- Konu Sahibi Handandandan
-
- #58.861
evet hatlar karışmış kızlar kusura bakmayın.çok mesaj okuyunca böyle oldu sanırım :)
inan canım bende öyle diyordum off bitsede kurtulsak falan ama özlüyorsun arkadslık ortam vs
yaşarken kıymetini bilemediğimiz şeylerden biri de üniversite yılları. bitsede gitsek diye bakardık hep oysa en güzel yıllarımızmış da bilememişiz.
kızlar yediklerimi yazıyorum günü kapatıyorum
Sabah yarım yağlı süt müsli 1 kase
Ogle su böreği minik minik kesilmiş 3 dilim ve bir kupa cay sekersiz dayanamadımmmmmmmm cısım buydu dayanamadım yazdım
Ara tek top limonlu dondurma
Aksam yok
1.5 lt su
ara yok,akşam yok o cısslardan eser bile kalmamış çoktan erimiş gitmiş.hiiiiç kafana takma cıssları telafi etmişsin çoktan.
Kızlar ne kadar güzel telafi ediyorsunuz cısslarınızı.Öğlen yapmışsanız akşamına, akşam yapmışsanız ertesi güne hem menülerle hem sporlarla hallediyorsunuz.Ben niye böyleyim ya ben cıss yapsam içimdeki canavar daha doymadınki sen biraz daha ye bakimdiip duruyor İnşallah burda sizlerden telafi etmeyide öğrenicem
canm senin menülerinde telafi edilecek bir şey yok ki zaten.maşallah dört dörtlük yapıyosun. kuş kadar yiyosun zaten. bizde senden azla yetinmeyi,az yiyerek doymayı öğrenicez :)
Menüm;
Sabah;
2 dilim tuzsuz etimek
1 poşe yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 yeşil biber
1 greyfurt
Öğlen;
1 kase yoğurt
1 dilim tuzsuz etimek
Akşam;
Yeşil salata
Izgara tavuk kanadı
Yarım saat yürüyüş
evet canlar bu da benim bugünkü menüm
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
2 dilim etimek
1 tutam nane ve maydonoz
1 çay bardağı süt
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 kase çorba
1mini dilim tavuk göğsü (tatlı)
ARA
2 kuru kayısı
1 kuru incir
AKŞAM
Salata
1 avuç çerez (leblebi ağırlıklı)
3 lt su
100 mekik
8km yürüyüş
Kızlar ne kadar güzel telafi ediyorsunuz cısslarınızı.Öğlen yapmışsanız akşamına, akşam yapmışsanız ertesi güne hem menülerle hem sporlarla hallediyorsunuz.Ben niye böyleyim ya ben cıss yapsam içimdeki canavar daha doymadınki sen biraz daha ye bakimdiip duruyor İnşallah burda sizlerden telafi etmeyide öğrenicem
her zamanki gibi menüyü selametle tamamlamışsın.diyet delinmemiş, kaçamak yapılmamış daha ne olsun rakibem ya senin başkasına imrenecek durumun yok. ben her senin menünü okuduğumda yediklerimden utanıyorum.
evet canlar bu da benim bugünkü menüm
SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
2 dilim etimek
1 tutam nane ve maydonoz
1 çay bardağı süt
ARA
1 elma
ÖĞLEN
1 kase çorba
1mini dilim tavuk göğsü (tatlı)
ARA
2 kuru kayısı
1 kuru incir
AKŞAM
Salata
1 avuç çerez (leblebi ağırlıklı)
3 lt su
100 mekik
8km yürüyüş
canım sende cok iyisin bu hafta takımımızdan dereceye girdin hepimiz cok sevndikbuarada karsı komsum kısır getrmiş.ne yapim ben hııı. uyacam vala seytana zor duruyom.neyse azıcık alıp dolaba koyacam yarım yerim :2:
Menün herzamanki gibi inci gibi dizilmiş muntazamŞu tavuk göğsüde gerçeği olaydı iiydi ama minicik tatmışsındır sen eminim
Ben hiç kaçamak yapmıyorum canım çünkü korkuyorumYeme o kısırı sakın sen kaçamak hakkını öğlen kullanmışsın zaten
evetttcok az aldım cok cok bir lokmacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?