Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım öğün atlama bencede kızlar birsürü şey söylemiş zaten diyet sonrası anında geri döner verdiklerin tek elmayla da öğün geçmez ...

günaydın canım bugün cok erken kalktım hazırlandım müslimi yarım yaglı sütle yedim =)bu seyi sevmesemde alısmaya basladım cok pratik.

hedef kactı canm senin fazla yok diye hatrlıyorum 18 gün bu menüyü sıkı bir seklde uygularsan hedefine ulasırsın =)

4kilo.jeofffc gerckten uygulasam bi iki kilo vererimiyim..kalan iki kiloyuda iki hafta eve gitcem evde zumba ve hafif yiyerek vercm.ama yeterki 18gunde 2-3 kilo verebileyim(

4kilo.jeofffc gerckten uygulasam bi iki kilo vererimiyim..kalan iki kiloyuda iki hafta eve gitcem evde zumba ve hafif yiyerek vercm.ama yeterki 18gunde 2-3 kilo verebileyim(

inan verirsin canım listen cok hafif.cok rahat verirsin.daha kısa sürede de iki kilo verdiren diyetler var ama ideale yakın olunca pek verimli olmuyor o listeler.dün ben diyet ve saglıklı beslenme baslıgı altında diyet listeleri diye bir kısım var oraları karıstırdım ama pek uygun bişe bulamadım kendime.ama senin listen oradakilerden iyi ve sıkı.kesinlikle verirsin.

Hadi bakalim inss.. veremezsem zaten diyetsyene gitcem)

ayy ben sarı kart falan istemiyorum işte geldim burdayımgerçekten hem dişim hem grip çok kötüydü ama artık buralardayım ... ayrıca geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim canım benimsarı karta hayır

teşekkürleeeerrrr

e hadi o zaman 30 mesajını tamamla hergün listeni de görelim burda hoşgeldin tekrardan 5 gündür girmemiştin...

günaydın canım bugün cok erken kalktım hazırlandım müslimi yarım yaglı sütle yedim =)bu seyi sevmesemde alısmaya basladım cok pratik.

canım markası neydi seninkinin? tadını sevip sevmemen konusunda bu çok etkilide o yüzden soruyorum

Mihrimah seni seviyorum Böyle dikkatli menüler yaptığın için8-10 km yürüdüğün için100 mekik çektiğin için velhasıl bu kadar sıkı bi rakibem olduğu için seviyorum seni Bana kızım sen yal gelip yatarken, kanepede yayılıp çerezler atıştırıp totonu büyütürken rakiben uzakara fark atacak sana diyor iç sesim gaz veriyor devamlı çünkü

günaydın kızlar ne çok yazmışsınız alıntılaya alıntıulaya bitiremedim akşam uğramazsam sabah burda geçecek
iyi bir gün olu inşallah bizim için kaçamak yapmayalım kızlar

eti form müsli benimki.canım önerebilecegn varmı gercekten sıkıstıgım zamanlarda bir kasesi bir ögün oluyor pratikligi güzel
rakibem aldığın marka güzel ben nestleyi hiç sevmedim 2 paket açılmamış duruyor öyle bide çikolatalıymış kokudan yenmiyor müsli çok daha iyi

kızlar derslere çalışmaya başlayacağım artık 8 ders şu ingilizceden hiç birşey anlamıyorum ne yapacağım ya 1. dönem çanla geçtim
çocuklarda bir fırsat vermiyor
kızlar kızım 9 yaşından gün alıyor daha 2. sınıfta ve ergenlik belirtileri başladı ne yapacağımı bilemiyorum bi sinirli asabi herşeye ağlıyo gögüsleri belirginleşti tüylenme başladı doktora götürmüştüm geçen perşembe endokrin uzmanı çocuk doktoru psikoloğ sonuçları alacağım perşembeye iyi çıkar inşalah benimkide o gün alınacak perşembe öğleden sonra yokum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…