- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.841
vazgeçin kızlar bu çerden cidden ya... azla bıramamıyorsanız benim gibi sağlıklı yağ alıcaz derken daha zararı oluyor bize... birde şu cıssları artık belitmesek mi diyorum durduk yerde aklımıza getiriyoruz sanki( benim baklava gibi) bende dün gece aklıma düştü burda görünce eşim badem almış yedimartık sadece cıss yazıp yanına kalorisi ni yazsak nasıl olur ne dersiniz ?
kızlar ben bi cıss yaptım ama yazmayacagız dedik diye yazmıyorum.iki gün bombos gecen menulerden sonra ögle arasının son dakikalarında cok cıs bişe yaptım .ceza verin bana hakettim cok hemde. :26:azcık eridigimi görüyorum hemen rehavete kapılıyorum.nasıl bir mantıgım varsa demek ben su 3 kiloyuda verip 58 e düşsem 1 hafta koruyamam.off offfffrff
kızlar ben bi cıss yaptım ama yazmayacagız dedik diye yazmıyorum.iki gün bombos gecen menulerden sonra ögle arasının son dakikalarında cok cıs bişe yaptım .ceza verin bana hakettim cok hemde. :26:azcık eridigimi görüyorum hemen rehavete kapılıyorum.nasıl bir mantıgım varsa demek ben su 3 kiloyuda verip 58 e düşsem 1 hafta koruyamam.off offfffrff
rakibem ben kuru üzüm sevmiyorum ya bilmiyorum niye garip geliyor tadı müsliye bol bol koymuslar.yeni yeni alısmaya basladım.hem vakitten kazanıyorum hem pratik =)
çok zor canım kolay gelsin okul daha önemli sınavalaraı ver sporda yaparsın inşalah
Ins canm hemncecik kilida veririm sinavlarimida atlatip eve giderim cok ozledim
çok az kalmış rakibem sık dişini
benim boy 169 hedef şimdilik 55 ama 50 kilo olmak istiyorum aslında 2. doğumumdan önce 50 kiloydum o halimi ist,yorum
benim kemikler çok kalım 63 kiloyla 42 beden anca oluyor bana 50 kiloyken 38 benen giyiniyorum anca
Herkese slmbugun diyetimn 1.gunu digerlerini saymiyom bugun milat:)simdiden menümu yazayim ders caliscam cnku
Sabah 200gram yogurt 3kask yulaf ezmesi
Ogle 200ml sut
Aksam 1kpce domates çorbası 5kasik yeşil fasulye mezsi
Ara(simdi degil 9 civari)yarim armut
Simdiden 2,5 su birde soda ictim
hadi hayırlı olsun yeni çalışman. başarıyla nihayetlendirirsin inşallah. diyeti kendin mi yaptın yoksa herhangi bir yerden alıntı mı?
ayrıca kilo verdiğini yazmışsın senin adına çok sevindim
Vermedim gecen haftaya gore aldim ustelik( yooo bn yaptm listeyi 18 gn boyunvmca yapcam sonra eve gidiyom cnku )
56 yi gorunce daha mi motive oldmdum kesin vermeliyim diye biraz sacma anlamisim hirs yaptim demk istemistim:) bn annmle daha iyi diyet yapiyom yagsiz yapiyo istesem bana o nedenle iple cekiyomdiyetisyen kadar olduk bizde. hadi bakalım gidene kadar hallet bu işi. evde anneciğinin yemekleriyle geri almayasın sakın. ne güzel sınavlar bitsin doğru eve. öğrenci olasım geldi yeniden. kıymetini iyi bil doya doya yaşa. sonra aynı tadı başka bir şeyde bulamıyorsun.
56 oldum motive oldum filan yazmışsın mesajlarımı karıştırdım yoksa ben...
Herkese slmbugun diyetimn 1.gunu digerlerini saymiyom bugun milat:)simdiden menümu yazayim ders caliscam cnku
Sabah 200gram yogurt 3kask yulaf ezmesi
Ogle 200ml sut
Aksam 1kpce domates çorbası 5kasik yeşil fasulye mezsi
Ara(simdi degil 9 civari)yarim armut
Simdiden 2,5 su birde soda ictim
canım sen ne yaptın ya =))))))))aralarda yok maşallah diyorum
diyetisyen kadar olduk bizde. hadi bakalım gidene kadar hallet bu işi. evde anneciğinin yemekleriyle geri almayasın sakın. ne güzel sınavlar bitsin doğru eve. öğrenci olasım geldi yeniden. kıymetini iyi bil doya doya yaşa. sonra aynı tadı başka bir şeyde bulamıyorsun.
56 oldum motive oldum filan yazmışsın mesajlarımı karıştırdım yoksa ben...
Bunu bn degil bi turlu kilo vermeyen vucudum istedi haketti o:)))
tek kelimeyle süper .ins benm gbi yapmassın iki gün ultra az yiyince bugün ögle cıslara sardım ve hakkettiğimi düşündüm nedense birazdan cıkacam yürüyüşe.havada serin bugün konyada hiç yürümek istemiyor canım ama bakalım zorlayacam kendimi
mihrimah sanırım mesajlar karıştı=)=)=) ben 61 oldum cok motive oldum vs yazmıştım .dilemnada 56 yım daha 2 -3 kilo vermem lazım yazmıştı.sen bizi mix ettin =)))buarada cok özledim bende üniversiteyi.tadını çıkar canım bu zamanların.inan bitince cok farklı telaşlar sarıyor dört bir yanını.
mihrimah sanırım mesajlar karıştı=)=)=) ben 61 oldum cok motive oldum vs yazmıştım .dilemnada 56 yım daha 2 -3 kilo vermem lazım yazmıştı.sen bizi mix ettin =)))buarada cok özledim bende üniversiteyi.tadını çıkar canım bu zamanların.inan bitince cok farklı telaşlar sarıyor dört bir yanını.
Tamamen karismis ozaman)ayy hic tadını cikarasim yokkk; ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?