Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar yediklerimi yazıyorum günü kapatıyorum
Sabah yarım yağlı süt müsli 1 kase
Ogle su böreği minik minik kesilmiş 3 dilim ve bir kupa cay sekersiz dayanamadımmmmmmmm cısım buydu dayanamadım yazdım
Ara tek top limonlu dondurma
Aksam yok
1.5 lt su

inan canım bende öyle diyordum off bitsede kurtulsak falan ama özlüyorsun arkadslık ortam vs

yaşarken kıymetini bilemediğimiz şeylerden biri de üniversite yılları. bitsede gitsek diye bakardık hep oysa en güzel yıllarımızmış da bilememişiz.

ara yok,akşam yok o cısslardan eser bile kalmamış çoktan erimiş gitmiş.hiiiiç kafana takma cıssları telafi etmişsin çoktan.

ara yok,akşam yok o cısslardan eser bile kalmamış çoktan erimiş gitmiş.hiiiiç kafana takma cıssları telafi etmişsin çoktan.

sagol canım inşallah spor yok çünkü yürümeyede gidemedim üşeniyorum soğudu hava =(((uyuyana kadar belki bir elma yerim ama başka hiçbirsey yemeyecem.börekle dondurmayıda canım cok istediii iki günün patlamasıydı kesinlikle bir daha yapmayacam inanılmaz vicdan azabı duyuyorum

Kızlar ne kadar güzel telafi ediyorsunuz cısslarınızı.Öğlen yapmışsanız akşamına, akşam yapmışsanız ertesi güne hem menülerle hem sporlarla hallediyorsunuz.Ben niye böyleyim ya ben cıss yapsam içimdeki canavar daha doymadınki sen biraz daha ye bakim diip duruyor İnşallah burda sizlerden telafi etmeyide öğrenicem

evet canlar bu da benim bugünkü menüm

SABAH
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
2 dilim etimek
1 tutam nane ve maydonoz
1 çay bardağı süt

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase çorba
1mini dilim tavuk göğsü (tatlı)

ARA
2 kuru kayısı
1 kuru incir

AKŞAM
Salata
1 avuç çerez (leblebi ağırlıklı)

3 lt su

100 mekik
8km yürüyüş

Menüm;
Sabah;
2 dilim tuzsuz etimek
1 poşe yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 yeşil biber
1 greyfurt

Öğlen;
1 kase yoğurt
1 dilim tuzsuz etimek

Ara;
1.5 dilim pastırma

Akşam;
Yeşil salata
Izgara tavuk kanadı

Yarım saat yürüyüş

Son düzenleme:

canm senin menülerinde telafi edilecek bir şey yok ki zaten. maşallah dört dörtlük yapıyosun. kuş kadar yiyosun zaten. bizde senden azla yetinmeyi,az yiyerek doymayı öğrenicez :)

canm senin menülerinde telafi edilecek bir şey yok ki zaten. maşallah dört dörtlük yapıyosun. kuş kadar yiyosun zaten. bizde senden azla yetinmeyi,az yiyerek doymayı öğrenicez :)

Az yemiyorum ben tatlım.Çok öğün yapmıyorum ama porsiyonlarım büyük benim.

Menüm;
Sabah;
2 dilim tuzsuz etimek
1 poşe yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 yeşil biber
1 greyfurt

Öğlen;
1 kase yoğurt
1 dilim tuzsuz etimek

Akşam;
Yeşil salata
Izgara tavuk kanadı

Yarım saat yürüyüş
her zamanki gibi menüyü selametle tamamlamışsın.diyet delinmemiş, kaçamak yapılmamış daha ne olsun rakibem ya senin başkasına imrenecek durumun yok. ben her senin menünü okuduğumda yediklerimden utanıyorum.

Son düzenleme:

Menün herzamanki gibi inci gibi dizilmiş muntazam Şu tavuk göğsüde gerçeği olaydı iiydi ama minicik tatmışsındır sen eminim

canım sende cok iyisin bu hafta takımımızdan dereceye girdin hepimiz cok sevndik buarada karsı komsum kısır getrmiş.ne yapim ben hııı.uyacam vala seytana zor duruyom.neyse azıcık alıp dolaba koyacam yarım yerim :2:

Menüme sonradan hatırlayım bi ekleme daha yaptım.Bugün canım kaçamak bişi istedi gene deli gibi.Ama sizin gibi durabileceğimden yada sonrasında telafi edebileceğimden emin olmadığım için zaptettim kendimi.Böyle zamanlarda bi avuç çerez yada peynir yada bugünkü gibi bi parça pastırma yiip felaketi önlemeye çalışıyorum.:18:

ben bu sporlara bayıldım bayıldım hiç yapamadım bugün offffffffffffffffffffffffff canım tebrik ediyorum seniii

Ben hiç kaçamak yapmıyorum canım çünkü korkuyorum Yeme o kısırı sakın sen kaçamak hakkını öğlen kullanmışsın zaten

Menün herzamanki gibi inci gibi dizilmiş muntazam Şu tavuk göğsüde gerçeği olaydı iiydi ama minicik tatmışsındır sen eminim

yan komşum akşam vermişti epey cedelleştim kendimle ama yemedim ki çok severim. 3 dilimdi ben en miniğini yedim ve ölçüyü bozmadığım için vicdan azabıda duymadım. çünkü sütlü tatlı yenilebilir arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…