canım =)bulabilmene sevindim
sağol canım iyi oldu valla ne yapıcam akşama diye kara kara düşünüyordum
Canm benim dersim 5 te faln basliyor genelde oglen yemek yeyince acikmiyorum okulda da fastfood dan baska birsey olmuyor die musli yeyip gidiyorum okuldan da 20 ciknca agr bisey yemiyorum boyle idare etmeye calisiyorum malesef :/
Canim baya hafif olmus ama dikkat et uzmanlar gnde en az 1200 kalori alinsin diyorlar :) gerci ben uyuyormym oda mechul :/
Ayni sorun bende de var evde tek kalnca yemek yapilamiyor malesef cunku yemek yaptnmi 3 gun gidiyor insanda ayni yemekten sikiliyor :/ bnde hep hazir kofte falan tuketiyorum eve de cisslardan almiyorm hic oylelikle gidiyor diyet yoksa ailmn yanina gttm mi bozulma riski cok fazla oluyor :/
tam diyecektim.neyseki agri ilcdsi oldugunu anladim okuyunca. bilirim doguda taze sebze bulmak cok zordur buldugun da pek biseye benzemio. iki sene hakkaride yasamis buri olarak bilirim.ay geçen hafta bişey oldu yazmayacaktım ama soğuk deyince aklıma düştü yazayım:
hava güzel diye( muhtemelen 3-4 derece) piknik yapmaya karar verdik komşularla, çocukların okul izinliydi geçen çarşamba birde heveslendiler dışarı çıkcaz diyeçayımızı demledik pişi kızarttım ( yapma sebebim), mercimek köftesi falan... öğlen oldu hava bulutlanır gibi olunca biz ne yapsak diye düşünürken kar yağdı ya yağmur bile değil biranda güneşli havamız lapa lapa kara döndü... öyle bir iklimdeyim işte gerisini siz anlayın... e evde oturduk yine kös kös
kiyamam ya. fast fiod yemecsen bosver canim.iyi yapiosunCanm benim dersim 5 te faln basliyor genelde oglen yemek yeyince acikmiyorum okulda da fastfood dan baska birsey olmuyor die musli yeyip gidiyorum okuldan da 20 ciknca agr bisey yemiyorum boyle idare etmeye calisiyorum malesef :/
Canim baya hafif olmus ama dikkat et uzmanlar gnde en az 1200 kalori alinsin diyorlar :) gerci ben uyuyormym oda mechul :/
Ayni sorun bende de var evde tek kalnca yemek yapilamiyor malesef cunku yemek yaptnmi 3 gun gidiyor insanda ayni yemekten sikiliyor :/ bnde hep hazir kofte falan tuketiyorum eve de cisslardan almiyorm hic oylelikle gidiyor diyet yoksa ailmn yanina gttm mi bozulma riski cok fazla oluyor :/
bence ii olur yapabiliriz.vazgeçin kızlar bu çerden cidden ya... azla bıramamıyorsanız benim gibi sağlıklı yağ alıcaz derken daha zararı oluyor bize... birde şu cıssları artık belitmesek mi diyorum durduk yerde aklımıza getiriyoruz sanki( benim baklava gibi) bende dün gece aklıma düştü burda görünce eşim badem almış yedimartık sadece cıss yazıp yanına kalorisi ni yazsak nasıl olur ne dersiniz ?
bencede diyet ole olmali hayir diyebilmeyi azla yetinmeyi ogrenmeliyiz. doyimlukbdegil tadimlik yemeyi degilmizaten başarılı bi diyet yapmak sosyal hayattan kopmadan herşeyden azıcık azıcık yemekten geçiyo
ama çevrede çok önemli destek olacaklarına sürekli köstek oluyolar malesef
bide bu bizim topluma özgü sanırım
illa ye ye ye ye ye diye ısrar eder baskı yapar hatta iş tehdite kadar gider yani:)
akşam yemei kaçta kesiyosun?
öğlen of of of of!!!!!!!!!!!
o listeyi.merak etmistom.girdum. bende oglen sakata yiyorum da aksam yemek gibi bisiler yemeliyim yiksa araniorum cok.hedef kactı canm senin fazla yok diye hatrlıyorum 18 gün bu menüyü sıkı bir seklde uygularsan hedefine ulasırsın =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?