- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.781
Kizlar bn bu sabah baktim 56 olmusum( bu menuyu kesin yapacammm
canım öğün atlama bencede kızlar birsürü şey söylemiş zatendiyet sonrası anında geri döner verdiklerin tek elmayla da öğün geçmez ...
hedef kactı canm senin fazla yok diye hatrlıyorum 18 gün bu menüyü sıkı bir seklde uygularsan hedefine ulasırsın =)
4kilo.jeofffc gerckten uygulasam bi iki kilo vererimiyim..kalan iki kiloyuda iki hafta eve gitcem evde zumba ve hafif yiyerek vercm.ama yeterki 18gunde 2-3 kilo verebileyim(
çok geçmiş olsun.
inan verirsin canım listen cok hafif.cok rahat verirsin.daha kısa sürede de iki kilo verdiren diyetler var ama ideale yakın olunca pek verimli olmuyor o listeler.dün ben diyet ve saglıklı beslenme baslıgı altında diyet listeleri diye bir kısım var oraları karıstırdım ama pek uygun bişe bulamadım kendime.ama senin listen oradakilerden iyi ve sıkı.kesinlikle verirsin.
geçmiş olsun canım bende hastayım salgın var heralde... ama daha fazla girmen lazım foruma cuma mesaj sayılarınızı yazın demiştim yazmıyorsunuz da...
iyiysen buralarda olun biraz böyle olmuyor listeye aldım kayboldunsarı kart uygulamasına göre bu hafta senle kalınkaselin ceza alıcaksınız yoksa...
yavvv.
suuuuppper. bende gormek istiyorum artik
cok guzel menu. o 10 km yuruyus varken ince dilim borekten bisicik olmaz bence.
bu arada ben grip oldum gribim geçti şimdi de çocuklar oldu :2: :2: :2:[/QUOTE
cok gecmis olsun.sahalara donuosun.heralde.
malum gunlerde oluo bole cisslar.uzme kendini.bende de oluo arada. sporda olsa bisicik olmaz.
teşekkür ederimevet canııımm artık bende burdayım
canim malesef arada insanin veremedigi donemler oluyor hic uzme kendini zamnla asilir hem hasta olacağın içindir o :)
Bi tek borek ciss ama onu da aksamla dengelmissin tatlim :)
Cok gecms olsn cnm:)
Baklava olmasaymis cok guzelmis canim :) ama yinede iyi
Menu super canim hele o spora bayildm :) 100 mekik cok iyi
Tatlim hic birsey yememissn bgn dayanabilmende cok guzel arada oluyor malesef islerden vakit bulunamiyor :)
ayy ben sarı kart falan istemiyorumişte geldim burdayım gerçekten hem dişim hem grip çok kötüydü ama artık buralardayım ... ayrıca geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim sarı karta hayır
günaydın canım bugün cok erken kalktım hazırlandım müslimi yarım yaglı sütle yedim =)bu seyi sevmesemde alısmaya basladım cok pratik.
teşekkürler canımmenümüde yazıyım yemeğe falan girişeceğim az sonra
kızlar bundan sonra akşm üstü 5 te yemeğimi yiyeceğim bitireceğim
menüm
sabah:1 elma kivi
ara:1 kuru incir
öğle:3-4 yk nohut yemeği,1.5 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara:sade kahve
akşam:3 yk buğday kivi salatalık
spor 2.5 saat temizlik 1 saat yürüyüş,100 oklava hareketi,100 ip atlama
sıvı:3 lt su 1 bardak yeşil çay akşama 2 bardak daha içerim[/QUO
gıdım gıdım kuş kadar yemişsin tebrikler.sporda hayli güzel olmuş.senin açından güzel bir gün olmuş daim olsun inşallah :)
saol canım sende inşallah 6 lı rakamları görürsün bu haftaooo gayet iyi olmus. sen bana da rakip olak isteneistin yavvv. benmi yanmis hatirliorum ama sen 65 lerdesin olmaz.
70 li istiorum ben.ama bu hafta kirsam dicem su 70 lilwride cok zor.
cıs hariç çok güzel ondanda bişey olmaz sporla o bile erirdiSabah kk light peynir domates bi haslanmis yumrta beyazi 4zeytin
Ara yogurt 20 30 arasi kuruuzum
Ogle 1elmali kurabiye 1dlm kek 1kuck pizza avuc ici kadar(cişssssssssss)
Ara 20 30arasi cig badem
Aksam bi kepce tarha corbasi bi kepce yesilfasulye
Adam akilli diyette yapamiyom
maşallah rakibem ne yapsamda sana yetişsem bilemedim ben regl yim ya çok şişim yüzükler oynamıyo o kadar yanicanım cuma günü 62.4 tüm suannn 61.5 çıktım gelir gelmez tartıldım soktayımmmmm
maşallah çok güzel afiyet olsun canımevet bugünüde tamamladık. 3.haftayı devirdik. artık metabolizma durumu kabullenmiştir herhalde.
işte bu da benim bugünkü menüm
KAHVALTI
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
2 dilim etimek
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
ARA
1 ince dilim börek
ÖĞLEN
1 kase ayran aşı çorbası
2 kaşık sebze türlüsü
AKŞAM
1 portakal
1 kivi
3lt su+2 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
100 mekik
10 km. yürüyüş
geçmiş olsun canım bi bulaştımı zaten geçmiyobu arada ben grip oldum gribim geçti şimdi de çocuklar oldu :2: :2: :2:
baklava ayyyyyyyyyy canım çekti ben görmedim on uselam kızlar nasılsınız bakalım... geçmişi tek tek okudum ama alıntı yapacak hal yok bende bu akşamda... yarına daha da iyi olucam inşallah... menümü yazayım bu gün yine cıss var ne olacak bilmiyorum... eşim rejim yaptığımı anladı yine eve dolduruyor ne bulduysamenümü yazayım:
sabah: 1 kase müsli yarım yağlı sütle
öğle : yarım tabak mantarlı biberli et sote, yeşil salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara: 2 dilim baklava, 1 bardak ayran( önüme getirince yedim artık... uzun süredir uzak kalınca nefsim dayanamadı)
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurtla
spor yok su 2 lt kadar yeşil çay ıhlamur vs 4-5 kupa
geçmiş olsun canım dikkat et kendinesağol canım daha iyiyim aslında, yarın daha da iyi olurum bugünü de bi atlatayım da
maşallah çok güzel menübende menumu yazayim.
sabah
1 haslanmis yumurta
2 dilim domates
1 burgu peynir
4-5 dilim salatalik
1 light etimek
ara: 2 gun.kurusu kayisi
2-3 findik
2-3 badem
ogle:
1 tabak yogurtlu brokoli sakatasi
aksam.
4 izgara kofte
4-5 catal salata
elmali soda
1 kasik acili ezme
spor: 2 mil leslie
100 mekik
10 dk kalca hareketi
15 dk karin.hareketi.
su : 3 ltyi gecti
bu menü sağlıksız geldi canım sebze meyve yemek namına bişey yok gibiMenüm;
Saat 15 gibi;
Sucuklu peynirli 2 yumurta
5-6 arası;
Biraz çerez
Spor yarım saat yürüyüş.
Çok meşguldüm kızlar yemek yapmayada yemeyede pek vakit bulamadım.Ah biri bi tencere sebze yemeği gönderiversede sevabına yesem.
afiyet olsunMenüm
Sabah 2 kayisi 3 kasik musli
Öğlen 1 kaynamis yumurta 1 nugget 40 gram kofte salatalik ve domates azicik 1 zeytin 3 yudum peynir
Ara 1 elma
Ara 3 ceviz 3 findik
Aksam 5 6 kasik musli yedm okuldan gelincede 2 kasik yedim 1 kuru kayisi attim agzimaadet oldgmdan heralde canim cok tatli istiyor ya(
Spor 30 dk yuruyus 1 bucuk litre su :/
inşallah rakibem boyun kaç bu aradarakibem sende cok cok az yemişsin ve spor cok cok iyi hep beraber vereceğiz bu kiloları
hadi bakalım çok güzel olur yaparsanKizlar bnde kendime bi diyet listesi yaptim 18 gun boyunca uyacam:))
Sabah birgun musli bign normal kahvalti
ara meyve yada yogurt yada sut yada kefir
Ogle salata ve yogurt
Ara ayni
Aksam corba ve salata
Ara yine ayni
Normalde son arayi yapmayacaktm ama sinav var gece gec uyuyacagim icn yapmaya karar verdm
Sut urunleri light meyvelerde muz ve şekerli olanlar haric
ve gunde bir yada iki sade soda
Vee bukez tum samimiyetimle söylüyorum cisssss yokk:)))
maşallah 56 çok güzel yaaaaaaaaaaaaaKizlar bn bu sabah baktim 56 olmusum( bu menuyu kesin yapacammm
afiyet olsun rakibemgünaydın canım bugün cok erken kalktım hazırlandım müslimi yarım yaglı sütle yedim =)bu seyi sevmesemde alısmaya basladım cok pratik.
evet bugünüde tamamladık. 3.haftayı devirdik. artık metabolizma durumu kabullenmiştir herhalde.
işte bu da benim bugünkü menüm
KAHVALTI
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta
2 dilim etimek
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
ARA
1 ince dilim börek
ÖĞLEN
1 kase ayran aşı çorbası
2 kaşık sebze türlüsü
AKŞAM
1 portakal
1 kivi
3lt su+2 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
100 mekik
10 km. yürüyüş
canım markası neydi seninkinin? tadını sevip sevmemen konusunda bu çok etkilide o yüzden soruyorum
rakibem aldığın marka güzel ben nestleyi hiç sevmedim 2 paket açılmamış duruyor öyle bide çikolatalıymış kokudan yenmiyor müsli çok daha iyieti form müsli benimki.canım önerebilecegn varmı gercekten sıkıstıgım zamanlarda bir kasesi bir ögün oluyor pratikligi güzel
teşekkürler canım
saol canım sende inşallah 6 lı rakamları görürsün bu hafta
cıs hariç çok güzel ondanda bişey olmaz sporla o bile erirdi
maşallah rakibem ne yapsamda sana yetişsem bilemedim ben regl yim ya çok şişim yüzükler oynamıyo o kadar yani
maşallah çok güzel afiyet olsun canım
geçmiş olsun canım bi bulaştımı zaten geçmiyo
baklava ayyyyyyyyyy canım çekti ben görmedim on u
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
maşallah çok güzel menü
bu menü sağlıksız geldi canım sebze meyve yemek namına bişey yok gibi
afiyet olsun
inşallah rakibem boyun kaç bu arada
hadi bakalım çok güzel olur yaparsan
maşallah 56 çok güzel yaaaaaaaaaaaaa
afiyet olsun rakibem
Yapcammmmm aysesuuu:)))sinav dolaysila iki uc hafta boyunca spor olmayacak okulm beste bitiyo aksamda anck ders calisiyom; (
inşallah rakibem boyun kaç bu arada
rakibem 1.65 boyum benim hedefim 58 cok az kaldı yaklastıkca özgüvenim artıyor.millette farketmeye basladı.kilolarımız cok yakındı bildgm kadarıyla senin boyun kac hedefin kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?