- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.801
çok zor canım kolay gelsin okul daha önemli sınavalaraı ver sporda yaparsın inşalahYapcammmmm aysesuuu:)))sinav dolaysila iki uc hafta boyunca spor olmayacak okulm beste bitiyo aksamda anck ders calisiyom; (
çok az kalmış rakibem sık dişiniinşallah rakibem boyun kaç bu arada
rakibem 1.65 boyum benim hedefim 58 cok az kaldı yaklastıkca özgüvenim artıyor.millette farketmeye basladı.kilolarımız cok yakındı bildgm kadarıyla senin boyun kac hedefin kac
benim boy 169 hedef şimdilik 55 ama 50 kilo olmak istiyorum aslında 2. doğumumdan önce 50 kiloydum o halimi ist,yorum
benim kemikler çok kalım 63 kiloyla 42 beden anca oluyor bana 50 kiloyken 38 benen giyiniyorum anca
bu menü sağlıksız geldi canım sebze meyve yemek namına bişey yok gibi
canım ya yanında bişeyler taşıyamazmısın sabah minik kepek ekmekler yapılmış bir tost ,ceviz,fındık,elma,hazır yoğurt vs..hersey yaglı iş yeri sehir merkezine biraz uzak kurumda yemeyince aksama kadar ac kalıyorum =( istemesemde böyle olunca aksam gözüm dönüyor unutuyorum diyeti.sabah gec kaldım diye kahvaltıda yapmadım.resmen oruc tutuyor gbiyim.
bir dilim kek :250-300 kalori yani 1 saatlik tempolu yürüyüş demek gün içinde hareket ettiysen ve tmepolu yürüdüysen sorun yok demektir:)))Ya kizlarrr ya sabahbuyandim peynir zeytn domates yesiilkle ekmksz kahvaltimi yaptim ogleye dogru yogurt yiyip cktim burada bi akrabamz var babam jartimi yollamis onu almaya gittim zorla kek yedurdi ya bi tanede elmali kurabiye yedim off yaaa iki gundur ekmk yemiyodum tam alisiyom bisey oluyo ne olcak sonum ya
kan şekerin düşmüyomu benim elim ayağım titremeye başlar ......dakika sayıyorum ev için saat 4 hala bişe yemedim 1 ıhlamur sekersiz 3 cay 1 türk kahvesi hepsi sade.krize girdim remen bu kurumda hiçmi yiyecek olmaz.ben atanmadan önce kantin gbi bi yeri varmıs simdi oda yok.resmen ben diyet yapayım istiyor hayat =)böylede diyet olmazki.isyannnnn
menümüde yazıyım yemeğe falan girişeceğim az sonra
kızlar bundan sonra akşm üstü 5 te yemeğimi yiyeceğim bitireceğim
menüm
sabah:1 elma kivi
ara:1 kuru incir
öğle:3-4 yk nohut yemeği,1.5 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara:sade kahve
akşam:3 yk buğday kivi salatalık
spor 2.5 saat temizlik 1 saat yürüyüş,100 oklava hareketi,100 ip atlama
sıvı:3 lt su 1 bardak yeşil çay akşama 2 bardak daha içerim
zaten başarılı bi diyet yapmak sosyal hayattan kopmadan herşeyden azıcık azıcık yemekten geçiyoen sinir olduğum şey olmuş sanada.sen dümdüz giderken önüne illa moralini bozacak,düzenini aksatacak bir şey çıkarıyorlar,o zaman bende kızıyorum. sosyal hayattan kopacam diyecem ama oda mümkün değil işte.
bu durum artık benim her pazartesi başımda.okulda kahvaltı yapılıyor yemesen ayıp oluyor,yesen içine dert oluyor. niye yemiyosun diye sorandan geçilmiyor. insan ne yapacağını kestiremiyor ya. düzenini alt üst ediveriyolar hemde sen bunun istemiyoken. kendim isteyerek yesem içim gam yemez de... neden yememek insanlara bu kadar anormal geliyor ya yediğimiz gibi,yemeyebiliriz de Allah Allah
akşam yemei kaçta kesiyosun?menulerim.iyi gidiyor gibi ama gidim eksilme yok.kizlar ya. spora dahada agirlik vermem gerekior heralde. nerdeyse hic ekmek yemedigim.galde nie boleki.
offfg birde vucudum bugun ole kiriki.hastami olucam ne. feci durumdayim ama kosu bandina cikip terlemek niyetindeyim.insalkah kotuye gitnezsem.
Sabah kk light peynir domates bi haslanmis yumrta beyazi 4zeytin
Ara yogurt 20 30 arasi kuruuzum
Ogle 1elmali kurabiye 1dlm kek 1kuck pizza avuc ici kadar(cişssssssssss)
Ara 20 30arasi cig badem
Aksam bi kepce tarha corbasi bi kepce yesilfasulye
Adam akilli diyette yapamiyom
kusura bakma canımSağlıksız dediğin menü bir menü bile değil canım.Altındaki notu okusaydın yemek yemeye fırsat bulamadığımı görürdün.
eti form müsli benimki.canım önerebilecegn varmı gercekten sıkıstıgım zamanlarda bir kasesi bir ögün oluyor pratikligi güzel
kaptan kim tam bilmiyorum ama gerçekten buraya vakit ayırıyorum sadece motivem bozulmasın diye sabah dan beri 2 saat olmuştur netin başına oturalı
ama olmuyor ufacık yazdığım birşey yanlış anlaşılıyor stres yaparak yazı yazmak istemiyorum o bu der diye düşünmek istemiyorum zaten yazdığım şeyi 40 kere düşünüyorum korkuyorum kalp kırmaktan ama olmuyor ben çıkıyorum burda olmak istemiyorum
ne yapmam gerekiyorsa kaptan yazarsan akşam girip bakacağım ayrılmak istiyorum
nestle nesfit sadesi canım tadı en güzel olan odur ama ben onlardan yemiyorum biliyorsunzamanında çok yedim ordan biliyorum hala 2 dilim ekmek arası beyaz peynir domates ye diyorum sana ama durumunu da anlıyorum... evlenmeden önce 3 yıl tek kalmıştım bende evde pratik şeyler kurtarıcı oluyor insanın tek başına bişey yapası gelmiyor falan... onu bir dene tadını seveceksin bence
ben sarı kart yemek istemiyorum ve bismillah diyorum:)))))
canım ya yanında bişeyler taşıyamazmısın sabah minik kepek ekmekler yapılmış bir tost ,ceviz,fındık,elma,hazır yoğurt vs..
taşınmayacak şeyler değil aslında
bir dilim kek :250-300 kalori yani 1 saatlik tempolu yürüyüş demek gün içinde hareket ettiysen ve tmepolu yürüdüysen sorun yok demektir:)))
arada olur zaten kilo yapan şey yemek değil ayarsız yemek:)
kan şekerin düşmüyomu benim elim ayağım titremeye başlar ......
gayet dengeli bi menü olmuş beğendim:)=
rakibem aldığın marka güzel ben nestleyi hiç sevmedim 2 paket açılmamış duruyor öyle bide çikolatalıymış kokudan yenmiyor müsli çok daha iyi
kızlar alışverişe çıkmam gerekiyor evde sebze namına bir tek soğan kaldı2 gündür yatınca böyle oldu mecburen... ben çıkıyorum öğleden sonra görüşürüz relax ...
kızlar derslere çalışmaya başlayacağım artık 8 ders şu ingilizceden hiç birşey anlamıyorum ne yapacağım ya 1. dönem çanla geçtim
çocuklarda bir fırsat vermiyor
kızlar kızım 9 yaşından gün alıyor daha 2. sınıfta ve ergenlik belirtileri başladı ne yapacağımı bilemiyorum bi sinirli asabi herşeye ağlıyo gögüsleri belirginleşti tüylenme başladı doktora götürmüştüm geçen perşembe endokrin uzmanı çocuk doktoru psikoloğ sonuçları alacağım perşembeye iyi çıkar inşalah benimkide o gün alınacak perşembe öğleden sonra yokum yani
kolay gelsin canım =)=)=)bol bol yesillik brokoli karnıbahar al =)
gülesim geliyor kusura bakma bulma imkanı yok burda onları pek... ne bulursa bakalım şansıma bu gün ne çıkacak...nesfitin sadesi canım birisi tadını kötü demişte diğerleri kötü cidden
rakibem ben kuru üzüm sevmiyorum ya bilmiyorum niye garip geliyor tadı müsliye bol bol koymuslar.yeni yeni alısmaya basladım.hem vakitten kazanıyorum hem pratik =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?