Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım ya yanında bişeyler taşıyamazmısın sabah minik kepek ekmekler yapılmış bir tost ,ceviz,fındık,elma,hazır yoğurt vs..
taşınmayacak şeyler değil aslında
bir dilim kek :250-300 kalori yani 1 saatlik tempolu yürüyüş demek gün içinde hareket ettiysen ve tmepolu yürüdüysen sorun yok demektir:)))
arada olur zaten kilo yapan şey yemek değil ayarsız yemek:)
kan şekerin düşmüyomu benim elim ayağım titremeye başlar ......

gayet dengeli bi menü olmuş beğendim:)=

zaten başarılı bi diyet yapmak sosyal hayattan kopmadan herşeyden azıcık azıcık yemekten geçiyo
ama çevrede çok önemli destek olacaklarına sürekli köstek oluyolar malesef
bide bu bizim topluma özgü sanırım
illa ye ye ye ye ye diye ısrar eder baskı yapar hatta iş tehdite kadar gider yani:)
akşam yemei kaçta kesiyosun?

öğlen of of of of!!!!!!!!!!!

Sağlıksız dediğin menü bir menü bile değil canım.Altındaki notu okusaydın yemek yemeye fırsat bulamadığımı görürdün.
kusura bakma canım
valla yazı yazarken korkuyorum kalbi kırılacak mı diye buraya başladım başlayalı bir kere daha yaşadım bu sorunu ben en iyisi yorum yapmayım daha iyi

kaptan kim tam bilmiyorum ama gerçekten buraya vakit ayırıyorum sadece motivem bozulmasın diye sabah dan beri 2 saat olmuştur netin başına oturalı
ama olmuyor ufacık yazdığım birşey yanlış anlaşılıyor stres yaparak yazı yazmak istemiyorum o bu der diye düşünmek istemiyorum zaten yazdığım şeyi 40 kere düşünüyorum korkuyorum kalp kırmaktan ama olmuyor ben çıkıyorum burda olmak istemiyorum
ne yapmam gerekiyorsa kaptan yazarsan akşam girip bakacağım ayrılmak istiyorum

eti form müsli benimki.canım önerebilecegn varmı gercekten sıkıstıgım zamanlarda bir kasesi bir ögün oluyor pratikligi güzel

nestle nesfit sadesi canım tadı en güzel olan odur ama ben onlardan yemiyorum biliyorsun zamanında çok yedim ordan biliyorum hala 2 dilim ekmek arası beyaz peynir domates ye diyorum sana ama durumunu da anlıyorum... evlenmeden önce 3 yıl tek kalmıştım bende evde pratik şeyler kurtarıcı oluyor insanın tek başına bişey yapası gelmiyor falan... onu bir dene tadını seveceksin bence

ay 2 dakikada hangi ara gerildiniz kızlar ya... kaptan yok ben bakıyorum canım... ama en son geçen haftada birileri ben gidiyorum bırakıyorum falan dedi tövbe ettim karışmıycam diye sen kızgınsın ben sırıtıyorum diye kızma birde şimdi... kendi aranızda halledin

deneyecem canım tesekkürler =) evet malesef tekken canım bişe yapmak istemiyor yemek yapmaya kalksam hep fazla oluyor sıkılıyorum.arkadaslarla dısarda yerdim diyetten önce onuda bıraktım.tek iyi yanı ne alırsam o var evde istesemde bazı seyleri yemiyorum artık.annemler falan yanımda olsa kesin coktan bozmustum diyeti.

kalınkaselin inan dün cok zor bir gündü.öyle fazla etkilenme göz kararması vs olmadı canım ama ac kalmak kötü istemedende olsa.bugün akıllandım sabah kahvaltımı yaptım aksamdan cantaya elma attım simdilik sıkıntı yokzayıflamaya devam

kızlar alışverişe çıkmam gerekiyor evde sebze namına bir tek soğan kaldı 2 gündür yatınca böyle oldu mecburen... ben çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz relax ...

rakibem aldığın marka güzel ben nestleyi hiç sevmedim 2 paket açılmamış duruyor öyle bide çikolatalıymış kokudan yenmiyor müsli çok daha iyi

rakibem ben kuru üzüm sevmiyorum ya bilmiyorum niye garip geliyor tadı müsliye bol bol koymuslar.yeni yeni alısmaya basladım.hem vakitten kazanıyorum hem pratik =)

kızlar alışverişe çıkmam gerekiyor evde sebze namına bir tek soğan kaldı 2 gündür yatınca böyle oldu mecburen... ben çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz relax ...

kolay gelsin canım =)=)=)bol bol yesillik brokoli karnıbahar al =)

Gerginlik falan yokki.Sadece menümün neden sağlıksız olduğunun açıklamasının altta not olarak yazdığımı söyledim ben.Bunda kızılcak gücencek alıncak siteden ayrılmak istencek ne var hiç anlamadım.

canım ya doktora götürmekle cok iyi yapmıssın cok erken gbi geldi bana ergenlik belirtileri 11-12 yas degilmiydi normali.insallah biran önce gecersn dersleri.ingilizce içinde cengiz hoca videoları var ücretsiz olarak nette ingilizceyi anlatılyor bütün seviyelerde yds ye hazırlanırken bakmıstım orda evden takip edip calısabilirsin

kolay gelsin canım =)=)=)bol bol yesillik brokoli karnıbahar al =)

gülesim geliyor kusura bakma bulma imkanı yok burda onları pek... ne bulursa bakalım şansıma bu gün ne çıkacak...nesfitin sadesi canım birisi tadını kötü demişte diğerleri kötü cidden

gülesim geliyor kusura bakma bulma imkanı yok burda onları pek... ne bulursa bakalım şansıma bu gün ne çıkacak...nesfitin sadesi canım birisi tadını kötü demişte diğerleri kötü cidden

Ddanes nerde yaşıyorsun canım sen brokoli karnıbahar bulunmuyormu yani orda

rakibem ben kuru üzüm sevmiyorum ya bilmiyorum niye garip geliyor tadı müsliye bol bol koymuslar.yeni yeni alısmaya basladım.hem vakitten kazanıyorum hem pratik =)

Canım müslilere bolbol üzüm koyuyorlar ben seviyorum ama sen sevmiyorsan kendi müslini yapabilirsin.Sade mısır gevreği,biraz yulaf ezmesi,sevdiğin kuru meyvelerden,sevdiğin kuru yemişlerden ceviz badem vs.Kocaman bi torba müslin olur sabahları yada acıktığında sipşak elinin altında hafif bir yemek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…