Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Napalım atıştırmak gibi kötü alışkanlıklarımız var onları daha masumlarla yer değiştiriyoruz şimdilik.Ben bu fikre çokta katılmıyorum ama çoğunluk onaylarsa bende uyarım.Biz sadece bu sayfada yazan cıssları görmüyoruzki bütün gün tvde önünden geçtiğimiz camekanlarda konuda komşuda arkadaşta ailede herkesin dilinde cısslarla dolu günler geçiriyoruz.Her duyduğumuzu da canımız çekip yersek ohoo bu işin sonu gelmez.Herkes yediği cıss ın ne olduğunu yazmazsa nasıl doğru yorumlar yapabilirim bilemedim şimdi.Çünkü ben kalori diyeti yapmıyorum.Benim için cıssın kalorisi değil içeriği önemli :26:

kızlar site uyarı veriyor bi açıyor bi açmıyor... tam okuyorum bişey yazıcam çalışmıyor vs. bu gün giremezsem sebebi budur haberiniz olsun

kızlar ben bi cıss yaptım ama yazmayacagız dedik diye yazmıyorum.iki gün bombos gecen menulerden sonra ögle arasının son dakikalarında cok cıs bişe yaptım.ceza verin bana hakettim cok hemde.:26:azcık eridigimi görüyorum hemen rehavete kapılıyorum.nasıl bir mantıgım varsa demek ben su 3 kiloyuda verip 58 e düşsem 1 hafta koruyamam.off offfffrff

en ufak bir kaçamakta umutsuzluğa kapılma. buna sende inan kilonuda vereceksin,kilonuda koruyacaksın. yaptığın kaçamağıda akşam menünle telafi edersin olur biter. ne yediysen afiyet olsun,şifa olsun,kilo olmasın. kaldığın yerden devam,hadi bakalım düştüysek kalkmasını da biliyoruz biz göster bunu.

Herkese slmbugun diyetimn 1.gunudigerlerini saymiyom bugun milat:)simdiden menümu yazayim ders caliscam cnku
Sabah 200gram yogurt 3kask yulaf ezmesi
Ogle 200ml sut
Aksam 1kpce domates çorbası 5kasik yeşil fasulye mezsi
Ara(simdi degil 9 civari)yarim armut
Simdiden 2,5 su birde soda ictim

Uzulme tatlim aksam biraz hafif ye biraz spor telafi oldu bile)

rakibem ben kuru üzüm sevmiyorum ya bilmiyorum niye garip geliyor tadı müsliye bol bol koymuslar.yeni yeni alısmaya basladım.hem vakitten kazanıyorum hem pratik =)

Kizlar bn yulaf ezmesi aliyom normalde ama bugun Nesfıt baktim 30 gramnda ki bi kasik oluyo 5gram seker var 2gram lif almadim bnde

Son düzenleme:

hadi hayırlı olsun yeni çalışman. başarıyla nihayetlendirirsin inşallah. diyeti kendin mi yaptın yoksa herhangi bir yerden alıntı mı?
ayrıca kilo verdiğini yazmışsın senin adına çok sevindim

hadi hayırlı olsun yeni çalışman. başarıyla nihayetlendirirsin inşallah. diyeti kendin mi yaptın yoksa herhangi bir yerden alıntı mı?
ayrıca kilo verdiğini yazmışsın senin adına çok sevindim

Vermedim gecen haftaya gore aldim ustelik( yooo bn yaptm listeyi 18 gn boyunvmca yapcam sonra eve gidiyom cnku)

Vermedim gecen haftaya gore aldim ustelik( yooo bn yaptm listeyi 18 gn boyunvmca yapcam sonra eve gidiyom cnku)

diyetisyen kadar olduk bizde. hadi bakalım gidene kadar hallet bu işi. evde anneciğinin yemekleriyle geri almayasın sakın. ne güzel sınavlar bitsin doğru eve. öğrenci olasım geldi yeniden. kıymetini iyi bil doya doya yaşa. sonra aynı tadı başka bir şeyde bulamıyorsun.
56 oldum motive oldum filan yazmışsın mesajlarımı karıştırdım yoksa ben...

56 yi gorunce daha mi motive oldmdum kesin vermeliyim diye biraz sacma anlamisim hirs yaptim demk istemistim:) bn annmle daha iyi diyet yapiyom yagsiz yapiyo istesem bana o nedenle iple cekiyom)

canım sen ne yaptın ya =))))))))aralarda yok maşallah diyorum

mihrimah sanırım mesajlar karıştı=)=)=) ben 61 oldum cok motive oldum vs yazmıştım .dilemnada 56 yım daha 2 -3 kilo vermem lazım yazmıştı.sen bizi mix ettin =)))buarada cok özledim bende üniversiteyi.tadını çıkar canım bu zamanların.inan bitince cok farklı telaşlar sarıyor dört bir yanını.

Bunu bn degil bi turlu kilo vermeyen vucudum istedi haketti o:)))

tek kelimeyle süper .ins benm gbi yapmassın iki gün ultra az yiyince bugün ögle cıslara sardım ve hakkettiğimi düşündüm nedense birazdan cıkacam yürüyüşe.havada serin bugün konyada hiç yürümek istemiyor canım ama bakalım zorlayacam kendimi

Bnde ondan korkuyom bigunluk degildir umarim; (( yuru tatlmm spor iyidir hostur sinavm olmasa bnde yaprdm biseyler(

Tamamen karismis ozaman)ayy hic tadını cikarasim yokkk; ((

evet hatlar karışmış kızlar kusura bakmayın.çok mesaj okuyunca böyle oldu sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…